- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #57.441
özüm emla için düşüncelerin nelerdir biraz bilgi verirmisin
cnım ben denedim faydasını görmedim faydasını görenler zaten %40 tır.......benim vajınusmus korkum beynimdeydiiii ne yaparsam yapimmm orayı uyustursamda canım acımasada değdiği andan itiordum eşimiiiii.......valla ben aklına gelebilecek herşeyiiii denedimmmm egsersizden başka hiç birşey kurtaramadı beniiii.....he denemekte fayda var evet inanaılmaz uyusturuooo ben yaparım diorsan al dene derimmmm...ben yapamadım sen yaparsın belkideee bilemem......
yanlışlıkla özümün alıntısını cevaplamışım:)))))
kızlar merhaba ben bugün egzersizlere kaldığım yerden devam edicem geçen haftasonu eşimle yaşadığım üztüste tartışmalardan sonra ara vermiştim bir kaç gün.karnımı doyurduktan sonra başlıcam en son 2 parmak 3 boğumda kalmıştım dua edin bana lütfen kaldığım yerden devam edeyim.eşim iki gündür sırnaşıp duruyo yaklaştırmıyorum yanıma belki bugün egzersiz iyi giderse eş parmağı yaparım .egzersizden sonra girdiğimde yazarım kızlar kendinize ii bakın
cnım ben denedim faydasını görmedim faydasını görenler zaten %40 tır.......benim vajınusmus korkum beynimdeydiiii ne yaparsam yapimmm orayı uyustursamda canım acımasada değdiği andan itiordum eşimiiiii.......valla ben aklına gelebilecek herşeyiiii denedimmmm egsersizden başka hiç birşey kurtaramadı beniiii.....he denemekte fayda var evet inanaılmaz uyusturuooo ben yaparım diorsan al dene derimmmm...ben yapamadım sen yaparsın belkideee bilemem......
HIMMM anladım özüm bişey daha boğum ne demek ???
nasilsiniz neler yapiyorsunuz
merhaba arkadaşım ALLAHım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaallah... ve inşaallah hayırlı ömürler versin sizede yavrunuza dabi süredir yazamadım kızlar, nasılsınız? yeni arkadaşlar var onlara hoşgeldiniz diyorum.
başaran arkadaşları da tebrik ediyorumm
vee size güzel bi haber veriyorummm, ben bebiş bekliyoruuummmm
darısı isteyen herrrrkesin başına inşallahhh
bi süredir yazamadım kızlar, nasılsınız? yeni arkadaşlar var onlara hoşgeldiniz diyorum.
başaran arkadaşları da tebrik ediyorumm
vee size güzel bi haber veriyorummm, ben bebiş bekliyoruuummmm
darısı isteyen herrrrkesin başına inşallahhh
merhaba canım... nasılsın ... tekrar deneyebildiniz mi? kafan artık daha rahattır umarım
hayırlı olsun mezuniyetin tatlım bende ünv. mezunuyum ama birde aöf den lisans okuyorum bu sene son sınıf ama sanırsam bikaç ders bütlere kalacak...yok canım ya ben aöf den mezun oldum da azcık kutlamalar vardı :97: ailecek cok yorulduk yani deneme sansımız olmadı...
aslında tekrarını görebilmek en güzel hediye olurdu bu aksam bakalım artık... inşallah güzel haberlerle yarın birlikte oluruz.........
hayırlı olsun mezuniyetin tatlım bende ünv. mezunuyum ama birde aöf den lisans okuyorum bu sene son sınıf ama sanırsam bikaç ders bütlere kalacak...(
mutluluklar üstüste geliyor desene vaji, ardından aöf... darısı diğer mutluluklara
ayy inş. kuzum bende lisans yapıcam seneye nasipse...
bakarsınkalırım :) zaten cok istiyorum bi atlatsam su korkuların hepsini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?