Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım evet eşin ilgilenmesi çok önemli.. sen yenmemişmiydin tatlım ben yendin sanıyordum

tatlım ben özelden yazılmasına karşıyım.. burdan yazmayı kastettim

cnm yorungda olsan 15 dk ayır lütfen erteleme unutmaki başlamak bit,irmenin yarısıdr.
birçok kişi online ama nasılsınız diyorum bir kişi cvp veriyor.. ben de moral bulayım diye gelmiştim küstüm size
slm cnm nasılsın ?
femolub hiç duymadım canım, gleitgelen ve okey satıyorum ben hep. gleit kullandım ama beğenmedim. femolub da getirteyim bakalım. gleit bitince ona başlarım.

cnm sen eczacımısın? femolubta su bazlı bir jel ucunda minik borusu var vajiden içeri sokuyosun 2-3 cm filan sıkınca içeride gidiyor kaygan olunca agrı acı olmaz ilişki kolay olur diger jellerde üstten sürdügün için içeri pek gitmiyor o yüzden çok rahat kesinlikle tavsiye ederim.Femore | Femolub Medical Lubricant Jel Kayganlaştırıcı 60 ml | 17,10 TL fiyatı ve yorumları biz bu siteden satın almıştık.

sen ne kadar zamandır vajilisin ?

sormayı unuttum canım yaa sen nasılsın, hamilemiydin sen de

ben basarali 3.ay oldu, cocuk yapmak icin iyi calisamadik, hersey zaten nasip kismet nasil bizim vajinismusu yendigimiz 1.tarih varsa, onunda 1.vakti zamani vardir. demekki daha vakit dolmadi,daha zamani gelmedi hersey rabbimin elinde o.ne zaman taktir ederse o zaman olur. zaten pazartesi hastaneye yatiyorum, ameliyat olucam. bakalim kader bize ne getirecek, görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler.

evet tatlım da ben diyorum ki herkesi biriyle eşleştirelim. biri yenen biri egzersizde olan. yani doktor - hasta gibi takip etsindiyorum yapıp yapmadığını.. sence bu nasıl

senin dediğin fikir güzel ama ben egzersiz zamanımda anofel diye bir arkadaş vardı onunla aynı zamanda egzersize başladık o benden 1 gün önce başardı bende hemen ardından ama hergün girip rapor verdik birbirimize egzersizleri hiç aksatmadık.eğer sen buraya girip her gün rapor edersen zaten alışkanlık olucak ve her gün farklı bir şey yazmak için çabalayacaksın

slm cnm nasılsın avatar güzel olmuş ama çok yeme kg alıyosun sanırım :))) frene bas sonra vermesi zor olur sölim :))) yegenim nasıl iyi mi?

cnm hamile olan diğer kelebek:))) allahmı söletti yoksam bende inş. yakında kalırım :))) iyiyim çalışıyorum sıcakla bogusuyorum malesef midem bulandı sıcaktan(((

inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin ben diğeriyle karıştırdım dediğin gibi o zaman. ne iş yapıyosun dışarda canım ya?

slm cnm nasılsın avatar güzel olmuş ama çok yeme kg alıyosun sanırım :))) frene bas sonra vermesi zor olur sölim :))) yegenim nasıl iyi mi?

teşekkürler tatlım iyiyim çok şükür...sağolasın 2 kg kadar aldım maalesefgerçi bi tek göbüşüm aldı pantolonlar zor kapanıyor.şimdiden kg derdine düştüm zaten nasıl vericem diyeyeğeninde iyi çok şükür büyümeye çalışıyor sanırım kasık ağrılarım ve kramplarım var bu ara dr büyüdüğü için dedisen nasılsın bakalım.neler yapıyorsun..

tabii ki canım. herşeyin bir vakti zamanı var. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin. senin eşinle bazı sorunların vardı yazmıştın geçenlerde.. Çözüldü mü iyi misin

ii bende aynı bildigin gibi sıcak bastırdı çok fena midem bulanıyor sıcaktan sauna gibi burası malesef((

iyiyim elhamdülilllah sen nasılsın neler yaptınnnn

iyim özüm bende çalışıyorum işteyim egzersiz yapamıyorum burada ama dün vucüdumu keşfettim sayende inceledim denedim hatta ama acayip yanma oldu aklımda almadı ya o küçük delikten nasıl içeri gircek bide burdan çocuk nasıl çıkıyor dedim kendi kendime zorrrr özüm zorrrrr ama yapmam lazım şu jelide daha alamadım bide konuyu eşimle konuşmadım konuşayımmı egzersiz i falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…