Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

eskiden neyin ne olduğunu bilmiyorlarmış biz fazlasını bildiğimiz için olabilir

varya ben de tam aynı şeyi düşünüyordum inan canım.. zaten en fazla bu hastalığa yakalanan meslekleri okuduğumda bi doktorun sitesinden hayret etmiştim.. en başta gelen meslek benimki..

varya ben de tam aynı şeyi düşünüyordum inan canım.. zaten en fazla bu hastalığa yakalanan meslekleri okuduğumda bi doktorun sitesinden hayret etmiştim.. en başta gelen meslek benimki..

mesleğin nedir??bende baktım en çok üniversite mezunu kadınlarda oluyormuş.hakikaten hemen hepimiz okumuş bayanlarız acep yaşımız mı geçiyor da gözü kara olamıyoruz

mesleğin nedir??bende baktım en çok üniversite mezunu kadınlarda oluyormuş.hakikaten hemen hepimiz okumuş bayanlarız acep yaşımız mı geçiyor da gözü kara olamıyoruz

tereddüt ettim söylemekte de öğretmenim.. ama beynime öğretemeyenim..

Son düzenleme:

yaşın da etkisi olabilir ve şu da çok önemli. eşlerimiz genelde çok ama çok anlayışlı, bu konuda biz de biraz farkında olmadan kullanıyoz bunu gibi geliyor bana..

yaşın da etkisi olabilir ve şu da çok önemli. eşlerimiz genelde çok ama çok anlayışlı, bu konuda biz de biraz farkında olmadan kullanıyoz bunu gibi geliyor bana..

var canım olmaz mı küçük yaşta evlenenler gözü kara oluyor bizler fazla araştırdık fazla bilgilendik bazı şeyler de nasıl olacak ki dedik ama annelerimiz bişi bilmeden evlenmişler

maşallah canım tebrk ederim çok iyi başlamışsın .. devamıda çok güzel gelecek inşallah. o dar olmasını bende çok hissettim içeride parmağını çok sarıyor sanki daha kalın bişey alamaz gibi geliyor sana ama işte o zamanla parmağına alıştıkça o darlık hissi gidecek alışacaksın, gittikçe esnetebileceksin kaslarını kontrol edebileceksin.. bundan sonra biraz daha uzun tutarsın egzersizleri ve hergün yaparsan kısa sürede alışır.. çok sevndm güzel başlamışsın en yakın zamanda yeneceksin bu sorunu inşallah..

inşalllah canım inşallah.. sizlerin yardımıyla başladım Allah razı olsun.. inşallah hergün yaparım..

bizim topiğin bebişleri hep kız o kadar çiçeğin içine bi böcük olsun artıkbenim bebişim bugün gösterdi pipisini büyük ihtimal prensimiz geliyormuş

var canım olmaz mı küçük yaşta evlenenler gözü kara oluyor bizler fazla araştırdık fazla bilgilendik bazı şeyler de nasıl olacak ki dedik ama annelerimiz bişi bilmeden evlenmişler

evet bence de. zaten annem diyordu ki o da çok korkmuş ama bütün kontrol babamdaymış ve hemen olmuş.. zaten o zamanlar çarşaf bekleme falan varmış.. sıkıysa it eşini veya ağla da yaptırma..

bizim topiğin bebişleri hep kız o kadar çiçeğin içine bi böcük olsun artıkbenim bebişim bugün gösterdi pipisini büyük ihtimal prensimiz geliyormuş

ay tatlım çok sevindim.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. darısı bizim başımıza.. bizimki bu günlerde çok istiyor

oyyy maşallah canımm

tam olarak kaç haftalık oldun ? çok sevndm adına ya benimde içimden erkek geçiyor ama hislerim kız olacağını söylüyor Rabbim sağlık versin inşallah..

amin canımmmm...Rabbim tüm isteyenlere versin sizlerde bir an önce krtulup inşallah bizlere kardeşler getirirsiniz

amin canım benim.. bizi en iyi birbirimiz anlarız.. buralardan ayrılmayıp da bize destek verdiğiniz için Rabbim razı olsun sizlerden. herşey gönlünüzce olsun

oyyy maşallah canımm

tam olarak kaç haftalık oldun ? çok sevndm adına ya benimde içimden erkek geçiyor ama hislerim kız olacağını söylüyor Rabbim sağlık versin inşallah..

14.haftamız biticek canım edepsiz açıvermiş bugün dr.gördü bakalım haftaya tekrar gidicem 3 lü test için.o zaman net belli olur.bende hep kız olucak herhalde derdim yanılttı bizi.ben hep ekşi tuzlu yiyorum ondan kız demişlerdi ama süpriz yaptıbirde alttan ultrasonla baktı sanırım o daha net gösteriyor

maşallah canım .. demek gösterdi hemen he erkek olunca erkenden belli oluyormuş zaten heralde .

benmde hep içime kız doğuyor hayırlısı :) bende hep ekşi yiyom kızz bulantılar yüzünden ama:) 14. hafta bende gidicem inşallah gösterir cinsiyetini

canım cok sevındım yaaaa sımdı yazdıklarınızı okudum ben cok tebrık ederım Rabbım analı babalı buyutmeyı nasıp etsın ınsallah bızde sızler gıbı oluruzzzzzzz saglıklı sıhhatlı dogsun ınsaallaaaah

merhaba kızlar bızde salı gunu kalp atıslarını gorduk ve duyduk Rabbımın mucızecısını gormek mukemmel bır sey gercekten yasanması gereken bı olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…