- 10 Haziran 2011
- 1.430
- 912
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #57.341
keske benimde rapor isteyen 1esim olsaydi ne güzel, eslerin destegi moral vermesi cok önemli bizimde tam tersine esim hic ilgilenmiyor bana destek olmuyor üstüne, sen böyle gelmissin böyle gidersin, sen hayatta yapamazsin, dalga girgir.onun böyle yapmasi beni dahada soguttu kendinden, uzaklastirdi, onun icin eslesiyle tartisip morali bozulup, ayrilmak istiyorum egzersiz yapmak istemiyorum, diyen bayanlari cok iyi anliyorum. herkesin tartismadan sonra düsüncesi farkli olur ama benim 1.kavgadan sonra, yada onun beni inciten kiran laflarindan sonra, bütün egzersisler bosa gidiyordu. cünkü pozitif olarak kendimi hazirlamaya calisiyorum. egzersis yaptikca kendime inanamiyorum,seviniyorum yaptigima cesaertim artiyor bu 1.anlamda p... yapmayada cesaret geliyor. egzersis yaptikca 1.üste geciyorum: ama 1.kavgada inciten kiran lafda tekrar altda buluyorum kendimi cünkü o.yikiyor beni, cünkü her anlamda cöküyordum, bende diyordum, niye yapicamki kimin icin basaricam 1doktora götümüyor, güzel güzel konusup ikna etmeye calismiyor, bana gaz vermiyor, beni cesaretlendirmeye calismiyor, bari sus ceneni tut, su sinavi verene kadar ama yok illa laf sokucak.
eşleştirme fikri aslında güzel, yaratıcı bir fikir ama bana kalırsa şu anki durumdan farklı olmaz. özelden yazışmalar şeklinde olursa ancak dediğin uygulama yapılır. o zaman da forumlara kimse yazmaz. böylesi daha güzel sanki.
bu arada, bu çarşamba günü, hayatımda ilk kez jinokologa gitcem. randevu aldım. bizimki jinekolojik değil, psikolojik bir hastalık, biliyorum ama kendim için bir genel muayene yaptırsam iyi olur. hem doktor da beni psikolojik olarak rahatlatır belki, bakalım.
cnm yorungda olsan 15 dk ayır lütfen erteleme unutmaki başlamak bit,irmenin yarısıdr.arkadaşlar ben bu azimle hemen yenerim galiba ama aklıma bişi takılıyo sürekli... nisan ayında 1-2si gibi hastalandım. mayıs ta 10 gün gecikti 11 i gibi hastalandım... şimdide hala hastalanmadım. egzersizlere başlayınca regl olursam yarım kalırmı. bugün işimizi garantiye alalımda ecz.den bi gebelik testi alacam neme lazım hamiş neyim olabiliriz demi... şaka maka korkuyom. bi test yapım ama sanırsam stresten hastalığım gecikti. neyse biz yinede hemen başlayalım demi egzersizlere...:97:
slm cnm nasılsın ?birçok kişi online ama nasılsınız diyorum bir kişi cvp veriyor.. ben de moral bulayım diye gelmiştim küstüm size
femolub hiç duymadım canım, gleitgelen ve okey satıyorum ben hep. gleit kullandım ama beğenmedim. femolub da getirteyim bakalım. gleit bitince ona başlarım.
keske benimde rapor isteyen 1esim olsaydi ne güzel, eslerin destegi moral vermesi cok önemli bizimde tam tersine esim hic ilgilenmiyor bana destek olmuyor üstüne, sen böyle gelmissin böyle gidersin, sen hayatta yapamazsin, dalga girgir.onun böyle yapmasi beni dahada soguttu kendinden, uzaklastirdi, onun icin eslesiyle tartisip morali bozulup, ayrilmak istiyorum egzersiz yapmak istemiyorum, diyen bayanlari cok iyi anliyorum. herkesin tartismadan sonra düsüncesi farkli olur ama benim 1.kavgadan sonra, yada onun beni inciten kiran laflarindan sonra, bütün egzersisler bosa gidiyordu. cünkü pozitif olarak kendimi hazirlamaya calisiyorum. egzersis yaptikca kendime inanamiyorum,seviniyorum yaptigima cesaertim artiyor bu 1.anlamda p... yapmayada cesaret geliyor. egzersis yaptikca 1.üste geciyorum: ama 1.kavgada inciten kiran lafda tekrar altda buluyorum kendimi cünkü o.yikiyor beni, cünkü her anlamda cöküyordum, bende diyordum, niye yapicamki kimin icin basaricam 1doktora götümüyor, güzel güzel konusup ikna etmeye calismiyor, bana gaz vermiyor, beni cesaretlendirmeye calismiyor, bari sus ceneni tut, su sinavi verene kadar ama yok illa laf sokucak.
iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?
sormayı unuttum canım yaa sen nasılsın, hamilemiydin sen de
evet tatlım da ben diyorum ki herkesi biriyle eşleştirelim. biri yenen biri egzersizde olan. yani doktor - hasta gibi takip etsindiyorum yapıp yapmadığını.. sence bu nasıl
senin dediğin fikir güzel ama ben egzersiz zamanımda anofel diye bir arkadaş vardı onunla aynı zamanda egzersize başladık o benden 1 gün önce başardı bende hemen ardından ama hergün girip rapor verdik birbirimize egzersizleri hiç aksatmadık.eğer sen buraya girip her gün rapor edersen zaten alışkanlık olucak ve her gün farklı bir şey yazmak için çabalayacaksın
sen ne kadar zamandır vajilisin ?
cnm hamile olan diğer kelebek:))) allahmı söletti yoksam bende inş. yakında kalırım :))) iyiyim çalışıyorum sıcakla bogusuyorum malesef midem bulandı sıcaktan(((
inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin ben diğeriyle karıştırdım dediğin gibi o zaman. ne iş yapıyosun dışarda canım ya?
slm cnm nasılsın avatar güzel olmuş ama çok yeme kg alıyosun sanırım :))) frene bas sonra vermesi zor olur sölim :))) yegenim nasıl iyi mi?
teşekkürler tatlım iyiyim çok şükür...sağolasın 2 kg kadar aldım maalesefgerçi bi tek göbüşüm aldı pantolonlar zor kapanıyor.şimdiden kg derdine düştüm zaten nasıl vericem diye yeğeninde iyi çok şükür büyümeye çalışıyor sanırım kasık ağrılarım ve kramplarım var bu ara dr büyüdüğü için dedi sen nasılsın bakalım.neler yapıyorsun..
ii bende aynı bildigin gibi sıcak bastırdı çok fena midem bulanıyor sıcaktan sauna gibi burası malesef((
iyiyim elhamdülilllah sen nasılsın neler yaptınnnn
dısarda değilim cnm armatür fabrikasında üretim planlama mühendisiym fabrika içi çok sıcak malesef 40 derece filan suanda midem bulanmaya başladı((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?