Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bak bitanem negüzel yenmişin bebşinde var nemutlu sana ..........bende yendğimden beri 10defa ilişki odu yeni yeni alışıyorum kayganlaştırıcı olmadan yapamam gibi geliyokuruluk acı vemştir tamamen alışınca inş gerk kalmaz biz acele ediyoruz yendik tam olsun istiyoruz zamanla oda olucak inş

ara verince oluyo insan sitres yapıyo zaten hangimiz egzersize severk oturuyoki napalım sınavımız bölemiş allah başka sıkıntı vermesin inş canımbenim sakın ara verme hergün durumunu burda bildir bizleri sevindir mutluluğunla

ne kadar oldu yeneli. ön sevisme sart, 1.de kendini pozitif olarak hazirla. güzel seyler düsün kendini zevke getir, sunu söylemek istiyorum. belki bilmiyen vardir diye : her vajinanin kendi islakligi olur buda basta sizin istekli olmaniz sonra eslerin sizi heyecanlandirmasi, sizi uyarmasi ile olur. o.zaman vajina,da degisiklikler olur, ve bu islaklikla iliskiye hazir olur. ama vajinada, kuru olursa tabi acir.

sağol canım ilgin için. inş bende birgün yenicem Allahın izniyle. çok sık giremiyorum bazen. bu hafta mesela p.tesi salı çok geç çıkıcam işten egz. de yapamıcam nete de giremiyoırum ama elimden geldiğince yapıcam bu sefer. yazın tatile gittiğimizde artık vajili olmak istemiyorum çünkü.

Allah bizleri böyle bir sınavla sınıyor ilk bu hastalığın farkında olduğumda neden ben demiştim bütün hastalarda genelde böyle yapıyormuş önce bir kabullenme aşaması bu hepinizdede oldumu..????

gevseyemiyorsun kasmissindir ondan olmamisdir

yeneli 5 gün oldu ama hiç kayganlaştırıcı ve anestol sürmeden yapmadım. bugün bi deneyeyim dedim canım yandı girmedi bile.

arkadaşlar ya benim yumurtalıklarımda geçmeyen bir ağrı war 10 gündür falan adettendir dedim ama o da bitti hala ağrım war enfeksiyonmu kaptım acaba egzersizlerden dr. a gideyim diyorum ama korkuyorum dr. tanıdık ona nasıl derim wajiliyim diye ultrasonla bakmak isterse söylemek zorunda kalırım off offf eşimde işe gitti zaten çok korkuyom deprem olacak yine diye bide bunun korkusu çıktı şimdi yaa tanıdığım yok burda gece vakti nereye giderim allahım kurtarsın bizi artık inşallah egzersiz yaptık demin o da ağrıtıyor şimdi sanki içimde kaldı mum gerim gerim gerildi egzersizde yırtılcak gibi mumu kalınlaştırmıştıkda bugün biraz ondanmıki anlamadım içimdeykende çok gerildi zaten

İyigeceler kıslarrr.

Bikaç sayfa önce yazmıştım ama bidaha yazayım dedim.Tecrübeli bi arkadaş varsa bişi daha sorcam ya kızlar dünkü testimde benim sağ yumurtalığımda zararsız gelip geçici bir kist çıktı.Dr hiçbi zararı yok dedi.Ama bugün sabahtan beri afedersiniz ama sıvı olur ya o pembemsi oldu ara ara.Bunun sebebinden anlayan var mı.Sağ kasığımda da hafif ağrı var.Hayır psikolojik mi dicem ama cidden hafif ağrı var yani hissediyorum.İnternetten biraz okudum,böyle kistler yırtılınca ağrı ve kanama olabilirmiş fazla olusa ameliyat falan diyo.Şimdi de sabahtan beri bunu taktım kafaya.Var mı bilgisi olan?

yok hiç olmadı eşim çok anlayışlı.hiç kötü bi laf duymadım hep yanımda çok şükür.

bende 9 aylık evliyim benimkide öyle benim ilk gece ilk ilişkim oldu ama çok acı çektim o yüzden ondan sonra bilinç altında bir çatışma oldu heralde vücut kendini kapadı 2,3 aylık evliyken eşim bana sen nasıl bir kadınsın dedi yataktan kovdu beni bende ayrılıyodum anlık bişey oldu ama çok ağladım çok üzülmüştüm normalde eşim çok sakin anlayışlı bana çok düşkün çok seviyor amabu konudada öyle ilk zamanlar olmuştu böyle birşey içim acımıştı

Haklısın kim olsa içi acır.ama vaji kötü bir psikoloji, bizi olduğu kadar eşleride etkiliyor. tekrarı gelmediyse sorun yok canım. eşleride anlamak gerek.
benide eşim hiç zorlamadığı için hep gevşek davrandım çok ara verdim.

sen ne kadarlık evlisiN..?hiç yardım almadınmı bana kalsa ben bu işin 1 ay bile beklemesini istemezdim yardım almak istedim hep zaten şuan cinsel terapi değil normal bir psikolağa gitsem bile şimdiye kadar aşmışdım ama eşimden kaynaklandı o da bunu kabulleniyor dediğim gibi benim ilk ilşkim olmuştı jinekolağa gidince saat çapında 9 santim bozuldu dedi hala bir kaç santimim var yani:) kurtulamadım biz başka pozisyonlardada denedik ben eşim ozaman makatıma girmiş nasıl fark edemedıyse çok acı çektim çok sonra farkına vardı sonra ben üste çıktım o zamanda makata gırmış bende fark etmedım o da acıda çekmedim aslında öle 1,2 ay falan ters ilişki yaşamışız sonra o fark etti bırakdık hemen tabi ben bunun için suçladım bende ona nasıl erkeksin sen fark edemıyorsun dedım buda benım psikolajimi bozdu çünkü bir süre aşdığımızı sanıp sevındık ve zaman kaybetmişiz boşuna benim vaji olayı o kadar ciddi değil aslında eşimdende kaynaklandı ben başka pozisyonda kasamıorum öle alışabılırdım öle işte offffff offffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…