- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #59.081
2 günlük aradan sonra herkese merabalar haftasonu malum çok yoğundum sanki vajinismus değilmişim gibi hayatım devam ediyor sanki nereye kadar
Anladım galiba sen tam vaji. değildin, hamdolsun her şey normale dönmüş, duadan unutma biz de yapabilelim artık ben 1.5 yıllık evliyim.
Anladım galiba sen tam vaji. değildin, hamdolsun her şey normale dönmüş, duadan unutma biz de yapabilelim artık ben 1.5 yıllık evliyim.
Sağol arkadaşım egzersizlere başladım sonunda, inşaAllah tez zamanda iyileşirim, maşaAllah demek 15 gün önce yendin daha çok yeni, maşaAllah. Allah mutluluğunuzu daim etsin, bir daha kötü durumlarla karşılaştırmasın. Kaç hafta egzrsz yaptın da yendin, ben 10 gündür tek parmaktayım ilerleyemiyorum hemen, bu normal mi?HTML:
canım bende 1,5seneden sonra yendim vajiyi... allahım yardım etsin 15günlük gelinim ben :80:
biraz daha sabret... ve rahat olmaya calıs olacak de düşünsene bu kadar insan yendi sende yapabilirsin sadece güven kendine....
duaların sizinle canım hiç merak etme, temel şey sıkmamak , hep içimden kendime bunu söyledim,
Sağol arkadaşım egzersizlere başladım sonunda, inşaAllah tez zamanda iyileşirim, maşaAllah demek 15 gün önce yendin daha çok yeni, maşaAllah. Allah mutluluğunuzu daim etsin, bir daha kötü durumlarla karşılaştırmasın. Kaç hafta egzrsz yaptın da yendin, ben 10 gündür tek parmaktayım ilerleyemiyorum hemen, bu normal mi?
Yaa Arkadaşlar Benn parmağımıı Alamıyorumm... Off Bunu BiLee yapamıyorumm kii bEnnn nasıLL Yenceemmm = (((((
canim ya dedigim gibi iste yani heralde kisiden kisiye degisiyor.yani nasil ki bagzilari parmakla yapamiyor sadece aparatlarla yapiyor bu da onun gibi bise demek ki.ya aslina bakarsan konu ne bilyiormusun kendini rahat hissettigin birseyle denemek.cunku asil mevzu oraya bir seyin girebilecegini beynimize kabul ettirmek.sen dene canim hangisi rahatina gelirse oyle yap.yani hicbir sekilde dezavantaj olayi yok.zaten son asamalara gelmissin minnosum senin su an yaptiklarin alistirmalar.
canim benim hamilelik cok sukur iyi gidiyor.bu aralar biraz daha iyiyim.migde bulantilari biraz normale donmeye basladi.bebisimi en son gecen hafta gordum ama uyuyodu heralde fazla hareket etmedi artik 3 hafta sonrasina kadi ozlemimiz.rabbim isteyen herkese versin insallah.
dualarim hep sizlerle...
günaydınnn kızlarrrrr:):):)
cumartesi günü öğlen sularında kocişimle evde başbaşayken birden yakınlaşmaya başladık ve kendime içimden telkin vermeye başladım hiç acımıcak hemen biticek sıkmıcam kendimi zevk alıcam diye...
inanamadım kızlığım bozuldu az kan geldi pembemsi 8 9 damla ve fazla da acımadı. tam bir birleşme sağladık.
gerçekten ben bile inanamadım şarkı söyleyip havaya sıçradımmm çok mutlu oldum :):):)
tamam canım anladım, kişiden kişiye değişiyor yani.. son aşamadayımdır inşallah canımm Allah söyletiyodur sanahamileliğin iyi gitmesine de çok sevindim, ne mükemmel bişeydir orda bebeğini görmek ya maaşallah.. Rabbim bize de nasip etsin...
Tebrik ederim...Rabbim bize de yaşatsın.. Duayla...
onlysea kullanıcısından alıntı
günaydınnn kızlarrrrr:):):)
cumartesi günü öğlen sularında kocişimle evde başbaşayken birden yakınlaşmaya başladık ve kendime içimden telkin vermeye başladım hiç acımıcak hemen biticek sıkmıcam kendimi zevk alıcam diye...
inanamadım kızlığım bozuldu az kan geldi pembemsi 8 9 damla ve fazla da acımadı. tam bir birleşme sağladık.
gerçekten ben bile inanamadım şarkı söyleyip havaya sıçradımmm çok mutlu oldum :):):)
onLysea Hiçç Bişi Kullanmadınn mıı ? Jell Falann.. Birdenn mii oLduu.. nAsıll Kasmadann durabildinn ? biraz anlatabilir Msn ?
canım tabiki anlatırım,
ama ilk önce şunu belirtiyim ben vajinusmuydum bilmiyorum. ama evleneli 1 ay olmuştu ve ben sadece kasılıp kalıyordum, kızlığım bile duruyordu yani, sıkıntı basmıştı beni,
sonra burada yazılanları okudum internette araştırdım, araştırdıklarımı ve yapmam gerekenleri not aldım telime :) akşam okucam diye. (ıkın, kendini kasma, ordan çocuk çıkıyor vs. diye) cuma gayet romantik bir ortam hazırladım, şarap içtim, hoooppp ben sarhoş olup uyuya kaldım,
zaten içki ile olmasını istemiyordum isabet oldu, ertesi günü cumartesi ewde oturmuş film izliyorduk sonra bir an filmi durdurup sevişmeye başladık, bu arada kayganlaştırıcı kullandık ilk defa, iş ilerleyince kendi kendimi telkilemeye başladım şimdi acıyo bi daha acımıcak, sıkarsam daha çok acır vs diye, derin derin nefes aldım, ve aldım .. acıdı biraz ama çok değil hatta çok az bu kadar az beklemiyordum bile, kanama oldu bekaretim bozulduğu için. öyle yani, ama derin nefes alıp ıkınmak çok önemli, ben parmak egzersizi bile yapamıyordum çünkü bakireydimo şekilde oldu işte cnm başka sormak istediğin bir şey varsa cevaplarım
Birdeee Çok özell olmassa hangi pozisyonda tam birleşmee olduu Canımm ? En rahat nasıl oLuyoo ?? :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?