Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

özüm emla için düşüncelerin nelerdir biraz bilgi verirmisin

cnım ben denedim faydasını görmedim faydasını görenler zaten %40 tır.......benim vajınusmus korkum beynimdeydiiii ne yaparsam yapimmm orayı uyustursamda canım acımasada değdiği andan itiordum eşimiiiii.......valla ben aklına gelebilecek herşeyiiii denedimmmm egsersizden başka hiç birşey kurtaramadı beniiii.....he denemekte fayda var evet inanaılmaz uyusturuooo ben yaparım diorsan al dene derimmmm...ben yapamadım sen yaparsın belkideee bilemem......

kızlar merhaba ben bugün egzersizlere kaldığım yerden devam edicem geçen haftasonu eşimle yaşadığım üztüste tartışmalardan sonra ara vermiştim bir kaç gün.karnımı doyurduktan sonra başlıcam en son 2 parmak 3 boğumda kalmıştım dua edin bana lütfen kaldığım yerden devam edeyim.eşim iki gündür sırnaşıp duruyo yaklaştırmıyorum yanıma belki bugün egzersiz iyi giderse eş parmağı yaparım .egzersizden sonra girdiğimde yazarım kızlar kendinize ii bakın

yanlışlıkla özümün alıntısını cevaplamışım:)))))

kızlar merhaba ben bugün egzersizlere kaldığım yerden devam edicem geçen haftasonu eşimle yaşadığım üztüste tartışmalardan sonra ara vermiştim bir kaç gün.karnımı doyurduktan sonra başlıcam en son 2 parmak 3 boğumda kalmıştım dua edin bana lütfen kaldığım yerden devam edeyim.eşim iki gündür sırnaşıp duruyo yaklaştırmıyorum yanıma belki bugün egzersiz iyi giderse eş parmağı yaparım .egzersizden sonra girdiğimde yazarım kızlar kendinize ii bakın

banada oluo bazen canımmm:)))))))) cicim çok güzel yerdesinnnn sakınn bu işin peşini bırakmaaaa bitti sayılır zatennn hadi moraliniii toparlaa kaldın yerden devam etttt......kolay gelisinn........B]

HIMMM anladım özüm bişey daha boğum ne demek ???

HIMMM anladım özüm bişey daha boğum ne demek ???

canım özüm yok ben cevap vereyim... egzersizlerdeki boğum ne demek diyorsan eğer parmaklarının bükülme yerleri varya işte oralar boğum demek... 1 boğum parmağın 3te biri 2 boğum 3te 2 si 3 boğum ise tamamı demek

bi süredir yazamadım kızlar, nasılsınız? yeni arkadaşlar var onlara hoşgeldiniz diyorum.

başaran arkadaşları da tebrik ediyorumm

vee size güzel bi haber veriyorummm, ben bebiş bekliyoruuummmm

darısı isteyen herrrrkesin başına inşallahhh

nasilsiniz neler yapiyorsunuz

slm cnm egzersiz yapıyodum şimdi gördümm serçe parmağı kalınlığında silikonlar var ben onlarla yapıyorum egzersiz parmakla yapamadığım için daha önce kulak çöpünle yapmıştım pazar günü onu rahatça alabildim git gel yaptım deminde serçe parmağı kalınlığında silikonla yaptım onuda 2-3 cm alabildim daha ileri gidemedim yavaş yavaş inş dahada iyi olur dimi

merhaba arkadaşım ALLAHım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaallah... ve inşaallah hayırlı ömürler versin sizede yavrunuza da

hayırlı olsun bebişin :) allahım korusun onu :)

merhaba canım... nasılsın ... tekrar deneyebildiniz mi? kafan artık daha rahattır umarım

yok canım ya ben aöf den mezun oldum da azcık kutlamalar vardı :97: ailecek cok yorulduk yani deneme sansımız olmadı...

aslında tekrarını görebilmek en güzel hediye olurdu bu aksam bakalım artık... inşallah güzel haberlerle yarın birlikte oluruz.........

hayırlı olsun mezuniyetin tatlım bende ünv. mezunuyum ama birde aöf den lisans okuyorum bu sene son sınıf ama sanırsam bikaç ders bütlere kalacak...(
mutluluklar üstüste geliyor desene vaji, ardından aöf... darısı diğer mutluluklara

ayy inş. kuzum bende lisans yapıcam seneye nasipse...

bakarsın kalırım :) zaten cok istiyorum bi atlatsam su korkuların hepsini...

arkadaşlar ben öğlen yazmıştım egzersiz yapıcam diye.şimdi rapor veriyorum ara verdiğim için kolay girmedi uğraştırdı biraz ama serçe parmak,işaret parmak,orta parmak ve iki parmak 3 boğum girdi dairesel hareketler ve gelgit yaptım giriş hariç sorunsuzdu.

ayy inş. kuzum bende lisans yapıcam seneye nasipse...

bakarsın kalırım :) zaten cok istiyorum bi atlatsam su korkuların hepsini...

hayırlısı olsun derim ne diyim canım... olmak okumaya engel değilki... bak bişey anlatayım bizim komşunun gelini öğretmenlik mezunu... kpss yi kazanamadı.. sonra hamile kaldı 1 çocuğu oldu.. sonra ücretli yada sözleşmelei bi öğretmenlik yaptı burda bi köyde bi baktı yine hamile olunca bıraktı çalışmayı.. 2. çocukta 1-2 yaşlarına geldi yine girdi kpss ye sözleşmeli olarak doğuda bi yer kazandı. 1.5 2 sene öğretmenlik yapınca eş durumundan buraya gelebiliyormuş.. e şimdi eşi burda çalışıyo kız çocuklarını falan aldı gitti doğuya.. 1-2 ay annesigil kalıyo yanında 1-2 ay da kayınvalidesigil... ama şimdi kadro olayı çıktı belkide kadroya girmiştir... 1 seneye sanırım tekrar buraya döner... velhasılllllll kadın isterse yapar bence... ve bu devirde okumayanlara bir lafım hiçbir zaman yok... kimbilir belkide imkanları yoktur... ama bence her zaman insanın kendini geliştirmesi lazım demi... okul olmazsa kurs... o olmazsa kendi kendine de olsa geliştirir insan kendini herzaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…