Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım yaa güldürdün beni ikindi ikindi ...bakalım yarın size hayırlı haberleri verebileckmiyim

inşallah verirsin canımm

celebre celebre olalı bu kadar güzel birşey görmemiştir emin ol şimdi sıra sende bırakta eşinde görsün celebre kıskansın sizi... hadi şeker yarın sıra sende yappttıımmm de bize....

hayy ne celebreymişş :)))) celebre gördüğüm yerde gülerim artıkın yaa

Son düzenleme:
bende cıkıyorum kızlarrr yarın inşallah yeni bir gelinimiz olur hadi hayırlı aksamlar... aksam deneyeceklere allahım yardım etsin... :80::80::80::80::80::80::80::80:

inşallah canımmm inşallah başaracan......yarın sen gelmeden biz buraaya kırmızı halı sericez ona göre cicilerinii giy başarmış olarak gelll bak yapmazsan snei avona şikayet edecem heeee

aslında çok haklısın kesinlikle seninle aynı fikirdeyim ama iş o ana gelince içime başka biri giriyor sanki ruhum falan değişiyor bir görseniz beni ne hale giriyorum sanki napcak şu bacakları açma olayına karşıyım elimde olmadan yapamıyorum

bende egzesiz yapmadan başarmak istedim ama mümkün değil girmiyor git gel yapacak durum olmuyorki.. daha başını bile alamıyorum 1 yıllık evliyim artık psikolojim bozuldu. egzersizden korkuyorum egzesiz yapmadan yenmeye çalışıyorum olmuyor nasıl yaptın sen kaç yıl uğraştıktan sonra ve nasıl yendin bu illeti herhangi bi kayganlaştırıcı falan kullandınmı yardım edersen çok sevinirim

darısı başımaaa... ben gözümü karartamadım henüz, kanama vs bile olmadı yani bi kısmı girdi içime halbuki,
bende bekliyorum en azından bi bekaretim gitsin zamanla deneriz diye düşünüyorum

yeni gelen kıslarr hoşgeldinizzzzzz

bulutlar bebişiniii hangi hastanede doğurdunn

Başta üsküdar hospital türke gidiyordum sonra epidüral olmadığından medipole geçtim, orada ahlaksız bir dr ye denk geldim, çatı muayenesinde beni mahvetti, kanrevan içinde bırakıp bir dolu hakaret etti, vajinismussun nasıl normal doğurucan git zeynep kamile ölsen seni sezaryana almazlar dedi. HasbunAllah, sonra annemlerin normal doğumu seven bir dr u vardı Fatih te. Son ayımda sürekli Fatihe geçmek zorunda kaldım, normal olsun diye de dayanılmaz acılar çekerek alttan muayene oldum, çok zor oldu çoooooook...

epidural normal istiordun herhaldee.....kaç aydan sonraaa alttan muane olmaya başladınn......ayyy bazen şanssızlıklar üst üste gelir zatenn......neyse canım önemli olan bebişinin sağlığıı ailenden kimse biliomu vajınusmuslu oldunu

ne taklitler verdikkkk derin derin nefes al ıkınnnnn çok ıkındınmııııı gııııııı

lütfen banada anlatabilirmisiniz nası sakin kalmam gerektiğini. ben kendimi öyle bir kasıyorum ki popom bile taş gibi oluyor başını bari alayım diyorum ama kasmaktan girişi bile bulamıyorum kocam bana dokundğu andan itibaren o anı düşünüyorum ne yaşadığımı bile anlamıyorum kendimi veremiyorum sev....meye yardın ederseniz çok mutlu olucam en düşünürsem sakin kalabilirim ve ne kullanmam gerekiyor bebe yağı falanmı bu arada 1 yıllık evliyim ....yardımmmmm

çatı muayenesi mi kan revan mııı... yaaa korkuyorummm ağlarımmm demeyinnnnnn

teşekkür ederim rabbim herkese yardım etsin.

tam olarak benim hiisettiklerimi yazmışsın kendi yazdığım yazıyı okuyor gibi oldum..özelden yazabilirim demişsin lütfen yardımlarını bekliyorum çok kötü durumdayım 1 yıllık evliyim egzersiz yapmaya bir türlü başlayamıyorum kocamla denerken inanılmaz kasıyorum kendimi nasıl atlattın bana yardımcı olabilirmiisn

yahu kızlar bi jel sordum size neden kimse bişey demiyor bi tavsiye alsamda sizden gidip alsam eczacıdan bişey daha p..s denemesi yapıcam ya jeli nereye sürmeli???bak gülmeyin bana haaaaaa bilmiyorum napayımmmmmmmmmmmmmm

kızlar merhaba nasılsınız (ya ben bu yüz ifadelerini niye kullanamıyorum ,sizde varmı böyle bir problem ?? )
cilancım dr. love diye bir kayganlaştırıcı var,su bazlı çok doğal bişey Aloe Vera yaprağı su falan var içeriğinde. ve uzun süre gidiyor.çok azcık döküyosun çok etkili.ultrason jeli kullanma bence ben doktoruma sormuştum,vajini ph dengesini bozar kullanma dedi. yani arada kullanabilrisin ama hergün hergün egzersiz yapılıyo o zaman zaraşı olur bence.ben kocaman bir şişe ultrason jeli almıştım hiç kullanmadım duruyor evde.
bu arda ben kaç defadır kayganlaştırıcısız yapıyorum.ömür boyu hep kayganlaştırıcıyla yaparım heralde diyordum,üzülüyordum ben hiç normal olamyıcam diye. eşim bi deneyelim dedi ve aynı sanki kayganlaşırıcıyla yapıyormuşuz gibi kolay oldu. ama yalnız zevk alarak yapman lazım,zevk alınca vaji kendiliğinden ıslanıyor zaten kayganlaştırıcıya da gerek kalmıyor.zevk derken p... girişi esnasındaki zevki kastetmiyorum (onu hiç yaşamadım daha) öncesindeki zevk, dokunuşlarla falan .... deneyin derim mutlaka.

Eklentiler

• $DR-LOVE-SU-BAZLI-KAYGANLASTIRICI-30-ML_253_large.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 46
bu arada özüm umreye gidiyomuşsun,çok sevindim ne güzel. Allah bize de nasip eder inşalllah.hayırlısıyla git gel inşallah. bize de dua etmeyi unutma.Allah bizede bebiş versin artık. :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…