- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #58.861
kızlar bende 2senelik evliyim bu siteye yeni kayıt oldum bayadır okuodum yazılanları yazmaya karar verdim.2yıl oldu ve ben hala ilişkiye giremedim eşim çok sabırlı ve çok anlayışlı galiba buyüzden hep erteledim ama bende artık bu zıkkımdan kurtulmak istiorum ben hiç az bişe girdi acıdı korktum ondan sonra yapamadım diemeyecem ben ilkgünden beri oraya değdiği anda kastım kendimi çok strese giriorum nefesim falan kesilio buz gibi oluorum ağlama krizine giriorm artık her hamile birini duydukça oturup zırıl zırıl ağlıorum eşim büyük bi sabırla beklio ama bende sabır namına bişe kalmadı.egzersizlere bile cesaret edemiorum odereceyim yani etrafımdakilere bakıorum sen aptalsın diorum milyonlarcası yapıo sen neyi bekliosun hala offfffffffffffffffffffffff çok acayip doluyum sizinle paylaşmak istedim belki bigün banada cesaret gelir belki bigün bende mutlu olurum ama hiç ümidim yok bazen ölmeyi falan istiorum hatta bazen deil herzaman...............
canımm hiçç ole düşünme ben asla yapamam falan diye.. Bu siteyi bulman bi şans senin için.. Burda yüzlerce insan binlerce msj var.. Bi sürü yenen arkadaşımız oldu bi site sayesinde.. Ve hepimiz bu illeti yenmeye çalışıyoruzz ve ben inanıyorum kii yencezz... Bizz gaLip Çıkcazz yeter kii başlayalımm ertelemeyelimm.. Eşlerimizin anlayışını erteleyerek kullanmayalımm.. Sende bir an önce yenen arkilerin tavsiyelerinii oku ve egzersizlere başla Canımm.. Umutszz olmaa sakınn kendinii salma ... Biz birbirimize destek ola ola yencez bu illetiii..
kızlar bende 2senelik evliyim bu siteye yeni kayıt oldum bayadır okuodum yazılanları yazmaya karar verdim.2yıl oldu ve ben hala ilişkiye giremedim eşim çok sabırlı ve çok anlayışlı galiba buyüzden hep erteledim ama bende artık bu zıkkımdan kurtulmak istiorum ben hiç az bişe girdi acıdı korktum ondan sonra yapamadım diemeyecem ben ilkgünden beri oraya değdiği anda kastım kendimi çok strese giriorum nefesim falan kesilio buz gibi oluorum ağlama krizine giriorm artık her hamile birini duydukça oturup zırıl zırıl ağlıorum eşim büyük bi sabırla beklio ama bende sabır namına bişe kalmadı.egzersizlere bile cesaret edemiorum odereceyim yani etrafımdakilere bakıorum sen aptalsın diorum milyonlarcası yapıo sen neyi bekliosun hala offfffffffffffffffffffffff çok acayip doluyum sizinle paylaşmak istedim belki bigün banada cesaret gelir belki bigün bende mutlu olurum ama hiç ümidim yok bazen ölmeyi falan istiorum hatta bazen deil herzaman...............
canım öncelikle sakin ol ne o öyle ölüm falan. bu yaşadıklarının hepsini aynen ,bizzat hepimiz yaşadık. ağladık ,üzüldük,isyan ettik,hamile haberlerinde kahrolduk vs.......... amabütün bunlar sorunu çözmüyor ne yazıkki. sana tavsiyem öncelikle Cem Keçe'nin Vajinismusun Üstesinden Gelmek adlı kitabı al oku.hem kitabı oku hemde yazıcaklarımı yap. sonra eline bi ayna alıp vajini incele,o görüntüye alış.dokun rahatla.sonra bir kayganlaştırıcı al.sonra ister parmakla,ister herhangi bir aparatla (mesela mum) kayganlaştırıcıyı sürerek yavaş yavaş vajinin içine sokmaya çalış.parmakla yapıyorsan önce bir parmağın bir boğumunu,sonra iki boğum,sonra tamanını al. alıştıra alıştıra yani.tek parmağa alışınca iki parmağı aynı şekilde dene.mumla yapıcaksanda ince mumla başla giderek kalınlaştır. ve kendini hazır hissedince de p..... denemesi yap. yenmek için mucize bekleme,bunları yap çözüm kendiliğinen gelir. burdaki herkes bu şekilde yendi.
walla aynen öle bi mucize bekliorum galiba ama wallahi cesaretlendm egzersize başlayacaktm regl oldum bitince başlayacam ama çok geç kaldım çokkkk yaa ben aynayla çok inceledim ama cesaret edemedim işte ben sevi...kende zevk alıorum ama o anda taş kesiliorum biraz açık oldu utandm ama neseama gerçekten başlamak için sabırsızlanıorum bende artk anne olmak istiorum...sen gerçekteen ölemi yendin peki?
bende senin gibiydim aglama krizlerine girerdim.. acıyacak derdim... çok şükür kurtuldum ve acıda duymadım.. çünkü acı bizim beynimizde var olarak kabul ettigimiz bişi.. bu doganın kanunu esasında böyle düşünmek lazım... çok umutsuzluga kapılma bu kadar karamsar olma canım.. herşey senin elinde... beyninde bu işi bitirirsen, egzersizlerle cok kısa sürede yenersin.. yazılanları oku yapmaya çalış takıldıgın yer olursa biz burda yine yardımcı oluruz sana... yeterki bu kadar umutsuz olma.. silkelen kendine gel bakiimmmmmmmmm
aynen dokunuşlarla falan zevk istek vardı ama o an bacaklarım kapanıyordu istem dışı ,kasıyordum kendimi. ben tam 2 yıllık evliyim.3 ay önce yendim. 2 buçuk ay egzersiz yaptım,umutsuzluğa kapıldım.burda bir haftada 15 günde yenen arkadaşlar oldu.ben bunalıma girmiştim artık ben niye yenemiyorum egzersiz yapmama rağmen diye. ama herşeyin bir vakti zamanı varmış demek. geçmiş sayfaları oku bak şuan yenenler ne aşamadan bugünlere geldiler.internette forumlarda insan bazen şüphe duyabiliyor,acaba gerçek mi bu insdanların yazdıkları diye,ama inan hepimiz hayattan gerçek örnekleriz.çoğumuz hiç psikologa falan gitmeden burdaki arkadaşların tavsiyeleriyle yendik.inan başka hiç bişey yapmadım.sadece egzersiz.
hanimlar neler yapiyorsunuz, bende yenenlerdenim. hangi durumdasiniz, yardimci olmak isterim.
meraba sevcihan asmincan ve diger arkadaslarhamis hanim nasilsiniz, asmin canim nasilsiniz neler yapiyrsunuz ozum nerde. bana 1.özet yapin kim yendi kim kaldi, yeni hamislerimiz varmi
bende tam 2yıllık evliyim ama hala yenemedm..ben 1.sayfadan itibaren bıkmadan usanmadan okudum ama diorum yokya nası böle kısa sürede yendiler bende egzersizlere başlayıp görücem artk yanlış anlama inanmamak deil ama kendm yapamadığım için tuhaf geliodu bana halbuki tuhaf olan benmbende hiç doktara falan gitmeyi düşünmedm ama inanıorum sizin sayenizde yencem ve her egsersiz yaptığımda gelip size haber verecem yenicem galiba biraz daha rahatladım
inan burayı bulup başlamaya karar verdiysern bu çok büyük bir adımdır.ve kararlı ol,ne olursa olsun bırakma egzersizi. sıkıcı bişey biliyorum ama televizyon izlerken yap iyi oluyor. aksatma hergün yap.yarım saat kırkbeş dk yapsan y eter.canın istemese bile yap,canın istemediği zaman azda olsa yap 15-20 dk ama yinede yap.ve aparatı veya parmağının biranda hoop diye girmesini bekleme,yavaş yavaş alışacaksın.sabırlı olucaksın.ve vajiye girmeye çalışrıken derin derin nefes al,çok etkli oluyor vaji açılıyor iyice.
vajinin ortalarında biyerinde biraz zor bi kısımla karşılaşıcaksın,orayı geçince ondan sonrası en kolayı hiç acı,baskı ,his yok.hadi bakalım kolay gelsin........
ha bide kayganlaştırıcı mutlaka kullan,internetten bak bir sürü kayganlaştırıcı var.zaten şimdi çocuk düşünmezsin heralde o yüzden herhangi birini al kullan. ama yendikten sonra dr.love diye bir kayganlaştırıcı var sperm öldürmüyormuş onu kullan. zaten biraz alışınca kayganlaştırıcıya bile gerek kalmıyor.ben şuan kullanmıyorum mesela.[/QUOTE
çok teşk ederim canm benmle ilgilendğin için offfff allahım yardım etsin herkese ama söz yapcam artık sadece vazelinle yapsam olmazmı acaba??
inan burayı bulup başlamaya karar verdiysern bu çok büyük bir adımdır.ve kararlı ol,ne olursa olsun bırakma egzersizi. sıkıcı bişey biliyorum ama televizyon izlerken yap iyi oluyor. aksatma hergün yap.yarım saat kırkbeş dk yapsan y eter.canın istemese bile yap,canın istemediği zaman azda olsa yap 15-20 dk ama yinede yap.ve aparatı veya parmağının biranda hoop diye girmesini bekleme,yavaş yavaş alışacaksın.sabırlı olucaksın.ve vajiye girmeye çalışrıken derin derin nefes al,çok etkli oluyor vaji açılıyor iyice.
vajinin ortalarında biyerinde biraz zor bi kısımla karşılaşıcaksın,orayı geçince ondan sonrası en kolayı hiç acı,baskı ,his yok.hadi bakalım kolay gelsin........
ha bide kayganlaştırıcı mutlaka kullan,internetten bak bir sürü kayganlaştırıcı var.zaten şimdi çocuk düşünmezsin heralde o yüzden herhangi birini al kullan. ama yendikten sonra dr.love diye bir kayganlaştırıcı var sperm öldürmüyormuş onu kullan. zaten biraz alışınca kayganlaştırıcıya bile gerek kalmıyor.ben şuan kullanmıyorum mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?