- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #54.681
cinsel terapi mi gördün sen güzelim hangi doktora gittin..?
ceyda güvenç istanbul bakırköyde....ben kk yı bulmadan önce gitmeye başlamıştım parmak egzersizi yaparken tesadüf burasını buldum baktımki yalnız değilmişim. 5 seans gittim 150 tl idi seansı toplam 750 tl ye mal oldu...
Heves ettikleriniz, bedelini ödemeye razı olmadan sahip olmak istediğiniz ödüllerdir. Tutkuyla istedikleriniz ise, uğruna büyük bedeller ödemeyi göze aldığınız isteklerinizdir. Bir hedefi elde etmek için harekete geçtiğinizde karşılaştığız ilk zorlukta bırakıyorsanız, bu davranışınız o hedefi gerçekten istemediğinizin bir işareti olabilir.....
kızlar ultrason jeli spermleri öldürüyormu bilgisi olan varmı
kızlar ultrason jeli spermleri öldürüyormu bilgisi olan varmı
selam cicişlerrr naparsınız
kızlar ağda yapmıştım şimdi tuvalete gittim camasırıma bişi olmuş ama anlayamıyorum.. kanayan kıl kökünden mi yoksa hakkaten leke mi anlayamadım.. peçeteye siliyorum bişi gelmiyo ama cok korkuyorum.. napıyımm benn
kısssssss sennnn delimisinnnnnnnie hamileyken oranaaa ağda yaptırıonnn ne olur ne olmazzzz....hem teklikem var dionn hem ağda yapıonnn delimisin kıs sennnn aynayla bakkk kopan kıllardan gelmiştir kannn...bi daha yapmaa döverimmm bahhhhhh zaten ilişikiyeee giirmion boş verrr ben şimdidennn kilomdann oramı göremiom ne yapcam bilmiommmm
doktor yapabilirsin demişti napıyım ben cok rahatsız oluyorum öyle duramam jilet kullanamıyorum ooff yaa.. inşallah kıllandan gelendir.. doktoru arıyorum görüşemiyorum deli olcamm.... çok kötü oldum.. allahım sen koru
doktor yapabilirsin demişti napıyım ben cok rahatsız oluyorum öyle duramam jilet kullanamıyorum ooff yaa.. inşallah kıllandan gelendir.. doktoru arıyorum görüşemiyorum deli olcamm.... çok kötü oldum.. allahım sen koru
nasilsiniz bebisleriniz nasil ozumum göbegin ciktimi, nazlim ne kadar oldu mecimek.
nasilsiniz bebisleriniz nasil ozumum göbegin ciktimi, nazlim ne kadar oldu mecimek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?