Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

değerli 7 ziyaretçimiz çekinmeyin üye olun bu sıkıntınız varsa birlikte başaralım burda hanımalr çok yardımcı oluyolar hepsinden allah razı olsun bende yeni katıldım aralarına ve inş onların yardımıyla yenecem bu illeti öle dışardan bakmakla olmaz katılın aramıza

canım arkadaşların dediği gibi hepsinde bu jelden kullan büyüklerinden al işini çok uzun zaman görür

hehe herkes uyumuş herhalde,benim de egzersizler iyi gidiyor orta parmağı tamamen alabiliyorum,egzersizlere yeni başlayan arkadaşlara tavsiyem parmağı çıkarırken de kasmamaya dikkat etsinler,ben şu aralar sokarken değil çıkarırken kastığımı farkettim,çıkarırken acıyodu ama kastığımdanmış rahatlayıp çıkardığımda hiç acımadı..2 parmağa geçmek yerine dilatör almayı düşünüyorum..herkese sevgiler:87:

canım çook tebrik ederim Allah başka sıkıntı vermesin

tabikiii orasını Allah bilirdeee...hamilelikte bazen bu durum göörünürr.....sen genede bi doktoraa gitt bakalımmm neymiş o kisss madem zararsız neden ağrı yapıooooo

tutttunnnn kollarımdan düşerim şimdiiiii yalnızım dostlarım yalnızım yalnızzzz leynn niee kimsee yokkkk gene tek kaldımm......karga pohunu yemeden benmiiii uyandımmm biiiiii

banadaa bi ara öle olduuuu sonra kafama taktımmm bi araaa acaba yaşamıomuu bile diee düşündüm sonraaa internetten okudum 18.haftadan sonraa belli olmaya başlarmısızzz ....daha öncesinden anneler oynadığını sanar oynamadığındada endişelenirr dieye yazıoduu dün okudummm....2.hamileliğii olanlarınn bu aydaaa hissetmeleri normalmiş ama ilk gebelerdeee oynamaya bilirmişşş.....biz acele ediozz

ne bilem amaaannn Allah korusun öyle bişey olsa gebelik belirtileride devam etmez herhalde dimi.. benim akıntım hergünnnn var, göğüsler o biçim zaten demek ki tipik hamile halleri bizdeki.. bende okudum az önce..
yinede insan evhamlanıyo ya.. sabırsızlanıyorum hissetmek içinnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…