- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #57.361
iyim özüm bende çalışıyorum işteyim egzersiz yapamıyorum burada ama dün vucüdumu keşfettim sayende inceledim denedim hatta ama acayip yanma oldu aklımda almadı ya o küçük delikten nasıl içeri gircek bide burdan çocuk nasıl çıkıyor dedim kendi kendime zorrrr özüm zorrrrr ama yapmam lazım şu jelide daha alamadım bide konuyu eşimle konuşmadım konuşayımmı egzersiz i falan
yenmişsin tabi tadını cıkarmaya bak..
HADİ HAYIRLISI BAKALIM HABER VER MUTLAKA ....
yine yüzde 90 kız dedi net belli olmuyo ayrıntılıda ögrencez artık.. hayırlısı olsun 21 cm 290 gram olmuş.. haftasıyla uyumlu dedi.. ama moralim bozuk miyom olmuş 10 cm( hamileligim böyle gecicekmiş.. gezme dolaşma diyo..agrın olabilir, kanaman olabilir, baskı yapmaya başlamış biraz dedi.. korka korka hamilelik geciriyorum işte.. herkes hızlı hızlı yürüyo ben mıymıy yürüyorum cok psikolojim bozuluyo.. herkes bakıyo derler bu niye böyle küçücük karnı var sanki dogurcak gibi yürüyoa derler bilmiyolar ki riski var.. öyle işte otur yat.. fazla gezme.. bebek iyi allahtan.. miyom dısardan bile farkediliyo artık sag kasıgımda bi tümsek var bende bebek sanıyorum miyommuşş (
iyi değilimmmmmm eşimle dün akşam kavga ettik ve ayrıı yatııkkkkkkkkkkkkkkkkkbeni deliiii ettiiiiiiii hamile hamile dinlemedim sinir krizi geçirdim dün akşammmm .......erkek milletinin kalbideee kadınlar gibi fedakarr anlayışlııı olumlu olabilseydiiii keşkee....ama yokkk taş mübarek....
niye ama ya.. gecenlerde bende sinir krizi gecirdim niye anlamıyolar bizi
tabii ki canım. herşeyin bir vakti zamanı var. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin. senin eşinle bazı sorunların vardı yazmıştın geçenlerde.. Çözüldü mü iyi misin
sevcihannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hele şükür gelebildin sabahtan beri snei bekliommmmm..... şimdi nerdesinn die yazacaktım en sonundakii geldinnn......doktor ne dediii cinsiyet belli oldumu artık
ne zaman geldin kiz görmedim seni,gittinmi doktora: söyle bakalim, prensmi prensezmi geliyor
cnm yorungda olsan 15 dk ayır lütfen erteleme unutmaki başlamak bit,irmenin yarısıdr.
slm cnm nasılsın ?
cnm sen eczacımısın? femolubta su bazlı bir jel ucunda minik borusu var vajiden içeri sokuyosun 2-3 cm filan sıkınca içeride gidiyor kaygan olunca agrı acı olmaz ilişki kolay olur diger jellerde üstten sürdügün için içeri pek gitmiyor o yüzden çok rahat kesinlikle tavsiye ederim.Femore | Femolub Medical Lubricant Jel Kayganlaştırıcı 60 ml | 17,10 TL fiyatı ve yorumları biz bu siteden satın almıştık.
ilk denemeler öle olur canımmm sonra aklına gelippp ooo neymişkiii deyip gülümsiceksin....sakın kayganlaştırıcısızzz yapmaa unı beby vazelin yada ultrason jelii tavsiye ederim sana...gitgelende varda o biraz pahalııı...hangisini bulursan artıkk......tamam durmak yok yola devamm.......
canım üzülme zaten 6 aylık oldun neredeyseee ee hep yattınnn....yatarsın bi 3 ay daha bebeişini sağlıklı sıhatlı kucağına aldaaaa çokkkkk gezersin bebişinlee üzülme sakınnnnn
insallah tüm egzersis yapan arkadaslarin, yenecegi zaman cok yakindir. insallah herkesin halayini arka arkaya cekeriz. yenen ayagini sürüsün, sorunlar bitermi evlilikte iste bizim sorunlarda klasik sorunlar. iyim canim saol. ameliyat korkusu basladi:83:
ya bulaşık makinem evlendiğimden beri tuzu hiç almamış ama göstergesi yanıyor tuz koyayım diye açtım dolu:26::26:tuz kapağı açık kalmayacak dimi kızlar
yazdım ama yazdıngınız sonra gördüm canlarım.. tekrar yazıyım yüzde 90 kız dedi.. miyom 10 cm.. tadım tuzum yok..
cnm hamile olan diğer kelebek:))) allahmı söletti yoksam bende inş. yakında kalırım :))) iyiyim çalışıyorum sıcakla bogusuyorum malesef midem bulandı sıcaktan(((
çok korkuyorum..miyom daha fazla büyürse
bana geçenlerde oldu oooootuz ışığı yanıoooo tuz koydumm yok gene yanıoo tuzda tıka basa doluuu eşimlee tartışıoz tabiii bozuldumu acaba diom eşim tuz ışığı olduna eminmisin diooo eminim devamlı koyuyorum herhalde diommm....sonra parlatıcı koydukk ışıklarııııı söndüüüü sende bi öle yapppp parlatıcı koy bakemmmm...ben parlatıcıyla tuz ışığını karıştırmıyım artıkkk...her neyse parlatıcı koyunca ışık söndüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?