Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

HTML:
Anladım galiba sen tam vaji. değildin, hamdolsun her şey normale dönmüş, duadan unutma biz de yapabilelim artık ben 1.5 yıllık evliyim.

canım bende 1,5seneden sonra yendim vajiyi... allahım yardım etsin 15günlük gelinim ben :80:
biraz daha sabret... ve rahat olmaya calıs olacak de düşünsene bu kadar insan yendi sende yapabilirsin sadece güven kendine....

Sağol arkadaşım egzersizlere başladım sonunda, inşaAllah tez zamanda iyileşirim, maşaAllah demek 15 gün önce yendin daha çok yeni, maşaAllah. Allah mutluluğunuzu daim etsin, bir daha kötü durumlarla karşılaştırmasın. Kaç hafta egzrsz yaptın da yendin, ben 10 gündür tek parmaktayım ilerleyemiyorum hemen, bu normal mi?

ben sizden farklı bir vaji gecirdim canım kendim elimle elleyemiyorum p..is hariç bir sey sokamıyordum eşimle nerdeyse her denediğimde baygınlık geciriyordum... işte olay sadece kendini rahat bırakmakta acı diye birsey yok zaten sadece baskı hissediyoruz hepsi bu bitince inan bu muymus diyeceksin sadece kendine güven oldu bitti olacak emin ol....

Yaa Arkadaşlar Benn parmağımıı Alamıyorumm... Off Bunu BiLee yapamıyorumm kii bEnnn nasıLL Yenceemmm = (((((

canım benim bende parmagımı alamıyordum hatta düşüncesi bile beni kasıyordu hala da öyle... eşinle daha kolay oluyor onu yönlendir ucunu biraz içeri alabilsen ıkındıgın kadar gidecek bide eşin popişe dogru itsin eğimli yapsın yani...

selam kızlar sınavlarımı atlatıp bende geldim aranıza. uzun zamandır bu forumdayım zaten.ama yeni gelen arkadaşlara kendimi tanıtayım. ben 9 aylık evliyim ve hala vajiliyim malesef. önceleri parmağımı değdiremiyordum hatta bende delik yok diyordum. ama sonra arkadaşların yönlendirmesiyle aynayla baktım ıkınınca orada bi delik olduğunu gördüm :) daha sonra kulak çöpünü denedim ve gerçekten girdiğine orada bi yol olduğuna şok oldum. kendi organımı yeni yeni tanımaya başladım daha sonra serçe parmak, yüzük parmağı,orta parmak derken egzersizlere devam ettim en son zar zor 2 parmağımı almaya başladığımda sınavlarım başladı 1 aydır eşimden ayrıydım çünkü üniversitem şehir dışında. şimdi evime geldim pe.... denemeleri yapmaya karar verdik dün biraz başını alır gibi oldum ama o baskıyı hissedince kasıyorum kendimi bunu bi aşsam inşallah kurtulcam. hep birlikte yeneceğiz kızlar yeterki kararlı olalım. ben buradaki meleklerin sayesinde işte bu kadar ilerleyebildim yardımcı olan herkesten allah razı olsun... hepinizi çok seviyorum

selam kızlar sınavlarımı atlatıp bende geldim aranıza. uzun zamandır bu forumdayım zaten.ama yeni gelen arkadaşlara kendimi tanıtayım. ben 9 aylık evliyim ve hala vajiliyim malesef. önceleri parmağımı değdiremiyordum hatta bende delik yok diyordum. ama sonra arkadaşların yönlendirmesiyle aynayla baktım ıkınınca orada bi delik olduğunu gördüm :) daha sonra kulak çöpünü denedim ve gerçekten girdiğine orada bi yol olduğuna şok oldum. kendi organımı yeni yeni tanımaya başladım daha sonra serçe parmak, yüzük parmağı,orta parmak derken egzersizlere devam ettim en son zar zor 2 parmağımı almaya başladığımda sınavlarım başladı 1 aydır eşimden ayrıydım çünkü üniversitem şehir dışında. şimdi evime geldim pe.... denemeleri yapmaya karar verdik dün biraz başını alır gibi oldum ama o baskıyı hissedince kasıyorum kendimi bunu bi aşsam inşallah kurtulcam. hep birlikte yeneceğiz kızlar yeterki kararlı olalım. ben buradaki meleklerin sayesinde işte bu kadar ilerleyebildim yardımcı olan herkesten allah razı olsun... hepinizi çok seviyorum

tamam canım anladım, kişiden kişiye değişiyor yani.. son aşamadayımdır inşallah canımm Allah söyletiyodur sana hamileliğin iyi gitmesine de çok sevindim, ne mükemmel bişeydir orda bebeğini görmek ya maaşallah.. Rabbim bize de nasip etsin...

Tebrik ederim... Rabbim bize de yaşatsın.. Duayla...

çok teşekkür ederim canım, tüm gönlüm sizinle

Arkadaşlar Randevu Aldımm Yarın Bakırköy Ruh Ve Sinir Hstalıklarıı Psikatrii Bölümünee Gitcemm... Randevuu alırkenn bilee kastımm kendimii nee kasıntııı Avratt oLdumm Benn Yaaa... :S

onlysea kullanıcısından alıntı
günaydınnn kızlarrrrr:):):)
cumartesi günü öğlen sularında kocişimle evde başbaşayken birden yakınlaşmaya başladık ve kendime içimden telkin vermeye başladım hiç acımıcak hemen biticek sıkmıcam kendimi zevk alıcam diye...
inanamadım kızlığım bozuldu az kan geldi pembemsi 8 9 damla ve fazla da acımadı. tam bir birleşme sağladık.
gerçekten ben bile inanamadım şarkı söyleyip havaya sıçradımmm çok mutlu oldum :):):)

onLysea Hiçç Bişi Kullanmadınn mıı ? Jell Falann.. Birdenn mii oLduu.. nAsıll Kasmadann durabildinn ? biraz anlatabilir Msn ?

canım tabiki anlatırım,
ama ilk önce şunu belirtiyim ben vajinusmuydum bilmiyorum. ama evleneli 1 ay olmuştu ve ben sadece kasılıp kalıyordum, kızlığım bile duruyordu yani, sıkıntı basmıştı beni,
sonra burada yazılanları okudum internette araştırdım, araştırdıklarımı ve yapmam gerekenleri not aldım telime :) akşam okucam diye. (ıkın, kendini kasma, ordan çocuk çıkıyor vs. diye) cuma gayet romantik bir ortam hazırladım, şarap içtim, hoooppp ben sarhoş olup uyuya kaldım,
zaten içki ile olmasını istemiyordum isabet oldu, ertesi günü cumartesi ewde oturmuş film izliyorduk sonra bir an filmi durdurup sevişmeye başladık, bu arada kayganlaştırıcı kullandık ilk defa, iş ilerleyince kendi kendimi telkilemeye başladım şimdi acıyo bi daha acımıcak, sıkarsam daha çok acır vs diye, derin derin nefes aldım, ve aldım .. acıdı biraz ama çok değil hatta çok az bu kadar az beklemiyordum bile, kanama oldu bekaretim bozulduğu için. öyle yani, ama derin nefes alıp ıkınmak çok önemli, ben parmak egzersizi bile yapamıyordum çünkü bakireydim o şekilde oldu işte cnm başka sormak istediğin bir şey varsa cevaplarım

Nee GüzeLL canımm Yaa.. Benimde Bugünn Tam Bir Ay OLduu EvleneLi.. Yarn psikatriye gitcemm.. Benim de tek sorunumm Kendimii Kasmam.. İnşş bzLerde Başarırırzz Bende bakire olduğum parmak egzersizindenn korkuyorum geçen gün denedimm beceremedimm.. Saolll Canmm Cvpladığnn İçinn...

Basaran arkslar tebrik ediyorum sizleri. Darisi diger minnoslara olsun insallah.

Kizlar bakin hepimiz yani cogumuz zaten bakireydik ve parmak egzetsizinde kizlik bozulmuyor. Ben sahsen yasadim bunu ve bircok arkadasta da oyle oldu. Egzersiz yaparken bozulmadi hatta iliskiye girdik defalarca genede bisey olmadi. Su anda da hamileyim. Doktoruma sordum egzersizle esnetmissin kaybolmus zaten dedi. Kizligi kafaniza takmayin. Yani bizim beynimizde buyuttugumuz gibi bisey degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…