- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #55.721
Amin canım hepimize inşallah. Sen egzersiz yapıyomusun hangi aşamadasın canm
ben mumla egzersiz yapıyorum.. 3 gun oldu...bacaklarım çok titriyor normal mi
canIM TAm anlamıyla dün başladım diyebilirim daha önce bir kere kulak çöpüyle denemiştim kulak çöpünü alabildim dünde eşimin serçe parmağını sonrada yüzük parmağını alabildim bugünde orta parmağı deniycem hiç zorluk çekmedim düşününce ben asla yapamam diyordum itici geliyordu ama deneyince oluyormuş demekki
arkadaşlar ben kendi parmağımla yada kulak çubuğuyla yapamadım ama eşimin parmağıyla denedik oluyor serçe parmak, işaret parmak ve orta parmakta devam ediyoruz böyle başaranda varmı acaba merak ettim :44::44::44::44:
Ayy çok iyi canım bravo sanasakın ihmal etme tatlım günlük yapmaya çalış aşama aşama kalınlaştırırsın zaten.
evet ihmal etmemek çok önemli bu zamana kadar yapsaymışım bin kere aşmıştım heralde benim zar da yok ilk ilişkim olmuştu o kdr ciddi değil sadece zaman uzadı diye psikolajimi etkiledi sadece ama artık hergüN deniycez hiç ihmal etmiycem bir günde bu kdr ilerlediysem bir haftaya aşarım inş yaa allah hepimizin yardımcısı oLSUN..
Amin canım inşallah. Bazen elinde olmayan sebeplerden dolayı uzayabiliyor bu süre. benim çoktan çözmüş olmam lazımdı. Egzersizlerimi düzenli yapmaya çalıştım ama sürekli birşeyler çıktı erteledik maalesef şimdi de mumu p..s boyutuna getirip yapmaya çalışıyorum inşallah hepimiz yener kurtuluruz allah kimseye yaşatmasınçok zor
doktor doktor diyoruzda kabahat onlarda değil bizdeeeeee......yazık yaaaa 1 gün yada 3 günde atlattırıoruz vajınusmustann diolar.....eee bu kadarrr kolayken neden 3 bin 5 bin alıolarrr ne yapıolarrr ameliyatmı ediolarrr ne yapıolarrr yazık değilmii günah değilmiii aldıkları para hakmıııı helalmiiii...olabilirrr profosyonel olabilirlerr amaaa hiç bi tıbbi müdahalede bulunmadan bu kadar kısa sürede bu kadar paranın alınmasıııı ne kadar helalll ne kadar hakkk.......sağlık bakanlığınaa yyazı yazmak lasım aslında tamda seçim arefesindee... güünahhh yaaa o parayı veren var veremeyen varrr....
arkadaşlar şu an size bu işi yapabilmek yani vajinusmusu yenmek ne kadar zor ne kadar imkansız bi şey gibi geliyor tahmin edebiliyorum...ama inanın aşama aşama hepiniz sona yaklaşıyorsunuz düşünün ilk başladığınızda egzersiz yapmak bile ne kadar itici idi...imkansız gibiydi...bende hepiniz gibi vajime parmak sokabilsem p...sde sokarım sapıkmıyım ben diye düşündüm...ama buradaki amaç vajiye parmak sokmaktan ziyade beynimizin bunu kabullenebilmesi....aslında hem çok kolay hemde çok zor geliyor bize...bi yandan olmasını o kadar çok istiyoruzki ama bi yandanda kaçış yolları arıyoruz...kendimizle savaşımız bu aslında...yıllardır bize o kadar uzaktıki bu işler bir anda kabullenemiyoruz yapamıyoruz normalde çok cesur olsak bile bu konuda hassasız iş o konuya gelince hepimiz kendimizi 13 yaşında kız çocuğu gibi görüyoruz...bu işin bir püf noktasıda kadın olmayı kabullenebilmekten geçiyor...sürekli bunu kendinize kabullandirmeye çalışın sizler kusursuz kadınlarsınız rabbimiz bizleri kusursuz yaratmış biz kafamızda kura kura sağda solda duyduğumuz her şeye inandık kendi kendimizi bu hale getirdik... vajinamız p...sin girebileceği şekilde tasarlanmış....bu işi yapamayacağınızı asla düşünmeyin çünkü siz normalsiniz sadece zamana ihtiyacınız var...birde geçen sayfalarda okudum bazı arkadaşlar kürdandan falan bahsetmiş sakın ama sakın vajinize öyle şeyler sokmayın ucu sivri zarar verebilir...birde bir arkadaş üste doğru egzersiz yapılmasını söylemiş böyle bişey yok hepimiz popo yönüne doğru yaptık ve öyle oluyor yolu o şekilde yenen herkese sorabilrsiniz ben hiç aksi bi yön ne okudum ne duydum....bu güzel gecenin hürmetine hepinize hayırlı kandiller diliyorum...bol bol dua edelim brbirimize inşallah tez zamanda şu anda burada olan olmayan tüm vajili kadınlarımız bu işi hallederler sağlıkla evliliklerine devam ederler...allah hepimizin yar ve yardımmcısı olsun...bu gecede edilen dualarımızı allahım kabul etsin inşallah....
Amin canım. Venustenciğim ben hala çözemedim p...s denemesindeyim ama ilk girişte bile zorlanıyo biliyomusun mumu kalınlaştırıp p....s boyutuna getirip alabiliyorum yarısını ama p...si alamıyorum.Ya ben kocişimi de çok seviyorum bütün egzersizlerimi de yaptım ama olmuyooo.
Amin canım. Venustenciğim ben hala çözemedim p...s denemesindeyim ama ilk girişte bile zorlanıyo biliyomusun mumu kalınlaştırıp p....s boyutuna getirip alabiliyorum yarısını ama p...si alamıyorum.Ya ben kocişimi de çok seviyorum bütün egzersizlerimi de yaptım ama olmuyooo.
bende ara ar apenis deniyorum ama olmuyo..... bence penis boyutundaki mumu bi kaç gün almak lazım onda rahat olunca penistede rahat olabilirsin...... ben öyle düşünüyorum.... yani penisten kalın birşey alırsam peniste olur diye düşünüyorum....
canım p....si aldığın posizyonda mumu al aynı şekilde yap egzersizini mesela sen üstte deneyeceksen p...si mumuda aynı o şekilde dene alta 2 bacağının arasına yastık koy kocanmış gibi yani...sonra o şekilde egzersiz yap alttan üste doğru....sona eşinle dene p...s başı girince dur bekle nefes al it biraz içe doğru panik yapma sakin sakin baktınki panik yapıyon kıpırdama bekle...olcak balım hiç merak etme hepiniz allahın izni ile kurtulacaksınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?