Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yaslandimmmmm küstüm sanaaa cevap vermiyon banaaa

anne bana nieeee püskivit almıorsunn anneeeee benim nieeee pisküvitim yokkkk

kıs hoşgeldinnnnnnn ne var ne yokkkk nasılsınnnn iyisin iyisinnnnnnn iyisinnnnnn kıs eşinle ilgili bi gelişme varmıııı yaz özelden banaaa......ee nasılsın şimdiii iyisin dimeeeee

iyim canim hastaneden bugün ciktim. sen nasilsin bebis nasil insllah 1seyler yemissindir.bebis kipirdamaya basladimi. kiz seni cok merak ediyom gömek istiyom, eger sende istersen 1gün kameradan görüsek.esimle ilgili 1.gelisme yok yani simdiye kadar hersey yolunda.

Son düzenleme:

inşallahhh şüphelerindee yanılıorsundur eşinle ilgili...... kıs ne oldu sankiii dahada bi düzeldinizzz eşinleee ,kıymetinimi bildi sen hasta olunca hayırdırrr umarım öledirr.....yedim yedimm tıka basa yedimmmm...bebeişte iyi çok şükürrr hafiften hissediorummm onuuu....hadi ameliyatın bitti çok şükür sıra bebişindeeee inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh.......

anca yaziyom 1elimle, bu arada 1seyler yiyorun. kuzum benim canin bisküvimi cekti. ben orda yada sen burda olsaydin hemen gider alir gelirdim sana.

afiyet olsun.......yok kıssss ne pisküvitiiii....benim canımmm güllaç çekiooo hemde üstüüüü narlıııı oda bu zamanda olmuormuşşş ramazanda oluomuşşşş neyse canım benim çıkmam lasımmmm kendineee iyii bak Allaha emanet olllll görüşmek üsereeeee

kusura bakma canim beklettim.evet insallah ben yaniliyorumdur. kiymetimi bildimi, bilmem. ben sana ne aldigini söylim sen karar ver,nerde baksan,4tlye cicek,31tl.ye parfüm artik sen karar

Kızlar istanbul Avrupa yakasında Ssk nın geçtiği vajinismusla ilgili muayene olabilleceimm yeer bilenn var mıı acaba ??

cnm vajınısmus tedavisi yapan hastaneleri soruyrsan cerrahpaşa cinsel işlev bozuklukları,bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hast.sanırım çapada da var....

slm kızlar benim ailem başımda giremesemde okuyorum ama okadar çoğalmışızki genelde tanıyamıyorum 1 2 hafta ailemin yanına gidip gelicem ve ilk adetten sonra aranıza tekrar katılacağım inşallah özelden ve burdan üzüntümü paylaşan herkeze teşekkürler rabbim düşmanıma bu ve daha büyüklerini yaşatmasın zor ama insan oğlu nezorluklar atlatıyoruz

aykurt jasmın naz özelden cevap yazamasam da teşekkürler

fıstıklar başta yaşlandım canım geçmiş olsun kız sen başardın ameliyatıda oldun artık beraber bebiş çalışırız dicem ama ben 5 6 ay beklicem o arada da yenerim inşallah

özüm iki gözüm canım rabbim kabul etsin hepimize nasip etsin canım banada dua edersen sevinirim özelden kimlik te veririim inşallah gidene kadar gerçi 2hafta bende olamıcam ama kalbinden geçirip bizede dua edersen sevinirim canım

jasmin özüm seremi nazlı sevcihan ecrin bide eski nazlımız hatırladığım hamişler ve diğerleri rabbim sağlık sıhhatle kavuşmayı nasip etsin

ve deneyen deneyip başaran tüm ark rabbim hepimize bebiş versin tabi başta yenmeyi nasip etsin ama inanın denemek bile çok sey sağlıyor enazından sade hamilelik değil sağlık sorunlarıda olsa bakıp enazından bi ilaç konulacak duruma gelin sade bunun evlilik ve koca kısmı yok

canlarım başlayamayan bakamayan ark ben çalışırken alta yazayım

ben 6ay önce okumuş bu sayfaları beynimden silmiştim ben yapamam diye 2 3 ay geçince tekrar okudum ve ozaman ecrin süslü mum almıştı bende hemen ult jeli aldırıp mumla denemiştim ama hiç bakamayan ve kocişi iten biri için çok hızlı aşamaydı
ozaman venüs ve kelebek çok girebiliyordu kelebekim int vajı resimlerine bak demişti ben onu bile bulamamış bulunca zor bakmıştım ama baktıkça inceledikçe alışıyosunuz ilk kulak pamuğu sar demişlerdi aman denemiş baş dönmesi mide bulantısından ölmüştüm ama denedikçe 1 2 3 pamuk alıyosunuz sonra pasta mumu oda 2 3 sonra kalem kaleme geçince içersinin genişlik ve uzunluğunu anlıyabiliyorsunuz ve sıvılarda gelmeye başlıyor kalem sonra şamdan mumu o ara nazla ilerliyoruz oda yapamayıp parmağa başlamıştı bana parmak çok zor geliyordu ozaman herşeyi hazır bekleyen kocişe kızdım ve ogün kalem mum onun parmakları derken peniz başı aldık ama o yorgunluk o boşaldı ben uyudum ve uygun günmüş anlamadık
sonra 2ci deneme yine onun parmakları ve kociş gece çok geç geliyo diye yıllık izin aldı tam deneyip halay çekicez derken minik bi süpriz adamcıkım 2buçuk hafta evde boş durdu hem yasak hem gezmekte yasak ama sevincimiz 1ay sürdü minik fasulyem oluşamadı 1ay çok sorun yaşadık şimdi düzelmeyi bekliyorum doktorum biliyodu durumumu 6ay korunun hem o arada yenersin diyor kısmet ama inanın bu devrede bebek bile yapamam derken ki ben çok sopa yedim tembeldim
ama bu arada okadar güzel ve özel bi duygu yaşadım ki rabbim inşallah busefer tamamını yaşayıp kucağıma nasip eder canlarım ağlayıp bebek beklemekle olmucak hele tüp bebek daha da zor başta kendimiz sonra kocişimiz ve huzurlu mutlu tam bi aile için pamuk eller vajıye hep birlikte

bide cıkmadan kız özümüm senin narkoz hikayendeki gibi bende kürtaj sırasında narkozu yiyince çenem bi düşmüş hemşireler tam anlatıyordu gülmekten öldüm doktorum gelince kafanızı şişirmişim dedim doktorda gülüyodu ne konuştum ne anlattım bilmiyorum söylemiyolarda anlaşılmadı diyolar ama kocişime diyorum annnesi bu devrede ve sonrası çok çektirdi kesin anneni anlatmışımdır diyorum artık neler saydımsa

hiç karamsar olmana gerek yok canım.. burayı istekle gayretle takip et yenersin.. ben kayganlaştırıcı jel ya da bir krem kullanmadım hiç.. çıplak parmakla yapıyodum.. birde ön sev...me olmadan egzersiz yapmıyoduk.. zaten o bölge o esnada hazır oluyo ıslaklıkla.. benim p..s aşamasına gelmem 2 ayı buldu.. bu kişiye göre degişir canım bir haftada yapabiliende var hepsini.. benim araya regl girdi, ateşli şekilde yattım grip oldum falan bunlarla birlikte yapamadım tabii.. bu hastalıklar dahil 2 ayımı aldı.. daha sormak istedigin varsa yardımcı olurum..

meraba sevcihan asmincan ve diger arkadaslar hamis hanim nasilsiniz, asmin canim nasilsiniz neler yapiyrsunuz ozum nerde. bana 1.özet yapin kim yendi kim kaldi, yeni hamislerimiz varmi

amanda aman hastamıza bakın maşallah :))geçmişler olsun efeniimm... yeni gördüm mesajı kıs kusura bakma o arada görmemişim.. cıkmştım zaten.. nasılsın bakalım nasıl oldun...

arkadslar bende sizlere yardımcı olmak amacıyla kendi hikayemi paylaşmak yazıyorum, bende bu beladan çok çektim hem de nasıl... bir ben bir Allah bilir... nasıl sıkıntılarımız büyüktü.. hepinizi çektileriniz çok ama çok iyi anlıyorum.. hem benim başka imkanım yoktu... eşim bana destek değildi beni şuçladı po..nu kaçırıyorsun hep diye, titremeler ağlama krizleri hepsini yaşadım ölmeyi istedim hep Rabbimden bana o daha kolay geliyordu... eşim bana ppsikolojik olarak destek olmadı... maleseff.. biraz bu kızlık acısına dayansan olcak bitcek dedi... defalarca kez irili ufaklı kanamam oldu hem zarım parca parca yırtıldı hemde kasılmalardan dolayı kan geldi ben innaılmaz tarifi mümükün olmayan büyük acılar yaşadım ilişki esnasında zten ilşkide olmuyordu sadece itekliyordu ben ise acıyla bagırıyordu eşim sinirleniyordu küfrediyordu... sonra oda üzülüyordu ama malum bir eşinizi mutlu edmeeyince oda kendini kaybediyor... biz hep kadın dogumculara gittik aylar süren serüvende hep başka hastenlere başka doktorlara muayene zaten korkunç malesef bir darbede bu doktorlardan yedim çünkü zarımda saat hizası yırtıklar varken ameliyat ol zarın patlıcak cinsden ama kalın acır çok kanar vs, kimi başka bişey dedi, sadece ameliyta için 800 tl civarı istiyorlardı eşim hayır o parayı vermicem senide ameliyat masasına yatırmıcam görmüyomusun cellat bunlar sana birşey olucak dedi... ve o benim hakkım biraz dayansan olcak dedi... süründük kremler uyuşturu spreyler anestol pomadlar... emlalar hiç biri bir işe yaramadı uyuşma olsa dahi korku bitmiyordu ve eşimde artık hissetmiyordu.. biz sadece bugün bi şu kızlık zarı bitsin, bi onu yırtalalım kısmına endesklendik... günler geçmek bilmiyordu... eşim bana yaklaşmasın diye dualr ediyordum.. iyice psikolojim altüstü.. son umud bi başka ünlü hasteneye gittim bana vajinusmus teşhisi koydu tedaviye gel dedi 1 500 tl fiyat çıkardılar.. eve geldim eşim ben o parayaı vermem dedi... zaten vericek paramızda yoktu....kimseye kendimi anlatamıyordum... yuvam yıkılmak üzereydi... eşim iki kardeş gibi yaşıyoruz, dışardaki kadınlara gözüm kaymasın diye ugraşıyorum dediği an gerçekten bittiğim anlardandı.... en sonunda bir başka kadın dogumcuya gittim muayene olmaya yaşadıklarımı anlattım ağlayarak.. gel muayene edelim dedi.... ve bana sana ne amelytaındna bahsediyorlar, senin kızlığın satt yönüyle şu şu yerlerden yırtılmış... hayır sakın amelyt diyenlere bakma dedi, bi umut ışıgı oldu içimde ve bak sana ne göstericem dedi.. alttan muayene ultrasaon cihazını içime soktu aman Allah ım ben nasıl kasıldım nasıl ağlıyorum nasıl bağırıyorum acılar içindeyim kasıldıkça acılarım tavan yaptı, ve birazda kastıgım için kan geldi... kastın diye geldi dedi.. eşinle ilşkye girmeye çabala ama beceremzsen seninle biraz burda bu ultrasaon cihazıyla alıştrma yapaım yeneceksin benim sen gibi çok hastam oldu dedi.. o gün eve mutlu ama içimde vajina acısıyla döndüm.. 2 gün hiçbirşey yapamdım.... sonra doktor tavsiyesiyle parmaklrıma bebe yagı sürüp parmak egzersizi yapmaya çabaladım.. 2 gün sonunda eşime de sen de bi dene dedim ama korkarak yok ya sen müsade etmezsin biz böyle gitcez nerya kadar bakalım dedi biraz sinirlice, sonra kasıldım ama ses çıkarmadım ama ölüm gibiyidi.. tam 10 gün sonunda eşim işe gittikten sonra hergün bu parmak egzersizi yapa yapa elhamdülillah yendim... ilki baya zor oldu hiç bişeyde anlamadım acı hep vardı.. ama zamanla geçti azaldı.. kızlar ben ypayalnız iken Rabbime güvenip yendim, oysa birçogunuz çok sanşlı anlayışlı eşleriniz destek olan eşleriniz var... ben destek görmedim... üstüne eşiminde psikolojisi bozulunca iyice aramız kopma nnoktasına geldi... dayanın... ama hemn sizi bıçak altına yatırmayı teklif eden para düşkünü doktorlardan da kaçının.. inşAllah sorunlarınız çözülür... sevgiler..

nehirsakarya ben tahta kalemine (beyaz tahta için kalem) prez. geçirip yapmaya çalıştım, yapamadım.. sert geldi ondandır diye düşünüyorum.. sert olduğundan korktum galiba..pamuk falan sarmadım işte yoktu zaten.. eşim de önce iki parmağının birazını sokmaya çalış, sonra o kalemle yap, şimdi zor gelir diyor.. ne biliim yaa bir parmak çok kolay oluyordu..yaptıkça cesaret buluyordum, iki parmak boyutuna gelince canım sıkıldı biraz..
Aslında hep böyle egzersiz yapıp hergün sıkıntı çekeceğime sadece birkaç saniye dişimi sıkıp bişey olmayacağını düşünüp p..s ile yapsak diyorum ama korkumu yenemiyorum.. biraz p..s başı dokunsa tam oraya denk geldiği anda her seferinde çek dayanamam diyorum, hafif yanıyor.. ağlıyorumm..itiyorumm.. bilindik semptomlar işte.. sen yazmadığına göre sen de yapamadın galiba..

benim bunu 1hafta içerisinde çözmem lazım kızlar, çünkü memlekete annemlere gitcez uzun bir süre.. sonraya kalmasını hiç istemiyorum.. iki parmak veya o boyutta birşeyin daha kolay olması için bir tavsiyesi olan varsa yazabilir mi o aşamayı geçenler, orda olanlar veya yenenler...siz iki parmağa geçerken ne gibi şeyler yaşadınız?Şimdiden Allah razı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…