Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selam bebişim maşallah ama senden daha hızlı adımlar bekliyorum artık ona göre :13:[/QUOTE]

Ben çoktan yenmiştim de işte çok fazla aksilikler yaşadım eşimle aram çok kötüydü ayrılma söz konusuydu halende bazı şeyler düzelmiş değil moral iyi olacak ki aşama kaydedeceğim moralim çok bozuk bu aralar..

çOKKKKKKKK mutluyum eşimin serçe ve yüzük parmağını aldım daha önce sadece bir kere kulak çöpü denemesi yapmıştım bir kerede serçe parmaktan iki santim almıştım şimdi denedik oldu demekki çaba sarfetmek önemli bundan sonra hergün deniycem sizi seviyormmmmmmm

ayy cnm maşallah ya ne güzel bende kulak çöpünden öteye gidemiyorum oda biraz giriyo 2 cm kadar inşallah en kısa sürede yenerizz

ayy cnm maşallah ya ne güzel bende kulak çöpünden öteye gidemiyorum oda biraz giriyo 2 cm kadar inşallah en kısa sürede yenerizz

İnş.. allah yar ve yardımcısı olsun hepimizin bende 10 aylık evliyim ilk gece ilk ilişkim oldu saat çapında 9 santim bozulmuştu çok acı çekmiştim ondan sonra vucüt kendini kapadı aslında benim o kadr ciddi değil bir psikoloğa gıtseydim aşmıştım şimdiye eşim hep demişti aşarız ederiz sonra bu siteyi buldum ama parmak denemesi bana saçma geliyordu deneyince oluyormuş demekki birde eşimin parmağıyla deneme yapabıldım gene kontrol bendeydi ama kendi parmağımla belki de başaramıycaktım bu kadar hızlı ,,,pisikolajık olarak çok bunalmış durumdayım eşimle izne çıkıcaz 10 gün sonra o zamana kdr aşamazsam dr. süleyman eserdağa gitmeyi düşünyorum aşsam bile bir cinsel terapiste gidicem her gün düzenli yapsam aşıcağımı düşünuyorm ama işten geliyoruz ev işi yemek derken yorgunda düşüyor insan ama üstüne düşmek lazım yarın kandil birbirimize dua edelim çok ihtiyacımız var cnm

slm kızlar bana bakarmısınız listenin en başında 2 yıldır aynı yerdeyim aman(çok feci dayağa ihtiyacım var benim..

cnm doktora gitmeyi düşündünmü kendini zorlama olmuyorsa yardım al benim 10 ay oldu ilk ilişki oldu ama sonra bilinç altında bir çatışma oldu vücut kendini kapadı eşim hep geçer geçer dedi bana kalsa kesinlikle yardım alırdım cinsel terapiste gidebilirsin bu vaji insanın hayatını etkiliyor

ben kaçarrrrrr kıslarrr hoşçakalınnn.....uleyn midye gene ben çıkarken geldinnn heee ...şu okullar bi bitsede sende bizdeee rahatlasakkkk.....

arkadaşlar ben kendi parmağımla yada kulak çubuğuyla yapamadım ama eşimin parmağıyla denedik oluyor serçe parmak, işaret parmak ve orta parmakta devam ediyoruz böyle başaranda varmı acaba merak ettim :44::44::44::44:

canım bu söylediğin kişiler arasında bende varmıyım bilmiyorum ama biraz üstüme alındım o yüzden yazıyorum. bende doktora gidip çözenlerdenim ama çözdükten sonra burdaki teşekkür mesajımda doktorun adını bile yazmadım. sadece soran kişiler varsa yazmışımdır hatırlamıyorum. doktor düşmanı olarak gördüğümden değil ama burdaki diğer arkadaşlarımızın psikolojisi açısından burda fazla doktor muhabbeti yapılmadığını biliyorum. ve şunuda eklemeliyim ki burası olmasaydı ben doktora gitmeye bile karar veremezdim. çünkü ben 5 yıldır evliyim ve başaranları okuduktan sonra böle bişeye karar verdim. çünkü buraya başardım yazabilmek ayrı bir heyecan hep bunu bekliyosun. ve biraz uzun oldu ama benim adımıda listeye eklermisin bile demedim dikkatini çektiyse çok fazla haketmediğimi düşündüm. ama çok teşekkürler sen yinede eklemişsin benide ama parantez içine kk+ dr yazabilirsin çünkü ikisininde faydalarını yadsımam imkansız. iyiki varsınız iyiki bu siteyi buldum. dahada kolay kolay kopabileceğimi zannetmiyorum. bunun dışındada yardımcı olabileceğim tek konu şu olur heralde "kızlar gerçekten biz kafamızda öle şeyler canlandırıyoruz ki alakası yok inanın. bumuymuş yaa lanet olsun geçen 5 yılıma" dedim. gerisini siz düşünün artık. allah bu derdi çekenleri biran önce kurtarsın dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…