Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlarrrrr hamile kalmak içinn MERYEM SURESİNİ bol bol okuyun ben çok okudum faydasını gördümm...aynen kıssss hamileyken nasıl safra kesesini aldırdııı:26:

alınmasaydı o şiddetli ağrıları devam edecekti ve bebek olduğu için müdahaleyi riskli görmüşler önce.sonra böyle her sancıda hastaneye gel git yapacaksın mecbur ,yada çekeceksin demişler.sonra da nasıl oluyosa artık ameliyata karar verilmiş ve oldu.hocalar öğrencilere ders olarak anlatmış görümcemi.bakın hamile ve safra rahatsızlığı olan bi hasta die

aaaaaaa şaşırdımmmm şanslıymıss bebeğine bişi olmamışşşşş çok şükürrrrr...YASLANDIMMMMMMM aanam sen ilk ameliyatını ol gülümm bu kadar şanslı olmaya bilirsindeee Allah korusunnnnnn

sarilik bebek.demi yoksa görümcendemi,olma riski vardi. ben catlarim simdi, :18: görümceni arayip sorsana. 1.de bizim burda 6.delik.den ameliyat yapiyorlar yani kapali ameliyat. görümceninki nasil olmus, tam narkoz.mu vermisler onuda sor.:26:

şimdi arayamıyorum ama öğrenince yazarım buraya inş.onunkide kapalı ameliyat.detay bilmiyorum valla sorayım hepsini.ama dediğim gibi şmdii cepte tl yok eşim de evde değil.sarılık meselesini de sorim.yazarım sonra

slm ablacım nasılsın??tam girdim bişi yazamadan pazara gittim.

arkadaşlar bende bişey söylemek istiyorum..deminden beri sayfaları okuyordumda benimde uyguladığım birşeyi paylaşmak istedim..
ben soktor seansıyla ve 4 boy dilatörle yendim.son p..s boyu dilatöürde iyice çalışıp alışıp,git g.l de yapıp tamamen ilişki hızında yaptıktan sonra doktorum 1-2 günde aynı şekilde bunu eşimle de çalışmamı söylemişti.yani kontrolü tamamen ona bırakıp,ben dilatöre hiç dokunmadan tamamen o çalıştırdı 1-2 gün de öyle çALIştık.kendim okadar rahat yapmama rağmen,eşimle çalışmak beni ilk tedirgin etmişti.sonradan alıştım ve ama gerçekten fayasınıda gördüm.
ben zor bi vakaydım,doktorumun belki sadece bana uyguladığı bi yöntemdi bilemicem ama benden küçük bi öneri..

Bu işte egzersizlerin yanı sıra telkinler cinsel terapiler çok önemli ben böyle düşünüyorum olay penis girmeside değil sadece acı çekmeden düzenli istekli bir cinsel hayat olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…