Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ilk denemeler öle olur canımmm sonra aklına gelippp ooo neymişkiii deyip gülümsiceksin....sakın kayganlaştırıcısızzz yapmaa unı beby vazelin yada ultrason jelii tavsiye ederim sana...gitgelende varda o biraz pahalııı...hangisini bulursan artıkk......tamam durmak yok yola devamm.......

sevcihannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hele şükür gelebildin sabahtan beri snei bekliommmmm..... şimdi nerdesinn die yazacaktım en sonundakii geldinnn......doktor ne dediii cinsiyet belli oldumu artık

ya bulaşık makinem evlendiğimden beri tuzu hiç almamış ama göstergesi yanıyor tuz koyayım diye açtım dolu:26::26:tuz kapağı açık kalmayacak dimi kızlar

tabii ki canım. herşeyin bir vakti zamanı var. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin. senin eşinle bazı sorunların vardı yazmıştın geçenlerde.. Çözüldü mü iyi misin

insallah tüm egzersis yapan arkadaslarin, yenecegi zaman cok yakindir. insallah herkesin halayini arka arkaya cekeriz. yenen ayagini sürüsün, sorunlar bitermi evlilikte iste bizim sorunlarda klasik sorunlar. iyim canim saol. ameliyat korkusu basladi:83:

sevcihannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hele şükür gelebildin sabahtan beri snei bekliommmmm..... şimdi nerdesinn die yazacaktım en sonundakii geldinnn......doktor ne dediii cinsiyet belli oldumu artık

ne zaman geldin kiz görmedim seni, gittinmi doktora: söyle bakalim, prensmi prensezmi geliyor

yazdım ama yazdıngınız sonra gördüm canlarım.. tekrar yazıyım yüzde 90 kız dedi.. miyom 10 cm.. tadım tuzum yok..

femoreyi biliyorum canım, femolub diyince firma ismi aklıma gelmedi. birkaç kez getirttiğim bir üründü. tabi o zamanlar bekardım ve benim de birgün bunlara ihtiyacım olacağını düşünmezdim. eczacıyım bu arada.

yine yüzde 90 kız dedi net belli olmuyo ayrıntılıda ögrencez artık.. hayırlısı olsun 21 cm 290 gram olmuş.. haftasıyla uyumlu dedi.. ama moralim bozuk miyom olmuş 10 cm ( hamileligim böyle gecicekmiş.. gezme dolaşma diyo..agrın olabilir, kanaman olabilir, baskı yapmaya başlamış biraz dedi.. korka korka hamilelik geciriyorum işte.. herkes hızlı hızlı yürüyo ben mıymıy yürüyorum cok psikolojim bozuluyo.. herkes bakıyo derler bu niye böyle küçücük karnı var sanki dogurcak gibi yürüyoa derler bilmiyolar ki riski var.. öyle işte otur yat.. fazla gezme.. bebek iyi allahtan.. miyom dısardan bile farkediliyo artık sag kasıgımda bi tümsek var bende bebek sanıyorum miyommuşş (

canım üzülme zaten 6 aylık oldun neredeyseee ee hep yattınnn....yatarsın bi 3 ay daha bebeişini sağlıklı sıhatlı kucağına aldaaaa çokkkkk gezersin bebişinlee üzülme sakınnnnn

merak etme özüm bun bu gazla epeyy giderim herşeyim yazcam buraya söz veriyorum ben yenersem herkes yener kızlar çok saolun ah bide yendim oldu diye yazsam ama olucak o günde gelicek inşallahhh :))

korkma canım ya anestezi veriyolar ne olsa ameliyatta. yaşlılar için riskli oluyor anestezi, masadan kalkamama gibi durumlar. gençlere öyle bişey yok germe kendini boş yere. önemli olan ameliyattan sonra sıcak tutmak kendini.

ya bulaşık makinem evlendiğimden beri tuzu hiç almamış ama göstergesi yanıyor tuz koyayım diye açtım dolu:26::26:tuz kapağı açık kalmayacak dimi kızlar

bana geçenlerde oldu ooooo tuz ışığı yanıoooo tuz koydumm yok gene yanıoo tuzda tıka basa doluuu eşimlee tartışıoz tabiii bozuldumu acaba diom eşim tuz ışığı olduna eminmisin diooo eminim devamlı koyuyorum herhalde diommm....sonra parlatıcı koydukk ışıklarııııı söndüüüü sende bi öle yapppp parlatıcı koy bakemmmm...ben parlatıcıyla tuz ışığını karıştırmıyım artıkkk...her neyse parlatıcı koyunca ışık söndüüüü

kiz,mi kizsa hic belli olmuyor. öyle tanidiklarim var, kizlar her,an süpriz yapabilir, 1.de bakmissin, prens dogmus. miyom.icin ne diyim bacim dua edicem yerinde dursun büyümesin diye kendine cok dikkat et. rabbim sabir versin sana cünkü sende böyle cok sikilip,daraliyorsun. biz variz burda, seni eglendirmeye calisiriz.

parlatıcı ışığı yanardı hep parlatıcı olduğu halde şimdi o sönmüş tuz yanmış ama tuz yıka basa dolu ve hiç almamış evlendiğim zaman koymuştum.bide parlatıcı koyayım bakım

ayyyyyyy sabahtan beri mıy mıy mıy iş yapıom bi bitmedi işler:84::84::84:.....su paspasla toz alma işini bitirim bi gına geldi beee akşam oldu ben halaaa toz alcammm....daha melemen yapcammmmmm :84::84::84:

miyomum büyümemesi ve kanamanın azalması için keten tohumu önerilmişti , havanda dövüp yiyordu annem ve iyi gelmişti. bebeğe nasıl gelir bilmiyorum, bence bi araştırmanda fayda var tatlım. Üzülme bak bebeğin sağlıklı ne güzel, miyom birçok kadında olan birşeymiş. bazıları farkında bile olmazmış, annemin doktoru demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…