- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #58.821
tebrik ediyorum canım darısı başımıza inşallah
tebrik ediyorum canım darısı başımıza inşallah
günaydın kızlar... malesef size güzel haberi henüz veremicem akşam ceseret edip deneyemedim bile yalandan uyku numarası yapıp gttim yattım.durum şimdilik böyle...
günaydınnnnn kıslarrrrrr....ben bugün aranızda pek olamıcammm çoooookkkk işim var dışarda olcamm
slmmm herkeseee günnaydınnnnnn :):)uzun bir aradan sonraa tekrar geldim anaokulunun yoğunluğundan kendimle ilgilenemedim..tatille girdimmm...bu bir haftada sadece eşimle geceleri 1 parmak eğzersizi yaptık sonra hızlandırdır parmağı ...2. gün 1 parmak ve 2 parmak denedik..3.gün venüs bana ters dönerek yap demişti ters oturdum ilk defa girdi biraz ynadı vajim..4.gün ters denedim olmadı birde üstünde denedim tabi kayganlaştırıcı sürerek bianda girdi anlamadım bile çünkü ya arkaya gidiyodu ya öne kayıyodu p...s girdi resmen ağladım sevinçten hızlandıkça gülüom ağlıyom 10 ayın acısını çıkardım dün gecce ... KIZLAR GERÇEKTEN ACIMIYOO GÖZÜNÜZÜ KAPATIPİÇİNİZDEN ACIMIYO ZEVK ALIYORUM DİYİN...İnanın işe yarıyor.
Önce VENÜSE . Nazlı ve esra öğr. ismini unuttuğum bütün arkdşlarıma teşekkr ederim .. o lalalalalalalalalalalala
GÜNAYDINNNNNNNNN YAVRULARRRRRRRR... bugünde geç açtım dükkanı hehehehenapım uyuyakalıyom ayol...
ben egzersizde yapamıyorum çünkü bekaretim bozulur bu seferde,
sanki bekaretim bozulup kanama olunca herşeyi biticek hiç acı çekmicem gibi geliyor.
yedi bitirdi bu dert beni hiç iyi değilim yemin ederim bıktım artık ağlıyorum şu an yemin ederim çoooooook bunaldım herkes yeniyor ben daha dokunamıyorum bile nefret ettim kendimden hayattan imalardan offfffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffff ne b..ktur kurtulamadım gitti kusura bakmayın kzılar böyle yazıyorum ama beni anladığınıza inanıyorum napayımmmm
merhabaaaalar bende szdenım yanı vajınusmusum daha dogrusu vajınusmustum(8
burdakı arkadaslarla hep ozelden msjlastık konuya msj atamadım kendımı yenılmıs bıtkın vss hıssettım ıkı senedır..
herkesın bebek varmı dıye sormaları yıktı bıtırdı benı..
28 hazıran salı 2011 de yanı uc gunönce yendık ..:))
bu topıktekı yazılanları sabahtan aksama kadar okudugumu bılırım ve caresızce kapatısımı ve ayrıca topıkte vajınusmusu yendık dıe sevınenlere bıle ıc gecırerek uyuz oldum suan bende vajınusmusu yendım ve bana uyuz olabılırsınız sızı anlıyabılıyorum(
bı gun öle kararlydım kı bunu yenıcem dedım ılk doktora gıttım ve doktorda agladım resmen ..
bana ılk olmadıgımı yenebılecegımı soyledı artı muayene ettı vajına yolumda bı sorun olmadıgını soledı bu durex ın kayganlastırıcı jelını verdı o gune kadar salaklıgıma doymıyım hep krem kullantık anestol dıye bı kayganlastıcı kullandık olmadı ınanınkı ınsanın psıkolojısı bozulunca denemek bıle ıstemıyor bugun denıcez yarın denıcez tamı tamına evlılıgımızın 16. ayına gelmıstık ben ıkı sene dıyorum ona..
doktor ayrıca yıne olmassa bunun caresı oldugunu söyledı..doktor suleyman akhan beyı önerdı fulya daymıs yerı..
doktorla konusalı bı ay gecmıstı kı yıne olmayınca bende suleyman akhan beyı arayıp randevu bıle aldık gıdecektık 2 mılyarmıs felanmıs gectık o parayı doktor 5 mılyar dese verıcektık o durumdaydık..
ustune ustun arkadasım bana tel actı nasılsın mrb derken bayadır goruemıyoruz aramıyorsun dedı ve hamıleoldugunu 10 gune kadar dogum yapıcagını soleyınce ınanılmaz yıkıldım bıandan sevınıyorum arkımın bebegı olcak bı yandan kendımeuzuluorum..
o gun den sonra yapıcam dedımıanandım emla kremi sürdüm jelıde surduk ve o aksam başardık..
başardıgımıza cok svındık ustumden buyuuukkkk bı yuk kalktı..
ınanın sızde basarıcaksınız en buyuk sey onemlı faktor yapıcanıza ınanmak emın olun..
bu arada bana uyuz oldunmu kız uyuz olmanı ıstıyorum bak ne kadar uyuz olusan o kadar hırs yapıp basarırsın o yuzden bana uyuz olmanı ıstıyorummm
hepinize hayırlı cumalar kızlarrrrrrrrrrrr inşaallah hepinizde iyisinizdir... sevcihan nasılsın tatlım yaslandımdan haber falan varmıki?
yenenlere hiç uyuz olmuyorum ben kendim yenmiş gibi seviniyorum ben sadece hamile kalanlara uyuz oluyorum nedense(( ayrıca alınıtıyıı nasıl sileceğimi bilemiyorum canım ya söylersen silerim hemen
hamile kalanlara mı uyuz oluyosun.... bende bize uyuz olanlara uyuz olmaya basladım nedense... vee nedenseee yardımcı olmaya çalışanlarınnn hepside hamileee... nedenseeeeeee
ayyyyyyyyyyyyy sakın beni yanlış anlama ben budaki hamilelere kendim kalmış gibi seviniyorum nihayetinde bizim gibi bu aşamalardan geçmiş ve sonucunda benimde istedğim şey olmuş yani hamile kalmışlar aklımdan sizinle ilgili zerre kadar uyuzluk yada kıskançlık geçmedi. ben bana msj atan teyze oldun yok hala oldun diye arkadaşlarıma ve akrabalarıma uyuz oluyorum yani buna uyuz demeyelimde yani çok kötü hissediyorum kendimi ve ozaman çok hırslanıyorum bu gece kesin halledicem diye bak çoluk çocuk hamile kalmış diye kendime kızıyorum olay bundan ibaret sakın kendi üstünze alınmayın ben yanlış ifade kullandıysam özür dilerim sizleride çokkkk seviyorum en başta da söylemiştim Allah sizlerden razı olsun diye . sakın yanlış düşünme tatlım.
tımam affettim o zaman.. sen yine de onlar içinde kötü olma.. çünkü onların içlerinde sevinç bambaşka.. Rabbim sizlere de yaşattsın
affettiğin için sevindim yanlış anlaşılmak istemem. ben onlar için kötü olmuyorum aksine seviniyorum ve mutlaka aklıma geldikçe dua ediyoum ama bu ruh halimi nasıl anlatsam uyzuz olmakla olmamak yada ne biliyim ya farklı bi duyğu rabbim kimseye yaşatmasın bunu.
anlıyorum yaşadıgın duyguyu... ama sen artık başarmış gibisin, yani biz seni öyle görüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?