- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #58.761
epidural normal istiordun herhaldee.....kaç aydan sonraaa alttan muane olmaya başladınn......ayyy bazen şanssızlıklar üst üste gelir zatenn......neyse canım önemli olan bebişinin sağlığıı ailenden kimse biliomu vajınusmuslu oldunu
lütfen banada anlatabilirmisiniz nası sakin kalmam gerektiğini. ben kendimi öyle bir kasıyorum ki popom bile taş gibi oluyor başını bari alayım diyorum ama kasmaktan girişi bile bulamıyorum kocam bana dokundğu andan itibaren o anı düşünüyorum ne yaşadığımı bile anlamıyorum kendimi veremiyorum sev....meye yardın ederseniz çok mutlu olucam en düşünürsem sakin kalabilirim ve ne kullanmam gerekiyor bebe yağı falanmı bu arada 1 yıllık evliyim ....yardımmmmm
çatı muayenesi mi kan revan mııı... yaaa korkuyorummm ağlarımmm demeyinnnnnn
Ayy hakkını helal et, ben vajinismus olduğum için doktor vajinama parmağını sokamadı, çok zorlayınca normal olarak kanadı, vajiyi yenenlerde öyle bir sorun olmaz.
benim sanaaa tavsiye edebileceğim parmak egsersizinee başlamann.....çok kasıorsun anladım kadarıylaa parmak egsersizi yapıp korkunu yenmemn lazımmmm ...kastığın sürece ilişiki olmazzz....sakin kalman içinn derin derin nefes alıp verip ıkınman lasım ama asla kasmamamn lazımmm bunuda yapabilirmisin bilmiorummm
ben senden yardım istiyorum sen yapabilirmisin bilmiyorum diyosun bende kendimi nasıl sakinleştirebilirim diye sormuştum. allah razı olsun cvp yazmışsın ama zaten hiç bişeyi yapamıyosun bunuda yapamazsın der gibi bi halin var
ben senden yardım istiyorum sen yapabilirmisin bilmiyorum diyosun bende kendimi nasıl sakinleştirebilirim diye sormuştum. allah razı olsun cvp yazmışsın ama zaten hiç bişeyi yapamıyosun bunuda yapamazsın der gibi bi halin var
kesinlikle yanlış anlaşılma... olur mu öyle şey der mi hiçç
bismillahhhhh ne alakası varr....bu hastalığınnn belasıııı kasmamız zatennn aşırı kasıorum diorusunnn bende geçtim o yollardan ben sana kasma desem elindemiiii seninnn değil....yapacağınnn sana tavsiye edeceğimm derin derin nefes alıp veripp ıkınman sakinleşmen açısından eğerr gene olmazsa parmak egsersizine başlaman lasımmmm demek istedim ama sen ne anlamak istediysen onu anladınnn....bende öleydim bendee aşırı kasıordummmm öle kasıordum kiii dizlerim ayaklaırım ilişikii esnasındaa titriordu eşim ne oluyor bi dur dioduuuu bende bilerek yapmıorum kasılıorum diodumm.....senin suan yapacağın ilişki sırasında derin derin nefes alıp verip ıkınman ve başka seyler düşün seni rahatlatacak başka şeyler düşünnn oraya odaklanmaa, doğğa düşün deniz düşün..... [/B]
kusura bakmayın her şeyden alınır oldum birde ilk defa bugün soru sorabildim verilen cevabıda yanlış anladım. tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. faydasının olacağını düşündüğünüz herşeyi yazın bana sayfalarca okumaya hazırım ...
bismillahhhhh ne alakası varr....bu hastalığınnn belasıııı kasmamız zatennn aşırı kasıorum diorusunnn bende geçtim o yollardan ben sana kasma desem elindemiiii seninnn değil....yapacağınnn sana tavsiye edeceğimm derin derin nefes alıp veripp ıkınman sakinleşmen açısından eğerr gene olmazsa parmak egsersizine başlaman lasımmmm demek istedim ama sen ne anlamak istediysen onu anladınnn....bende öleydim bendee aşırı kasıordummmm öle kasıordum kiii dizlerim ayaklaırım ilişikii esnasındaa titriordu eşim ne oluyor bi dur dioduuuu bende bilerek yapmıorum kasılıorum diodumm.....senin suan yapacağın ilişki sırasında derin derin nefes alıp verip ıkınman ve başka seyler düşün seni rahatlatacak başka şeyler düşünnn oraya odaklanmaa, doğğa düşün deniz düşün..... [/B]
sende parmak egzersiziyle mi yendin kayganlaştırıcı bişey kullandınmı peki
selam kıssslar nasılsınız ben aynı yine egz yapamıyom valla dayaklık oldum zaten farkındayım.ya siz nasıl başladınız ne düşündünüz neler yaşadınız yaparken egz merak ediyorum ben hayatım boyunca egz yapamam sanıyorum
selam kıssslar nasılsınız ben aynı yine egz yapamıyom valla dayaklık oldum zaten farkındayım.ya siz nasıl başladınız ne düşündünüz neler yaşadınız yaparken egz merak ediyorum ben hayatım boyunca egz yapamam sanıyorum
özümcüm tam 2 yıl oldu kulağa çok kötü geliyor değilmi.canım valla ne zaman egz için otursam tam parmağımın yarısını yapıyorum yok diyorum kanayacak kalk pe... yaparsın diyorum ya değişik bi duygu anlatamam ne olcak bu halim bilmem artık siizler gibi kadın gibi olmak istiyorumzeyneppp bizim yaptımız hatayı yapıorsunnn elinde sonunda egsersiz yapacaksınnn mecbursun...bende yapamıodummm kim ister elini şeyine sokmakkkk ama bi başlasan bi dene yaaaa bi başlaaa belki 1 haftada yenecennn kendine ediorsun böleeee olan sana oluooo....
özümcüm tam 2 yıl oldu kulağa çok kötü geliyor değilmi.canım valla ne zaman egz için otursam tam parmağımın yarısını yapıyorum yok diyorum kanayacak kalk pe... yaparsın diyorum ya değişik bi duygu anlatamam ne olcak bu halim bilmem artık siizler gibi kadın gibi olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?