- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #58.881
slm ablacım nasılsın??ameliyatın nasıl geçti.bende sana msj atım diyordum meğer burdaymışın.nasılsın???
iyiyiz canım asıl sen nasılsın,ameliyat oldunmu anlat,neler oldu? balbocuu yendi,özüm umreye gidiyor.... aklıma gelenler bunlar :))))))
nerdeeee bu egzersiz yapannnn hatunlarrrrryolcam saçlarını başlarınıııı nerdeeee bu millet nerde bu devletttttt
ameliyat oldum bugün cikardilar iyim allaha sükür, sen neler yapiyorsun.
sen egzersizi sac bas yolmayi bosver, devleti bosver, hani bana hosgeldin, özlemedin beni herhalde
kıs hoşgeldinnnnnnn ne var ne yokkkknasılsınnnn iyisin iyisinnnnnnn iyisinnnnnn kıs eşinle ilgili bi gelişme varmıııı yaz özelden banaaa......ee nasılsın şimdiii iyisin dimeeeee
iyim canim hastaneden bugün ciktim. sen nasilsin bebis nasil insllah 1seyler yemissindir.bebis kipirdamaya basladimi. kiz seni cok merak ediyom gömek istiyom, eger sende istersen 1gün kameradan görüsek.esimle ilgili 1.gelisme yok yani simdiye kadar hersey yolunda.
yaslandimmmmm küstüm sanaaa cevap vermiyon banaaa
anne bana nieeee püskivit almıorsunn anneeeee benim nieeee pisküvitim yokkkk
anca yaziyom 1elimle, bu arada 1seyler yiyorun. kuzum benim canin bisküvimi cekti. ben orda yada sen burda olsaydin hemen gider alir gelirdim sana.
inşallahhh şüphelerindee yanılıorsundur eşinle ilgili...... kıs ne oldu sankiii dahada bi düzeldinizzz eşinleee ,kıymetinimi bildi sen hasta olunca hayırdırrr umarım öledirr.....yedim yedimm tıka basa yedimmmm...bebeişte iyi çok şükürrr hafiften hissediorummm onuuu....hadi ameliyatın bitti çok şükür sıra bebişindeeee inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh .......
Kızlar istanbul Avrupa yakasında Ssk nın geçtiği vajinismusla ilgili muayene olabilleceimm yeer bilenn var mıı acaba ??
ben zaten bu karamsarlığım yüzünden kaybediorum..walla galiba sizin sayenizde kendime gelcem iiki bu siteyi bulmuşum diorum..sen kayganlaştıcı falan bişe kullandınmı?kullandıysan ne kullandn bide nekadar egsersiz yaptın ayy çok soru sordum galiba..nolur bana yardım edin
meraba sevcihan asmincan ve diger arkadaslarhamis hanim nasilsiniz, asmin canim nasilsiniz neler yapiyrsunuz ozum nerde. bana 1.özet yapin kim yendi kim kaldi, yeni hamislerimiz varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?