Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımsıkma canını 3 ayın kalmış nasıl olsa geçer öyle böle bebişine örgü ör bişilerle oyalanmaya bak

Amin canım ya inşallah atlatırım.. bide sonrası var tabi ameliyat offf düşündkce içim daralıyo. cinsiyeti ögrenmeyi onun için cok istiyorum belli olmayınca bişide yapamıyorum.. tv ve pc arasında mekik dokuyorum..

üzülme canımmmm büyümez Allahın izniyleee iyi düşün iyi olsunnn inşallahh....

umarım artık büyümez.. bebişimle birlikte o da büyüyor.. bebegimin emecegi kanı emiyo.. yapcak bişey yok dua dua dua..

hiç duymadım keşke hamilelik öncesinde duysaydım denerdim.. sağol yinede canım.. Allah tan hayırlısı artık.. her 3-4 kadından birinde olurmuş miyom.. ve maalesef hiç belirti vermeyen bişey.. her sene bi jinekologa muayene olmakta büyük fayda var.. artık aksatmam kesinlikle dogumdan sonra..

Son düzenleme:
ayyyyyyy sabahtan beri mıy mıy mıy iş yapıom bi bitmedi işler:84::84::84:.....su paspasla toz alma işini bitirim bi gına geldi beee akşam oldu ben halaaa toz alcammm....daha melemen yapcammmmmm :84::84::84:

ben bitirdim şükür valla artık sinir geldi ev süpür sil toz al çamaşır at topla anamın evindede yapardım ama bu kadar yorulmazdım evimde kutu gibi küçük Allahtan ama yinede yoruluyorum belim ağrıyo oda bacağımı kasıyo namaz kılcam bi kalkamadım yattığım yerden

canımmm bak ne diyeceğim sen bu vaji sorunuyla ilgili kendini suçlama bu vaji sorununun bilinçaltına bakarsak çocukluğun,çocukluğundaki baskının ve eşinin de tutumu var.bu yüzden bu konuda tek suçlu olan senmişsin gibi üzerine gelinmesine izin verme sakın ve sakin ol bu dünyada senden daha değerli hiçbirşey yokkk bunu unutma....ayrıca arkadaşlara katılıyorum.bu iş çözüldüğü zaman eşinin sana bakışı o kadar değişiyo ki gözünün içine bakıyolar.sarılmaları bile değişiyooo ben de kırıldım çok üzüldüm ağladımm 2 sene boyunca herşey bomboştu böyle yürüyen bir ruh şeklindeydim.biz de en küçük incir çekirdeği meselelerinden tartışıyoduk ama bunun temelinde genellikle bu vaji yatıyor malesef toplumumuzda erkekler de bu konuda çok az bilgiye sahip ve onlar için cinsellik sadece bitiş anı demek onlar da strese giriyolar eşim benim de psikolojimi bozuldu diyordu sürekli ben seni çok iyi anlıyorum vaji sorununu yaşamış biri olarak ama erkekler bu konuda fazla bilgiye sahip olmadıkları için ve toplulumuzda bu konular pek konuşulmadığı için anlayamıyorlar.ben de bu konuda yalnız bırakıldım eşim bilmiyordu bana hakaret etmedi ama destek de olamadı bilmiyordu çünkü nasıl yaklaşılacağını bilmiyordu.ben artık buna bir son vermenin zamanı geldi dedim artık bebiş istiyordum bu yüzden doktor aradım ve arkadaşlarım burayı önerdi Allah bana bir yol gösterdi şükürler olsun.canım sen de sürekli dua et Allaha sesini duyup dualarını kabul edeceektir ve sakın moralini bozma egzersizlerini yapp bir adım attın mı gerisi gelecek ve eşin bu başarını gördükçe sana daha da yakınlaşacak doktorum dedi ki bu vaji sorununu yenene kadar birbirinzle hiç tartışmayın hoş tutmaya çalışın sürprizler yapın hep güleryüzlü saygılı davrannın romantik olun ...dedii sen ona olgunlukla yaklaş bak o zaman o da bir adım geri atacaktır ve hatasını anlayacaktır canımm ama çok da soğukluk oluşturmayın inşallah herşey yoluna girere ve sen e bu mutluluğu tadarsın öpüyorumm seni arkadaşım.....

canım benden sana tavsiye konuş derim egzersiz konusunu... herkes benim gibi talihsiz olmayabilir ama ben önce eşim doktordan duysun egzersizleri diye doktora gittik dokotor da tam paragöz çıktı hiç bişi anlatmadı özelime gelin imasında bulundu... bende sinirlendim... eşimde sağolsun boşver doktoru biz çözeriz dedim... gece uyku tutmayınca konuştuk egzersizleri anlattım. dedimki vücuda birşeyin girmesini kabullenmesi gerekiyormuş dedim.. böle böle parmak egzersizi yapılacakmış vs.. dedim... bu siteden bahsettim hep yenenler falan yardımcı oluyor dedim... bugün bu konuyu 3. yada 4. yazışım oldu ama komik oluyor anlatınca eşim hadi başlayalım deyince baya güldüm... bence sende anlat derim... ama bilimsel açıklamalar yap şöle.. beynin alışması gerekiyor de.. kegel egzersizlerinden bahset. kızlarda kaslar güçsüz oluyormuş onun için istemdışı çalışıyormuş de.. ama kegel egzersizleri yaptıkça kendini kontrol etmeyi öğreniyormuşun de bence...

ben seni tebrik etmedim galiba içimde kalacak biraz geç kaldım canım ama... ALLAH ım bir daha böle yada farklı bi hastalık yaşatmasın sana ve hepimizede... inşaallah bizde en yakın zamanda kurtuluruz canım ya...

haklısın canım işte insanın bir kopma noktası oluyor ne yazıkki ben de onu yaşadım.o halden sonra anladı sanırım naptığını şimdi iyiyiz.ya bir de ben 4 gündür öksürük grip yatıyorum hasta olmama rağmen etrafında fır dönerken böle yapınca hepsi beraber oldu işte.bugün doktora gittim ilaçlar etkisini gösterip biraz iyi olunca başlıcam tekrar kaldığım yerden egzersizlere....vajiliyi ancak vajili anlıyo çok saol arkadaşım ya burdaki insanların yazdığımm ufak bir şeye cevabı bile rahatlatıyo beni.iyi ki varsın

geçmiş olsun Felif

selam kızlarrrrr uzun bı aradan son ra ben geldım ama yıne aynı halımle malesef hıcbısı yapamadan.....sızler ne durumdasınız yenı katılanlar ve asanlar olmustur emınım burayı cok özlemısım.........

merhabalar ya ben bişi sormak istiyorum nerdeyse 1 yıl oldu evleneli 11 ay kadar eşimle ilişkiye giremedik 2 haftadır ilişkiye giriyoruz ancak kızlık zarım bozulmadı ve çok ileri gittiği zaman acaip bi ağrı oluşuyo ben hep bunu çekmek zorundamı kalıcam

arkadaşım ben de aşamamış biriyim ama burda buna benzer şeylerin kasılmadan olduğunu söylüyor arkadaşlar.kendini kasmaman gerekiyor sanırım

aslında sadece girerken biraz zorlanıyorum ondan sonra o kadar rahatımki bacaklarımı çok rahat bırakıyorum ama bir noktaya geldiğinde ağrı oluyo orda

benim daha önce evlenen bir arkadaşım vardı senin dediğin gibi ağrıdan şikayetçiydi.doktora gitmiş doktor vajinanın ilişkiye alışma süreci vardır zamanla geçer demiş.geçecektir canım eğer çok kafana takıyorsan doktora görünebilirsin.

aslında sadece girerken biraz zorlanıyorum ondan sonra o kadar rahatımki bacaklarımı çok rahat bırakıyorum ama bir noktaya geldiğinde ağrı oluyo orda

canım ağrı mı basınç mı?ben ilk yendiğim zamanlarda çiş hissi ve popo tarafımda basınç hissediyordum hafif ağrı gibi olurdu.ama alışınca geçti.bir de tam alabiliyormusun eğer yarım giriş oluyorsa kasmandan dolayı olur ağrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…