- 1 Eylül 2007
- 2.429
- 172
- 173
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #54.661
Hayırlı akşamlar kızlar sanırım kurtuldum hafta içi denenemiz başarılı gibiydi ama emin olamadık cuma günü denedik ben allttayken girdi yine baskı olmasından anladım girdiğini eşimde girdiğini söyledi ben üstteyken denedik git get olmadı ama diğer arkadaşlarda da olmuş bu benim dururum normal diye düşündüm bir aksilik olmazsa elhamd. kurtuldum inş. allah burda destek olan herkesten razı olsun ve bu derdi çeken herkese de yardım etsin onlarıda kurtarsın inş.
Hayırlı akşamlar kızlar sanırım kurtuldum hafta içi denenemiz başarılı gibiydi ama emin olamadık cuma günü denedik ben allttayken girdi yine baskı olmasından anladım girdiğini eşimde girdiğini söyledi ben üstteyken denedik git get olmadı ama diğer arkadaşlarda da olmuş bu benim dururum normal diye düşündüm bir aksilik olmazsa elhamd. kurtuldum inş. allah burda destek olan herkesten razı olsun ve bu derdi çeken herkese de yardım etsin onlarıda kurtarsın inş.
eylülgülü sen saygın beye gidiyordun dimi yanlış hatırlamıyorsm..bende ona gittim..
belki orada karşılaşmışızdır..ben orda birçok ardaşla tanışmıştım.
benim başaralı 2.5 ay oldu..en yakın zamanda teşşekkür için gidicem..
canım çok iyi gidiyosun iki parmakta iyice rahat git gel yapabiliyor musun...? jeli alsan daha iyi olur canım bide sonra tahriş falan olma herkesin bünyesi bir değil tabimerhaba hanımalr egzersizmi yaptım;
etkinlik 3: işaret ve orta parmağımın tamamını aldım girişte biraz sıkıntı oldu ama olacak artık o kadar
ben daha jeli alamadığım için parmaklarıma çok az normal krem sürdüm belki zorlanırım diye düşündüm bi zararı olurmu bundan sonraki aşama nedir yardımcı olursanız sevinirim
ayyyy bu ben miyim kivajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)
1- Aypar (vajiliyken 3 çocuk sahibi)
2- Zehranurum (bebişi doğdu)
3- Zehraalimansur (bebişi doğdu)
4- Ela _emre (bebişi doğdu)
5- Mutlu_umutlu (bebişi doğdu)
6- Zerrilk hafta/HAZİRAN/2011 Kız
7- Bahar07TEMMUZ/2011 Kız
8- G_y
9- Yasmin3561Erkek
10- Füsuncuk
11- Narcicegi16
12- Bocuss
13- Selmatem
14- Ada_439
15- Nazlı198201/10/2011
16- Elisaist19/10/2011
17- Gulcn
18- Gülcel
19- Sevcihanilk hafta/KASIM/2011
20- Ozum34
21- Ecrinecrin
22- Arzum66
23- Nadi
24- Nazlı_85
25- Pamuk58
26- Smpati85
27- Jas_min
28- Duman85
29- Terazi88
30- Seremi2002
25 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :))
arkidişler bebişlerin cinsiyetini ve NE ZAMAN DOĞACAKLARINI yazarsanız bizde buradan takip etmiş oluruz
çok defa boşluklara düştüm canım herkes yapar ben yapamam diye düşündüm benimki farklı dedim hep kendi kendime deneyemedim bile 5 yılımı harcadım aileye soylemek daha fazla baskı yaratıyo insanın üstünde tabi kitapta farklı şeyler yazmadıgını söylüyor okuyan arkadaşlar ama yine de al istersen bazen duydugu bi cümle insana çok başka şeyler düşündürüyo belki fayda sağlar sanaben şimdi cem keçenin vajinismustan kurtulma kitabını siparriş ettim bi şekilde mücadele ediyorum dua edinnn nolurr burdan başka kimse derdimi bilmiyor bi sölesem anneme rahatlasam içimi döksem diyorum ama sonra bir sürü baskı görcem ufff bi atlatsakk
atlatılır dimi yenen arkadaşlar sizde böle mi düşünüyordunuz sanki hiç bitmicek gibi mi
geçmiş olsun canım inşallah sağlığına kavuşurmerhaba kızlar, ben geldim, babam rahtsızdı(akciğer kanseri) hatırlarsınız 6-7 aydır giremiyodum vaktim olmuyordu...tedavisi bitti , iyi şimdi çok şükür...erken evre çıkmıştı Rabbime şükürler olsun...tedavisi biti elimizden gelen herşeyi yaptık...Rabbim bidaha yaşatmaz inşaallah
canım yanlış yere deniyo olabilir misin hepimizde oldu bu genelde vucudumuzu yeni yeni tanıyoruz malesefyaa 2 saattir uğraşıyorum ama ilerlemiyo yaa bi hevesle baladım ama olmuyoo offf daha kulak çöpünü bile alamıyorumm :84:
canım rahat gitgel yapabilince bi sonraki aşamada da rahat edersin canım yön olarak direk yukarı gibi değilde popo yönünde olacak popoya paralel yanidün akşam kendi serçe parmağımla yaptım egzersiz ve bi boğum girdi içinde tuttum 2 defa daha yapabildim içindeyken hareket ettirmem gerekiyormu sadece ittirmem mi gerekir birde parmak yukarı eğimlimi olacak daha önceki sayfalarda arkadaşlardan bazıları arkaya doğru ıkınarak ittirin demiş nasıl yapıcam şimdi:44::44::44::44::44:
ayyyy ne olur yaa bakmayın şöyle şeylere okuyosun bide teşhis koyuyosun canım kendine gel bi düşünme benimki şöyle mi böyle mi diyeyaaa arkadaşlar şimdi iyine inceledimde nettende zar çeşitlerine baktım sanki benimki bölmeli gibi yani ortadanda bişe geçiyo nettede operasyon falan gerekiyo diyoo bilmiyorum belkide bana öle geliyo ama korkuyorumm çokk yaa
günaydın uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydın minnoslar
selam hanımlar keyifler nasıll herkes iyidr inş
bi arkadaşım bu aşamadan sonra eş parmağı çalış diye tavsiye etmiş açıkcası bu durum bana çok itici geliyor bide eşimin durumdan çokta haberi yok bide size sormak istiyorum anlatsammı bu durumu detaylıca yoksa hiç anlatmadan yoluma devammı etsem:26::26::26::26:
Adetim yeni bitti bugün egzersize devam edicem egzersizde emla kullanan varmı arkadaşlar...??
bi arkadaşım bu aşamadan sonra eş parmağı çalış diye tavsiye etmiş açıkcası bu durum bana çok itici geliyor bide eşimin durumdan çokta haberi yok bide size sormak istiyorum anlatsammı bu durumu detaylıca yoksa hiç anlatmadan yoluma devammı etsem:26::26::26::26:
canım emla çokta iyi bişey değil alışma istersen bu sefer onu bırakmak zor oluyo
hadi bakalım bi hızla başla inşallah....
sanırım o arkadaş benimcanım benim bizim beynimizde eşe güven eksikliğide var bak çoğumuz egzersizde kendi parmağımızı yada aparatları çok rahat alırken sıra p...se geldiğinde takıldık hatta p...sten daha büyük boylarda aparatı hiç sorunsuz alan arkadaşlar bile vardı ama sıra p...se gelince eşin hızlı davranacağını ve canının yanacağını düşündükleri için ilerleyemiyorlardı....ben hem dr hemde kk sayesinde yendim ve özellikle eş parmağını yapmanızı tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?