- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #54.561
Hayırlı akşamlar kızlar sanırım kurtuldum hafta içi denenemiz başarılı gibiydi ama emin olamadık cuma günü denedik ben allttayken girdi yine baskı olmasından anladım girdiğini eşimde girdiğini söyledi ben üstteyken denedik git get olmadı ama diğer arkadaşlarda da olmuş bu benim dururum normal diye düşündüm bir aksilik olmazsa elhamd. kurtuldum inş. allah burda destek olan herkesten razı olsun ve bu derdi çeken herkese de yardım etsin onlarıda kurtarsın inş.
evet 2 parmağı geçecendeee hiçmi jel kayganlaştırıcı kullanmıosunnnn egsersizdeee:26: bravooo ne diyimmm:26: ama 2 parmaktayken kayganlaştırıcı sürr daha kolay olur hızzzlıı gdiorsun maşallahhh...durmak yok yolaa devammmmm
çok şükür azmettim hiç jel sürmedimde geçmişte yazdım ama kimseden cevap alamadım ulturasyon jeli almam yeterlimi topikte bazı arkadaşlar farklı farklı jellerden bahsediyolar şimdi ben ilerki aşamalardada hangi jelleri kullanmam lazım yardımcı olsanız sevinirim yarın fırsatım olursa alayım hepsini bir merkese gitmem zaman alabilir bide bir gün bile aksatmadan egzersizlerime devam etcem şu sırlar çokta yoğunum ya ne yapayımm eşimin bebek isteği özlemi başka bebeklere bakıp iç geçirmesi içimi parçalıyo artıkk bu dertin üstesinden gelmem lazım
anaaammm nasıl jel sürmeddennn yaptınnn büyük başarıııı:26: en ekonomikkkkk en memnun kaldımızzz vee ilişiki sırasındada kullanılııpppp gebeliğee engel olmayan jelll ultrason jeliiii eczanelerde değilde medikal lerde satılıoo 1000ml mi 2.5tl bol keseden sürüyozzzz ....vallaaa bu azimle giderseennn sende bi haftadaaa yenenler lisetesine girersin...inşallahhh....Allahın izniyle en kısa zamanda kurtulursunnn ve bebişin olur inşallahhhhh......
inş canım rabbim bu sıkıntıyı çeken tüm kardeşlerimi kurtarsın..egzersilzerimi yapmaya çalışıyorumda benim sıkıntım zarımın yapısı normalden farklıymış ve dr dediğine göre doğuştan olan farklı küçük bir delik daha varmışş ilişki sırasında ona denk gelirsem tekrar başa dönmek zorunda kalabilirim dr muayene sırasında normal olması gereken delikten parmak girdirdi pek canım yanmadı ama diğerine dokunca yıktım ortalığı
ben normal carrefour sadan okey in jellerinden kullanıyorum hiçde bir zararı yok tahrişte etmıyor .
su bazlı jellerin hiç bir zararı yokturrrrr bizim çoğunluğumuzzz burda arkadaşlar ultrason jeli kullandıkk ve onları kullanırken gebe bile kaldık gebeliğe bilee zararı yokkk ultrason jeli bulamayanların alacağı jelin içeriğine su bazlı olup olmadığına dikkat etse iiii olurr....artıııı egsersizdee prezervatif kullanan arkadaşlar boşuna para vermeyin anasağlıktaaa bedava bol keseden veriolarr.....
Gleitgelen var ben onuda kullanmıştım su bazlı jel doktor vermişti ama bitince okey in jellerinden aldım hep illa su bazlı olmasımı gerekiyor..
gitgelendeee çok iyi ama çok pahalııı ve içinde fazla yokkk....illa su bazlııı olması sağlık açısından mantar felan olunuoooo bide egsersizlerde alışıosun o jeleee normal ilişkidede kullanmak istiosunn su bazlı olmayanlar spermi öldürebiliooo hamilee kalma okadar kolay olmayabilio, ama su bazlılarda problem yokkk....
siz ne kullanıyorsunuz?
Hayırlı akşamlar kızlar sanırım kurtuldum hafta içi denenemiz başarılı gibiydi ama emin olamadık cuma günü denedik ben allttayken girdi yine baskı olmasından anladım girdiğini eşimde girdiğini söyledi ben üstteyken denedik git get olmadı ama diğer arkadaşlarda da olmuş bu benim dururum normal diye düşündüm bir aksilik olmazsa elhamd. kurtuldum inş. allah burda destek olan herkesten razı olsun ve bu derdi çeken herkese de yardım etsin onlarıda kurtarsın inş.
ilk zamanlarrr unyi beby markalı vazelin kullanıodum sonra burdaki arkadaşların tavsiyesiyle ultrason jeliii aldım onlada devam ettim onu kullanıom suan
eczanelerde vardır herlade ..?
COLOR][/COLOR]
,
sana bunu sadceeee bi doktor mu sölediiii...üstüne basa basa sölüorummm tek doktorlaaa kalmayın benim kananmam olduuu parmakta soktum p...s de soktum hamilede kaldımmm bnaaa zarın duruyoo dediii artıı doktor çok güvendim işinde başarılı bi doktor....hadii kanamam olmasa neyseee kanamam oldu haldeee kızsın dedii.....kanamayaaa hiç kafanızı takmayın benden okadar fazla kan geldikiii şok oldum güldüm resmen canım yanmıooodaa bu kan nerden gelioo dedim eşimeeee......tuaff bişi yaa çok kanamam olduu Allah Allah dedim canım yanmıooooo acı yok bişi yok bu kan nerden gelio dedimmm...aman kadın olmak zorr vallaa.....artık kadın olmak mı cinsellikktee bilgisiz olmakmı zorr tartısılırrrr....
evet canım bir dr dedi aslında haklısın başka dr görünmem lazım belkıde ama sonraki aşamalarda düşünüyorum 2 hafta kadar egzersizlerimi yapayım ilerleme olmazsaa başka dr gideyim
happyy ssanaa 5462 sayfada cevap yazdım gördünmüüüü......
vallaa canımcımmm 2 parmağınıdaaa alırsaannnn git o doktoruu boğğğğğğğ
şimdilik bi kafanı karıştırmaa o doktorun dediğinide unutt egsrsizinee odaklan sonraaa başardındaa kolayca yaptını görüncee gider o doktoru boğarsınn:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?