- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #58.841
Başaran arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum. Hepinizin cuması mübarek olsun. Bana ne zaman sıra gelecek
siz böyle söyleyince bana bi cesaret geliyo... umarım pazartesi güzel haberlerle gelirim ve bene başkalarını cesaretlendiririm.
pfff hayırlı cumalar kızlar sıkılıyorum yahu... bugün doktora gidicem kacıncı olusu kan gelmiyor bende kendimi kötü hissediyorum mahcup hissediyorum bu olabillir ama takıntılı biriyim beni bulur...
üzerimde hakkınız çok sen ve özümün helal edin destekleriniz için teşekkür ederim
kan gelicek diye kaide yok canım.. hep söylüyoruz zarın yapısına göre değişir.. esnektir.. ilerdedir... sorun yokk.. takılmayın bu kadar ya.. sadece kan için mi bu kadar uğraş.. bence sırf kan gelmiyo diye doktora gidipte boşuna acma oranı buranı.. o muayenede kolay bi olay degil cünkü.. ha başka bişeyde varsa cıksın falan diyosan onu bilmemem ama.. boşu boşuna gitme derim... diyecegi şey.. zarın yapısyla ilgili oldugudur..
zormu oluyor sevcihancım korkuyorum zaten.....
zormu oluyor sevcihancım korkuyorum zaten.....
yaw şekerim zor dediğim psikolojik anlamda, korkacak bişi yapılmıyo zaten :)) şunu kastetmiştim yanlış anlaşılmasın sakın.. hani mahrem yer utanıyo sıkılıyo insan hele bide vajiyi çekenler olarak, normal insanlar gibi rahat olamıyoruz.. ne de olsa yabancı bi insan doktorda olsa.. ama gidersen doktora söyle vajili oldugunu ki ona göre davranırlar.. ben hep söyledim hamile kaldıgımda nereye gittiysem sağolsun hep anlayışlı oldular minik bi kız cocugu gibi hissettim kendimi.. :)))) aman sakın yanlış anlama beni zor dedigim buydu yani..:)
Merhabaaa ArkadaşLarrr....
NasıLSınıZzz ???
Merhabaaa ArkadaşLarrr....
NasıLSınıZzz ???
iyiyiz canımcım sen nasılsın? nasıl gidiyor bakalım.........
solgun, süzgün, büzgünnn... sen nasılsın
BEnde iyiyimm saoLun.. Yaa Durummum aynıı hala bi tıkk yokk.. Eşime beraber egzersiz yapalım dedmm kabul etmedi kendn halet dedii moralim bozuldu..
Benim herşeyin yolunda olmamasna rağmen bugn keyfm yernde.. Patronn yok serbest takılıyrm ondan herhaLdeSen nie olesn canım hayrdr ??
slmmm herkeseee günnaydınnnnnn :):)uzun bir aradan sonraa tekrar geldim anaokulunun yoğunluğundan kendimle ilgilenemedim..tatille girdimmm...bu bir haftada sadece eşimle geceleri 1 parmak eğzersizi yaptık sonra hızlandırdır parmağı ...2. gün 1 parmak ve 2 parmak denedik..3.gün venüs bana ters dönerek yap demişti ters oturdum ilk defa girdi biraz ynadı vajim..4.gün ters denedim olmadı birde üstünde denedim tabi kayganlaştırıcı sürerek bianda girdi anlamadım bile çünkü ya arkaya gidiyodu ya öne kayıyodu p...s girdi resmen ağladım sevinçten hızlandıkça gülüom ağlıyom 10 ayın acısını çıkardım dün gecce ... KIZLAR GERÇEKTEN ACIMIYOO GÖZÜNÜZÜ KAPATIPİÇİNİZDEN ACIMIYO ZEVK ALIYORUM DİYİN...İnanın işe yarıyor.
Önce VENÜSE . Nazlı ve esra öğr. ismini unuttuğum bütün arkdşlarıma teşekkr ederim .. o lalalalalalalalalalalala
Aynennn oLee Canımm.. Rahattt oLuyosunn bayaa Birii Seniii GözetLEmioo EN azındann = ))
Sen N iş yapıodunn cnm _?
slmmm herkeseee günnaydınnnnnn :):)uzun bir aradan sonraa tekrar geldim anaokulunun yoğunluğundan kendimle ilgilenemedim..tatille girdimmm...bu bir haftada sadece eşimle geceleri 1 parmak eğzersizi yaptık sonra hızlandırdır parmağı ...2. gün 1 parmak ve 2 parmak denedik..3.gün venüs bana ters dönerek yap demişti ters oturdum ilk defa girdi biraz ynadı vajim..4.gün ters denedim olmadı birde üstünde denedim tabi kayganlaştırıcı sürerek bianda girdi anlamadım bile çünkü ya arkaya gidiyodu ya öne kayıyodu p...s girdi resmen ağladım sevinçten hızlandıkça gülüom ağlıyom 10 ayın acısını çıkardım dün gecce ... KIZLAR GERÇEKTEN ACIMIYOO GÖZÜNÜZÜ KAPATIPİÇİNİZDEN ACIMIYO ZEVK ALIYORUM DİYİN...İnanın işe yarıyor.
Önce VENÜSE . Nazlı ve esra öğr. ismini unuttuğum bütün arkdşlarıma teşekkr ederim .. o lalalalalalalalalalalala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?