- 10 Haziran 2011
- 1.430
- 912
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #57.321
sen nasılsın neler yapıyorsun egz. ne durumda canım?
merhaba canım nasılsın? sen hep bize soruyosun sağolasın halimizi hatırımızı... sen nasılsın?
aynen canım ben de. ilk defa başlıcam birazdan. biraz moral olsun diye gireyim bakiim napıyolar dedim.. dün daha bi istekliydim, bugün yorgunum biraz hiç canım istemiyo ama başlamam lazım.. akşam rapor ister benimki. çok uykum var şu an yaa
saol canim sen nasilsin nasil gidiyor egzersislerneler yapiyorsun
canım sen evdesin galiba... bence hemen bi cesaret bismillah de başla bence... erteledikçe erteliyoruz çünkü... bizim eve gitmemiz bugün 10-11i bulur... eşimle dükkanda 9-10a kadar bekliycez bugün... umarım eve gidince yorgunluktan egz. unutmam... unutmam da ertelemem inşaallah
birçok kişi online ama nasılsınız diyorum bir kişi cvp veriyor.. ben de moral bulayım diye gelmiştim küstüm size
nasilsin canim neler yapiyorsun.
hosgeldin canimnasilsin egzersisler nasil gidiyor, neler yapiyorsun
dünden bugün başlıcam diye karar vermiştim canım, başlıcam birazdan inşallah, topikten çıkınca.
arkadasım acı diye bişey yok anlamıyosun bile girdigini kasarsan acır tabi demekki arkadas kasmıs bide jel kullanmalısınız o heyecanla ıslaklık olmuyor dolayısıyla kuru oluncada acıyor onun için daha öncede tavsiye edilen femolub adında jelden alın ucunda borusu var içerilere kadar jel yayılıyor ve ilişki sırasında acayip rahatlık saglıyor ben hala kullanıyorum çokta memnunum su bazlı oldugu içinde yan etkisi yok.
[COLORmmm="#000000"]akaycım sen şimdi çıkk sana 30 -45 dk süre veriozz bu süre içindeee egsersizini yap gel duygularını yaptıklarını paylaşşş bizde seni yönlendirelimmmmmiiii hadi bakalımmm Allah kolaylık versinnn.......iyi haberlerini bekliozzz inşallahhh[/COLOR]
kızlar daha önce böyle bişey yapıldı mı hiç bilmiyorum ama benim aklıma bişey geldi. yenen arkadaşlar nasıl olsa buraya girip henüz yenmeyenlere yardımcı oluyorlar Allah razı olsun. diyorum ki her yenmeyeni biriyle eşleştirsek yenenlerden ve ona rapor verse egzersiz için. işte bugün yaptınmı nereye kadar ilerledin v.s. diye gün falan verse şu güne kadar şunu yapmalısın gibi.. eğer böyle takip edilirse daha disiplinli yapılır sanki. kabul edilirmi bilmiyorum, şu an topikte olmayanlar da girince bunu bi değerlendirsin yorumlarınızı alalım. uygun görülürse çok hoş olur bence.. ne dersiniz
olur canım biz zaten onu yapıozz...ben yenmeden kıslarlaa ben snei geçicem senden önce başaracam bak görürsünnn derdik......ben geneldeee beni geçenii fururummmm diodummmmdeeee önceden biz egsersiz yappanlar hergün burdaydıkk sohbet ederdik sonra aynı anda çıakrdık egsersiz yapalım yarım saaat sonra gelelim derdik ölede yapardıkkk.......bizim listemiz var saten gördünmü bilmiorum geçmişteee...yenenler ...egsersiz aşamaısndakiler ....tembeller....yenipte hamile olanlar dieee görmüşsündür muhakkak
evet tatlım da ben diyorum ki herkesi biriyle eşleştirelim. biri yenen biri egzersizde olan. yani doktor - hasta gibi takip etsindiyorum yapıp yapmadığını.. sence bu nasıl
kızlar daha önce böyle bişey yapıldı mı hiç bilmiyorum ama benim aklıma bişey geldi. yenen arkadaşlar nasıl olsa buraya girip henüz yenmeyenlere yardımcı oluyorlar Allah razı olsun. diyorum ki her yenmeyeni biriyle eşleştirsek yenenlerden ve ona rapor verse egzersiz için. işte bugün yaptınmı nereye kadar ilerledin v.s. diye gün falan verse şu güne kadar şunu yapmalısın gibi.. eğer böyle takip edilirse daha disiplinli yapılır sanki. kabul edilirmi bilmiyorum, şu an topikte olmayanlar da girince bunu bi değerlendirsin yorumlarınızı alalım. uygun görülürse çok hoş olur bence.. ne dersiniz
aynen canım ben de. ilk defa başlıcam birazdan. biraz moral olsun diye gireyim bakiim napıyolar dedim.. dün daha bi istekliydim, bugün yorgunum biraz hiç canım istemiyo ama başlamam lazım.. akşam rapor ister benimki. çok uykum var şu an yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?