Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba kızlar bızde salı gunu kalp atıslarını gorduk ve duyduk Rabbımın mucızecısını gormek mukemmel bır sey gercekten yasanması gereken bı olay

maşallah canım ççok sevindimm Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah.. ya o kalp atışlarını görmek gerçekten çok farklı bir duygu.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin..

mrb cnm bende biraz önce yaptım egzersizimi aynı gidiyoruz senle bende sadece 2 boğum alabildim onu bile aldığımda kalbimin atışları hızlandı çok heycanlandım çıkardım sonra tekrar denedim gitgel yaptım ama ilerliyemedim korkuyorum bide çok ya yani aynı şeyleri bende yaşıyorum cnm gerçi burdaki çoğu arkadaşlarda yaşıyo inş tez zamnada bunuda atlatırızz cnm

ben rüyamda gördüm birde kızın olcak ismi ikra olucak dediler.ama rüyam fos çıktı geçen eşim görmüş pasparlak bi erkek çocuğu vermişler kucağına senin oğlun diye.inşallah gösterir canım

masallah canım ya ne guzel bı haber hayırlı ve saglıklı evlatlar olurlar ınsallah

sağol canım...amin Rabbim hepimizin evladını hayırlı evlatlardan eylesin...

amin tatlım çokkkk teşekkür ederim...dualarım hep sizinle inşallah bir an önce yenersiniz.benim bebişim ilk gün hediyesi yendiğim gün hamiş kaldım

merhaba kızlar bızde salı gunu kalp atıslarını gorduk ve duyduk Rabbımın mucızecısını gormek mukemmel bır sey gercekten yasanması gereken bı olay

Rabbim ikinizede sağlık sıhhat versin canım sağlıkla kucağına al inşallah...evet çok güzel bir şey bugün iyice inceledim bende iyi bir dr denk geldim gösterdi herşeyini.Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın doğumlarımızda kolay olsun inşallah...

inşallah canım .. bende rüyamda erkek gördüm Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah..

Ben çıkıyorum canım ..
herkese iyi geceler Allaha emanet olun

korkmayın canım inanın egzersiz yaptıkça açılacak ve rahatlayacaksınız.egzersizleri sık yaparsanız heyecanının gidicek alışacaksınız artık egzersiz yapmak için sabırsızlanacaksınız

inşallah canım.. ben gitgel yapmadım buraya koşucam diye.. inanamadım bunu yaptığıma içimdeyken..

arkadaslar hepınıze ıyı geceleeeeeeeeer gıdıp bıraz kocısımle ılgıleneyım belkı bısıler olur Rabbım herkezın yardımcısı olsun yarın görusmek uzere ınsallah ıyı haberlerle gelırımmmmmmmmmmmmmmm

hadi ilgilen bakalım iyi haberlerini bekliyoz.. ben de hep ilgileniim diye gidiyorum ama o benimle ilgileniyor..

inş cnm saol 3 gündür yapıyorum bukadar oldu daha inşallah dahada ilerlerimm :)

olur canım siz yeterki isteyin inan isteyince azim edince oluyor bunu kendiniz için kendinize güveniniz için başaracaksınız...

iyi geceler canım hadi git bak koçişine inşallah güzel haberler getirirsin...

hadi ilgilen bakalım iyi haberlerini bekliyoz.. ben de hep ilgileniim diye gidiyorum ama o benimle ilgileniyor..

allah iyiiliğini versin senin kız benimkide aslında bugün deniyelim bi dedi ama ben istemedim birazda egzersiz yapimde öle bide kızlar gerçekten ıkınınca o küçücük delik baya genişliyo ya şaşırdımm kaldım

yazık ya bizim erkekler de çok çekiyor. evet ya genişliyor ıkınınca..

kızlar bana müsaade koçiş gelmeden namazı kılım sonra sızıp kalıyom...sizden de yarın güzel haberler bekliyorum egzersizleri aksatmayın inanın çok çabuk kurtulcaksınız.hayırlı geceler öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…