- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #55.561
sağol canımmmsanada geçmiş olsun umarım artmaz ağrıların..
baya bi değişiklik oldu hemdeee cookk yorulmusum bugünde devam ediyo yorgunluğumm
yaaa sabah kahvaltıda yumurta yedim ama tam haşlanmamış katı değildi.. yedim ama şimdide içim içimi yiyor rafadan yumurta az pişmiş yumurta zararlı yazıyor hep.. inşallah bir kereden bişey olmazzz :97:
nazlıcım iki hamiş bu saatte tek biziz bide nazlı vardı çıkmış sanırım hamişler gece bekçisi olduk tatlı uykular sana ve bebişe
çok şükür 3.ilişkiyide başardım.
Deneyecek arkadaşlar üstte olmak daha rahatmış bana üstte olmak imkansız geliyordu ama hiçbir acı hissetmedim. Altta kendimi kasıyordum. Aynı şekilde pre...fsizde yapamam diyordum ama onsuz daha rahatmış.
Bir de ilk deneyeceklere xylocaine spreyi öneririm bana da doktor vermişti. 5 dakika içinde etkisini gösteriyor.
ne işe yaroyor canım bu spreyyy
bir kereden bir şey olmaz canım sıkma canını bende bugün haşlama yapmadım.az yağda kızarttım iyice aynı şeyleri ye ye insan bıkıyor.anneme diyorum her haşlama yiyorum kızartma yasak falan anaaa biz ne gelirse yerdik önümüze fırtttt diyede çıkarttık sizleri diyo
yav kayınvalidem iyi mi kötü mü kavrayamıyorumdün rüyamda irmik helvası kavurdum dedim bugün yapmış getirmiş sağolsun
valla önceden nasıl catır catır doguruyorlamış şimdi onu yeme bunu ymee ayy şaşırdım kaldım artık...kız ne güzel iştee afiyetle yersinnn helvanııı ya ben ne biçim hamileyim bişi canım cekmiyooooo... benim kaynanamda gelirse köyden bahçeden yeşillik isteyecem bide pekmez
yav kayınvalidem iyi mi kötü mü kavrayamıyorumdün rüyamda irmik helvası kavurdum dedim bugün yapmış getirmiş sağolsun
kıs valla benim canım çekiyor ama öyle olmayacak şeyleri değil çok şükür.ayy yeşilliğe bende bayılırım.nerde kayınvalidenler
nazlı slm cnm napıyorsun nasıl gidiyor hamişlik
hee gı gastamonuluyum bende
boluben kaçtım bu arada uzancam biraz
tamam canım hadi görüşürz bende 1-2 bardak çay içim kendime gelim hoşçakalll
sağol cnm yaa bildiğin gibi.önemli şeyler oldu msn açabilirsen anlatırım
canım akşam açayım olurmu??şimdi biraz işim var.saat 11 gibi falan girerim
arkadaşlar hala bu sorunla yaşayan varsa dr.murat ulusoya gidin ben 18 ay çektim ve 17 mayıs 2011 de 1.5 günde çözdüm.zaman kaybedip mutluluğu ertelemeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?