- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #57.841
merhaba kızlar bızde salı gunu kalp atıslarını gorduk ve duydukRabbımın mucızecısını gormek mukemmel bır sey gercekten yasanması gereken bı olay
merhaba kızlar bızde salı gunu kalp atıslarını gorduk ve duydukRabbımın mucızecısını gormek mukemmel bır sey gercekten yasanması gereken bı olay
kızlar çok mutluyummm..ama bir o kadar da tedirginim.. pazartesi günü başlayacaktım egzersize.. bir türlü fırsat bulamamıştım.. az önce ilk defa parmağımı soktum.. o kadar korktum ki anlatamam..serçe parmaktan değil işaret parmağımdan başladım ve 2 boğum soktum. daha fazla da giderdi galiba ama korkudan çıkardım ilkinde bu kadar yeter diye.. aklıma bişey takılıyor kızlar, çok dardı içerisi sanki p..nis hiç giremez hissi verdi bana ama bilmiyorum.. oraya ilk defa böyle bişey yapmanın sarhoşluğuyla hemen geri çektim ve anında size haber vermeye geldim.. arkadaşlar siz de öyle hissettiniz mi ilkinde, çok dar gibi geldi mi..
maşallah canım ..demek gösterdi hemen he erkek olunca erkenden belli oluyormuş zaten heralde .
benmde hep içime kız doğuyor hayırlısı :) bende hep ekşi yiyom kızz bulantılar yüzünden ama:) 14. hafta bende gidicem inşallah gösterir cinsiyetini
masallah canımya ne guzel bı haber hayırlı ve saglıklı evlatlar olurlar ınsallah
amin tatlım çokkkk teşekkür ederim...dualarım hep sizinle inşallah bir an önce yenersiniz.benim bebişim ilk gün hediyesi yendiğim gün hamiş kaldımcanım cok sevındım yaaaa sımdı yazdıklarınızı okudum ben cok tebrık ederım Rabbım analı babalı buyutmeyı nasıp etsın ınsallah bızde sızler gıbı oluruzzzzzzz saglıklı sıhhatlı dogsun ınsaallaaaah
ben rüyamda gördüm birde kızın olcak ismi ikra olucak dediler.ama rüyam fos çıktı geçen eşim görmüş pasparlak bi erkek çocuğu vermişler kucağına senin oğlun diye.inşallah gösterir canım
sağol canım...amin Rabbim hepimizin evladını hayırlı evlatlardan eylesin...
amin tatlım çokkkk teşekkür ederim...dualarım hep sizinle inşallah bir an önce yenersiniz.benim bebişim ilk gün hediyesi yendiğim gün hamiş kaldım
mrb cnm bende biraz önce yaptım egzersizimi aynı gidiyoruz senle bende sadece 2 boğum alabildim onu bile aldığımda kalbimin atışları hızlandı çok heycanlandım çıkardım sonra tekrar denedim gitgel yaptım ama ilerliyemedim korkuyorum bide çok ya yani aynı şeyleri bende yaşıyorum cnm gerçi burdaki çoğu arkadaşlarda yaşıyo inş tez zamnada bunuda atlatırızz cnm
mrb cnm bende biraz önce yaptım egzersizimi aynı gidiyoruz senle bende sadece 2 boğum alabildim onu bile aldığımda kalbimin atışları hızlandı çok heycanlandım çıkardım sonra tekrar denedim gitgel yaptım ama ilerliyemedim korkuyorum bide çok ya yani aynı şeyleri bende yaşıyorum cnm gerçi burdaki çoğu arkadaşlarda yaşıyo inş tez zamnada bunuda atlatırızz cnm
inşallah canım .. bende rüyamda erkek gördümRabbim hayırlısını nasip etsin inşallah..
Ben çıkıyorum canım ..
herkese iyi geceler Allaha emanet olun
korkmayın canım inanın egzersiz yaptıkça açılacak ve rahatlayacaksınız.egzersizleri sık yaparsanız heyecanının gidicek alışacaksınız artık egzersiz yapmak için sabırsızlanacaksınız
inşallah canım.. ben gitgel yapmadım buraya koşucam diye..inanamadım bunu yaptığıma içimdeyken..
arkadaslar hepınıze ıyı geceleeeeeeeeer gıdıp bıraz kocısımle ılgıleneyım belkı bısıler olurRabbım herkezın yardımcısı olsun yarın görusmek uzere ınsallah ıyı haberlerle gelırımmmmmmmmmmmmmmm
inş cnm saol 3 gündür yapıyorum bukadar oldu daha inşallah dahada ilerlerimm :)
arkadaslar hepınıze ıyı geceleeeeeeeeer gıdıp bıraz kocısımle ılgıleneyım belkı bısıler olurRabbım herkezın yardımcısı olsun yarın görusmek uzere ınsallah ıyı haberlerle gelırımmmmmmmmmmmmmmm
bende öle ilk başta inanamadım şaşırdım heycanlandım bir an zamnala bu heycanda geçer inş
hadi ilgilen bakalım iyi haberlerini bekliyoz..ben de hep ilgileniim diye gidiyorum ama o benimle ilgileniyor..
inş. canım. yarın yine 2 boğum mu yapcan
allah iyiiliğini versin senin kızbenimkide aslında bugün deniyelim bi dedi ama ben istemedim birazda egzersiz yapimde öle bide kızlar gerçekten ıkınınca o küçücük delik baya genişliyo ya şaşırdımm kaldım
ilerlemeye çalışcam inşalla ilerler yaa sen napcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?