- 13 Mayıs 2011
- 1.422
- 5
- 66
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #57.421
Kızlar yenen varmı ben hala yenemedımm Off
kızlar günaydın. dün gece iki parmak iki boğum içerde (tamamını sokamıyorum) epey ileri geri, sağa sola hareket ettirdim. bu işi yaparken bir yandan da şu anda okumakta olduğum çok sürükleyici bir kitabı okudum. eh, biraz zor oluyor tabi parmaklar içerdeyken öteki elde kitap okumak :)). ama insanın kafası dağılıyor, içerinin kasmadığın zaman nasıl esnediğini daha iyi anlıyorsun.
kızlar günaydın. dün gece iki parmak iki boğum içerde (tamamını sokamıyorum) epey ileri geri, sağa sola hareket ettirdim. bu işi yaparken bir yandan da şu anda okumakta olduğum çok sürükleyici bir kitabı okudum. eh, biraz zor oluyor tabi parmaklar içerdeyken öteki elde kitap okumak :)). ama insanın kafası dağılıyor, içerinin kasmadığın zaman nasıl esnediğini daha iyi anlıyorsun.
baharcım allah senden razı olsun verdiğin herşeyi yaptım ve dün gece bende mutlu sona ulaştım :teytey:
Emlayı dediğin gibi uyguladım ve hiçbir şey hissetmedim artık eşimle o anda olmuyor diye tartışma noktasına geldik sonra bi baktıkki mutlu son alkisalkisalkis
inanamadım resmen çünkü duymadım bile ikimizde şok içindeyiz halen hiçbir acı yok sonra kalktım baktım acaba yanlış bişeymi oldu diye ama şükürler olsunki olmuş ama şimdi sanki ikincisinde kremsiz olmucak gibi his var içimde senin yazını okudum bende bir süre kreme devam etmeyi düşünüyorum
arkadaşlar gerçekten umudunuzu yitirmeyin emla kremi alın ve baharın tarif ettiği gibi uygulayın gerçekten o anda hiçbişey hissetmiyosunuz
allah hepimizin yardımcısı olsun...
lütfen banada yardım edin bende özelden mesaj atamıyorum emla krem aldım nasıl kullanacagım nolur banada yardım edin
lütfen banada yardım edin bende özelden mesaj atamıyorum emla krem aldım nasıl kullanacagım nolur banada yardım edin
aslında biraz doğru bence kıs günesi... bende pek lider ruhu yoktur yada ööle sanıyorum ama bu iş tamamen bizim elimizde beynimizi biz yönetiyoruz yani ilişkiye bi yerde biz liderlik ediyoruz demi...vajinismus, lider ruhlu kadınlarda daha sık görülen bir rahatsızlıkmış. bunu eskiden vajili olan ve şu anda profesör olan bir doktor söylüyor. üzülmeyin kızlar yani, tek suçumuz lider ruhlu olmak
ya kızlar ben emla vs.. krem sürmekten korkuyorum alerjik bir yapım var... ama sxtiva diye bi jel önermişti bi kadın doğumcu... ilk sürdüğümde acayip yaktı sızladı... ama şimdi egz. için sürdüğümde bi sorun olmadı... ultrason jelini alacaktım ama burda 1 tane medikal vardı o da il merkezine taşınmış...(
ne kadarlık evlisin ne durumdasın hiç ilişki olmadımı bilmiorum amaa ben emla kremini çok kullandımm ama hiç faydasını görmedim ilk sürdüğündeee sıızlatıoo ama süper uyuşturuooo çok kullandım ama bana söle faydası olmadıı uyustu ama geneede izin veremedim çünkü uyuşan beynim değildiiiii....olay bende beyindeydiii çok kullandım ha şimdi olmasa yarın olur gibisinden hep kullandım ama uyuşmasına rağmen eşimi itttim....kullanıma gelince nohut kadar sürün yazıoduuu ben bol keseden sürüodumm içine doğru vajınanın dışına doğruu sürüodum bennn....
ya bu emla jel ne kadar uyuşturuyor neyi uyuşturuyor onu sürünce acı hissetmeden bu iş oluveriyormu wallamı ya çok merak ettim cevaplarınızı bekliyorum yoksa sadece vajenin üst kısmımı uyuşuyorr anlamadımmm
özümcüm ben bi 4 ay kadar eczanede çalışmıştım bi cesaret gidip sordum ecz. abime birine lazımmış ultrason jeli getirtebilirmiyiz dedim... adam ecza deposunu aradı ama orada olmuyormuş ille medikal dediler... neyse ben yine sxtiva ya kaldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?