- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #57.861
yazık ya bizim erkekler de çok çekiyor. evet ya genişliyor ıkınınca..
kızlar bana müsaade koçiş gelmeden namazı kılım sonra sızıp kalıyom...sizden de yarın güzel haberler bekliyorum egzersizleri aksatmayın inanın çok çabuk kurtulcaksınız.hayırlı geceler öpüyorum hepinizi
ewt onlarada yazık ya ama napalım bizimde suçumuz değil bizde istemezdik böle olsun kaderimizde varmış ilerde bunları güler hatırlarız inş cnm. ben yatıyorum kızlar iyigeceler herkesee öpüyorum siziiii... akayycımm yazarım tamamm yarın gelişmelerii
ben seni tebrik etmedim galiba içimde kalacak biraz geç kaldım canım ama... ALLAH ım bir daha böle yada farklı bi hastalık yaşatmasın sana ve hepimizede... inşaallah bizde en yakın zamanda kurtuluruz canım ya...
arkadaşlar ben öğlen yazmıştım egzersiz yapıcam diye.şimdi rapor veriyorum ara verdiğim için kolay girmedi uğraştırdı biraz ama serçe parmak,işaret parmak,orta parmak ve iki parmak 3 boğum girdi dairesel hareketler ve gelgit yaptım giriş hariç sorunsuzdu.
offff offfffff
bende de aynı sorun var ve artık sinirlerim de bozulduı sanırım herşeye alınıyorum. cok mızmız oldum1 aylık evliyim. sorunumuz burdaklerle aynı. ama benim hala bi umudum var diyom ne diyelim allahtan umut kesilmezmiş
Merhaba kızlar
etrafıma bakıyorum da herkes hamile yada herkesin çocuğu var bebeği kucağında.... bir yandan da düşünüyorum biz vajinismus hastaları bu bebekleri dünyaya getirebilmek hatta rahmimizde oluşabilmesi için ne emekler veriyoruz ne yollardan geçiyoruz..... ne zorluklar atlatıyoruz..... ne acılar yaşıyoruz.... üzülüyoruz ağlıyoruz.... başardığımız zaman da mutlu oluyoruz.... fakat sonraki denemelerde yine bu hastalık karşımıza çıkabiliyo ve yine egzersizler yapıyoruz yine umutsuzluklar yaşıyoruz......... v.s. yani bir çok engebeli yoldan geçiyoruz.... ama vajinismus olmayıp eşiyle rahat bi ilişki yaşayan kadınlar ilk gece ve sonrasında bu işten zevk alanlar.... kolaylıkla çocuk sahibi olanlar..... bu duruma şaşırıyorum evet şaşırıyorum.... neden derseniz.... bu kadar kolay olmamalı canlı bir insanın rahminde oluşması ne bileyim veya dünyaya getirilmesi...... yani biz bu kadar engebeli yoldan geçerek çocuk sahibi olabiliyoruz fakat diğer kadınlar vajinismus olmayanlar istedikleri zaman hamile kalıp istedikleri zaman hamile kalmayabiliyor yani bu kadar kolay mı yaaaaaaaaaaaaaa.............. bu kadar kolay olmamalı................. neden herkes normalken biz istediğim zaman ilişkiye girip istediğimiz zaman çocuk sahibi olamıyoruz
rabbime isyan etmiyorum haşaa..... fakat sadece bir düşünce yani bu kadar kolay olmamalı bu iş.......
bende once bunu atlatim bebeği sonra dusunurum diyom acaba ben de mi var bişi kıslar :) bebek falan simdi dusunemiyom valla
bende şuan bebek düşünmüyorum zaten... önce bu işi yenmek sonra bebek diyorum... yalnız dışarda çocuklara baktığımda yaa bunun annesi vajinismus falan değil nasıl oluıyor da rahat ilişki yaşıyıp çocuk doğuruyor bu kadar kolay mı bu iş diye düşünüyorum............
ewet şekerim gercekten kolay atlattıgında allahım bu muymus diyeceksin ben 1.5 sene nerdeymişim diyorum simdi 1haftada hersey yoluna girdi hatta bazen ben bile güsel seyler hissediyorum yaparkenkasıklarımda az bi baskı oluyor ama oda bi zaman sonra azalıyor...
atlatacaksın onları düşünme sen demekki o kadar kolay ki yapan ölmüyor üstüne bide cocuk yapıyor ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?