Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

özümmmm kıs hani şu nickin altına yazı yazıyosunuzya o nerden nası yazılıyo biliyonmu kız bi türlü bulamadım uleyynn

kontrol panelinee girrr...girdinmi heh solda profilimi düzenle var ona girrr...girdinmiiii meslek eğitim durumu yaşadığın yer yazıooo...yaşadığın yerin hemen altındakii yere yazacaksınnn...kişisel rütbe diooo onun altındaki baoşluğa yazacaksınnnn.... şöle bişi yazıo bak====Buradan verebileceğiniz Kişisel Rütbeniz her Mesajınızda gösterilir. Mesaj sayınıza uygun Rütbeye geri dönmek için "İptal" kutuçuğuna işaret koynaız yeterlidir.....heh oraya yazacaksınn...en altatda değişikleri kaydet diceksinnn temem....

çooookkk iyi anlıorummm çok itici bi durumm ama denediğindee bu işi başarmak için yapaman gerektiğini anlıyınca itici gelmiorrr...parmak sokmaktan kanamaa gelmezzz kimin gelmişkii yaaa burda snein gelcekk...bi kır şu şeytanın bacağınııııııı bi başlaaa belkidee 2 sene çektiğini 1 haftada başaracaksınnnn kendine ediorsunnn.....

kızzzzzzzzzzz özümmmmmmmmm umreye mı gıdıyorsun masallah canım ya genc yastaama hamılesın bebıse ve kednıne cok dıkkat et canım druna mutlaka haber ver danıs ben evden carsıya gıtmeye korkuyorum valla

heh temem yaptım şekerim çok mersi

kızzzzzzzzzzz özümmmmmmmmm umreye mı gıdıyorsun masallah canım ya genc yastaama hamılesın bebıse ve kednıne cok dıkkat et canım druna mutlaka haber ver danıs ben evden carsıya gıtmeye korkuyorum valla

Allah nasip ederse haftaya gidiorummm canımm...Rabbim sizlerede nasip etsin inşallahh...doktorum bilio canımmm en başından bilioduuu ogün bi gelsin demiştii geçen hafta gidebilirsin dediii ayın 7 sinde gidecez uçak için rapor yazacakkk...Allaha emanetizzz ne diyimm sağlıklı gider sağlıklı hayırlısıyla döneriz inşallah....

ne bıleyım canım ben yenı duydum sok oldum bılmıyorum daha once bahsetmıs mıydın?hayırlısı tabı Rabbım meleklerımızı korur

ne bıleyım canım ben yenı duydum sok oldum bılmıyorum daha once bahsetmıs mıydın?hayırlısı tabı Rabbım meleklerımızı korur

çok önceden belliydide bişi demedim sizeee son an bi aksilik çıkar eder dieee bide kendim bile inanamıordummm gideceğime şimdi sonaa yaklaştıkça inanmaya başladımm....Rabbim sizede nasip eder inşallahh....

akay selam cnm moralım cok bozuk aglamak ıstıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa egzerszımı yaptım tek parmaktan baslaayıp ıkı parmaga geceyım dedım tek parmagı sorunsuz yaptım ama ıkı parmak zorladı benı olmadı yapamadım bıraktım moralım bozuldu esımlede baska bısı yuzunden tartıstım ıyıce moralım sıfıra ındı sinirlerim tepemdeeeeee sen naptın ınsallah yapmıssındır ya bırımız yapalım barııııııııııııı:85::85::85::85::85::85::85:

tek parmagı bir defa mı yaptın.. biraz alıştırsaydın... hemen umutsuzluga kapılma iki parmakta kolaylıkla olucaktır.. hepsi aynı anda olmuyor.. bizlerde yasadık... hemen bozma moralini hemen onuda yaparsın kolaylıkla..

tek parmagı ben uzun suredır denıyorum 1 aydır ara vermıstım mecbur kalarak.. sımdı tekrar basladım ıkı parmaga gececektım ama olmadı yapamadım yıne denıcem ınsallah yapabılırım destegın ıcın tsk ederım bıde dıkkatımı cektı cnm sen devamlı acı yok falan dıyosun bunu duymaya okadar ıhtıyacım varkı gercekten acı yokmu yanı hıcmı bısı hıssedılmıyo

dene canım erteleme vazgecme.. tek parmakla bayadır yapıyosan onuda yaparsın.. yavas yavas yap.. hep acele etmek isteniyo olsun bitsin diye.. ama acele etme hep oldugu kadar olsun o an sonra zaten gerisi geliyor..

kesinlikle acı denen bişey yok.. bende hep acıdan korkardım.. canım cok tatlıdır benim cok nazlıyımdır.. :)) mesela parmak egzersizinde ufak tefek acı duymustum çıplak parmakla yapıyodum cünkü tırnak kenarları falan ister istemez acıtıyodu.. ama p...s te öyle bi olay yok kesinlikle hiç bir acı hissetmedim.. olunca yolunu buluyo gidiyo zaten onun için yaratılmamış mıı :)) hiç kasma korkma acı hissini eğer beyninden silersen daha rahat yeneceksin bak görr.. kıss ben hamileligin 5. ayı bitene kadar iğne oldum asıl acı oymuş yanii :))) acı yookk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…