Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Galiba 7 aylıkken çatı muayenesi oldum yani olamadım acıdan, bu olaydan dolayı herkes vaji. olduğumu anladı, annem ablam kaynanam görümcemler herkes biliyor ne yazık ki.

benim sanaaa tavsiye edebileceğim parmak egsersizinee başlamann.....çok kasıorsun anladım kadarıylaa parmak egsersizi yapıp korkunu yenmemn lazımmmm ...kastığın sürece ilişiki olmazzz....sakin kalman içinn derin derin nefes alıp verip ıkınman lasım ama asla kasmamamn lazımmm bunuda yapabilirmisin bilmiorummm

ben senden yardım istiyorum sen yapabilirmisin bilmiyorum diyosun bende kendimi nasıl sakinleştirebilirim diye sormuştum. allah razı olsun cvp yazmışsın ama zaten hiç bişeyi yapamıyosun bunuda yapamazsın der gibi bi halin var

bismillahhhhh ne alakası varr....bu hastalığınnn belasıııı kasmamız zatennn aşırı kasıorum diorusunnn bende geçtim o yollardan ben sana kasma desem elindemiiii seninnn değil....yapacağınnn sana tavsiye edeceğimm derin derin nefes alıp veripp ıkınman sakinleşmen açısından eğerr gene olmazsa parmak egsersizine başlaman lasımmmm demek istedim ama sen ne anlamak istediysen onu anladınnn....bende öleydim bendee aşırı kasıordummmm öle kasıordum kiii dizlerim ayaklaırım ilişikii esnasındaa titriordu eşim ne oluyor bi dur dioduuuu bende bilerek yapmıorum kasılıorum diodumm.....senin suan yapacağın ilişki sırasında derin derin nefes alıp verip ıkınman ve başka seyler düşün seni rahatlatacak başka şeyler düşünnn oraya odaklanmaa, doğğa düşün deniz düşün..... [/B]

kesinlikle yanlış anlaşılma... olur mu öyle şey der mi hiçç

kusura bakmayın her şeyden alınır oldum birde ilk defa bugün soru sorabildim verilen cevabıda yanlış anladım. tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. faydasının olacağını düşündüğünüz herşeyi yazın bana sayfalarca okumaya hazırım ...

kusura bakma valla ya çok teşekkür ederim bu konuda acaip alıngan oldum evde eşim egzersize başlayacağım demiştin başladınmı diye sorsa oturup ağlar vaziyetteyim. hergün okuyacağım artık burayı faydasının olacağını düşündüğünüz herşeyi yazın lütfen ... buras dışında bunu paylaştığım tek bir insan bile yok.evli bebeği olan kız kardeşime en yakın arkadaşıma bile anlatamıyorum anlatamam da

sorun değil bizlerde aynı şeyleri yasadıkk.. kimimiz daha kötülerini yşadı.. ne kadar itici gelsede o egzersizlerle bu işe baslaman gerek.. kendni kasmamayı öğrenmelisin.. acı hissini beyninden tamamen at çünkü öyle bişey asla ve asla yok..

sende parmak egzersiziyle mi yendin kayganlaştırıcı bişey kullandınmı peki

selam kıssslar nasılsınız ben aynı yine egz yapamıyom valla dayaklık oldum zaten farkındayım.ya siz nasıl başladınız ne düşündünüz neler yaşadınız yaparken egz merak ediyorum ben hayatım boyunca egz yapamam sanıyorum

ben sana basından beri neler yaptıgımı ayrıntılı yazdım diye hatırlıyorum ama umarım dogru hatırlıyorumdur.. valla dayaklısın seeennn... egzersiz yapamazsan bu işi halletmen cok zor canm

ben kacar kızlar bugün cok kaldım bebişime yazıkk yaa.. deli miyim neyim niye bu kadar oturdum bilmiyorum neyse görüşürüz sonra kendinize iyi bakın.. egzersizleriniziii yapıınnnn

zeyneppp bizim yaptımız hatayı yapıorsunnn elinde sonunda egsersiz yapacaksınnn mecbursun...bende yapamıodummm kim ister elini şeyine sokmakkkk ama bi başlasan bi dene yaaaa bi başlaaa belki 1 haftada yenecennn kendine ediorsun böleeee olan sana oluooo....

özümcüm tam 2 yıl oldu kulağa çok kötü geliyor değilmi.canım valla ne zaman egz için otursam tam parmağımın yarısını yapıyorum yok diyorum kanayacak kalk pe... yaparsın diyorum ya değişik bi duygu anlatamam ne olcak bu halim bilmem artık siizler gibi kadın gibi olmak istiyorum

kadın gibi kadın demek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…