- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #55.581
slm millettt görüşmeyeliii nasılsınıızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:82:
iyim canim sen nasilsin bebis neyapiyor, insallah karnini doyurmussundur. bundan sonra hergün sorucam ozum yemegini yedinmi, diye
aannem sen beni bi görsennnnn doktoraa gitmek için sabırsızlanıommm daha 4 ay bile olmadan karnım çok büyüdüüüü 7 aylık gibiyimmmmm herkes çok sasırıoo anlamadım gitttii....kilo almadım yarım kilo aldım ama karnım çok büyüdü anlamadım bu işiii......sen aldınmıı ameliyat günü ne yaptınnnn
ay yerim senin karnini annem. ne zaman gidicen doktora. sen bakma baskasina annem, konussun onlar. ben 1hastaneden. bu ayin 20.6 randevu aldim, onu iptal edicem, cünkü baska 1hastaneye gittim o sabahlari 9.ile.1arasi gelebilirsin dedi. iste yarin gidicem konusmaya.
aannem sen beni bi görsennnnn doktoraa gitmek için sabırsızlanıommm daha 4 ay bile olmadan karnım çok büyüdüüüü 7 aylık gibiyimmmmm herkes çok sasırıoo anlamadım gitttii....kilo almadım yarım kilo aldım ama karnım çok büyüdü anlamadım bu işiii......sen aldınmıı ameliyat günü ne yaptınnnn
nasilsiniz neler yapiyorsunuz, hersey yolundami
evt cnm çok şükür iyiyim herşey yolunda
dediğim gibi beni bi hamile kalma telaşı sardı.
bugn güzel sonuçlar aldm ve bekliyoruz bakalım hayırlısı.
vajiyi de tarihe gömdüm
sen nasılsın?
hah bi hamile bulmuşken az soru sorcam.
bugun bende hamilelik istioz die doktora gttm tahlillerimin neticesi iyi çktı.
herşey normal gebeliğe engel durum yok dedi ve günde 1 folik asit verdi.
bnm merak ettiğim hamilelikte doktorunuz beslenme yeme-içme alışkanlıklarınızla ilgili neler önerdi?
neyi nasıl yememiz gerekiyor?
ne yemememiz gerekiyor?
ben de inş.nasip olur da hamile kalırsam die şimdiden öğrenim istiyorum.lütfen hamişlerimizden cvp bekliyorum
sen hamile miydin bnm kafa gitti unuttm kusura bakmamaasallahcok sevindim, hep iyi ol, rabbim hakkinda hayirlisini versin hersey gönlünce olsun.
insallah en kisa zamanda sende hamis arkadaslarimizin, arasina katilirsin.bende iste ilerleyen zamanlarda safra kesesinden ameliyat olucam.
Rabbim nasip eder inşallahh.....hamile kaldığımda aynı soruyuuu doktora eşim sorduuu.....tamamen doğal organik beslenin...içinde ne olduğunu bilmediğiniz seyleri tüketmeyinn meselaaa soda için ama meyveli sodaa içmee içinde ne oldunu nasıl katkı sağlandını bilmioruzz.....balık tüket bol bol bebeğin zeka gelişimi için çok önemli dediii....herşeyiii mevsiminde yeee....et süt yoğurt yumurtaaaa bol bol tükett protein için dediii....marketlerde şoklanmışşş gıdalardan yeme hee kendin şokladın buzluğa attığını yiyebilirsin ama marketlerden aldın ne zamn yapıldını nasıl yapıldını bilmediğiniz şeyleri yemeyinn...kompostoo için ama meyve suyuuu yaniii içinde ne oldu ne katkı maddesii olduğuna dikkat edin dediii....ama en önemlisiii.......süt yoğurt peyniri bol bol tükettt dediii bunu zaten hamilelik sonuna kadar tüketmek gerekiooo
anladım cnm çok sağol
bebeğin kız mı erkek miydi?
sen hamile miydin bnm kafa gitti unuttm kusura bakma
aklıma görümcem geldi de.o da 5 aylık hamileyken safra sancılarıyla dodktora gitmişti ve safrası alındı 1 ay önce filan
yok hayatim hamile deyilim,ama bebis cok istiyorum . bende iste, hamilelikte 1,terslik olmasin, hamilelik kolay gecsin diye, safrayi aldirayim diyorum. iyi oldu senle yazistigimiz, eee, görüncen ne zaman gitmisti doktora, yani [zaman olarak,] hamileykenmi, safrayi aldilar, eee bebis duruyormu karninda. detayli anlatsana
yok hayatim hamile deyilim,ama bebis cok istiyorum . bende iste, hamilelikte 1,terslik olmasin, hamilelik kolay gecsin diye, safrayi aldirayim diyorum. iyi oldu senle yazistigimiz, eee, görüncen ne zaman gitmisti doktora, yani [zaman olarak,] hamileykenmi, safrayi aldilar, eee bebis duruyormu karninda. detayli anlatsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?