Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yaa arkadaşlarrr şimdi egzersiz yapmaya çalışıyorum kulak çöpünü streçleyip deniyorum ama olmuyo ucu giriyo gibi oluyo ama ilerlemiyooo yardımm edin yaa napcmmm

merhaba yagmur ben kulak çöpünü yapamadım ilk denediğimde ama eşimin orta parmağı bi boğum oldu ve dün akşamda kendi serçe parmağımla denedim başta zorlandım ama sonra baya ilerledi bi kere başlayınca azcıkta olsa insan umutlandıkça sürekli yapmak istiyor sakın olmuyo diye düşünme

yaa 2 saattir uğraşıyorum ama ilerlemiyo yaa bi hevesle baladım ama olmuyoo offf daha kulak çöpünü bile alamıyorumm :84:

dün akşam kendi serçe parmağımla yaptım egzersiz ve bi boğum girdi içinde tuttum 2 defa daha yapabildim içindeyken hareket ettirmem gerekiyormu sadece ittirmem mi gerekir birde parmak yukarı eğimlimi olacak daha önceki sayfalarda arkadaşlardan bazıları arkaya doğru ıkınarak ittirin demiş nasıl yapıcam şimdi:44::44::44::44::44:

yaa 2 saattir uğraşıyorum ama ilerlemiyo yaa bi hevesle baladım ama olmuyoo offf daha kulak çöpünü bile alamıyorumm :84:

biraz sakinleş canım ya bizim yapanlardan bi farkımız yok aynı yapıda hepimizin vaji orda bi boşluk var ve herşeyi içine alabilir sende bende yaparız biraz aynayla bak açıp incele bence vazgeçme

yaa zaten küçücük biyer ya kulak çöpünün başı kadar bide kapanıyo zor açıyom sizinde ölemii yaa

evet benimde öyle görünüyo ama içine ittirdikçe gitti aynayla bakmadan yaptım baktıkça cesaret edemedim birde öyle dene eğer bakarak yapıyorsan tabi tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir ben sonuçta iki gündür egzersiz yapıyorum

yaaa arkadaşlar şimdi iyine inceledimde nettende zar çeşitlerine baktım sanki benimki bölmeli gibi yani ortadanda bişe geçiyo nettede operasyon falan gerekiyo diyoo bilmiyorum belkide bana öle geliyo ama korkuyorumm çokk yaa

Canlarım hiç takılmayan zara falan nasıl rahat ediyosanız öyle egzersiz yapın ben ayna ile rahat olamadım bakmadan yaptım kimiside aynasız yapamıyo kişiden kişiye değişiyo yani biri öyle rahattır biri diğer türlü siz egzersizinizi yapında aynalı aynasız farketmez :92:

yenmeye çalışan arkadaşlar sakın ümitsiz olmayın burada olmamız bizimle aynı kaderi yaşayan arkadaşlarla konuşmak akıl almak bile çok büyük şanş 3 yıllık evliyim ve hiç ümidim yoktu ama kk hayatımı değiştirdi hala inanamıyorum yendiğime ve çok kısa bir dönemde, ben hiç doktora gitmedim vajinusmusu diye bir hastalık olduğunu bile 1 ay önce öğrendim yani demek istediğim hepiniz kurtulacaksınız burayla tanışmanız bunun ilk adımı gerisi gelecek allahın izniyle buna inanın pozitif düşünün ... Rabbim yardımcımız olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…