- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #54.581
canım ultrasyon jeli demi yani başka adı markası falna varmı topikte hanımlar bazı isimlerden bahsediyolar da buvajiden kurtulma aşamalarında yani parmaktan sonrada hangi jel yada krem kullanacam yazarsanız hepsini biranda layım çünkü merkese gitmem zamanalıyor
canım arkadaşların dediği gibi hepsinde bu jelden kullan büyüklerinden al işini çok uzun zaman görür
Hayırlı akşamlar kızlar sanırım kurtuldum hafta içi denenemiz başarılı gibiydi ama emin olamadık cuma günü denedik ben allttayken girdi yine baskı olmasından anladım girdiğini eşimde girdiğini söyledi ben üstteyken denedik git get olmadı ama diğer arkadaşlarda da olmuş bu benim dururum normal diye düşündüm bir aksilik olmazsa elhamd. kurtuldum inş. allah burda destek olan herkesten razı olsun ve bu derdi çeken herkese de yardım etsin onlarıda kurtarsın inş.
Evet canım şimdi gördüm ve gözlerim yuvalarından çıktı
Ya hamilelik durumunda öyle şeyler mi oluyo yani?Hadi kasık ağrısı tamam ama pembemsi sıvı neyin nesi? Bu arada bende bunu gerektircek bi durum olmadı yani eminim ama tabi Allahın işi olcak oldumu olur da bilmiyorum:18:
tutttunnnn kollarımdan düşerim şimdiiiii yalnızım dostlarım yalnızım yalnızzzzleynn niee kimsee yokkkk gene tek kaldımm......karga pohunu yemeden benmiiii uyandımmm biiiiii
bende aynen yalnızımmm kuşuummmmm..
bide ben varım anacım uyanan öyleeee
kısss senin bebeiş oynamaya başladımııııı
ya şeker anlayamıyorum ki bir türlü.. gecenlerde seyrime gibi pıtır pıtır biiler oluyodu oynuyo herhal dedik.. bikaç gündür buna taktım bende.. hiç bişi hissetmiyorum korkuyorummmmmmmmmm
seninkiiiiiiiii pekiii
banadaa bi ara öle olduuuu sonra kafama taktımmm bi araaa acaba yaşamıomuu bile diee düşündüm sonraaa internetten okudum 18.haftadan sonraa belli olmaya başlarmısızzz ....daha öncesinden anneler oynadığını sanar oynamadığındada endişelenirr dieye yazıoduu dün okudummm....2.hamileliğii olanlarınn bu aydaaa hissetmeleri normalmiş ama ilk gebelerdeee oynamaya bilirmişşş.....biz acele ediozz
selam kıslarrr kimler varr nasısınız bakem
iyi canım çok şükür.pe... yarısı girdi cumartesi pazar gezdik devam edemedik.selaamm..
çok şükür sen nasılsın.. nasıl gidiyor.
iyi canım çok şükür.pe... yarısı girdi cumartesi pazar gezdik devam edemedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?