- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #58.061
tabiki düşmez... sağol ama yaa.. biz burda yardımcı olalım diye oturuyoruz birileri daha kurtulur diye.. sen onları görmeee gel bizim arada konustuklarımıza takıl... sayende kendimi enayi gibi hissediyorum şuan.. bütün ruh halimi değiştirdin cok teşekkür ederimm.. iyilikten maraz doğar diye bişey var boşuna söylenmemiş yani... amannn yaaaa.. yazmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm rahat edin
yenenlere soruyorum;
ilk birlikte olmalarınızda ağrı-sancı hissettiniz mi kasıklarınızda?
1. biz bu konuyu daha önce kızlarla konustuk egsersiz yapanlar olmayınca bizde hamilelikten konusuoz sizleri beklerkenn....kıslara sorduk rahatsızsanızz alınmayızzz konnnusmayız dedik...kıslar bi sorun olmıcanııı sölediii....bizde bu yollardna geçtikk bizde iblioruz bazı seyleriiii.....
2.daha yeniii geldin ve bu konuylaa ilgiliii konusup konusmadımızı bilmeden bizi yargılıorsunnnn..tabikii konusmayınn dersenizz biz konusmayızzzz...ama kırıcı olmadan sölesen daha iiii olurduu....
3.bizde sizinn geçinizz yollardan geçtikkkk...bizden iyi kimse anlayamaz sizi....benim yaşadıklarım kadar ağır yaşayan bu vajınusmusu bi kaç kişidir burdaaa.... hamilelik topiğiii varrr bizde bilioruz gitmeyiiii bi gün biri geldiii bana burda takılacana uğraşacana hamilelik bölümüne takıl dediii....ben bilmiormuyummm orda takılıp konusmayııı amaa ya oraya dalarsam burayı ihmal edersem dieee devamlı burdayımmm konusucamıda burda konusuorummm zaten kıslarra sorduk rahatsız olan varsa konusmayalımm asla alınmazyızzz bundan dieeee..kıslarr aksine rahatsız olmadıklarınııı kendilerine umut oldunu sölediii...
eğer sne rahatsız olduysan tabiki olabilirsinn bunu daha güsel bi şekilde söleyebilirdinn....burda yardıma ihtiyacı oluptaa soru soran danışan kimseyi cvpsiz bırakmadıkk bizz....ben kahvaltı yapıodummm yoksaa hemen dönerdimm sana kusura bakma ne diyimmm....
bak canım bak tatlım.... çok sinirlendiniz 1,2,3 diye sıraladınız ama ben kötü niyetli birşey söylemedim.....
ben buraya ne zaman girsem hep hamilelikle ilgili şeyler okuyorum..... vaji ile ilgili kim ne yazmış diye sayfalarca arıyorum ama hep hamilelik konuşmaları çıkıyor karşıma....... gözlerim yoruldu artık vaji ile ilgili kim yenmiş kim ne durumda takip edemiyorummmmmmmmmmmmm
özümcüm canımcım bitanesin ya iyiki seni tanıdım burda artık hayatımda yerin çok ayrıı seviyorum len seni :)))dün mail attım ama görmedin herhalde bu arada sıkıntı yok ok???
Selamünaleyküm arkadaşlar, günlerdir giremedim foruma ne yazık ki. Bebişim de sağolsun beni çok oyalıyor, hiçbir iş yaptırmıyor, şimdi daldı, inşaAllah uzun süre uyur. O bölgeme parmak sokamadığımdan bahsetmiştim ve psikoloğa gideceğimden. Bir daha gitmemeye karar verdim. Kadın vajinismus hakkında benden daha az şey biliyor. İki üç bir şey söyledi, koca bir hafta boyunca vajinana bakıp perşembe günü gel dedi. Çok gıcık oldum. Sonra dualar ederek serçe parmağımı jelleyip sokmaya çalıştım ve oldu inanamadım, sonuna kadar girdi. Rabbime hamdolsun. Sonra çıkarttım tekrar almak istedim ama acı duydum olmadı sonra 5,6 kez denedim yine olmadı. Ama sonra yine aldım. Çok ilginç, bir oluyor, 5,6 olmuyor yine oluyor. 3 gündür serçe parmak alıştırması yapıyorum. İnşaAllah dediğiniz gibi burada sizinle beraber tabi Rabbimin izniyle şifa bulacağıma inanıyorum. Size sorularım olacak özüm sevcihan ve yenen diğer kardeşlerim. Parmağım bazen giriyor bazen acıdan giremiyor neden, daha ne kadar serçe parmak egzersizinde kalacağım, serçeden sonra hangi parmağa geçeceğim? Siz vajinismusu toplam ne kadar sürede yendiniz, yenebilmem aylar alır mı acaba? Allah sizden razı olsun, hayırlı evlatlar nasip etsin.
Yazım sayfanın en altında kaldı, yeni sayfaya geçsin herkes görsün de bana yardımcı olsunSelamünaleyküm arkadaşlar, günlerdir giremedim foruma ne yazık ki. Bebişim de sağolsun beni çok oyalıyor, hiçbir iş yaptırmıyor, şimdi daldı, inşaAllah uzun süre uyur. O bölgeme parmak sokamadığımdan bahsetmiştim ve psikoloğa gideceğimden. Bir daha gitmemeye karar verdim. Kadın vajinismus hakkında benden daha az şey biliyor. İki üç bir şey söyledi, koca bir hafta boyunca vajinana bakıp perşembe günü gel dedi. Çok gıcık oldum. Sonra dualar ederek serçe parmağımı jelleyip sokmaya çalıştım ve oldu inanamadım, sonuna kadar girdi. Rabbime hamdolsun. Sonra çıkarttım tekrar almak istedim ama acı duydum olmadı sonra 5,6 kez denedim yine olmadı. Ama sonra yine aldım. Çok ilginç, bir oluyor, 5,6 olmuyor yine oluyor. 3 gündür serçe parmak alıştırması yapıyorum. İnşaAllah dediğiniz gibi burada sizinle beraber tabi Rabbimin izniyle şifa bulacağıma inanıyorum. Size sorularım olacak özüm sevcihan ve yenen diğer kardeşlerim. Parmağım bazen giriyor bazen acıdan giremiyor neden, daha ne kadar serçe parmak egzersizinde kalacağım, serçeden sonra hangi parmağa geçeceğim? Siz vajinismusu toplam ne kadar sürede yendiniz, yenebilmem aylar alır mı acaba? Allah sizden razı olsun, hayırlı evlatlar nasip etsin.
tamam kimse kimseye kızmasın küsmesinn......lanet olasııı vajınusmus psikolojisini benden iyi anlayan olmazzz...bizde geneldee kimsecikler olmayınca hamileler kalınca konusoruzzzz....istersneiz konusmayızzz tabiki.....tamam konu kapansınn....sormak istyen aklınaa takılanlar sorsunn.....
bi sıkıntı yok çok sükürr..maili dün yazmıssınnn..oondan önce buraya bişi yazmıssın onu cvp lıcaktım kahvaltımı bi yapim dedim saat 12 oldu karnım kazındıı ondan sonra cvp veririm dedimmm..sende deeee yoktur umarım sıkıntı dicemm ama inşallah yokturr.....
Selamünaleyküm arkadaşlar, günlerdir giremedim foruma ne yazık ki. Bebişim de sağolsun beni çok oyalıyor, hiçbir iş yaptırmıyor, şimdi daldı, inşaAllah uzun süre uyur. O bölgeme parmak sokamadığımdan bahsetmiştim ve psikoloğa gideceğimden. Bir daha gitmemeye karar verdim. Kadın vajinismus hakkında benden daha az şey biliyor. İki üç bir şey söyledi, koca bir hafta boyunca vajinana bakıp perşembe günü gel dedi. Çok gıcık oldum. Sonra dualar ederek serçe parmağımı jelleyip sokmaya çalıştım ve oldu inanamadım, sonuna kadar girdi. Rabbime hamdolsun. Sonra çıkarttım tekrar almak istedim ama acı duydum olmadı sonra 5,6 kez denedim yine olmadı. Ama sonra yine aldım. Çok ilginç, bir oluyor, 5,6 olmuyor yine oluyor. 3 gündür serçe parmak alıştırması yapıyorum. İnşaAllah dediğiniz gibi burada sizinle beraber tabi Rabbimin izniyle şifa bulacağıma inanıyorum. Size sorularım olacak özüm sevcihan ve yenen diğer kardeşlerim. Parmağım bazen giriyor bazen acıdan giremiyor neden, daha ne kadar serçe parmak egzersizinde kalacağım, serçeden sonra hangi parmağa geçeceğim? Siz vajinismusu toplam ne kadar sürede yendiniz, yenebilmem aylar alır mı acaba? Allah sizden razı olsun, hayırlı evlatlar nasip etsin.
neyse kızlar benim sıkıntımla ilgili birşey bulamadım ...Allaha emanet olun.....
canım ben serce parmagı 2 gün çalışmıştım daha sonra yüzük parmagının ilk bogumuna gecmiştim.. acı olabilir canım.. farkında olmadan sıkıyosundur kendini ondan oluyodr o acı.. bide cıplak parmakla yapıyosan o da can yakabiliyo bazen.. merak etme yaptıkca alışıyo ona acıyo diye bırakma kendinide sıkma.. nefes al ver alışıcaksın.. ne kadar sürecegi sana baglı tamamen.. ben 2 ayda bitti p..s denemesi dahil ama o iki ayın her anı dolu dolu egzersz olmadı.. regl girdi, agır grip girdi araya falan 15 gün nerdeyse kaybım vardı.. biraz daha azmet hadi ii haberlierini bekliyoruz
sevcihancım tamam haklısın ama bizde 1buçuk aydır falan bu yazılanları okuyoruz... hem arkadaşlarında dediği gibi bizde umutlanıyoruz hamiş kalırız diye... ayrıca sağolun çok yardımcı oluyorsunuz bize... ben bir haftadır gözüm patladı nete giremiyordum.. bi girsem kim yenmiş kim hamiş.. hamişler neler yapıyor merak ediyorum... çünkü siz bu yollardan geçtiniz yolları biliyor bize anlatıyorsunuz... ya biz kaç zamandır bu topiği okuyoruz.. yeri geliyo üzüntümüzü cenazemizi bile paylaşıyoz... yeri geliyo aile sorunlarımız oluyo onları paylaşıyoz... yeri geliyo hamişler sohbet ediyo bizimde hoşumuza gidiyo ne varmış bunda... şu ana kadar kim soru sormuş vaji hakkındada sizden cevap alamamışki? insan biraz sabırlı olmalı olgun olmalı bu konularda... hep kendini düşünmemeli... bizde bakıyoz vajiyle ilgili ne yazmışlar diye... ama hep vaji vaji kafamız daralıyo arada gırgır arada şamata arada da vaji ne varki bunda... açıkçası ben bütün rahatsız olmayan arkadaşlarım adına tüm hamişlere sizi çok sevdiğimizi ve kimsenin lafına aldırmaadan istediğiniz gibi konuşmanızı rica ediyorum... hem bu vajinin farkında olan insanlar vajili hamileliğin de değişik birşey olduğunu bilirler... 2 gün sonra yenipte hamile kaldığımızda yine bizi anlayan bizden insanlardır... gidip diğer hamilelere diyemeyizki benim şu sorunum var aceba vajidenmi diye... en azından siz deneyim kazanıyorsunuz... bizde bu yazdıklarınızı okudukça vajiyi geçirmiş hamilelerin de neler yaşayabileceğini öğreniyoruz...tekrar hepinize çok çok teşekkürler lütfen 1 kişiye kızıpta bizdende yaredımlarınızı esirgemöeyin... öpüyorumtabiki düşmez... sağol ama yaa.. biz burda yardımcı olalım diye oturuyoruz birileri daha kurtulur diye.. sen onları görmeee gel bizim arada konustuklarımıza takıl... sayende kendimi enayi gibi hissediyorum şuan.. bütün ruh halimi değiştirdin cok teşekkür ederimm.. iyilikten maraz doğar diye bişey var boşuna söylenmemiş yani... amannn yaaaa.. yazmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm rahat edin
Yazım sayfanın en altında kaldı, yeni sayfaya geçsin herkes görsün de bana yardımcı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?