- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #58.721
ne biliym belki benimde başıma gelir diye düşünüyorum. gelirse hazırlıklı olmuş olurum. çok anlamadım
şimdilik ama. başıma gelirse bu konuyu daha dikkatli incelerim
gelmezz inşallahhhh başınaaaa...okursan bilipp bilmedennn anlamadan bide sne şimdi evlide değilsinn anlayamazsın oyusden hiç okumaaa güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun inşallahhh....
ne biliym belki benimde başıma gelir diye düşünüyorum. gelirse hazırlıklı olmuş olurum. çok anlamadım
şimdilik ama. başıma gelirse bu konuyu daha dikkatli incelerim
şimdi tamamen vajiyi yendin mi cinsel hayatınız normale döndümü peki
ilişki yaşamıozzkiii şimdide eşim pe...smus olduuşaka bi yanaaa ben ilk hamile oldumu öğrendimdeee kasıklarım çok ağrıoduu 3 ay ağrıdıı ilk gittim doktordaaa kaıskların ağrıorsa ilişkiye girme kanam olabilir dediiiii...eşimdee korktuu benle ilişikiye girmedii istemediii bendeee bişi olmazz hazır yenmişiz aalışalım dedimm benim için bebek önemli dedii 4 ay boyunca istemediiii.....ısrar ettiğimdedeee düşük tehliken olsa ilişikiye girmee dese doktor gene böle ısrar edecekmiydin dediii bende üstelemedimm....benim amacım zevki sefa değil alışmak tıı......neyse aradaan bayağı geçtiii geçen pazarmı ne denedikkk korku yok itme yok hiç biişi yok...daha neyden korkimkiii p...s aldım acısız daha önce.... kanamamı olcak ne olcak önemli olan korkumu yenmekti yendimi anladım çok şükürrr...herşey beyinde geçen denedikkk izin veridm genede adam yapmadııı biraz olduuu çocu daha önemliymişşşş ....zor bulunca öle oluooooo
ilişki yaşamıozzkiii şimdide eşim pe...smus olduuşaka bi yanaaa ben ilk hamile oldumu öğrendimdeee kasıklarım çok ağrıoduu 3 ay ağrıdıı ilk gittim doktordaaa kaıskların ağrıorsa ilişkiye girme kanam olabilir dediiiii...eşimdee korktuu benle ilişikiye girmedii istemediii bendeee bişi olmazz hazır yenmişiz aalışalım dedimm benim için bebek önemli dedii 4 ay boyunca istemediiii.....ısrar ettiğimdedeee düşük tehliken olsa ilişikiye girmee dese doktor gene böle ısrar edecekmiydin dediii bende üstelemedimm....benim amacım zevki sefa değil alışmak tıı......neyse aradaan bayağı geçtiii geçen pazarmı ne denedikkk korku yok itme yok hiç biişi yok...daha neyden korkimkiii p...s aldım acısız daha önce.... kanamamı olcak ne olcak önemli olan korkumu yenmekti yendimi anladım çok şükürrr...herşey beyinde geçen denedikkk izin veridm genede adam yapmadııı biraz olduuu çocu daha önemliymişşşş ....zor bulunca öle oluooooo
özümcük benim yaklasık 3 hafta felan oldu dimi olalı işte ozamandan beri bende 'devamlı alıssın diye canım' diye başlayan bi istek sorma.... ben bile şaşırdım ya kendime kasıklarım felan acımıyor artıkın rahat bırakabiliyorum neden korkumusumki önceden anlamıyorum.........
yani diyeceğim hayat vajiyi atlatana güzel hehehehehe
bende yendim bu durumu hemde dün..merakedenler varsa sorularını cevaplayayım tek sorun gevşeyebilmek gerisi geliyor..
bende yendim bu durumu hemde dün..merakedenler varsa sorularını cevaplayayım tek sorun gevşeyebilmek gerisi geliyor..
he bende alışalım didimm adam beni istemediiiiay ben onlaaa bu sferr dalga geçmeye başladımmm ırzına geçecem senin diodummm heee bide bi keresindeee anlatmışımdır burdaaaa mutfakta bişile uğraşıodu arkasından poposuna dokundummm hemen kendini kastı sıktı popo sıkılaştı bende hemen dalga geçmeye başladımm... kasma kendiniii sıkmaa hiç acımıycakkk rahat olll derin derin nefes al acımıycak dedimm o bana öle yapıodu yaaa.....heee bende götüsmussmu oldum yani şimdi demiştiiiii
tebrik ediyorum canım neler yaptın anlatabilirmisin bu akşam deneyecek biri olarak soruyorum
aslında bizimki biraz tuhaf oldu..evlendiğimizin ilk gecesi ağlaya zırlaya benim isteğimle zorlay zorlaya yaptık kanama oldu..ben bunu bir daha yaşarsam ölürüm dedim neredeyse 2 hafta hiç bir şey olmadı deneme bile..sonra siteyi okumaya başladım..parmak egzersizini gördüm..denmeye başladım tabi korka korka..insan bilmediği ya da yanlış bildiği şeyden korkuyor..içerde hiç bir şey olmadı denedim bir kaç gün parmak egzersizini..ilerleye ilerleye alışmaya başladım..sonra eşimle denemeye karar verdik..zorlandım tabi baya bi yaklaştıramıyordum bacaklarımı p.pomu kastığım için yaklaşamıyordu bile sonra adım adım p..s girmeye başladı ama hep başı tabi..hep kastığım için..sonra dün kendi kendime ölüm yok ucunda dedim ne olacaksa olsun bıraktım kendimi oldu :)
sorun şuki insan p.posunu sıkıyor..orayı rahat bırakırsan vjna açılıyor..başka var mı sorun?? siz hangi aşamadasınız??
cevapladığın için teşekkür ediyorum ben egzersizleri bitirdim sayılır bu akşam denemeye çalışcam inşallah ben bacaklarımı açınca o pozisyonda nedense çok korkuyorum ben de daha çok korkaklık var acicak hissi var ondan deneyemiyorum. bakaalım bu akşam biraz cesaretle denicem inşallah
acı yok acı yokkk.. kızz celebre acıtmamış p...s mi acıtcakk :))))) olcak bu iş olcakk
cevapladığın için teşekkür ediyorum ben egzersizleri bitirdim sayılır bu akşam denemeye çalışcam inşallah ben bacaklarımı açınca o pozisyonda nedense çok korkuyorum ben de daha çok korkaklık var acicak hissi var ondan deneyemiyorum. bakaalım bu akşam biraz cesaretle denicem inşallah
tatlımmm adına cok sevindim yeni gelinimiz varrrr ayyy cok sevindim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?