- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #55.681
wayyyy özüm de şekil yapmış yakışır bebişim
çOKKKKKKKK mutluyum eşimin serçe ve yüzük parmağını aldım daha önce sadece bir kere kulak çöpü denemesi yapmıştım bir kerede serçe parmaktan iki santim almıştım şimdi denedik oldu demekki çaba sarfetmek önemli bundan sonra hergün deniycem sizi seviyormmmmmmm
ayy cnm maşallahya ne güzel bende kulak çöpünden öteye gidemiyorum oda biraz giriyo 2 cm kadar inşallah en kısa sürede yenerizz
slm kızlar bana bakarmısınız listenin en başında 2 yıldır aynı yerdeyim aman(çok feci dayağa ihtiyacım var benim..
selam vajibeybileeeeeeeer
ikinci boy mumdayım
hadi hayırlısı
slm güzeller,
uzun süredir pek fazla giremedim sayfaya ama hepsini okudum hemen hemen....bi şeyi açıklığa kavuşturmak isterim sağda solda bazı arkadaşların yazdıklarını okuyoruz başka sitelere yazıp bu sayfayı anlatan arkadaşlara bu yazdıklarım....biz eski vajililer olarak bu işin düşündüğümüzden daha basit bir şey olduğunu ve isterlerse buradan faydalanarak yenebileceklerini ısrarla söylüyoruz arkadaşlara ve sonuç ortada 100lerce kişi kk sayesinde yendi isteyen listeye bir daha bakabilir.....nedense bazı arkadaşlar bizi doktor düşmanı gibi görüyorlar siz dr gitmişsiniz gitmemişsiniz bize ne isterseniz 20,000 tl verin bize giren çıkan bi şey yok!!!! bende dr gittim hem dr hem kk sayesinde yendim...amacımız burada kimsenin umutsuzluğa kapılmaması daha fazla ertelememesi sürekli gelip burada dr muhabbeti yapılıyor verecek parası olan için ne güzel gidip tedavi olsunlar ama ya durumu olmayanlar ? bu arkadaşlara haksızlık etmiş olmuyormusunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?