- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #58.741
canım yaa güldürdün beni ikindi ikindi ...bakalım yarın size hayırlı haberleri verebileckmiyim
celebre celebre olalı bu kadar güzel birşey görmemiştir emin ol şimdi sıra sende bırakta eşinde görsün celebre kıskansın sizi... hadi şeker yarın sıra sende yappttıımmm de bize....
kızlar ben yavaş yavaş kaçıyorum benim mesaim bitti eve gideyim yemek yapayım sonrada ahhhhhhhhh ahhh... sizde nolur bu gece bana dua edin müminin mümin kardeşine yaptığı dua kabul olurmuş yarın sevinç çığlıklarıyla geri dönerim inşallahhh ayyyyyyyy şimdiden içimi bi heyecan bastı nolurrr dua edin Allaha emanet olun kızlar öpüyorum hepinizi dualarda buluşmak ümidiyle...
korkacaksın dedim ya ben direk korkudan kapatıyor ksııyordum bacaklarımı..ilk seferlerde uctan uctan deneyin zaten ama mesele sadece bacakları çok acmak kasmamak kasınca vjinayı kapatıyorsun giremiyor acıyor..ama kasmazsan kendiliğinden açılıyor vjinanan..yapabildiğinde göreceksin olayın sadece bacağı ve popyu kasmamak olduğunu ve hayret edeceksin.. benim su anda da hafif canım yanıyor..bu bir alışma süreci sadece sabredeceksin..canı benden tatlı olan yoktur herhalde ağdada bile bağırıyorum düşün..
nabersiniz kıslarrrr
şekercim ben hiç egzersiz yapmadım tam tersi ben dokundugum anda bütün şartellerim çekiliyor hala öyleyim. tek ben dert ediyorum sanıyordum doktora gidicem gün buraya kaydolup okudum baktım gercekten herkes bundan dert yanıyor ama atlatanlar var ve bu kadar mı diyorlar ıkının ve popoya dogru itsin diyorlar yaptım denedim oldu da acıyı ceke ceke başardım ama kocam cekilince gecti demekki anlık acıymıs diye daha cok dayandım bide artık canıma tak etti hep böylemi yasıcam diye azmettim sadece cesaret kızlar....
aslında bizimki biraz tuhaf oldu..evlendiğimizin ilk gecesi ağlaya zırlaya benim isteğimle zorlay zorlaya yaptık kanama oldu..ben bunu bir daha yaşarsam ölürüm dedim neredeyse 2 hafta hiç bir şey olmadı deneme bile..sonra siteyi okumaya başladım..parmak egzersizini gördüm..denmeye başladım tabi korka korka..insan bilmediği ya da yanlış bildiği şeyden korkuyor..içerde hiç bir şey olmadı denedim bir kaç gün parmak egzersizini..ilerleye ilerleye alışmaya başladım..sonra eşimle denemeye karar verdik..zorlandım tabi baya bi yaklaştıramıyordum bacaklarımı p.pomu kastığım için yaklaşamıyordu bile sonra adım adım p..s girmeye başladı ama hep başı tabi..hep kastığım için..sonra dün kendi kendime ölüm yok ucunda dedim ne olacaksa olsun bıraktım kendimi oldu :)
sorun şuki insan p.posunu sıkıyor..orayı rahat bırakırsan vjna açılıyor..başka var mı sorun?? siz hangi aşamadasınız??
yeni gelen kıslarr hoşgeldinizzzzzz
bulutlar bebişiniii hangi hastanede doğurdunn
Başta üsküdar hospital türke gidiyordum sonra epidüral olmadığından medipole geçtim, orada ahlaksız bir dr ye denk geldim, çatı muayenesinde beni mahvetti, kanrevan içinde bırakıp bir dolu hakaret etti, vajinismussun nasıl normal doğurucan git zeynep kamile ölsen seni sezaryana almazlar dedi. HasbunAllah, sonra annemlerin normal doğumu seven bir dr u vardı Fatih te. Son ayımda sürekli Fatihe geçmek zorunda kaldım, normal olsun diye de dayanılmaz acılar çekerek alttan muayene oldum, çok zor oldu çoooooook...
ne taklitler verdikkkk derin derin nefes al ıkınnnnnçok ıkındınmııııı gııııııı
Başta üsküdar hospital türke gidiyordum sonra epidüral olmadığından medipole geçtim, orada ahlaksız bir dr ye denk geldim, çatı muayenesinde beni mahvetti, kanrevan içinde bırakıp bir dolu hakaret etti, vajinismussun nasıl normal doğurucan git zeynep kamile ölsen seni sezaryana almazlar dedi. HasbunAllah, sonra annemlerin normal doğumu seven bir dr u vardı Fatih te. Son ayımda sürekli Fatihe geçmek zorunda kaldım, normal olsun diye de dayanılmaz acılar çekerek alttan muayene oldum, çok zor oldu çoooooook...
hoşgeldin cicimmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyiyizzz sabahtan beri pc başındayızzz
teşekkür ederim rabbim herkese yardım etsin.
yahu kızlar bi jel sordum size neden kimse bişey demiyor bi tavsiye alsamda sizden gidip alsam eczacıdan bişey daha p..s denemesi yapıcam ya jeli nereye sürmeli???bak gülmeyin bana haaaaaa bilmiyorum napayımmmmmmmmmmmmmm
kıslarrrr neden sessizsinizzzz geçmişimi okuyorsunuzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?