- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #55.661
slm özüm bende başlamak isitom bu egzersize fakat ben hala bakireyim bu sokulan cisimer zarr vermzmi zara onu öğrenmek isitorum birde nasıl bir yol izlemeliyim bilgi verir misin 8 aylık evliyim gerçi biz çok deneme yapmadık eşimle ilk günleri deniyorduk olmayınca bıraktık öyle şimdi doğru zmanaı bekliyoz
nasilsiniz hanimlar, bebisler nasil,
iyiyimmm elhamdülillah canımmmm karnım aç dolma yaptım sabırsızlıkla pişmesinii bekliorummmm
aramıza hoşgeldinnnn en kısa zamanda rabbimin izniylee bu sıkıntıdan kurtulman dileğiylee....doğru zamanııııı ben 1.5 sene bekledimmm olan bana oldu 10 yaş ömrümden ömür gitti sankiiii.... Bu hastalığın en psikolojik sorunlarından biride erteleeeemeee hep erteledikkkk hep erteledik olan bizee olduuu...burrdaa listeyide görüyorsun egsersiz yapıptaaa kızlığıı giden arkadaşımız hiç olmadııı neden biz vajınayaa küçükten büyüğe doğru cisimler soktuğumuzdan yada parmak soktuğumuzda vajınanın yavaş yavaş esnemesiniii sağlıoruzzz bu esnemeden dolayıda kanama olmuyorrrr geçmişi okuyorsun sanırımmm okuduklarındada anlarsın bunu zatannn....nasıl bi yol izlemeliyim derkennn egsersizlerden haberin varmı parmak egsersiziiinden yaaaniiii bu işe başlamak çok öenmliiiii bu egsersize başladında gerisii çok kolay geliyor allahın izniylee..aklına takılannn herşeyi sor sor sor burda mahremiyet yokkk biz burda keyfimizden mahremiyetimizi anlatmıoruzz ayıp olurmu bişi olur mu demee aklına her takılanıı çekinmeden sorrrrrabilirsin tamammm.....bu arada karadenizin neresindensinn....
kızlar merhaba;
bişey sormak istiyorum size.benim durumum vajinismus değil.ilk zamanlar öyleydi ama geçti. önce aşırı bir can yanması oluyordu. O acı geçti. şimdi acı yok diyebilirim bazen oluyo fakat eskisi gibiçok değil. Benimsöylemek istediğim şu. Acı duymuyorum ama başka bişeyde hissetmiyorum.yani zevk felan yok. Böyle olsun istemiyorum. Sadece eşim için yada bebişim olsun diye ilişki olsun istemiyorum. Bende bişeyler hissetmek istiyorum artık. 10 ay oldu evleneli. Ben bu durumu nasıl aşarım. Bilgisi olan varmı.
seninkide ayrı bir dert bacım peki birleşme olmadan sürtünerek zevk alabiliyormsun eğer yine alamıyorsan isteksizlik mi var acaba sende
Herkese selam venüsten uzun zamandır görmüyordum seni ben bu arada aşama atladım değiştir istersen daha da motive olayım :)) P s boyutundaki dilatöre geçtim
dert ki ne dert.eşim onu istemiyorum ondan etkilenmiyorum zannedecek diyede içim içimi yiyo. Birleşme harici etkileniyorum evet ama birleşmede sıfır his
dert ki ne dert.eşim onu istemiyorum ondan etkilenmiyorum zannedecek diyede içim içimi yiyo. birleşme harici etkileniyorum evet ama birleşmede sıfır his
nasilsiniz hic görükmüyorsunuz, özledim vallahersey yolundami.
venüsten naber bacımmm ne var ne yokkkk....ne edisen kornuonmu halaa yoksa bebeiş temellerimii atıonuzzz ne edisen
Herkese selam venüsten uzun zamandır görmüyordum seni ben bu arada aşama atladım değiştir istersen daha da motive olayım :)) P s boyutundaki dilatöre geçtim
canım yaaa ben seni o listeden sildim bu listeye ekledim sanıyodum o arada bişey oldu demekki eklenmedinşimdi eklisin doya doya bakabilirsin taze gelinimiz
kizlar 1.ri bana su avatoru detayli anlatabilirmi nasil yapicam
kizlar 1.ri bana su avatoru detayli anlatabilirmi nasil yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?