Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aramıza hoşgeldinnnn en kısa zamanda Rabbimin izniylee bu sıkıntıdan kurtulman dileğiylee....Doğru zamanııııı ben 1.5 sene bekledimmm olan bana oldu 10 yaş ömrümden ömür gitti sankiiii.... bu hastalığın en psikolojik sorunlarından biride erteleeeemeee hep erteledikkkk hep erteledik olan bizee olduuu...burrdaa listeyide görüyorsun egsersiz yapıptaaa kızlığıı giden arkadaşımız hiç olmadııı neden biz vajınayaa küçükten büyüğe doğru cisimler soktuğumuzdan yada parmak soktuğumuzda vajınanın yavaş yavaş esnemesiniii sağlıoruzzz bu esnemeden dolayıda kanama olmuyorrrr geçmişi okuyorsun sanırımmm okuduklarındada anlarsın bunu zatannn....nasıl bi yol izlemeliyim derkennn egsersizlerden haberin varmı parmak egsersiziiinden yaaaniiii bu işe başlamak çok öenmliiiii bu egsersize başladında gerisii çok kolay geliyor Allahın izniylee..aklına takılannn herşeyi sor sor sor burda mahremiyet yokkk biz burda keyfimizden mahremiyetimizi anlatmıoruzz ayıp olurmu bişi olur mu demee aklına her takılanıı çekinmeden sorrrrrabilirsin tamammm.....bu arada karadenizin neresindensinn....

kızlar merhaba;
bişey sormak istiyorum size.benim durumum vajinismus değil.ilk zamanlar öyleydi ama geçti. önce aşırı bir can yanması oluyordu. o acı geçti. şimdi acı yok diyebilirim bazen oluyo fakat eskisi gibiçok değil. benimsöylemek istediğim şu. acı duymuyorum ama başka bişeyde hissetmiyorum.yani zevk felan yok. böyle olsun istemiyorum. sadece eşim için yada bebişim olsun diye ilişki olsun istemiyorum. bende bişeyler hissetmek istiyorum artık. 10 ay oldu evleneli. ben bu durumu nasıl aşarım. bilgisi olan varmı.

ilgin için tşk canım ebn daha başlamadım başlama düşüncesindeyim ama ilk önce eşimle birkaç kes daha deneyim tam olarka olmadığını anlayıp o zaman başlamak istiyorum 8 aylık evlilğimde deneme sayımız 10 olmamıştır. Zarın bozulmaması ilginç esniyor diyorsunuz e normlade birlşemeyi sağlıklı bir şekilde geçiren bayanlrında esniyor rahat bir şekilde birleşiyorlar ama bu arada zarda gidiyor :) rabbim hayırlısını versin hakkımzda ben gümüşhaneliyim :)

seninkide ayrı bir dert bacım peki birleşme olmadan sürtünerek zevk alabiliyormsun eğer yine alamıyorsan isteksizlik mi var acaba sende

seninkide ayrı bir dert bacım peki birleşme olmadan sürtünerek zevk alabiliyormsun eğer yine alamıyorsan isteksizlik mi var acaba sende

dert ki ne dert.eşim onu istemiyorum ondan etkilenmiyorum zannedecek diyede içim içimi yiyo. birleşme harici etkileniyorum evet ama birleşmede sıfır his

dert ki ne dert.eşim onu istemiyorum ondan etkilenmiyorum zannedecek diyede içim içimi yiyo. Birleşme harici etkileniyorum evet ama birleşmede sıfır his

çok ilginç aslında araçtır bakalım biraz daha belki bulrusun sebebini sürekli olan birşeyse yarıdm almakta fayda var şimdi biz birleşemyioz bunu yenince bakalım daha neler görcez

dert ki ne dert.eşim onu istemiyorum ondan etkilenmiyorum zannedecek diyede içim içimi yiyo. birleşme harici etkileniyorum evet ama birleşmede sıfır his

arkadaşım dedğin gibiii daha yeni evlisinnnn alışman biraz sürerrrr hepimiz öyleyizzz bu sıkıntıdan kurtuldumuzda zevk denen bişi yok ama zevk almak içinn biraz daha zaman ...bu süreden sonraaa sende zevk almaya başlıcaksınnn dert ettiğin şeye bak canımmm sıkıntı etmeee biraz daha alışma süresindesindirr.....

nasilsiniz hic görükmüyorsunuz, özledim valla hersey yolundami.

canım çok yoğunum bu aralar evdede giremiyom kociş ayağını kırdı nazlı biraz herşey yolunda sayılır canım sen nasılsın iyimisin ? bu arada niye kendine bi avatar almıyon sen bacım ?

venüsten naber bacımmm ne var ne yokkkk....ne edisen kornuonmu halaa yoksa bebeiş temellerimii atıonuzzz ne edisen

iyidir kuşum napıyım uğraşıyoz işte iş güç derken nasıl akşam oluyo anlamıyom bile....2 aydır kocişde çocuk istiyo çalışmalara başladık ama aksilikler yakamızı bırakmadı bir türlü...eşimin sürekli şehir dışına çıkması gerekiyor malesef 1-2 ay daha böyle devam edecekmiş :26.tesi günü tekrar gidecek o burdayken regl oluyorum regl bitiyo o gidiyo karışık durumlar kısmet artık allah ne zaman bize nasip ederse bebişimizi bekliyoz elden bişey gelmiyor

Herkese selam venüsten uzun zamandır görmüyordum seni ben bu arada aşama atladım değiştir istersen daha da motive olayım :)) P s boyutundaki dilatöre geçtim

selam bebişim maşallah ama senden daha hızlı adımlar bekliyorum artık ona göre :13:

1. EGZERSİZE YENİ BAŞLAYANLAR/BAŞLAMAK İSTEYENLER :
1- Zeynepne

2- Flash

3- Angelnesss

4- Nazanantalya

5- Duduklutencere

6- Cay2009

7- Tmzklp

8- Ceren_16

9- Pupa

10- Eylulgulu

11-
Sas_2008
12-
Cancanek
13- Nehirsakarya
14- Zeing
15- Felif
16- Naazenin
17- Gizem6
18- Sel_ma_
19- Yakamoz1456
20- Betty_boop
21- Palis
22- Papatya1980
23- Simeron
24- Aslikar
25- Life83
26- Veh
27- Meltem2024
28- Cicekcim
29- Karadenizki

2.
PARMAK /APARAT EGZERSİZİ :
1-
Pamukelma (2 p)
2-
Yaren46 (2 p)
3-
Sardunya (p bynda aprt)
4-
Prenses43 (2 p)
5-
Nar1905 (1 ep)
6-
Burcum86 (1 sp)
7-
Sahara84 (?)
8- Ferzanca (3 p)

9-
Nill87 (?)
10-
Naz8 (1 p)
11-
Yagmurcukkuşu (?)
12-
Mano (?)
13-
Soyafilizim (2 p)
14-
Zeinax (1 p)
15- Nsn (2 p)
16- Mirage9_2
17- Denizdery (2 p)
18- Papatya1980 (mum)

3.
P…S DENEMESİ :
1- Balbocuu

2-
Yağmur1987
3-
Deniz1987
4-
Aylin06
5-
Bıdıkcan

kizlar 1.ri bana su avatoru detayli anlatabilirmi nasil yapicam

sayfanınnn en yukarısındaaa kontrol paneli varrrr onu tıklaaa sonra çıkan sayfanın solunda profil profilimi düzenleee avtarı değiştir yazıo avatarı değiştireee girrr ordann değiştirr istediğini koyyyy temem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…