Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Başaran arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum. Hepinizin cuması mübarek olsun. Bana ne zaman sıra gelecek

sen ne durumdasın canım görüşmeyeli.. pek ugramıyosun artık

siz böyle söyleyince bana bi cesaret geliyo... umarım pazartesi güzel haberlerle gelirim ve bene başkalarını cesaretlendiririm.

inşallah öyle olur canım

pfff hayırlı cumalar kızlar sıkılıyorum yahu... bugün doktora gidicem kacıncı olusu kan gelmiyor bende kendimi kötü hissediyorum mahcup hissediyorum bu olabillir ama takıntılı biriyim beni bulur...

kan gelicek diye kaide yok canım.. hep söylüyoruz zarın yapısına göre değişir.. esnektir.. ilerdedir... sorun yokk.. takılmayın bu kadar ya.. sadece kan için mi bu kadar uğraş.. bence sırf kan gelmiyo diye doktora gidipte boşuna acma oranı buranı.. o muayenede kolay bi olay degil cünkü.. ha başka bişeyde varsa cıksın falan diyosan onu bilmemem ama.. boşu boşuna gitme derim... diyecegi şey.. zarın yapısyla ilgili oldugudur..

üzerimde hakkınız çok sen ve özümün helal edin destekleriniz için teşekkür ederim

estafurullah.. helal olsun... sadece yaşadıklarımızı başkaları yaşamasın istiyoruz.. elimizden geldigince yardımcı olmayaca calışıyoruz.. dua edin bize bebişlerimize yeter.. kolay dogumlar dileyin bizlere..

zormu oluyor sevcihancım korkuyorum zaten.....

yaw şekerim zor dediğim psikolojik anlamda, korkacak bişi yapılmıyo zaten :)) şunu kastetmiştim yanlış anlaşılmasın sakın.. hani mahrem yer utanıyo sıkılıyo insan hele bide vajiyi çekenler olarak, normal insanlar gibi rahat olamıyoruz.. ne de olsa yabancı bi insan doktorda olsa.. ama gidersen doktora söyle vajili oldugunu ki ona göre davranırlar.. ben hep söyledim hamile kaldıgımda nereye gittiysem sağolsun hep anlayışlı oldular minik bi kız cocugu gibi hissettim kendimi.. :)))) aman sakın yanlış anlama beni zor dedigim buydu yani..:)

saol şekerim :)

iyiyiz canımcım sen nasılsın? nasıl gidiyor bakalım.........

BEnde iyiyimm saoLun.. Yaa Durummum aynıı hala bi tıkk yokk.. Eşime beraber egzersiz yapalım dedmm kabul etmedi kendn halet dedii moralim bozuldu..

solgun, süzgün, büzgünnn... sen nasılsın

Benim herşeyin yolunda olmamasna rağmen bugn keyfm yernde.. Patronn yok serbest takılıyrm ondan herhaLde Sen nie olesn canım hayrdr ??

eşini dövesim geldiii

benimde her zamanki halim işte.. yalnızlıktaann, bişey yapamamaktan sıkıntıdan öyleyim yani.. iş yrinde patron olmayınca insan kendini izinli gibi hissediyo dimi :)

Tebrik ederim canımm çok sevindim adına.. rabbim mutluluğunu daim etsinn. darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah...

kızlar bende 2senelik evliyim bu siteye yeni kayıt oldum bayadır okuodum yazılanları yazmaya karar verdim.2yıl oldu ve ben hala ilişkiye giremedim eşim çok sabırlı ve çok anlayışlı galiba buyüzden hep erteledim ama bende artık bu zıkkımdan kurtulmak istiorum ben hiç az bişe girdi acıdı korktum ondan sonra yapamadım diemeyecem ben ilkgünden beri oraya değdiği anda kastım kendimi çok strese giriorum nefesim falan kesilio buz gibi oluorum ağlama krizine giriorm artık her hamile birini duydukça oturup zırıl zırıl ağlıorum eşim büyük bi sabırla beklio ama bende sabır namına bişe kalmadı.egzersizlere bile cesaret edemiorum odereceyim yani etrafımdakilere bakıorum sen aptalsın diorum milyonlarcası yapıo sen neyi bekliosun hala offfffffffffffffffffffffff çok acayip doluyum sizinle paylaşmak istedim belki bigün banada cesaret gelir belki bigün bende mutlu olurum ama hiç ümidim yok bazen ölmeyi falan istiorum hatta bazen deil herzaman...............

canım benim ne kadar sevindim anlatamam,işte bu kadar basit değil mi. Allah şimdide bir bebiş versin sana inşallahhh :)
bizim zamandan bi bıdıkcan kaldı o da yenseydi,sesi çıkmıyor çoktandır naptı acaba o ? ohh güzel günler seni bekliyor,tam da tail zamanı,gez toz eğlen tadını çıkar hayatın,evliliğin:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…