Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ne biliym belki benimde başıma gelir diye düşünüyorum. gelirse hazırlıklı olmuş olurum. çok anlamadım
şimdilik ama. başıma gelirse bu konuyu daha dikkatli incelerim

gelmezz inşallahhhh başınaaaa...okursan bilipp bilmedennn anlamadan bide sne şimdi evlide değilsinn anlayamazsın oyusden hiç okumaaa güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun inşallahhh....

gelmezz inşallahhhh başınaaaa...okursan bilipp bilmedennn anlamadan bide sne şimdi evlide değilsinn anlayamazsın oyusden hiç okumaaa güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun inşallahhh....

inşallah öyle olur. çok merak ediyorum şimdi. nasıl olucak falan diye. canım da çok kıymetlidir benim. inşallah bi sorun yaşamam.

ne biliym belki benimde başıma gelir diye düşünüyorum. gelirse hazırlıklı olmuş olurum. çok anlamadım
şimdilik ama. başıma gelirse bu konuyu daha dikkatli incelerim

inşallah yaşamazsın... bence evlenmeden burayı pek okuma aklın karısır.. boşver sen evlilik hazırlıkları kısmını falan oku.. :))

şimdi tamamen vajiyi yendin mi cinsel hayatınız normale döndümü peki

ilişki yaşamıozzkiii şimdide eşim pe...smus olduu şaka bi yanaaa ben ilk hamile oldumu öğrendimdeee kasıklarım çok ağrıoduu 3 ay ağrıdıı ilk gittim doktordaaa kaıskların ağrıorsa ilişkiye girme kanam olabilir dediiiii...eşimdee korktuu benle ilişikiye girmedii istemediii bendeee bişi olmazz hazır yenmişiz aalışalım dedimm benim için bebek önemli dedii 4 ay boyunca istemediiii.....ısrar ettiğimdedeee düşük tehliken olsa ilişikiye girmee dese doktor gene böle ısrar edecekmiydin dediii bende üstelemedimm....benim amacım zevki sefa değil alışmak tıı......neyse aradaan bayağı geçtiii geçen pazarmı ne denedikkk korku yok itme yok hiç biişi yok...daha neyden korkimkiii p...s aldım acısız daha önce.... kanamamı olcak ne olcak önemli olan korkumu yenmekti yendimi anladım çok şükürrr...herşey beyinde geçen denedikkk izin veridm genede adam yapmadııı biraz olduuu çocu daha önemliymişşşş ....zor bulunca öle oluooooo

Allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah sen tamamen yenmişsin o zaman . inşallah bundan sonrası daha güzel olur acısını çıkartırsınız.

özümcük benim yaklasık 3 hafta felan oldu dimi olalı işte ozamandan beri bende 'devamlı alıssın diye canım' diye başlayan bi istek sorma.... ben bile şaşırdım ya kendime kasıklarım felan acımıyor artıkın rahat bırakabiliyorum neden korkumusumki önceden anlamıyorum..........
yani diyeceğim hayat vajiyi atlatana güzel hehehehehe

he bende alışalım didimm adam beni istemediiii ay ben onlaaa bu sferr dalga geçmeye başladımmm ırzına geçecem senin diodummm heee bide bi keresindeee anlatmışımdır burdaaaa mutfakta bişile uğraşıodu arkasından poposuna dokundummm hemen kendini kastı sıktı popo sıkılaştı bende hemen dalga geçmeye başladımm...kasma kendiniii sıkmaa hiç acımıycakkk rahat olll derin derin nefes al acımıycak dedimm o bana öle yapıodu yaaa.....heee bende götüsmussmu oldum yani şimdi demiştiiiii

kıyamam ya ama oda korkmustur bebişten dolayı.. benim kociş ben bayılınca korkmustu yaklasık 1 ay dokunmadı bile bana.... artık oda alıstı, gerci 2dir bayılmıyorum hehehe... isteksizdi oda olmuyor die bende ona 1 hafta ballı ginseng yedirdim o daha cok istedi zaten ozamanlardada oldu hani vazgecmedi hemen yane.....

tebrik ediyorum canım neler yaptın anlatabilirmisin bu akşam deneyecek biri olarak soruyorum

aslında bizimki biraz tuhaf oldu..evlendiğimizin ilk gecesi ağlaya zırlaya benim isteğimle zorlay zorlaya yaptık kanama oldu..ben bunu bir daha yaşarsam ölürüm dedim neredeyse 2 hafta hiç bir şey olmadı deneme bile..sonra siteyi okumaya başladım..parmak egzersizini gördüm..denmeye başladım tabi korka korka..insan bilmediği ya da yanlış bildiği şeyden korkuyor..içerde hiç bir şey olmadı denedim bir kaç gün parmak egzersizini..ilerleye ilerleye alışmaya başladım..sonra eşimle denemeye karar verdik..zorlandım tabi baya bi yaklaştıramıyordum bacaklarımı p.pomu kastığım için yaklaşamıyordu bile sonra adım adım p..s girmeye başladı ama hep başı tabi..hep kastığım için..sonra dün kendi kendime ölüm yok ucunda dedim ne olacaksa olsun bıraktım kendimi oldu :)
sorun şuki insan p.posunu sıkıyor..orayı rahat bırakırsan vjna açılıyor..başka var mı sorun?? siz hangi aşamadasınız??

cevapladığın için teşekkür ediyorum ben egzersizleri bitirdim sayılır bu akşam denemeye çalışcam inşallah ben bacaklarımı açınca o pozisyonda nedense çok korkuyorum ben de daha çok korkaklık var acicak hissi var ondan deneyemiyorum. bakaalım bu akşam biraz cesaretle denicem inşallah

acı yok acı yokkk.. kızz celebre acıtmamış p...s mi acıtcakk :))))) olcak bu iş olcakk

korkacaksın dedim ya ben direk korkudan kapatıyor ksııyordum bacaklarımı..ilk seferlerde uctan uctan deneyin zaten ama mesele sadece bacakları çok acmak kasmamak kasınca vjinayı kapatıyorsun giremiyor acıyor..ama kasmazsan kendiliğinden açılıyor vjinanan..yapabildiğinde göreceksin olayın sadece bacağı ve popyu kasmamak olduğunu ve hayret edeceksin.. benim su anda da hafif canım yanıyor..bu bir alışma süreci sadece sabredeceksin..canı benden tatlı olan yoktur herhalde ağdada bile bağırıyorum düşün..

celebre celebre olalı bu kadar güzel birşey görmemiştir emin ol şimdi sıra sende bırakta eşinde görsün celebre kıskansın sizi... hadi şeker yarın sıra sende yappttıımmm de bize....

kızlar ben yavaş yavaş kaçıyorum benim mesaim bitti eve gideyim yemek yapayım sonrada ahhhhhhhhh ahhh... sizde nolur bu gece bana dua edin müminin mümin kardeşine yaptığı dua kabul olurmuş yarın sevinç çığlıklarıyla geri dönerim inşallahhh ayyyyyyyy şimdiden içimi bi heyecan bastı nolurrr dua edin Allaha emanet olun kızlar öpüyorum hepinizi dualarda buluşmak ümidiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…