- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #59.041
zeynepne nasilsin canim, neler yapiyorsun, hersey yolundami
iyiyim canım geçmiş olsun nasılsın iyileşebildinmi tatlım?
iyim canim. anlat bana nerde takiliyorsun o.an ne düsünüyorsun. simdi parmak yada mum yapabiliyormusun, yada yaparken cok zorlaniyormusun. egzersise baslarken nasil basladin ilk ne yaptin, simdi nerdesin: basladigindan beri simdiye kadar yaptiklarini, o.an hissettiklerini, varsa korkularinianlat bana. istersen özelden yazisabiliriz, sen nasil rahat edersen.
bir öğretmen olarak çok şey bilmemiz ve çok irdelememiz ve öğretmenlerinn eşinin de genelde öğretmen olmasından kaynaklananan bir sebeple çok anlayışlı davranmalarından ötürü belki de özüm.... ve bugün olmaz yarın okul var, ya kanar da gidemezsemgibi komik sebepler (bu biraz saçma oldu).. dr süleyman eserdağın kliniğine gelen vajinismus hastaları arasında en fazla öğretmenler varmış..websitesinde yazıyor. keşke olmasaydı ama imtihanımız işte.. doktorlarda bile oluyormuş ona da değinmiş, jinekologlar falan gelmiş tedaviye.
herneyse kızlaaaar ben az önce egzersiz yaptım geldim, işaret parmağı 2boğumdaydım veee az önce defalarca parmağımın hepsini aldımm
ve gitgel yaptım, sağ-sol, dairesel hareket, kegel herşeyi yaptım içerde.. hatta son anda zevk bile aldım ya inanmayacaksınız parmak egzersizinden zevk aldımbak çok utandım şimdi
canım ben 2 yıllık evliyim.egz hep iğrenç geliyor içim tuhaf oluyor ellerim titriyor.bacaklarım titriyor elim oradayken.neyse dedim elle olmayacak çünkü hissettikçe içim tuhaf oluyor dedim rimele streç sardım ultrason jeli aldim lt 3 tl verddim neyse ilgilenenler olur diye açık yazıyorum sonra ittidim 1-2 cm gidi içim tuhaflaştı nefes aldım falan kendimce başka şeyler düşündüm ıkıdım fala 4-5cm girdi daha da ittim ittim gitmedi kasıyorum eminim kastığıma zatende bir türlü rahatl edemedim çıkardım tekrar yaptım baya 4 5 kere çıkardım yaptım .sora birara pe .. denedik arka poz. yarısı oldu heralde gibime geldi bilmiyorum eşim çok tepki vermiyor şu tam olsun ben tepki veremiyorum dedi.neyse sonra son 20 gündür depresyona girdim daha yeni çıkar gibiyim Allah bilir tabi.delircem ya bacım bunu çeken bilir salağın biride'ben yaşamadımki ne gerek var ki kendinizi kasmanıza diyor gerizekalımı yok etrafta dolu. yardım canım ya... hiç canım yanmadı ama yinede korkuyorum hiç pe.. denemesindede yanmadı ne oluyorda korkuyorum anlamıyorum açılmayacak sanıyorum.bir defa girdirsem gitgel yapamam sanıyorum ya beynim var ya allak bullak tam şizofreniye bağlamak üzereyim ALLAHTAN HAYIRLISI
1] kere bu sefer basliyorsun egzersise, 2]1daha brakmamak üzere,anlastikmi. 2.yolun var ya parmak yada,mum, 2.kisinden 1riyle baslaman gerekiyor. basta bu duyguya alismak icin,ilk zamanlarda bunu aynanin karsisinda yapmani tavsiye ederim..bütün negatif düsündüklerin,vesveler icin, korkularin icin.kendine güvenin gelmesi icin cesaretinin artmasi icin,egzersis sart.aynanin karsisinda yap dememin nedeni, orayi taniman görmen icin daha rahat bulman icin. 1yapmaya baslarsan inanki gerisi geliyor.yaptikca inanamicaksin kendine, kendinle gurur duyucaksin, hirs yapicak,ve: 1gün bunu yapiyorsam p... alabilirim diyiceksin, zaten o.düsünce o.istek,yapabilirmiyim aceba, ilkinde olmasi sart deyil, denemek istiyorum fikri düsüncesi olustuysa beyninde iste o.ondir iste hazirsindir demektir iste. ondan sonrada zaten son olarak kendimizi pskolojik olarak hazirliyoruz kendimizi, sonrada v... nayi hazirliyoru.( o.an geldiginde vajina acilmicak diye 1sey yok,sen zaten yapmissin bu isin alistirmasini,güzel 1sevisme,zaten bu isin en önemli oyuncusu kayganlastirici,dogru pozisyonu.da buldukdan sonra,cuuuup diye oluyor. sen hele insallah ve diger arkadaslar:egzersis sinavlarinizi verin, p.... bölümüne gecince onuda detayli 1sekilde yazisiriz.
ya bi de vaji pe.. sıkıştırır orada kalır ben iiyice paniklerim diye sanıyorum.bu düşüncede nasıl vazgeçicem bilemiyorum
yok kuzum öyle 1sey olmaz. bu olayda hakimiyet v.. elinde deyil, p... elinde, gitgel yapilacak sonrasida devam gelicek
son 2-misra.yi herkes okusun bunu baska 1.arkadas yazmis. nazar yaziyor ama emin deyilim onami ait bu alinti. evet kizlar bu benimde yasadigim 1.olay hep yaptigim egzersisdi. hemde bu sayede hic kayganlastirici,jel kullanmadan. keske hepiniz bu parmak egzersisine alisip zevk alsaniz, ondan sonra emin olunki akiniz beyniniz, gözünüzde anlicak bu isin olabilecegine.cesaretiniz,articak oranin esnedigini, icinde kocaman 1.bosluk oldugunu daha iyi anlicaksiniz. o.zaman kendinize güveniniz gelicek, hirs yapicaksiniz,
o alıntı bana ait yaslandim evet. nazar yazmıştım çünkü nazar değmesin diye.. bir parmak çok iyiydi ama iki parmak zor geliyor daha başlayamadım.. az sonra deniicem inşallah olur.. herkese hayırlı akşamlar.
İlk başlarda zorlanabilirsin ama göreceksin bak nasıl ilerleyeceksin egzerszlere ara vermek yok.ben iki parmak yapıyordum ama grmesi biraz zor geliyordu bende mumla denedim sanki daha rahat olmuştu sende bu şekilde deneyebiirsin iki parmak kalınlığında bir mum ile yani.Kızlar egzersiz yaparken deriiin nefes alın ve nefesi verirken ıkının parmağınızı bu sırada itttirin bu çok önemli bu sırada vaji açılıyor unutmayın.Allahım hepimizin yadımcısı olsun.
kızlar diş fırçasını peçetelerle kalınlaştırıp prez. geçirdim bir parmağa göre çok kalın ama iki parmağa göre de ince olan bi boyut elde ettim ve parmak boyu içime alabildimonun öncesinde de diş fırçasını peçete sarmadan çok uzun bi kısmını sanki hiç hissetmeden aldım(inceydi) ve böylece vajinanın ne kadar uzun olduğunu anladım.. yarın da daha kalınlaştırcam inşallah.. ama bişey var:bu peçete sardığım şeyin giriş kısmını çok ince yaptım o yüzden girebildi galiba, bu normal mi? yani giriş kısmı da kalın mı olmalı yenen arkadaşlar?
nehirsakarya canım yazmamışın inşallah yapabilmişindir iki parmağı.. yapamadıysan benim yaptığımı bi dene.. yenicez Allahın izniyle.. ben bu dediklerimi yaptım ama kaç kez kalkacaktım olmuyo diye geri oturdum.. 2- 3 saat egzersiz başında oturdum, tv'ye falan daldım.. illa olcak dedim.. bu yöntemi sevdim, olmuyo diye kalkmıcam inş bidaha, olana kadar uğraşcam..
haydi masallah bak kendine gore guzel bir yontem bulmussun.dedigin gibi inat edin olmuyor deyip kalkmayin en az yarim saat ugrasin zaten sonrasinda mutlaka bir ilerleme oluyor.
canim ya bak bende mumla deniyordum hani beyaz mumlar oluyor ya onunla onun yanan kismi hani daha ince ye kalina dogru gidiyor kac gun denemistim sokamamistim bir turlu en sonunda tersini cevirdim kalin tarafiyla denemistim ve cupp diye girmisti:))ama o zaman deneyen arkadaslar hep o ince tarafindan deniyorlardi yani iki turlu de oluyor.demekki o anki ruh halimize bagli bu da :)
benonunla da yapmayı düşünüyorum canım.. ince kısmıyla.. ince kısmıyla yapmada bi dezavantaj yok yani öyle mi? hani aklıma geliyor p...sin baş kısmı böyle ince değilya.. faydası olmaz mı ki diyorum.. senin hamilelik nasıl gidiyor canım, bebeğin nasıl, herşey yolunda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?