- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #55.621
haklısın:)allah yardımcımız olsun....
ben de 8 aylık evliyim canlarım biz ilşiki denememizi ilk balayında yaptık ama hüsranla sonuçlandı birkça denemden sonra üstüne gitmedik istanbulda olur diyerekten istanbuldada 2 3 denme yaptık olmadı ben kandimi kasıyorum ve eşimi itiyorum sanırım bacaklarımıda tam doğru açamıyorum bu yüzden canım yandı eşimde hiç ısrarcı değil bu konuda o zmaandan beri deneme bile ypamıyoruz sürtünerek birşeyler yapıyoruz sürekli oda bazı dumda artık tahriş eder derecede oluyor hem nereye kadar değilmi böyle devam edecek sonuta biz sevgili değiliz karı kocayız. Dr. da gittim bunun için ilk kadın doğuma gittim kızlık zarınız sağlam bozulmamış dedi zaten o kadar sokamadık ki normal sağlam olması bana herşey kafanda biter ordan bir bebek çıkıyor böyle düşün ve rahatla dedi ilk birleşmeyi yaşadıktan sonra acın devam ederse psikoloğa yönlendiririm seni dedi ama gideli epey oldu dr. biz denem bile ypamıyoruz ha bire erteleme birde genelde kayın validem de oluyor evde bilmiyorum yaa... kayganlaştırıcı jel de aldık çünkü bende kuruluk oluyor farkındayım bakalım ilk fırsatta denemlere başlayalım diyorum duruma göre önümüze bakarız gerçekten olmuyorsa psikolağa gideriz diye düşnüyom ama şuan brişey diyemiyorum yani tam sorunluyuz bu konuda diyemiyorum adını koyamıyorum kötü bir durum benimkisiide ya ..fikirlerinizi bekliorum
ben de 8 aylık evliyim canlarım biz ilşiki denememizi ilk balayında yaptık ama hüsranla sonuçlandı birkça denemden sonra üstüne gitmedik istanbulda olur diyerekten istanbuldada 2 3 denme yaptık olmadı ben kandimi kasıyorum ve eşimi itiyorum sanırım bacaklarımıda tam doğru açamıyorum bu yüzden canım yandı eşimde hiç ısrarcı değil bu konuda o zmaandan beri deneme bile ypamıyoruz sürtünerek birşeyler yapıyoruz sürekli oda bazı dumda artık tahriş eder derecede oluyor hem nereye kadar değilmi böyle devam edecek sonuta biz sevgili değiliz karı kocayız. Dr. da gittim bunun için ilk kadın doğuma gittim kızlık zarınız sağlam bozulmamış dedi zaten o kadar sokamadık ki normal sağlam olması bana herşey kafanda biter ordan bir bebek çıkıyor böyle düşün ve rahatla dedi ilk birleşmeyi yaşadıktan sonra acın devam ederse psikoloğa yönlendiririm seni dedi ama gideli epey oldu dr. biz denem bile ypamıyoruz ha bire erteleme birde genelde kayın validem de oluyor evde bilmiyorum yaa... kayganlaştırıcı jel de aldık çünkü bende kuruluk oluyor farkındayım bakalım ilk fırsatta denemlere başlayalım diyorum duruma göre önümüze bakarız gerçekten olmuyorsa psikolağa gideriz diye düşnüyom ama şuan brişey diyemiyorum yani tam sorunluyuz bu konuda diyemiyorum adını koyamıyorum kötü bir durum benimkisiide ya ..fikirlerinizi bekliorum
mrb cnm allah hepimizin yardımcısı olsun inş biran önce egzersizlere başlamanı tavsiye ederrim bende yeni yeni başladım bende 2 yıldır evliyim ama yapamıyorum doktora gitmek istiyorum aslında muayene için ondanda korkuyorum sen gitmişsin bana biraz anlatırmısın rica etsem nekadar sürüyo acıyomu :18:
canım benim hoşgeldin...öncelikle biliyosunki vaji bir erteleme hastalığı bizler hem bu durumdan kurtulmak istiyorus hemde kurtulmak için çaba sarfetmekten kaçıyoruz....benim sana tavsiyem daha fazla ertelememen....burada bende dahil çoğu arkadaş egzersiz yaparak başardı ben psikoloğada gittim aynı şeyleri söyledi....bence tam olarak kendini hazır hissetiğinde egzersize başla eğer düzenli egzersiz yaparsan 1 haftada bile kurtulabilrsin bunun örneği çok bu sayfada....ayrıca geçmiş sayfaları okumanıda tavsiye ederim....
canım benim ben dr. gittim tamam alttan baktı ama tabiki öyle bişrey falan sokmadı çünkü baktı hala bakiresin dedi hiç acımıyorki bacakalrını çatala koyuyorsun o eliyle iki yana açıyor dudaklarından bakıyor uzaktan o kadar 5 dk. sürmüyor bile. ben ilk eşimle deneme yapıp olmaza psikoloğa gitmek isiyorum sonuçta o yabancı cisimleri içine alınca zar bozulmayacakmı o şekilde bozulsun istemem açıkcası
anladım cnm saol fizyolojik bişey varmı yokmu onun için bi muayene olsam daha iyi olur diyorum hem kafamdaki sorular korkularda yok olur diye. cnm önceki sayfaları oku istersen egzersizde zar bozulmuyabiliyormuşda çünkü egzersizde esniyomuş zar kırmızı bile gelmemiş çoğundaa öle dediler burdaki arkadaşlar :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?