- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #54.521
bak bitanem negüzel yenmişin bebşinde var nemutlu sana ..........bende yendğimden beri 10defa ilişki odu yeni yeni alışıyorum kayganlaştırıcı olmadan yapamam gibi geliyokuruluk acı vemştir tamamen alışınca inş gerk kalmaz biz acele ediyoruz yendik tam olsun istiyoruz zamanla oda olucak inşseracım ben 2 yılldır vajiliydim hatta bu halle anne bile oldum.neyse konuya geleyim.geçen 10 gün önce bu siteyi buldum yoksa dr ulusoya gidecektim.buradaki arkadaşların allah hepsinden razı olsun.1 haftada inat ettim yendim bu illeti.ama şimdide alışmışım kayganlaştırıcı ve anestol sürmeden yapamıyorum.bugün bi deneyelim dedik çok acıdı ben napıyım:26::26::26::26:
bi de egz. biteli yarım saat oldu ama hala yanma var vajimde. emlada sürmüştüm ondanmıdır acaba ?
sakindim egzersizde canım bir boğumu frahat aldım hatta beklettim içerde, müzik falanda açtım kafamı dağıttım yani. ıkınıpda denedim ama sanki ilerisi kapalı gibi ilerletemiyorum bir türlü.
beynimi oraya birşey girebileceğini gördü aslında acı da olmadı ama neden ilertemediğimi anlamadım. . tabi egz. arada vermiştim onunda etkisi olabilir.
iyi geceler adaşlar..
seracım ben 2 yılldır vajiliydim hatta bu halle anne bile oldum.neyse konuya geleyim.geçen 10 gün önce bu siteyi buldum yoksa dr ulusoya gidecektim.buradaki arkadaşların allah hepsinden razı olsun.1 haftada inat ettim yendim bu illeti.ama şimdide alışmışım kayganlaştırıcı ve anestol sürmeden yapamıyorum.bugün bi deneyelim dedik çok acıdı ben napıyım:26::26::26::26:
ara verince oluyo insan sitres yapıyo zaten hangimiz egzersize severk oturuyoki napalım sınavımız bölemiş allah başka sıkıntı vermesin inş canımbenim sakın ara verme hergün durumunu burda bildir bizleri sevindir mutluluğunla
sakindim egzersizde canım bir boğumu frahat aldım hatta beklettim içerde, müzik falanda açtım kafamı dağıttım yani. ıkınıpda denedim ama sanki ilerisi kapalı gibi ilerletemiyorum bir türlü.
beynimi oraya birşey girebileceğini gördü aslında acı da olmadı ama neden ilertemediğimi anlamadım. . tabi egz. arada vermiştim onunda etkisi olabilir.
Allah bizleri böyle bir sınavla sınıyor ilk bu hastalığın farkında olduğumda neden ben demiştim bütün hastalarda genelde böyle yapıyormuş önce bir kabullenme aşaması bu hepinizdede oldumu..????
gevseyemiyorsun kasmissindir ondan olmamisdir
evet bende de oldu canım .neden ben diye çok ağladım ..
ne kadar oldu yeneli. ön sevisme sart, 1.de kendini pozitif olarak hazirla. güzel seyler düsün kendini zevke getir, sunu söylemek istiyorum. belki bilmiyen vardir diye : her vajinanin kendi islakligi olur buda basta sizin istekli olmaniz sonra eslerin sizi heyecanlandirmasi, sizi uyarmasi ile olur. o.zaman vajina,da degisiklikler olur, ve bu islaklikla iliskiye hazir olur. ama vajinada, kuru olursa tabi acir.
peki eşlerinizden hakaret aşağılayıcı v.s sözler sarf ettimi peki....?
yok hiç olmadı eşim çok anlayışlı.hiç kötü bi laf duymadım hep yanımda çok şükür.
bende 9 aylık evliyim benimkide öyle benim ilk gece ilk ilişkim oldu ama çok acı çektim o yüzden ondan sonra bilinç altında bir çatışma oldu heralde vücut kendini kapadı 2,3 aylık evliyken eşim bangela sen nasıl bir kadınsın dedi yataktan kovdu beni bende ayrılıyodum anlık bişey oldu ama çok ağladım çok üzülmüştüm normalde eşim çok sakin anlayışlı bana çok düşkün çok seviyor amabu konudada öyle ilk zamanlar olmuştu böyle birşey içim acımıştı
Haklısın kim olsa içi acır.ama vaji kötü bir psikoloji, bizi olduğu kadar eşleride etkiliyor. tekrarı gelmediyse sorun yok canım. eşleride anlamak gerek.
benide eşim hiç zorlamadığı için hep gevşek davrandım çok ara verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?