Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yazık ya bizim erkekler de çok çekiyor. evet ya genişliyor ıkınınca..

ewt onlarada yazık ya ama napalım bizimde suçumuz değil bizde istemezdik böle olsun kaderimizde varmış ilerde bunları güler hatırlarız inş cnm. ben yatıyorum kızlar iyigeceler herkesee öpüyorum siziiii... akayycımm yazarım tamamm yarın gelişmelerii

sağol talımmm.. daha ben de kılmadım ya. çıkamadım bi türlü. Hadi Allaha emanet ol

tamam tatlım.. hadi ben de gidiyorum

ben seni tebrik etmedim galiba içimde kalacak biraz geç kaldım canım ama... ALLAH ım bir daha böle yada farklı bi hastalık yaşatmasın sana ve hepimizede... inşaallah bizde en yakın zamanda kurtuluruz canım ya...

saol canım arkadaşım çok teşekkür ediyorum darısı inşallah aynı sorunu yaşayan arkadaşlarıma diyorumm olacak yeter ki buna yürekten inann öpüyorumm :)

süpersin canımm çok güzel ilerliyosun çok az kaldı bence yakında güzel haberlerini bekliyorum:))))

bende de aynı sorun var ve artık sinirlerim de bozulduı sanırım herşeye alınıyorum. cok mızmız oldum 1 aylık evliyim. sorunumuz burdaklerle aynı. ama benim hala bi umudum var diyom ne diyelim allahtan umut kesilmezmiş

Son düzenleme:

ahhh canım ahhh 1aylık evlisin ben 1bucuk sene cektim ümidini kaybedersen olmaz ama bende cok ümitsizdim 1hafta oldu olalı ve cok gayret et olacak tabi bigün... sabret bırakma kendini.................

valla burada uyeydima ama bu derdi burda okuyunca daha cok sevindim buraya uye olduguma.. gercekten buyuk cesaret aldım. 1. 5 sene cekmişsin canım bosver gecen zamanı simdinin keyfine bak. cok sevindim gercekten senin adına :) bende umidimi kaybetmiyom bak ne cesaretlendim simdi. İnsalah bugun olur kasmam kendimi rahat olurum :18: Allah herkesin yardımcısı olsun.

Merhaba kızlar

etrafıma bakıyorum da herkes hamile yada herkesin çocuğu var bebeği kucağında.... bir yandan da düşünüyorum biz vajinismus hastaları bu bebekleri dünyaya getirebilmek hatta rahmimizde oluşabilmesi için ne emekler veriyoruz ne yollardan geçiyoruz..... ne zorluklar atlatıyoruz..... ne acılar yaşıyoruz.... üzülüyoruz ağlıyoruz.... başardığımız zaman da mutlu oluyoruz.... fakat sonraki denemelerde yine bu hastalık karşımıza çıkabiliyo ve yine egzersizler yapıyoruz yine umutsuzluklar yaşıyoruz......... v.s. yani bir çok engebeli yoldan geçiyoruz.... ama vajinismus olmayıp eşiyle rahat bi ilişki yaşayan kadınlar ilk gece ve sonrasında bu işten zevk alanlar.... kolaylıkla çocuk sahibi olanlar..... bu duruma şaşırıyorum evet şaşırıyorum.... neden derseniz.... bu kadar kolay olmamalı canlı bir insanın rahminde oluşması ne bileyim veya dünyaya getirilmesi...... yani biz bu kadar engebeli yoldan geçerek çocuk sahibi olabiliyoruz fakat diğer kadınlar vajinismus olmayanlar istedikleri zaman hamile kalıp istedikleri zaman hamile kalmayabiliyor yani bu kadar kolay mı yaaaaaaaaaaaaaa.............. bu kadar kolay olmamalı................. neden herkes normalken biz istediğim zaman ilişkiye girip istediğimiz zaman çocuk sahibi olamıyoruz

rabbime isyan etmiyorum haşaa..... fakat sadece bir düşünce yani bu kadar kolay olmamalı bu iş.......

Son düzenleme:

sabır tatlım...

sabır evet sabretmemiz lazım.... fakat gerçekten bu kadar kolay mı bu iş yoksa herkes mi bu yollardan geçiyo..... bunu anlamıyorum...........yani bi bebeği dünyaya getirmek çok mu kolay............

bende once bunu atlatim bebeği sonra dusunurum diyom acaba ben de mi var bişi kıslar :) bebek falan simdi dusunemiyom valla

bende şuan bebek düşünmüyorum zaten... önce bu işi yenmek sonra bebek diyorum... yalnız dışarda çocuklara baktığımda yaa bunun annesi vajinismus falan değil nasıl oluıyor da rahat ilişki yaşıyıp çocuk doğuruyor bu kadar kolay mı bu iş diye düşünüyorum............

ewet şekerim gercekten kolay atlattıgında allahım bu muymus diyeceksin ben 1.5 sene nerdeymişim diyorum simdi 1haftada hersey yoluna girdi hatta bazen ben bile güsel seyler hissediyorum yaparken kasıklarımda az bi baskı oluyor ama oda bi zaman sonra azalıyor...

atlatacaksın onları düşünme sen demekki o kadar kolay ki yapan ölmüyor üstüne bide cocuk yapıyor ....

bilmiyorum canım yaaa... yaşamadan çok kolaymış diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…