- 13 Mayıs 2011
- 1.422
- 5
- 66
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #57.461
tebrik ederim canım bence çok güzel... ne kadar ara verirsen ver herşey beyinde bitiyor işte... sen bir kere yapmışsın 1parmak 2 parmak... demekki beyin isteyince unutmuyor... kolay gelsin canım çalışmalarında... ahhhhhhhh ah bizde dün akşam başlıycaktık ama annemlere uğradık eşimle.. e uğrayıncada çay vs.. derken saat 11 oldu... çok yorgundum hemen sızdımarkadaşlar ben öğlen yazmıştım egzersiz yapıcam diye.şimdi rapor veriyorum ara verdiğim için kolay girmedi uğraştırdı biraz ama serçe parmak,işaret parmak,orta parmak ve iki parmak 3 boğum girdi dairesel hareketler ve gelgit yaptım giriş hariç sorunsuzdu.
hayırlısı olsun derim ne diyim canım...olmak okumaya engel değilki... bak bişey anlatayım bizim komşunun gelini öğretmenlik mezunu... kpss yi kazanamadı.. sonra hamile kaldı 1 çocuğu oldu.. sonra ücretli yada sözleşmelei bi öğretmenlik yaptı burda bi köyde bi baktı yine hamile olunca bıraktı çalışmayı.. 2. çocukta 1-2 yaşlarına geldi yine girdi kpss ye sözleşmeli olarak doğuda bi yer kazandı. 1.5 2 sene öğretmenlik yapınca eş durumundan buraya gelebiliyormuş.. e şimdi eşi burda çalışıyo kız çocuklarını falan aldı gitti doğuya.. 1-2 ay annesigil kalıyo yanında 1-2 ay da kayınvalidesigil... ama şimdi kadro olayı çıktı belkide kadroya girmiştir... 1 seneye sanırım tekrar buraya döner... velhasılllllll kadın isterse yapar bence... ve bu devirde okumayanlara bir lafım hiçbir zaman yok... kimbilir belkide imkanları yoktur... ama bence her zaman insanın kendini geliştirmesi lazım demi... okul olmazsa kurs... o olmazsa kendi kendine de olsa geliştirir insan kendini herzaman...
canım özüm yok ben cevap vereyim... egzersizlerdeki boğum ne demek diyorsan eğer parmaklarının bükülme yerleri varya işte oralar boğum demek... 1 boğum parmağın 3te biri 2 boğum 3te 2 si 3 boğum ise tamamı demek
arkadaşlar bişey sorucam ya bu kızlık zarı ne kadar gerideki parmakla bozulmuyormu biz bunları yaptığımızda yada parmakla bozulma ihtimalli var mı ?
gercekten güzel cesaret ama zor onunkide allahım yardım etsin ona... ben muhasebe departmanındayım cok sıkı işim yok harika bir patronum var okumama cesaret verdi sağolsun hamile kaldıgımdada calısmamı hatta bebişim oldugunda gecici eleman alıp sonra geri gelmemi istiyor bende calısmayı cok istiyorum zaten.... evim işyerime cok yakın bi sokak var arada annem maşallah genç yardımcı olacak onlarda cok istiyor ama benim korkularımı bilmiyorlar işte... az kaldı ama önce evliliğin tadını cıkarabilsem acısız hayırlısıyla hersey olur................
ahhhhhhhhh ah bende çok istiyorum evliliğin tadını çıkarmayı... ya ne bilim insan baktıkça imreniyo millete... ne güzel rahat ilişki yaşayabiliyo millet... bizimkilerde özellikle 1 aydır baya tesadüfen falan soruyolar... hayır ben süpheleniyom hamileyimde benimmi haberim yok diye.. geçen yurtdışındaki halam görmüşolduğumu sonra eşim gördü bikaçgün öncede ben gördüm hemde ikizdi hehehehe
ilk defa parmak egzersiz yapacam arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Gerçi daha hiç bir egzersiz çalışmam olmadı sadece okudum. P..s Başı alabiliyorum sonrasında çok acı hissediyorum. Onu aşmam lazım ama nasıl?
bi süredir yazamadım kızlar, nasılsınız? yeni arkadaşlar var onlara hoşgeldiniz diyorum.
başaran arkadaşları da tebrik ediyorumm
vee size güzel bi haber veriyorummm, ben bebiş bekliyoruuummmm
darısı isteyen herrrrkesin başına inşallahhh
arkadaşlar ben öğlen yazmıştım egzersiz yapıcam diye.şimdi rapor veriyorum ara verdiğim için kolay girmedi uğraştırdı biraz ama serçe parmak,işaret parmak,orta parmak ve iki parmak 3 boğum girdi dairesel hareketler ve gelgit yaptım giriş hariç sorunsuzdu.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindimyenilsin vajiler gelsin kardeşler ne kadarlık bebişin
amin cnm inşallah. Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin...daha çok yeni cnm, dün öğrendim diyebilirim. 5. haftanın içindeyiz, bakalım doktora gidince daha net öğrenicem inşallah
canım ben ilkkez pazar günü alabildim hepsini bası girdikten sonra gerisi kolay azcık daha sık kendini ve ıkın zor biraz ıkınmak biliyorum acı cekerken ama cok faydası oluyor bide kesinlikle kayganlastırıcı bişi kullan bebek yagı bile olur ayaklarını tamamen yatarak kucakla yani popon yukarı cıksın derin nefes al verirken eşin biraz itsin ıkınmayı unutma.... :) ben devamını getirmedim daha inş. bunların bana faydası oldu sanada olur...
canım ya bende isterim bebişi ama bizim daha 7 ay oldu evleneli ve borçlar var hele 1 seneyi tamamlayalım diyorum... ama bu aralar hep gözüm çocuklarda imreniyom valla... ama önce bi atlatalım şu hastalığı hele ben yolun başındayım... ama umudum yüksek şimdiden yolun sonundaki ışığı görür gibiyimayy sorma azcık kilo alayım yada bol bişi giyeyim hemen hamile misin yoksa diye sorular soruyorlar daha yapamadık diyivercem görcekler :) inş. kuzum hayırlısı olsun bakarsın hamiş kalırsın hemen.....
kız inşallah rahat rahat girer cıkarda hem kocam hemde ben mutlu olurum hep acı mı cekcez yahu... gerci kocamda bekledi yazık şimdiye kadar...
Geçen denemede ıkınınca gözlerim karardı sanırım tansiyonum düştü kendimi doğuracak gibi parçaladım galiba
Ama gene olmadı tabi bebe yağı kullanıyorum birde glit gel. onlarsız nasıl yaparım ilerde hiç bilmiyorum. hiç ıslanmıyor çünkü
Birde başımın altına yastık alıyorum birde bel çukuruma. Acaba yanlış mı yapıyoruz. Eşim de o pozisyonda fazla duramıyor bacakları kopuyomuş ohooo benim nerelerim kopuyo bi anlasaaaaa
nehirsakarya nasılsın napıyorsun neaşmalara gelidn
ıyıyım cnm cok tesekkur ederım valla ben hala aynı durumdayım annemler bendeydı 1 aydır onlar varkende hıc egzersız yapamadım onları gönderdım sımdıdde temızlıge kalktım egzersızlere bı turlu vakıt bulamıyorum sen napıyosun ne asamadasın sen aşalı 2 ay falan oldu umarım rahatlamıssındır artık rahat ılıskıye gırebılıyosundur anlat bakalım neler yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?