Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ilknurcum burda venüsümün yerine cevap yazmış oluyorum ama orda sen veya başkası değil olay bu hepimizin rahatsızlığı buraya özellikle yeni üye şeklinde gelip yok şu doktora gittim ona gidin şudoktorla yendim yazanlara cevap hele hiç tanımadan hiç bi kelime paylaşmadan doktor övülünce neoluyor da diyoruz yardım mı başka amaç mi var diye
doktorlar için özel bi bölüm zaten var ve çoğu kişiye buna bende dahilim bu işi yapamazken doktora gitmek bunu aile yada kardeşe anlatmak bile zorken bi doktora anlatmak çok zor ve açmak ta bak ben doktora çıkamıyordum çekiniyordum gö... için çıkmak çok kolay gelmişti ama bunun için çıkamamıştım ve burda yenmeye çalışanlara yardımcı olunurken tak biri gelip şudoktora gidin derken ve bunların en ucuzu 3 5 bin arası
bu parayı veremiyecek yada versede bu sorunu doktorla bile paylaşamıyacak olanlar var veben burdaki söylenenleri denedikçe ve doktora çıkanları yani benim gibi olanları duydukça anca doktora gitme cesareti bulmuştum kadın doğum tabi bi anormallik varmı diye
yoksa ne doktor nede doktora gidenlere söylenmiş bi laf yok ortada

canım ben sizi çok iyi anlıyorum zaten yazdığım mesajda kesinlikle bir sitem mesajı değil aksine kendimi açıklamak istediğim bir mesajdı. çünkü burda yanlış anlaşılırsam gerçekten çok üzülürüm. inanın bende bağımlılık yaptınız hergün girip bakmazsam eksik kalıyorum. ayrıca sizin doktora gidilmesine karşı değil sadece bunun ballandıra ballandıra anlatılmasına karşı olduğunuzda farkındayım. herhangi bir mesajımda yazım hatası yapmışsam hepinizden özür dilerim. hiçbirinizi tanımıyorum ama benim için önemlisiniz ve bu değeri verdiğim insanlar tarafındanda yanlış anlaşılmak istemem. iyi geceler kızlar öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiii

İlknurcum bizde dra karşı olan kişiler değiliz...ama takdir edersinki buradaki çoğu arkadaşımız yeni evli,borçları olabilir ve bu paraları verebilecek durumda olamayabilirler,adı geçen drlarda az buz paralar istemiyorlar...Tacem arkadaşımında dediği gibi dr araştırılıyorsa dr topiği var ve dra giden arkadaşlarda var..onlardanda dr hakkında bilgi alınabilir ama ben ilk bu topiğe girdiğimde dr olayını duydum ve drsuz yenilmiyor demekki diye düşünmüştüm...Ve yalan değil zamanında bende dra gitmeye kalktım,giden bir arkadaşımla özelde görüşüp sordum..Oda sağolsun gittim ama hiç gerek yokmuş,kendimde başarabilirmişim dedi..Kredi çekip gittim ve hala onun borcunu ödüyorum farklı birşey yaptırmıyor dedi...beni uyardı sen bütün egzersizleri yap,baktınki başaramadın en son çare dra başvur dedi...ve onun sayesinde dra gitmeye gerek kalmadan başardım bunu.. Buraya bir kere girip sadece dr adı verip,o dru övenler oluyor.yada drsuz asla başaramazsınız diyenler oluyor..Bunlar egzersiz yapan arkadaşlarımızı olumsuz etkileyebilir,yoksa karşı olduğumuz bir durum yok...

doktor doktor diyoruzda kabahat onlarda değil bizdeeeeee......yazık yaaaa 1 gün yada 3 günde atlattırıoruz vajınusmustann diolar.....eee bu kadarrr kolayken neden 3 bin 5 bin alıolarrr ne yapıolarrr ameliyatmı ediolarrr ne yapıolarrr yazık değilmii günah değilmiii aldıkları para hakmıııı helalmiiii...olabilirrr profosyonel olabilirlerr amaaa hiç bi tıbbi müdahalede bulunmadan bu kadar kısa sürede bu kadar paranın alınmasıııı ne kadar helalll ne kadar hakkk.......sağlık bakanlığınaa yyazı yazmak lasım aslında tamda seçim arefesindee... güünahhh yaaa o parayı veren var veremeyen varrr....

heee bu aradaaa kimseye doktoraa gitmeyin demioruzzz....ama yazıkk bu insanlara 1 gün için 5 gün için 3bin 5bin tl kazandırmakkk ne kadar doğruuu onların bu parayı bu kadar kısa sürede bu kadar kolay bi tedavide bu kadar yüksek bütçeyi istemeleri ne kadar doğru bi düşününnn....bunun tedavisii hangi doktora gidersenizz gidin parmak egsersizii ben bunu bile bileee muhitimdekiii en ucuz psikologa gittimmm tedaviii aynı tedaviiii zaten ne olabilirrr ameliyatmı edecekler biziii ne yapacaklarrr tedavi her yerdee aynı olduğundan bu insanlara bu kadar yüksek bütçeyii vermeniz doğru değilll.....kimseye doktora gitmeyin demioruzz bir çoğumuz hem psikologa gittiler hemde burda arkadaşların desteğiyle yendilerr....yani mantıklı düşünün mantıklı karar verin arkadaşlarrrrr....

işi ticarete dökmüşler ondan canım insanlar zaten mağdur onlarda bu durumdan yararlanıyorlar işte parası olan veriyo parası olmayan insanlar ne yapsın onların 1 günde aldığı paraya asgari ücretle aylarça çalışan insanlar var bencede helalmi acaba

kızlar şöyle bi düşünün ortalama 1 kişinin 4,000 tl harcadığını varsayarsak ve bu sayfada sadece 1 senede 126 kişi yendi bizim bildiklerimiz muhtemelen bilmediğimizde çok var....

126 kişi X 4,000 tl = 504,000 TL. rakama bakarmısınız 500 bin abowwwwww...

Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahh.....bugün Regaip Kandiliiiii bol bol birbirimiz için kendimizzz için dualar edelimmm....Rabbim bu mübarek günde dualarımızzııı geri çevirmesin inşallah.......Kandiliniz mübarek olsunnn kader arkadaşlarımm........

arkadaşlar hepinize günaydın inşaallah Rabbim hepinize hayırlı mutlu sağlıklı günler nasip etsin diliyorum. bende 2buçuk haftadır nette vajinismusu araştırıyorum. demekki benimde yaşadığım kasmalar eşimi geri itmeler ağlamalar titremeler bunun yüzündenmiş. gerçi ben tahmin ediyordum korkuyordum bu hastalıktan. önce bi doktorun sitesini gördüm okudum okudum ağladım başarı hikayelerini gördükçe. sonra bi cesaret geldi mail attım doktora kaç para diye. malum fiyatlar uçuk 5 bin tl istedi. durumum müsait değil diye bi daha mail attım ve umutsuzca beklerken bu siteyi buldum inanın 2 buçuk haftadır müptelasıyım bu sitenin. hatta ozum34 arkadaşım sağolsun sessizce takip ettiğiğmi görünce hemen sordu özelden sendemi bizdensin diye ve ilgilenilmek o kadar güzel bir duygu ki helede kimseye anlatamazken bu hastalığı birilerinin seninle aynı duyguları paylaşıyo ve sana yardım etmek istiyo olması çok duygulandırıyor insanı ve ALLAH a şükrediyorsun senin halinden anlayan insanlar var diye.

Aminnnnnnnn inşallah....Herkesin kandili mübarek olsun,tüm dualarımız kabul olsun inşallahhh...

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlarrr özümün dediği gibi bol bol dua edelim bugün arkadaşlar bu mübarek günde kabul olur dualarımız inş en kısa zamnada yenerizz öpüyorummm hepiniziiii

aynı şeyleri yaşıyorum bende 10 ayık evliyim. bir yol bulursan banada söyler misin? hani vajili olunca insan bi atlatsam başka birşey istemem diyor ama atlattıktan sonra öyle olmuyor işte. ilişkiye girmek vakit kaybıymış gibi geliyor.

Regaip kandiliniz mübarek olsUN ALLAH yüzümüze baksın bizi bu hastalıktan tez zamanda kurtarsın eşlerimizle birlikte hayırlı sağlıklı ömürler versin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…