Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bir kereden bir şey olmaz canım sıkma canını bende bugün haşlama yapmadım.az yağda kızarttım iyice aynı şeyleri ye ye insan bıkıyor.anneme diyorum her haşlama yiyorum kızartma yasak falan anaaa biz ne gelirse yerdik önümüze fırtttt diyede çıkarttık sizleri diyo

ne işe yaroyor canım bu spreyyy

yav kayınvalidem iyi mi kötü mü kavrayamıyorumdün rüyamda irmik helvası kavurdum dedim bugün yapmış getirmiş sağolsun

valla önceden nasıl catır catır doguruyorlamış şimdi onu yeme bunu ymee ayy şaşırdım kaldım artık... kız ne güzel iştee afiyetle yersinnn helvanııı ya ben ne biçim hamileyim bişi canım cekmiyooooo... benim kaynanamda gelirse köyden bahçeden yeşillik isteyecem bide pekmez

kıs valla benim canım çekiyor ama öyle olmayacak şeyleri değil çok şükür.ayy yeşilliğe bende bayılırım.nerde kayınvalidenler

arkadaşlar hala bu sorunla yaşayan varsa dr.murat ulusoya gidin ben 18 ay çektim ve 17 mayıs 2011 de 1.5 günde çözdüm.zaman kaybedip mutluluğu ertelemeyin..

slm cnm öncelikle tebrikler allahım bidaha yaşatmasın.. bize biraz bahsedermisin nasıl negibi yöntemler uyguluyoo dktr burdaki arkadaşlarada yardımcı olmuş olursunn anlatırsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…