Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kader arkadaşlığı derler ya canım bizimkşiside ööle sanırım... kuru kuru yeme bari gülüm çay gönderimmmm.... yeşil, kara ne istersen

kızlar günaydın. dün gece iki parmak iki boğum içerde (tamamını sokamıyorum) epey ileri geri, sağa sola hareket ettirdim. bu işi yaparken bir yandan da şu anda okumakta olduğum çok sürükleyici bir kitabı okudum. eh, biraz zor oluyor tabi parmaklar içerdeyken öteki elde kitap okumak :)). ama insanın kafası dağılıyor, içerinin kasmadığın zaman nasıl esnediğini daha iyi anlıyorsun.

iyi gidion kıs aferinnnnnn...hemen girmez canımm bi kaç gün ölee yarım dursun aynen kitap okuuu bi bakacan hepsi girmişşş...bende ya tv islerdim yada kitap okurdum muhakkak çok faydası var aklın orda olmuoooo nasıl ilerlemdini anlamıorsun bileee

egzersiz yaparken başka şeylerle oyalanmak kasmamanızda etkili oluyor.bende hep ya sevdiğim dizinin karşısında yada müzik eşliğinde yapardım koçişim gülerdi yaa pe...denemesinde de müzik istersen napcaz diye

lütfen banada yardım edin bende özelden mesaj atamıyorum emla krem aldım nasıl kullanacagım nolur banada yardım edin

lütfen banada yardım edin bende özelden mesaj atamıyorum emla krem aldım nasıl kullanacagım nolur banada yardım edin

tabi yardım ederiz ama emla kesin çözüm değil canım egzersizle yenmen daha sağlıklı olucaktır.bende emla almıştım bir kere sürdüm çok yanma yaptı uyuşmadı bile zaten yanmadan dolayı dokunamadım haliyle bi işe yaramadı.ama nohut büyüklüğünde alıp vajinin zar olan kısmına ve çevresine sürüecekmiş.

ne kadarlık evlisin ne durumdasın hiç ilişki olmadımı bilmiorum amaa ben emla kremini çok kullandımm ama hiç faydasını görmedim ilk sürdüğündeee sıızlatıoo ama süper uyuşturuooo çok kullandım ama bana söle faydası olmadıı uyustu ama geneede izin veremedim çünkü uyuşan beynim değildiiiii....olay bende beyindeydiii çok kullandım ha şimdi olmasa yarın olur gibisinden hep kullandım ama uyuşmasına rağmen eşimi itttim....kullanıma gelince nohut kadar sürün yazıoduuu ben bol keseden sürüodumm içine doğru vajınanın dışına doğruu sürüodum bennn....

vajinismus, lider ruhlu kadınlarda daha sık görülen bir rahatsızlıkmış. bunu eskiden vajili olan ve şu anda profesör olan bir doktor söylüyor. üzülmeyin kızlar yani, tek suçumuz lider ruhlu olmak
aslında biraz doğru bence kıs günesi... bende pek lider ruhu yoktur yada ööle sanıyorum ama bu iş tamamen bizim elimizde beynimizi biz yönetiyoruz yani ilişkiye bi yerde biz liderlik ediyoruz demi...

ya kızlar ben emla vs.. krem sürmekten korkuyorum alerjik bir yapım var... ama sxtiva diye bi jel önermişti bi kadın doğumcu... ilk sürdüğümde acayip yaktı sızladı... ama şimdi egz. için sürdüğümde bi sorun olmadı... ultrason jelini alacaktım ama burda 1 tane medikal vardı o da il merkezine taşınmış...(

sxtiva kremini istek arttırıcı ve kayganlaştırıcı die biliorummm.....nerde oturuonkiiii sen devletten hastanesinden sansın medikalden yokkk nirde oturuon sen.....

canım mesleğim nedeniyle şimdilik yazmayayım ama küçük bir yer ama o jeli bana dev. hastanesindeki kadın doğumcu vermişti... hani ilk gittiğim içerde bi hasta, doktor, hemşire, temizlikçi kadın ve ben vardım demiştimya.. o kadar kadının içinde utancımdan bişekil olmuştum... geçen gün kü hastane maceramda il merkezine gitmiştik zaten ama doktorların davranışlarından dolayı zırıl zırıl ağlarken kafamdan çıkmış medikalciye uğramak... ne güzel burda vardı medikal ama taşınmış şansımdan ya... ama eşime söledim dedim ultrason jeli diye satılıyomuş. inş. o denk gelince alacak... ama ben denemelere sxtiva ile başlasam bişi olmas demi

Son düzenleme:

ya bu emla jel ne kadar uyuşturuyor neyi uyuşturuyor onu sürünce acı hissetmeden bu iş oluveriyormu wallamı ya çok merak ettim cevaplarınızı bekliyorum yoksa sadece vajenin üst kısmımı uyuşuyorr anlamadımmm

nazlı beni uyusturmadı demiş az sürmüştür muhakkak...canım nereye sürersen orayı uyusturuur...yarım saat içinde uyusturuooo ilk sürüldüğünde yakıooo sonra uyusuoo........vajınanın üst kısmınada sürüon içinede az sürüorsun içine sürünce yakıo birazz...uyuşturuooo acı olmaz ama izin verirmisin bilmem genede ben izin vermedimm..beynim izin vermediiii gene ititim eşimii....bide vajınan uyusuoo yaaa odun gibi oluooo cansız sankii tuafff...denemek isteyen denesin ama ben yapaamdım onlada ben egsersizden başka bişileee yapamadımmm.....

özümcüm ben bi 4 ay kadar eczanede çalışmıştım bi cesaret gidip sordum ecz. abime birine lazımmış ultrason jeli getirtebilirmiyiz dedim... adam ecza deposunu aradı ama orada olmuyormuş ille medikal dediler... neyse ben yine sxtiva ya kaldım...

stiva da olur canım onla idaere et bi süreee....

Yeğenimin yıl sonu müsameresi olduğundan psikolog randevumu cuma sabahına erteletmek zorunda kaldım. Ben ödev verene kadar sakın kendi başınıza egzersize başlamayın demişti geçen sefer. Zaten kendim bir türlü yapamadığım için ona gittim. Bakalım cuma günü neler anlatacak ne ödev verecek, sizinle de paylaşırım inşaAllah. Rabbim tez zamanlarda hepimize şifalar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…