Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben ben,ben.....ben yendim venüsten..beni silebilirsin..2.5 ay oldu.

canım benim tebrikler çok sevindimmmmm rabbim başka sıkıntı vermesinnnn darısı diğer arkadaşların başına inşallah

geçmiş olsun bebişimmmm dikkat et kendine balım havalar tam hasta olma havası bu aralar

çok teşekkür ederim venüstencim..amin..evet darısı enyakın zamanda buradaki arkadaşların başına..
ben 3.5 yıl çektim..ama sonunda kurtuldum..venüsten senin de okadar çok emeğin olduki üzerimde..tekrar çok teşekkür ederim..
artık bebeiş çalışmalarına başladık..

canım bende dilatörle çalışıyorum şuan 4.boyundayım canım zorlandığn zaman derin derin nefes al ver bide ıgınarak içine almaya çalış acı olmuyor

eylülgülü sen saygın beye gidiyordun dimi yanlış hatırlamıyorsm..bende ona gittim..
belki orada karşılaşmışızdır..ben orda birçok ardaşla tanışmıştım.
benim başaralı 2.5 ay oldu..en yakın zamanda teşşekkür için gidicem..

merhaba kızlar, ben geldim, babam rahtsızdı(akciğer kanseri) hatırlarsınız 6-7 aydır giremiyodum vaktim olmuyordu...tedavisi bitti , iyi şimdi çok şükür...erken evre çıkmıştı Rabbime şükürler olsun...tedavisi biti elimizden gelen herşeyi yaptık...Rabbim bidaha yaşatmaz inşaallah

cok gecmis olsun canim kendine dikkat et biran önce iyiles.

kiz ben seni hatirlamiyorum. sende diger arkadaslar gibi, paylasmiydin bizlerle

canım aslında çok kolay egzersizler her gün yapsan yenersin bu şekilde düşünme biticek emin ol ben yaptıysam herkes yapar ....

yaa arkadaşlarrr şimdi egzersiz yapmaya çalışıyorum kulak çöpünü streçleyip deniyorum ama olmuyo ucu giriyo gibi oluyo ama ilerlemiyooo yardımm edin yaa napcmmm

yaa arkadaşlarrr şimdi egzersiz yapmaya çalışıyorum kulak çöpünü streçleyip deniyorum ama olmuyo ucu giriyo gibi oluyo ama ilerlemiyooo yardımm edin yaa napcmmm

cnm önce kendini gevşet derin nefesler al ver...sonra derin nefes al ve nefesini verirken ittirmeye başla nefesin bittiği yerde tekrar nefes al ve yine nefesi verirken ittirrr bazen birazcık gidecek bazen hiç gitmeyecek asla telaş yapmaaaa..yapamadığın yerde dur ama çubuğu çıkarma bekle öle sakinleşince tekrar başlaaaaa..hadi bakalımmm hayırlı haberlerini bekliyorussss.....

teşekkürlerrr tavsiyelerin için şimdi biraz daha deniycemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…