- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #57.481
merhabalar ya ben bişi sormak istiyorum nerdeyse 1 yıl oldu evleneli 11 ay kadar eşimle ilişkiye giremedik 2 haftadır ilişkiye giriyoruz ancak kızlık zarım bozulmadı ve çok ileri gittiği zaman acaip bi ağrı oluşuyo ben hep bunu çekmek zorundamı kalıcam
merhabalar ya ben bişi sormak istiyorum nerdeyse 1 yıl oldu evleneli 11 ay kadar eşimle ilişkiye giremedik 2 haftadır ilişkiye giriyoruz ancak kızlık zarım bozulmadı ve çok ileri gittiği zaman acaip bi ağrı oluşuyo ben hep bunu çekmek zorundamı kalıcam
hayırr nerdeee hiçte aşamadım korkuyorum elim hep p..ste oluyor onu bi bıraksam herşey olucak ama şuan adetim 2 günsonra istikrarla devam etcem
zor günlerrr
Geçen denemede ıkınınca gözlerim karardı sanırım tansiyonum düştü kendimi doğuracak gibi parçaladım galiba
Ama gene olmadı tabi bebe yağı kullanıyorum birde glit gel. onlarsız nasıl yaparım ilerde hiç bilmiyorum. hiç ıslanmıyor çünkü
Birde başımın altına yastık alıyorum birde bel çukuruma. Acaba yanlış mı yapıyoruz. Eşim de o pozisyonda fazla duramıyor bacakları kopuyomuş ohooo benim nerelerim kopuyo bi anlasaaaaa
canım ya bende isterim bebişi ama bizim daha 7 ay oldu evleneli ve borçlar var hele 1 seneyi tamamlayalım diyorum... ama bu aralar hep gözüm çocuklarda imreniyom valla... ama önce bi atlatalım şu hastalığı hele ben yolun başındayım... ama umudum yüksek şimdiden yolun sonundaki ışığı görür gibiyim
anladım canım daha kesesi vardır meydanda ultrasonda görünmeyebilir yada çok küçüktür benim çok net görünmemişti.kasık ağrın falan oluyor mu??
Bende sizin gibiydim
Bir yıla yakın vaji..olayı ile uğraştım durdum tedavi oldum veee sadece 3 gündee
ilk iki ilişkim kısmen ehh zor gibiydi diyebilirim ama adet sancısı bile 10 kat daha ağır öyle söyliyim ikinci denemeden snr tamamen rahat harika aralıksız bisaat ilişki olsa devam et diyebilicek rahatlıkta korkmayın yardımcı olabileceğim bişey varsa seve seve yazarım
kormayın üzülmeyin ben dokunamazken yaptıysam herkes benden önce yapar..:)
Yeğenimin yıl sonu müsameresi olduğundan psikolog randevumu cuma sabahına erteletmek zorunda kaldım. Ben ödev verene kadar sakın kendi başınıza egzersize başlamayın demişti geçen sefer. Zaten kendim bir türlü yapamadığım için ona gittim. Bakalım cuma günü neler anlatacak ne ödev verecek, sizinle de paylaşırım inşaAllah. Rabbim tez zamanlarda hepimize şifalar versin.
arkadaşlar bişey sorucam ya bu kızlık zarı ne kadar gerideki parmakla bozulmuyormu biz bunları yaptığımızda yada parmakla bozulma ihtimalli var mı ?
merhaba canım bende geçen ay başarmıştım ve şuan hamileyım çok merak edıyorum kese tam olarak kaç haftalıkken görünüyor
mesela anlamadığım şey p..s bıyutunda aparat alıyorum ama onu gerçeğini alamıyorum neden bunu anlamıyorum hiç
sana tavsiyem egzersizi eşinle yap aparatı eşine ver o yapsın 1-2 çünkü hakimiyetin onda olduğunuda beynine iletmen lazım
evet dediğingibi yaptık hatta git gelde yaptı izin verdim ama nedense p..s olmuyor
merhaba canım bende geçen ay başarmıştım ve şuan hamileyım çok merak edıyorum kese tam olarak kaç haftalıkken görünüyor
öncelikle hayırlı olsun.. umarım herşey yolunda gider.. kese 5-6 haftalıkken görünsede bebiş görünmüyor canım.. benim 7. haftda vajinal ultrsonda gördüler bebegi 9. haftada karından ultrsonda göründü..
benimde 8.haftada göründü bebiş karından ultrasonda...bu arada nasılsın canım?
sağol canımcım.. iyiyim, iyi olmaya calışıyorum işte.. sen nasılsın
bende iyiyim canım oturuyorum öle yemek yedim çok kaçırdım sindirmeye çalışıyorum.
ye ye afiyet olsun.. bebişe yarasın canım... keşke bende iştahla yemek yesemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?