Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yedi bitirdi bu dert beni hiç iyi değilim yemin ederim bıktım artık ağlıyorum şu an yemin ederim çoooooook bunaldım herkes yeniyor ben daha dokunamıyorum bile nefret ettim kendimden hayattan imalardan offfffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffff ne b..ktur kurtulamadım gitti kusura bakmayın kzılar böyle yazıyorum ama beni anladığınıza inanıyorum napayımmmm

günaydın kızlar... malesef size güzel haberi henüz veremicem akşam ceseret edip deneyemedim bile yalandan uyku numarası yapıp gttim yattım.durum şimdilik böyle...

olsun olsunnn... avon güzeli senii :))) bu aksam yaparsınız sizz

günaydınnnnn kıslarrrrrr....ben bugün aranızda pek olamıcammm çoooookkkk işim var dışarda olcamm

ama ama özlerim ben seniiii amaaaaaaaaa

tebrikleeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok sevindimm

GÜNAYDINNNNNNNNN YAVRULARRRRRRRR... bugünde geç açtım dükkanı hehehehe napım uyuyakalıyom ayol...

günaydın şekerim.. tembel esnaf senii... nasılsın bakıyım anlat.

ben egzersizde yapamıyorum çünkü bekaretim bozulur bu seferde,
sanki bekaretim bozulup kanama olunca herşeyi biticek hiç acı çekmicem gibi geliyor.

ya bekarete niye takılıyosun.. hem burda o kdar yenen var kimsenin egzersizle bozulmadı, çünkü bozulmuyo... belki ilişkiye girince bile bozulmayacak seninki belki zarın cok esnek.. takılma bence bir an önce basla egzersizlere.. benim eş parmagında bile bozulmadı.. ilk ilişkide oldu.. bişick olmaz.. ertelemeee

evet çok zor bi durum.. gecen sene bu zamanlar bende neler neler yaşamıştım yaşıyordum taa kii kışa kadar.. ağlama, üzülme, umutsuzluga kapılma.. bu meretin dostu bunlar... onun düşmanı azim, istemek, egzersiz.. o seninle değil sen onunla inatlaşıcaksın ki yeneceksin.. yoksa olmuyor canım.. biraz sabır azim istek moralle bu iş çözülür..

Rabbim bir daha başınıza vermesin tatlım... bak ALLAH tan umut kesilmez demişler... hem her şerde bir hayır var... herşey üstüstüne gelmiş ama bi düşünsene tam herşey üstüste gelmişken moralinin bozuyk olduğu sıreada aylardır görüşmediğin arkadaşın arıyor 10 güne doğuracam diyor sence bu da Rabbimin fazileti değilmi arama arama o bunalık zamanda ara... sende gaza gelmişsin... herşeyde bi hayır vardır gülüm kurtulmuşsun sonund adoktorada gerek kalmamış bak... tebrik ediyorum mutluluğun daim olsun...

hepinize hayırlı cumalar kızlarrrrrrrrrrrr inşaallah hepinizde iyisinizdir... sevcihan nasılsın tatlım yaslandımdan haber falan varmıki?

bu arada bana uyuz oldunmu kız uyuz olmanı ıstıyorum bak ne kadar uyuz olusan o kadar hırs yapıp basarırsın o yuzden bana uyuz olmanı ıstıyorummm

yenenlere hiç uyuz olmuyorum ben kendim yenmiş gibi seviniyorum ben sadece hamile kalanlara uyuz oluyorum nedense(( ayrıca alınıtıyıı nasıl sileceğimi bilemiyorum canım ya söylersen silerim hemen

hepinize hayırlı cumalar kızlarrrrrrrrrrrr inşaallah hepinizde iyisinizdir... sevcihan nasılsın tatlım yaslandımdan haber falan varmıki?

nasıl olayım canım işte aynı... çok şükür bundan kötü olmasında.. sen nasılsın.. yaslandimdan haber yok inşallah iyi gecmiştir ameliyatı..

yenenlere hiç uyuz olmuyorum ben kendim yenmiş gibi seviniyorum ben sadece hamile kalanlara uyuz oluyorum nedense(( ayrıca alınıtıyıı nasıl sileceğimi bilemiyorum canım ya söylersen silerim hemen

hamile kalanlara mı uyuz oluyosun.... bende bize uyuz olanlara uyuz olmaya basladım nedense... vee nedenseee yardımcı olmaya çalışanlarınnn hepside hamileee... nedenseeeeeee

hamile kalanlara mı uyuz oluyosun.... bende bize uyuz olanlara uyuz olmaya basladım nedense... vee nedenseee yardımcı olmaya çalışanlarınnn hepside hamileee... nedenseeeeeee

ayyyyyyyyyyyyy sakın beni yanlış anlama ben budaki hamilelere kendim kalmış gibi seviniyorum nihayetinde bizim gibi bu aşamalardan geçmiş ve sonucunda benimde istedğim şey olmuş yani hamile kalmışlar aklımdan sizinle ilgili zerre kadar uyuzluk yada kıskançlık geçmedi. ben bana msj atan teyze oldun yok hala oldun diye arkadaşlarıma ve akrabalarıma uyuz oluyorum yani buna uyuz demeyelimde yani çok kötü hissediyorum kendimi ve ozaman çok hırslanıyorum bu gece kesin halledicem diye bak çoluk çocuk hamile kalmış diye kendime kızıyorum olay bundan ibaret sakın kendi üstünze alınmayın ben yanlış ifade kullandıysam özür dilerim sizleride çokkkk seviyorum en başta da söylemiştim Allah sizlerden razı olsun diye . sakın yanlış düşünme tatlım.

tımam affettim o zaman.. sen yine de onlar içinde kötü olma.. çünkü onların içlerinde sevinç bambaşka.. Rabbim sizlere de yaşattsın

tımam affettim o zaman.. sen yine de onlar içinde kötü olma.. çünkü onların içlerinde sevinç bambaşka.. Rabbim sizlere de yaşattsın

affettiğin için sevindim yanlış anlaşılmak istemem. ben onlar için kötü olmuyorum aksine seviniyorum ve mutlaka aklıma geldikçe dua ediyoum ama bu ruh halimi nasıl anlatsam uyzuz olmakla olmamak yada ne biliyim ya farklı bi duyğu rabbim kimseye yaşatmasın bunu.

anlıyorum yaşadıgın duyguyu... ama sen artık başarmış gibisin, yani biz seni öyle görüyoruz

pfff hayırlı cumalar kızlar sıkılıyorum yahu... bugün doktora gidicem kacıncı olusu kan gelmiyor bende kendimi kötü hissediyorum mahcup hissediyorum bu olabillir ama takıntılı biriyim beni bulur...

evet çok zor bi durum.. gecen sene bu zamanlar bende neler neler yaşamıştım yaşıyordum taa kii kışa kadar.. ağlama, üzülme, umutsuzluga kapılma.. bu meretin dostu bunlar... onun düşmanı azim, istemek, egzersiz.. o seninle değil sen onunla inatlaşıcaksın ki yeneceksin.. yoksa olmuyor canım.. biraz sabır azim istek moralle bu iş çözülür.. [/Q]
üzerimde hakkınız çok sen ve özümün helal edin destekleriniz için teşekkür ederim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…