- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #54.541
birde ben üsteyken p... içime alamıyorum.ancak alttayken alabiliyorum
İyigeceler kıslarrr.
Bikaç sayfa önce yazmıştım ama bidaha yazayım dedim.Tecrübeli bi arkadaş varsa bişi daha sorcam ya kızlar dünkü testimde benim sağ yumurtalığımda zararsız gelip geçici bir kist çıktı.Dr hiçbi zararı yok dedi.Ama bugün sabahtan beri afedersiniz ama sıvı olur ya o pembemsi oldu ara ara.Bunun sebebinden anlayan var mı.Sağ kasığımda da hafif ağrı var.Hayır psikolojik mi dicem ama cidden hafif ağrı var yani hissediyorum.İnternetten biraz okudum,böyle kistler yırtılınca ağrı ve kanama olabilirmiş fazla olusa ameliyat falan diyo.Şimdi de sabahtan beri bunu taktım kafaya.Var mı bilgisi olan?
sen ne kadarlık evlisiN..?hiç yardım almadınmı bana kalsa ben bu işin 1 ay bile beklemesini istemezdim yardım almak istedim hep zaten şuan cinsel terapi değil normal bir psikolağa gitsem bile şimdiye kadar aşmışdım ama eşimden kaynaklandı o da bunu kabulleniyor dediğim gibi benim ilk ilşkim olmuştı jinekolağa gidince saat çapında 9 santim bozuldu dedi hala bir kaç santimim var yani:) kurtulamadım biz başka pozisyonlardada denedik ben eşim ozaman makatıma girmiş nasıl fark edemedıyse çok acı çektim çok sonra farkına vardı sonra ben üste çıktım o zamanda makata gırmış bende fark etmedım o da acıda çekmedim aslında öle 1,2 ay falan ters ilişki yaşamışız sonra o fark etti bırakdık hemen tabi ben bunun için suçladım bende ona nasıl erkeksin sen fark edemıyorsun dedım buda benım psikolajimi bozdu çünkü bir süre aşdığımızı sanıp sevındık ve zaman kaybetmişiz boşuna benim vaji olayı o kadar ciddi değil aslında eşimdende kaynaklandı ben başka pozisyonda kasamıorum öle alışabılırdım öle işte offffff offffff
canımya takma kafana zaten yeni başarmiştın belki üşütmüştürsün denemelrde........... akıntıdır........
ben eylül 2010 da evlendim canım. hiç doktora gitmedim jinekoloğada psikoloğada gitmedim. burdaki arkadşlar sayesinde yeneceğime inanıyorum.
sanada çok geçmiş olsun canım makata girmesi kötü olmuşAllah hepimize yardım etsin.
Amin allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun burda aşarız inş ama ben hazirana kadar aşamazsam izne çıkıcaz eşimle ankarada süleyman eserdağa gidicem şimdiden odaklamıyorum kendimi doktora ama inş. aşarım..
canım ben daha parmak aşamasındayım bu jel ne zaman kullanıyor
Herkese iyigeceler kızlarrrr!Ben yatar.
Yeni egzersize başlayanlar durmak yok.3 yılını boşa geçirmiş biri olarak boşa geçen her günün sadece zaman kaybı olduğunu unutmayın.Karar verin,başlayın ve bitirin.Başlamak bitirmenin yarısı çünkü.Ben egzersize başlamak için reglimin bitmesini beklediğimde sabırsızlanırken burdaki kızlardan birisi sen başarmış sayılırsın,yakında halayını çekeriz dedi ve onların sayesinde 2 günde yıllarımı heba eden dertten çok şükür kurtuldum.Dualarımız da sizinle.Emin olun olacak.
Allah bizleri böyle bir sınavla sınıyor ilk bu hastalığın farkında olduğumda neden ben demiştim bütün hastalarda genelde böyle yapıyormuş önce bir kabullenme aşaması bu hepinizdede oldumu..????
canım eğzersiz yaparken hem parmağına hem vajinana sür
peki eşlerinizden hakaret aşağılayıcı v.s sözler sarf ettimi peki....?
yok hiç olmadı eşim çok anlayışlı.hiç kötü bi laf duymadım hep yanımda çok şükür.
İyigeceler kıslarrr.
Bikaç sayfa önce yazmıştım ama bidaha yazayım dedim.Tecrübeli bi arkadaş varsa bişi daha sorcam ya kızlar dünkü testimde benim sağ yumurtalığımda zararsız gelip geçici bir kist çıktı.Dr hiçbi zararı yok dedi.Ama bugün sabahtan beri afedersiniz ama sıvı olur ya o pembemsi oldu ara ara.Bunun sebebinden anlayan var mı.Sağ kasığımda da hafif ağrı var.Hayır psikolojik mi dicem ama cidden hafif ağrı var yani hissediyorum.İnternetten biraz okudum,böyle kistler yırtılınca ağrı ve kanama olabilirmiş fazla olusa ameliyat falan diyo.Şimdi de sabahtan beri bunu taktım kafaya.Var mı bilgisi olan?
selam hanımlar:2 .gün etkinlik 2
bu günki egzersizim işaret parmağımın tamamıydı ve başardım tamamını alabildim
yarın 2 parmak çalışıcam öle değilmi hanımlar...bide ben henüz jel almadım çıplak parmakla çalışıyorum bi sakıncası olurmuuu
Hayırlı akşamlar kızlar sanırım kurtuldum hafta içi denenemiz başarılı gibiydi ama emin olamadık cuma günü denedik ben allttayken girdi yine baskı olmasından anladım girdiğini eşimde girdiğini söyledi ben üstteyken denedik git get olmadı ama diğer arkadaşlarda da olmuş bu benim dururum normal diye düşündüm bir aksilik olmazsa elhamd. kurtuldum inş. allah burda destek olan herkesten razı olsun ve bu derdi çeken herkese de yardım etsin onlarıda kurtarsın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?