- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #55.701
peki o durumda ne yapamalıydım
ilknurcum burda venüsümün yerine cevap yazmış oluyorum ama orda sen veya başkası değil olay bu hepimizin rahatsızlığı buraya özellikle yeni üye şeklinde gelip yok şu doktora gittim ona gidin şudoktorla yendim yazanlara cevap hele hiç tanımadan hiç bi kelime paylaşmadan doktor övülünce neoluyor da diyoruz yardım mı başka amaç mi var diye
doktorlar için özel bi bölüm zaten var ve çoğu kişiye buna bende dahilim bu işi yapamazken doktora gitmek bunu aile yada kardeşe anlatmak bile zorken bi doktora anlatmak çok zor ve açmak ta bak ben doktora çıkamıyordum çekiniyordum gö... için çıkmak çok kolay gelmişti ama bunun için çıkamamıştım ve burda yenmeye çalışanlara yardımcı olunurken tak biri gelip şudoktora gidin derken ve bunların en ucuzu 3 5 bin arası
bu parayı veremiyecek yada versede bu sorunu doktorla bile paylaşamıyacak olanlar var veben burdaki söylenenleri denedikçe ve doktora çıkanları yani benim gibi olanları duydukça anca doktora gitme cesareti bulmuştum kadın doğum tabi bi anormallik varmı diye
yoksa ne doktor nede doktora gidenlere söylenmiş bi laf yok ortada
doktor doktor diyoruzda kabahat onlarda değil bizdeeeeee......yazık yaaaa 1 gün yada 3 günde atlattırıoruz vajınusmustann diolar.....eee bu kadarrr kolayken neden 3 bin 5 bin alıolarrr ne yapıolarrr ameliyatmı ediolarrr ne yapıolarrr yazık değilmii günah değilmiii aldıkları para hakmıııı helalmiiii...olabilirrr profosyonel olabilirlerr amaaa hiç bi tıbbi müdahalede bulunmadan bu kadar kısa sürede bu kadar paranın alınmasıııı ne kadar helalll ne kadar hakkk.......sağlık bakanlığınaa yyazı yazmak lasım aslında tamda seçim arefesindee... güünahhh yaaa o parayı veren var veremeyen varrr....
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahh.....bugün Regaip Kandiliiiii bol bol birbirimiz için kendimizzz için dualar edelimmm....Rabbim bu mübarek günde dualarımızzııı geri çevirmesin inşallah.......Kandiliniz mübarek olsunnn kader arkadaşlarımm........
kızlar merhaba;
bişey sormak istiyorum size.benim durumum vajinismus değil.ilk zamanlar öyleydi ama geçti. önce aşırı bir can yanması oluyordu. o acı geçti. şimdi acı yok diyebilirim bazen oluyo fakat eskisi gibiçok değil. benimsöylemek istediğim şu. acı duymuyorum ama başka bişeyde hissetmiyorum.yani zevk felan yok. böyle olsun istemiyorum. sadece eşim için yada bebişim olsun diye ilişki olsun istemiyorum. bende bişeyler hissetmek istiyorum artık. 10 ay oldu evleneli. ben bu durumu nasıl aşarım. bilgisi olan varmı.
Ben sana küstüm
Regaip kandiliniz mübarek olsUN ALLAH yüzümüze baksın bizi bu hastalıktan tez zamanda kurtarsın eşlerimizle birlikte hayırlı sağlıklı ömürler versin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?