- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #55.601
kızlarrrrr hamile kalmak içinn MERYEM SURESİNİ bol bol okuyun ben çok okudum faydasını gördümm...aynen kıssss hamileyken nasıl safra kesesini aldırdııı:26:
alınmasaydı o şiddetli ağrıları devam edecekti ve bebek olduğu için müdahaleyi riskli görmüşler önce.sonra böyle her sancıda hastaneye gel git yapacaksın mecbur ,yada çekeceksin demişler.sonra da nasıl oluyosa artık ameliyata karar verilmiş ve oldu.hocalar öğrencilere ders olarak anlatmış görümcemi.bakın hamile ve safra rahatsızlığı olan bi hasta die
aaaaaaaşaşırdımmmm şanslıymıss bebeğine bişi olmamışşşşş çok şükürrrrr...YASLANDIMMMMMMM aanam sen ilk ameliyatını ol gülümm bu kadar şanslı olmaya bilirsindeee Allah korusunnnnnn
evet 5 aylık filan hamileydi ve devam ediyo iştee şmdi 6-7 aylk filan bebeği.ameliyat kararı çıkmadan önce bi kaç hafta sancıları oluyodu az çok.sonra bi gün şiddetlenmiş ve dayanamamış ambulansla hastaneye.çamur varmş safrasında.bi hafta kadr hastanede kaldı.kaldığı süre içinde gıda ve su verilmedi serumla beslenerek bi takip yapıldı.önce ameliyat riskli denmiş.sonra olması lazım yoksa sarılık olur demiş doktorlar(ama bebek mi yoksa kendisi mi onu bilmiyorum:44:)işte sonra ameliyat oldu 1.buçuk saat sürmüş bebek olduğu için.normalde kolay bi ameliyatmış.ameliyattan bi kaç gün sonra bebek için doktora gidin bakılsın demişler.gittiler bi sıkıntı olmadı çok şükür.şimdi iyi ikisi de
sarilik bebek.demi yoksa görümcendemi,olma riski vardi. ben catlarim simdi, :18: görümceni arayip sorsana. 1.de bizim burda 6.delik.den ameliyat yapiyorlar yani kapali ameliyat. görümceninki nasil olmus, tam narkoz.mu vermisler onuda sor.:26:
bacılarrr ben çıkıyorummm kendinizeee iyi bakın Allaha emanet olunnnn görüşmek üsereeeeeee
yok hayatim hamile deyilim,ama bebis cok istiyorum . bende iste, hamilelikte 1,terslik olmasin, hamilelik kolay gecsin diye, safrayi aldirayim diyorum. iyi oldu senle yazistigimiz, eee, görüncen ne zaman gitmisti doktora, yani [zaman olarak,] hamileykenmi, safrayi aldilar, eee bebis duruyormu karninda. detayli anlatsana
şimdi arayamıyorum ama öğrenince yazarım buraya inş.onunkide kapalı ameliyat.detay bilmiyorum valla sorayım hepsini.ama dediğim gibi şmdii cepte tl yok eşim de evde değil.sarılık meselesini de sorim.yazarım sonra
kızlar bişi sorucam 10 aylık evliyim ve hala lişkisi sırasında çok acı çekiyorum(((ne yapabilirim
aslında haklısın o kadar kasılıorum ki ayaklarım bile kasılıp kalıo
:122:ben bu kadar acıdan sonra bebiş ordan nasıl çıkacak merk ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?