Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

benim yarın yapacağım gibi, sen de bir jinekologa gitmelisin. muayene ol, belki kist ya da başka bir hastalık vardır. doktor hem kızlık zarın hakkında da seni bilgilendirir.

kızlık zarından olmass ya kuruluktandır yada enfeksiyon olabilir mantar falan gibi muane oltedavileri var bide belki kasıyorsundur hala kegel yaphergün ddüzenli

hayırr nerdeee hiçte aşamadım korkuyorum elim hep p..ste oluyor onu bi bıraksam herşey olucak ama şuan adetim 2 günsonra istikrarla devam etcem
zor günlerrr

özel mesaj hakkım yok yazmak istedim ama olmadı burdanda yazamam açık açık sen özel mesajdan
mail adresi yazabilirsen istediğin her detayı cevaplayabilirim cnm

kızz ben her seferinde bayılıyordum ya pazar günüde bayıldım zaten ondan yapamadık biz şimdiye kadar eşim cok korkuyordu zorlayınca küt gidiyorum... şimdi tamamen girdi ben saglamım hala sasırdı bişi varmı kan felan die kalktım yerdeyim :) şimdide dalga konusu oldu kodummu oturturum derler ya....

ben yastık koymadım ama popon yukardaysa sorun yok ben azim hissettim sende sık birazdaha dayan acıya egzersiz yapmadım hiç şimdiki aklım olsa ıkınır ve ilk gün bittirirdim korkudan sıvın gelmiyor normal kullan simdilik sonrasını yasadıkca ögrenicez bide bence yere yat sırtüstü bacaklarını kucakla demek istediğim pozisyonu anlamıssındır umarım... ikiniz içinde kolay olacak emin ol sıkma canını olcak sevinçli haberlerini bekliyoruz....

inşallah kuzucum ya btisin artık su acılar............ bak bana oldu ama zar saglam hala şimdide acaba nezaman kanıcak derdi basladı.....

Bir yıla yakın vaji..olayı ile uğraştım durdum tedavi oldum veee sadece 3 gündee
ilk iki ilişkim kısmen ehh zor gibiydi diyebilirim ama adet sancısı bile 10 kat daha ağır öyle söyliyim ikinci denemeden snr tamamen rahat harika aralıksız bisaat ilişki olsa devam et diyebilicek rahatlıkta korkmayın yardımcı olabileceğim bişey varsa seve seve yazarım
kormayın üzülmeyin ben dokunamazken yaptıysam herkes benden önce yapar..:)

Bende sizin gibiydim
Bir yıla yakın vaji..olayı ile uğraştım durdum tedavi oldum veee sadece 3 gündee
ilk iki ilişkim kısmen ehh zor gibiydi diyebilirim ama adet sancısı bile 10 kat daha ağır öyle söyliyim ikinci denemeden snr tamamen rahat harika aralıksız bisaat ilişki olsa devam et diyebilicek rahatlıkta korkmayın yardımcı olabileceğim bişey varsa seve seve yazarım
kormayın üzülmeyin ben dokunamazken yaptıysam herkes benden önce yapar..:)

mesela anlamadığım şey p..s bıyutunda aparat alıyorum ama onu gerçeğini alamıyorum neden bunu anlamıyorum hiç

hemen söyliyim ödevi.. egzersiz vericek büyük ihtimal parmak olacak.. ya da aparat.. ödev bu oluyor..

arkadaşlar bişey sorucam ya bu kızlık zarı ne kadar gerideki parmakla bozulmuyormu biz bunları yaptığımızda yada parmakla bozulma ihtimalli var mı ?

parmakla bozulmama ihtimali var tabi.. bizde şaşırmıştık.. nedeni zarın yapısı.. benim doktorum parmak gecişine müsait ama p...s gecisine müsait değil demişti.. zaten o zar tamamen kapalı degil bi delik var ilşkide yapıyo göre esnek olup olmasına göre falan kanama oluyor ya da olmuyıor..

merhaba canım bende geçen ay başarmıştım ve şuan hamileyım çok merak edıyorum kese tam olarak kaç haftalıkken görünüyor

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne kadarlık şuan??testte mi çıktı yoksa ultrasona girdin mi??beş haftalıkken nokta şeklinde görünmüştü aradan bir hafta geçince gittik büyümüştü 6-7.hafta belli oluyor tam 5.haftada belli oluyor ama küçük oluyor işte...

evet dediğingibi yaptık hatta git gelde yaptı izin verdim ama nedense p..s olmuyor

çok ilginç ilk denememde benimde yarıdan çoğu olmuştu 2. de eşime aparatı verdim gözlerimi kapadım o sokup git gel yaptı hemen ardından pe...yaptık şıp dedi girdi bişide anlamadım.sen artık aşmışsın da sanırım eşinle ilgili bi sorun var tam kendini bırakamıyorsun acıtıcak diye korkuyorsun

merhaba canım bende geçen ay başarmıştım ve şuan hamileyım çok merak edıyorum kese tam olarak kaç haftalıkken görünüyor

öncelikle hayırlı olsun.. umarım herşey yolunda gider.. kese 5-6 haftalıkken görünsede bebiş görünmüyor canım.. benim 7. haftda vajinal ultrsonda gördüler bebegi 9. haftada karından ultrsonda göründü..

benimde 8.haftada göründü bebiş karından ultrasonda...bu arada nasılsın canım?

ye ye afiyet olsun.. bebişe yarasın canım... keşke bende iştahla yemek yesemm

inşallah bebişime yarıyordur.geçenki ultrasonda gelişimi haftasına göre küçüktü bayağı canım sıkıldı bakalım bu hafta içi gidicem tekrar inşallah hem bebişe baktırcam hemde mantarım azdı ona ilaç verin diycem öle çekiyorum cinsellikten soğuycam az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…