- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #58.781
özümmmm kıs hani şu nickin altına yazı yazıyosunuzya o nerden nası yazılıyo biliyonmu kız bi türlü bulamadım uleyynn
özümcüm tam 2 yıl oldu kulağa çok kötü geliyor değilmi.canım valla ne zaman egz için otursam tam parmağımın yarısını yapıyorum yok diyorum kanayacak kalk pe... yaparsın diyorum ya değişik bi duygu anlatamam ne olcak bu halim bilmem artık siizler gibi kadın gibi olmak istiyorum
kontrol panelinee girrr...girdinmiheh solda profilimi düzenle var ona girrr...girdinmiiii meslek eğitim durumu yaşadığın yer yazıooo...yaşadığın yerin hemen altındakii yere yazacaksınnn...kişisel rütbe diooo onun altındaki baoşluğa yazacaksınnnn.... şöle bişi yazıo bak====Buradan verebileceğiniz Kişisel Rütbeniz her Mesajınızda gösterilir. Mesaj sayınıza uygun Rütbeye geri dönmek için "İptal" kutuçuğuna işaret koynaız yeterlidir.....heh oraya yazacaksınn...en altatda değişikleri kaydet diceksinnn temem....
kızzzzzzzzzzz özümmmmmmmmm umreye mı gıdıyorsun masallah canım ya genc yastaama hamılesın bebıse ve kednıne cok dıkkat et canım druna mutlaka haber ver danıs ben evden carsıya gıtmeye korkuyorum valla
canım nasılsın umarım ıyısındır gecmıs olsun canım
yaslandımdaan bizde haber beklioz canımm inşallah iyidirrr....en yakın zamanda aramızaa katılır inşallahh...ay bi kişi gelmesee bilee eksikliği nasıl belliii oluorr kadınlarrr matinası gibi oldukkkk
Allah nasip ederse haftaya gidiorummm canımm...Rabbim sizlerede nasip etsin inşallahh...doktorum bilio canımmm en başından bilioduuu ogün bi gelsin demiştii geçen hafta gidebilirsin dediii ayın 7 sinde gidecez uçak için rapor yazacakkk...Allaha emanetizzz ne diyimm sağlıklı gider sağlıklı hayırlısıyla döneriz inşallah....
ozumsen gene burdasın demek
Ozum bıdıkcandan haber,nvar mıı
ne bıleyım canım ben yenı duydum sok oldum bılmıyorum daha once bahsetmıs mıydın?hayırlısı tabı Rabbım meleklerımızı korur
aslında çok haklısın kesinlikle seninle aynı fikirdeyim ama iş o ana gelince içime başka biri giriyor sanki ruhum falan değişiyor bir görseniz beni ne hale giriyorum sanki napcak şu bacakları açma olayına karşıyım elimde olmadan yapamıyorum
darısı başımaaa... ben gözümü karartamadım henüz, kanama vs bile olmadı yani bi kısmı girdi içime halbuki,
bende bekliyorum en azından bi bekaretim gitsin zamanla deneriz diye düşünüyorum
akay selam cnm moralım cok bozuk aglamak ıstıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaegzerszımı yaptım tek parmaktan baslaayıp ıkı parmaga geceyım dedım tek parmagı sorunsuz yaptım ama ıkı parmak zorladı benı olmadı yapamadım bıraktım moralım bozuldu esımlede baska bısı yuzunden tartıstım ıyıce moralım sıfıra ındı sinirlerim tepemdeeeeee sen naptın ınsallah yapmıssındır ya bırımız yapalım barııııııııııııı:85::85::85::85::85::85::85:
tek parmagı bir defa mı yaptın.. biraz alıştırsaydın... hemen umutsuzluga kapılma iki parmakta kolaylıkla olucaktır.. hepsi aynı anda olmuyor.. bizlerde yasadık... hemen bozma moralini hemen onuda yaparsın kolaylıkla..
tek parmagı ben uzun suredır denıyorum 1 aydır ara vermıstım mecbur kalarak.. sımdı tekrar basladım ıkı parmaga gececektım ama olmadı yapamadım yıne denıcem ınsallah yapabılırım destegın ıcın tsk ederım bıde dıkkatımı cektı cnm sen devamlı acı yok falan dıyosun bunu duymaya okadar ıhtıyacım varkı gercekten acı yokmu yanı hıcmı bısı hıssedılmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?