- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #59.061
oy oy oyyyyyyyyy günaydın tatlım ilk tebrik eden ben olayım bari... Rabbim başka dert sıkıntı vermesin tatlım... desene yeni gelinsin artıkgünaydınnn kızlarrrrr:):):)
cumartesi günü öğlen sularında kocişimle evde başbaşayken birden yakınlaşmaya başladık ve kendime içimden telkin vermeye başladım hiç acımıcak hemen biticek sıkmıcam kendimi zevk alıcam diye...
inanamadım kızlığım bozuldu az kan geldi pembemsi 8 9 damla ve fazla da acımadı. tam bir birleşme sağladık.
gerçekten ben bile inanamadım şarkı söyleyip havaya sıçradımmm çok mutlu oldum :):):)
oy oy oyyyyyyyyy günaydın tatlım ilk tebrik eden ben olayım bari... Rabbim başka dert sıkıntı vermesin tatlım... desene yeni gelinsin artık
günaydınnn kızlarrrrr:):):)
cumartesi günü öğlen sularında kocişimle evde başbaşayken birden yakınlaşmaya başladık ve kendime içimden telkin vermeye başladım hiç acımıcak hemen biticek sıkmıcam kendimi zevk alıcam diye...
inanamadım kızlığım bozuldu az kan geldi pembemsi 8 9 damla ve fazla da acımadı. tam bir birleşme sağladık.
gerçekten ben bile inanamadım şarkı söyleyip havaya sıçradımmm çok mutlu oldum :):):)
kızzz aykurt nasıl gidiyor :80::80::80::80::81::81:
günaydın canımmmmmmm... nasıl olsun işte öööööööle idare ediyoruz... hadi bil kaç gündür nerdeydim? tarladaaaaaaacanım bizim kabakların 2.ci çapası vardı kocişle ona gittik 2 gün... ben perşembe günü ilk egzersizimi başarıyla yaptım... cuma günü artık ne yapalım diye size sorcaktımki babam köye gidin dedi hönk diye kaldım cuma akşamıda arkadaşın düğünü vardı ona gittik... c.tesi tarladaydık orada kaldık pazar da tarlayı bitirip geldik akşiama hoppppp bi daha düğün... ay kendimi nasıl kötü hissediyuorsam öööle dua ettim evlenen çiftlere yşamasınlar bunu diye...
canım hayırlı olsun tebrikler bu kadar işte.... yeni gelinimiz var demektir bu.............
valla hepinize çok teşekkür ederim çünkü hep dediklerini getirdim aklıma :) oluncada aha bunu yazmalıyım dedimmm
yaz tabi gııızzz diger arkadaslarımız da görsün anlat bakalım acı varmıydı yada ne yapsınlar arkadaslar....
anlatıyım hemen kızlarrr:)
ilk önce kafamda şimdi olsun yarın olsun vs diye plan yapmadım onu söyleyebilirim. cuma günü için plan yapmıştım hatta şarap falan aldım içince ben sızdım uyuya kaldımhiç istemiyordum zaten içki ile olmasını..
cumartesi hiç planlamıyordum bir anda film izliyorduk romantik komedi, film esnasında oldu, kendimi sıkmadım, ve şunu diyebilirim, eğer bu kadar az acıyacağını bilseydim daha önce yapardım.
kanamada az oldu düşündüğüm kadar olmadı, sonrasında çok hafif sızı oldu ama oda geçti.
tek sıkıntı o kadar çok tuvalete sıkıştım ki anlatamam yani yarım saat içinde 3 kere falan wc ye gitmişimdir.
sebebini bilmiyorum umarım o da geçer.
ole işte kızlar aklınıza iyi şeyler getirin sizde
sorunuz varsa zevkle cevaplarım
zaten bi anda oluyor canım cok sevindim adına.. geceler size güzel olsun bakalım.....
benim böyle bir sorunum hiç olmadı ne gerek varkii. herşey güzel aslında :))
nazıl birşey hissediyorsunuz merak ettim
ya bi de vaji pe.. sıkıştırır orada kalır ben iiyice paniklerim diye sanıyorum.bu düşüncede nasıl vazgeçicem bilemiyorum
ya bende bunlara gülüp geçmek istiyorum!canım vajiden kurtulduğun ilk ilişkinde tam oldu mu yani hemen gitgel oldumu erkek bo.. kadar merak ediyorum ben erkek hızlı yapınca acıyormu orası?
Canımmm Tebrikk Edermm... Çok Sevindimmm... Darsııı Başımızaaa... =)
Ayyy arkadaşım maşaAllah çok sevindim yenmene, Allah bir daha yaşatmasın. Darısı biz yenemeyenlere. Senin yenme sürecin nasıl geçti, kaç yıllık evliydin, dr ye gittin mi, egzrsz yaptın mı, ne kadar zamanda yenebildin? Zamanın olursa cevaplarsan çok memnun olurum.
teşekkür ederim darısı sizlerinde başına canımsınn...
ben aslında vajinusmus olup olmadığımı bile bilmiyordum, 1 aylık evliyim ve bekaretim bile duruyordu, o şekilde yani,
doktora gitmedim ama eğer devam etseydi 1 2 hafta içinde gitmeyi düşünüyordum. ertelemek istemiyordumm.
ben biraz araştırdım netten kk dan bu işi ilk yapanların neler yaptığını nasıl sakin olmamız gerektiğini falan okudum. ve o esnada hep kafamdan sakin olmalıyım kendimi sıkarsam daha çok canım acır vs diye geçirdim. sonrası zaten geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?