Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sana msn adresimi yollucam ama beni başkası ekleyemiyor ne yaptıysam artık olmuyor yani tekben ekleyebiliyorum burdanda yardımcı olurum tabi birebir ilgilenmek istemiştim daha faydalı olur burdada yazarım sana sölediğini okuyunca aklıma kendim geliyorum gerçekten kolaydeğil bunu tecrübelerime dayanarak sölersem egzersizle aşarsın yani acabalarının üstünü kapatma sürekli dile getir ve sesili olarak cevapla beynin duysun anlıyor musun mesela ne var acaban sor ve sesli cevapla sürekli burdada sor cevaplar hep aynı olsada sıkılmadan oku oku ben mesela geçmişte gördüysen hep sordum hatta belkide aynı soruyu defalarca cevapları hep okudum sesli bir şekilde

canım ben saygın beye gidiyorum 3. seansa gidicem yakında. yaptığı şu:
önce görüşmede fizyolojik bir problem var mı diye bakıyor ama dokunmuyor. sonra seninle konuşuyor vajinanın yapısı hakkında genişlediğini kafana kazımanı istiyor. 1. sean bilgilendirme ve işaret parmağı boyunda bir aparatı içine alma çalışması. ben ilk sean çok ağladım. çünkü bacağımı açamama problemim vardı. ama sorunu çözmek isteyince oluyor tabi. 2. seansta maskara boyutunda bir aparata geçtik. şimdi o aparatla çalışıyorum. ama bacak açma sorununu halletmm gerekiyormuş. şunu söylemem gerekirse bu tedavinin maliyeti 3.750 ye geldi bana eğer vajinama bir şey sokma cesaretim olsaydı gerek yoktu dr buradaki gb parmak yerine aparat çalışması verdi. iyi ve güvenilir bir doktor bakalım 3. seanstan sonra başarabilecekmiyim. ama eğer işaret boyunda çıbık sokabiliyorsan kendnde başarabilirsin. ben vajinamın yerini bile bilmiyordum. sormak istediğin bir şey olurs cevaplarım. umarım başarırız.

bebeğim sen üzerine çık ve yavaş yavaş içine almaya çalış öyle daha kolay olur yani kontrol sende olunca korkmadan denersin

valla bende denemedim mi sanıyorsun ama bir yere kadar giriyor sonra kalıyor. bakalım tedavim sonunda inş bitecek. en azından çok yol kattettim. bir de bacaklarımdaki kasılmayı yenersem kurtulacağım inş.

ÖNCELİKLE ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM .. BEN BUNLARI DUYDUĞUMDA BEN ZATEN BİLİORUM BU DOKTOR BUNLARI
BANA NİE TEKRARLAYIP DURUO DİODUM FAKAT SÖYLEDİĞİ GİBİ ÜST ÜSTE TEKRARLADIĞIMDA Bİ SÜRE SONRA ,,
KAFADAKİ HAYIRLAR EVETE DÖNÜŞTÜ .. HANİ DİOLARYA BEYİNDE BİTİO DİE KLASİK GELMİŞTİR BANA HEP
BEYİNE DORU KELİMELERİ MESAJLARI GÖNDERİNCE BÜTÜN HAYIRLAR EVETE DÖNÜŞÜO ...

BAŞLANGIÇ 1 ............

1) BENİM DİĞER KADINLARDAN FARKIM YOK ..
2) HATTA KENDİME GÜVENİYORUM FAZLAM BİLE VARDIR :)))
3) EŞİMİ ÇOK SEVİORUMM O BANA KARŞI ÇOK ANLAYIŞLI BENDE ÖYLE OLUCAMM

BUNLARI ÇOK SIK TEKRARLA HATTA BEN YAZIP ÇANTAMA KOYMUŞTUM BİKAÇ GÜN HEP OKUYUP DURDUMMM

BAŞLANGIÇ 2..............

VAJİNADAN DOĞUM ESNASINDA 6 KG BEBEK ÇIKIO BAZI DURUMLARDA DOKTOR ELİNİ SOKUP ÇIKARABİLİO
YANİ BU DEMEK OLUO VAJİNA EN ESNEK YER HEM ENİNE HEMDE BOYUNA
MESELA ELİNE Bİ SAÇ LASTİGİ AL ŞİMDİ DÖRT PARMAGINI SOK GİRER BİR ELİNİ SOK GİRER YANINA DİĞER ELİNİ
KOY İKİSİ BİRDEN SIGAR ÇÜNKÜ LASTİK ESNİYOOO BU AYNI MANTIK ..BUNUN GİBİ BİÇOK ÖRNEK VERİO DOKTOR

BAŞLANGIÇ 3..............

ŞİMDİ BİRDE BAŞKA Bİ AÇIDAN DÜŞÜNELİM
İŞARET VE ORTA PARMAGINI BİRLEŞTİR YAN YANA
DİĞER ELİNDEKİ PARMAKLA PARMAKLA İKİSİNİN ARASINA GİRMEYE ÇALIŞ.. PARMAKLARIN KAPALI OLDUĞUNDAN
GİRMİO
BİRAZ PARMAKLARINI ARALA YANİ MİLİM MİLİM ARALA YİNE GİRMİO
BİRAZ DAHA ARALA VE PARMAGINLA GİT GEL YAPMAYA BAŞLA HIZLI YAP AZ SNR FARK EDİCEKSİNKİ
PARMAKLARININ KENARLARI YANMAYA ACIMAYA BAŞLAR ÇÜNKÜ TAHRİŞ OLMAYA BAŞLAARR
PARMAKLARINI SONUNA KADAR AÇ NE KADAR RAHAT GİRİP ÇIKIYO :)
BUNU KAFANA YERLEŞTİR .....

BAŞLANGIÇ 4...............

BUNLARI HİÇ AMA HİÇ UNUTMA REGLİ DÖNEMİN BİTENE KADAR BU ÖRNEKLERİ KAFANDA SÜREKLİ EVİR ÇEVİR OKUUU

DÜŞÜNKİ Bİ ADA VAR BURDA SADECE BİR ERKEK VE BİR KIZ ÇOCUĞU YAŞIO BELLİ Bİ YAŞA GELDİKLERİNDE
HİÇ BİR SORUN OLMADAN BUNLAR İLİŞKİYE GİREBİLİRLER ÇÜNKÜ YARATILIRKEN O ŞEKİLDE YARATILDIK VE İLİŞKİ
HAKKINDA HİÇBİŞEY DUYMADIKLARI BİLMEDİKLERİ HALDE ....
BİZLER BİLİP DUYDUKLARIMIZDAN ÖTÜRÜ TIKANIYORUZ....

REGLİ DÖNEMİN BİTİNCE VE BUNLARI İYİCE DÜŞÜNÜP KENDİNDEN EMİN OLUNCA YAZ BANA
BİLMEN VE YAPMAN ŞEYLERİ AKTARABİLEYİM SON AŞAMA MUTLULUK AŞAMASI ÇÜNKÜ :)))

ŞİMDİ AKLIMA GELDİDE 20 GÜN ÖNCE OLDU DİYE SEVİNCİMDEN SABAHA KADAR SAGA SOLA DÖNDÜM :))
EVLENDİĞİM İLK GÜNKİ HEYECAN EŞİMİN İLGİSİ MUTLULUĞU KAT KAT ARTTI...
RAHATLIK BOYUTUNU TAHMİN EDEBİL DİE YAZIORUM ARTIK BEN İSTİORUM HADİ YAPALIM DİE ....

alıntıdır.. bana doktora giden bir dost yazdı burdan tanışmıştık sizinde işinize çok yarıcak ...

Arkadaşlar ya çok merak ediyorum bu eşlerimiz bizi zor kadınız diye mi bekliyorlar yoksa gerçekten seviyorlar mı?

galiba saygın bey e gitmiş. çünkü bana da aynılarını söyledi.benim sıkıntım o an çok savunmasız hissediyorum kendimi bacaklarımı sıkıyorum. neyi savunuyorsam. eşim çalışmalara katılmaz. tek söylediği her şey kafanda bitiyor. bunu bende biliyorum. her seferinde cesaretle başlıyorum amakasılmamı engelleyemiyorum. dr a bunu sorucam bakalım. kas gevşetici falan işe yarar mı diye. eşimi seviyorum bazen ondan çok ben istiyorum. ama o şamaya gelince kabus başlıyor bacaklarım kasılıyor. yalnız bu sitede bana benzeyen ve başaran o kadar çok kişi lduğunu görünce umudum arttı. psikolojik desteği burdan alıyorum. sonsuz teşekkür paylaşımlar için.

vajinusmusu yendikten sonraa eşinizin size yaklaşımında değişimler oldu mu? benim eşim küçücük şeylere sinirleniyor. bazen benden kaynaklandığını düşünüyorum. vajinusmusu yendikten sonra eşinizde değişim gözlediniz mi?

canım o sorun bende de var bacaklarımı açamıyorum kas gevşetici, sakinleştirici bi işe yaramıyor şu beyne hükmeden bişey olsa
yok insan nasıl kendi kendini yenemez ya aklım almıyor bu bana aklımın bir oyunu diyorum ama çözemiyorum...

doktor bana bacaklarını çok açarak çalış ve gece böyle uyu dedi. ama tabi ben o şekilde uyuyamam ama çalışmaar sırasında bacaklarımı açmaya çalışıyorum. eşimleykende açmaya çalışıyorum ama açmıyormuşum. eşim senin şu bacaklar olmasa her şe kolay olacak dior. bacaklarımı istemsiz kapatıyorum ve sebini bilmiyorum. içimdedn rahatla sakin ol komutu veriyorum ama nafile. burada başaran bacaklarını bile açamadığını söyleyen kişileri gördükçe biraz daha güvenm artıyor. dr bu senin beyninin oyunu dior. haklı galiba.

bu aralar kendimi zorluyorum artık yapmam gerek diye bugün deniycem dedim gittim bi sürü pasiflora içtim egzersiz yaptım
şimdi leyla gibi dolanıyom etrafta bende ters etki yapıyor galiba kendimi kötü hissettiriyo belki gece denerim eşime söyledim
sen bana egzersiz yaptır yoksa ben kaytarıyorum dedim bakalım söz verdi ama bu günlerin acısını çıkarır benden diye de
korkuyorum p... başı deniycem ama güvenmiyorum dayanamaz hepsini sokar diye

Son düzenleme:
niye kimse yok yaaa

ben varım :)
başlıycam diye 1 yılı devirdim. başlıycam deme başla. çünkü insanın kendine güveni artıyor ben bu forumu roman gb okudum. bacaklarım ilgili problemi çözünce her şey bitecek. eğer elinle zorlanıyorsan maskara ne bileyim başka şeylerle dene ama başla bak ne şanslısın eşin sana destek oluror. biz eşimle hiç konuşmuyoruz ble bu konuda ne yaparsam kendim yapıcam.arkadaşım kendine hedef koy. ve başla. kolay gelsin bol şans.

sagol canım, nerdeyse 1 yıldır yapıyorum parmak egzersizini ama düzenli yapmıyordum şurda 1 haftadır düzenli yapıyorum yaptıkça insanın kendine güveni geliyor, elimi kendim kontrol ettiğim için güvenli geliyor başka şeyleri denedim ama girişte kalıyor, hedef koydum bayrama kadar, bebişim olsun diye istiyorum ama daha kadınlığınızı yaşamadan anneliği yaşamak daha çok travma yaşatabilir diyor doktorlar niye ben bu kadar korkağım ya, bacak konusunda aynıyız galiba öyle bir kilitliyorum ki anlatamam, eşler hep aynı canım ya kafanda bitir ben beklerim falan keşke biiraz zorlasaydı 3 yılım gitmezdi hırs yapardım kendime ona inat olsun diye çareler arardım, ne yapsalar yaranamıyolar gerçi

sen egzersisi yapiyormusun? kasilmayi senin kontrol altina alman gerek. basta kendine inanmakla güvenmekle hep pozitif ol güzel düsün kendini hep telkin et, konus kendinle. kasilmayi minumuna indirmak ortadan kaldirmakda egzersisden geciyor.

evet her anlamda degisiyorlar, tam bilemiyorum esin her zamanmi sinirli hepmi öyleeydi. sen ne kadarlik evlisin? esini az bucuk bilirsin o.normaldedemi sinirli yoksa sana karsimi yada belli seyleremi. ama vajinismusun esler üstünde cok etkisi var siniri bundan olabilir. ama sunu söylim senin esinide degistirecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…