- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #65.341
Yok canım ben naz yapmıyorum vallahi:)) Kocam nazlı benim:)) Bu akşam alışveriş yapıp gelcez maça gidecek paşam::)) gece geç gelir ben çoktn uyumuş olurum, e yarın da misafri var akşam, off yahu. Sakın dedim haftasonu misafir falan çağırma
maşşallah gelinimiz pek istekli
harika süper zaten bu illeti yenmenin ilk şartı inanmakkelebekim, benim çerkez inadım tuttu mu tam tutar:)) ve birşeyi başarmanın ilk kuralı istemektir. İnat ettim ben de bu derdi yenmek için. Ya yeneceğim ya yeneceğim, yenmeden bana rahat yok
slmm kızlarrr ben geldimm ne alemdesinizz bakim... ayy misfirlerim vardı dün daha yeni gittilerr bakalım bugünde sorunsuz olur inşallah ya dün misafir olduğundan olmadı...yarın benim doğum günümmmmmmmmmmmmmm
ayy canm ne güzel doğum günün gelmeden bitirdin bu işi helal olsun sanaartık doğum gününüde nasıl kutlarsınız bilemiorum yaniiiii canm artık bikere olduktan sonra gerisi gelir korkma sakın
Yok canım ben naz yapmıyorum vallahi:)) Kocam nazlı benim:)) Bu akşam alışveriş yapıp gelcez maça gidecek paşam::)) gece geç gelir ben çoktn uyumuş olurum, e yarın da misafri var akşam, off yahu. Sakın dedim haftasonu misafir falan çağırma
slmm kızlarrr ben geldimm ne alemdesinizz bakim... ayy misfirlerim vardı dün daha yeni gittilerr bakalım bugünde sorunsuz olur inşallah ya dün misafir olduğundan olmadı...yarın benim doğum günümmmmmmmmmmmmmm
ayy canm ne güzel doğum günün gelmeden bitirdin bu işi helal olsun sanaartık doğum gününüde nasıl kutlarsınız bilemiorum yaniiiii canm artık bikere olduktan sonra gerisi gelir korkma sakın
Ben de korkuyorum biraz. Bikez ilişkiye girdik regl başladı. Şimdi olacağını biliyorum, ne kadar kolay olduğunu da gördüm, çok da istekliyim ama içimde cılız bi ses, "ya olmazsa" diyor. bir an korkuyorum ama sonra, "sus be" diyorum"olmazsa yine egzersiz yaparım çözümü biliyorum artık" sonra susuyor ama kıpır kıpır kıpraşıyor durmuyor. Nasıl beklicem 7 gün şununla bilmiyorum.
ayy hakkaten kötü denk gelmiş regl in ama yinede korkma 1kere olduktan sonra rahat olursun hem bide reglden sonra vajina açılıomuş yani burda duydum bende biter bitmez çalışmalara devam edersin artıkın
Helal sana 2 gün daha bekleriz biz haberini önemli değil ne kadlı şurda
Doğum günün kutlu olsunGüzel bi doğum gününü hak ettin
Ben de korkuyorum biraz. Bikez ilişkiye girdik regl başladı. Şimdi olacağını biliyorum, ne kadar kolay olduğunu da gördüm, çok da istekliyim ama içimde cılız bi ses, "ya olmazsa" diyor. bir an korkuyorum ama sonra, "sus be" diyorum"olmazsa yine egzersiz yaparım çözümü biliyorum artık" sonra susuyor ama kıpır kıpır kıpraşıyor durmuyor. Nasıl beklicem 7 gün şununla bilmiyorum.
good afternoon class:) how are you?
selam kızlar yaslandım yazdıklarına okadar uzuldumkı anlatamam gercekten söyleyecek cok sey var ama söyleyemıyorum Allah yardımcın olsun en yakın zamanda kocan insanlıga adımını atar inşallah uzme tatlı canını bebısını dusun bu guzel gunlerının tadını cıkarmaya bak belkı baba olunca degısır insanlıktan nasibini alır yazık gercekten kendım yasamıs kadar uzuldum Rabbım guzel gunler göstersın sana inşallah...
akaycımm napıyorsun sana bakmaya gırmıstım bende gecmısı okudum senı gordum naptın hastane işini ne dedı doktor agrın varmı suan ne durumdasın cnm benım fazla zamanım yok bazı işlerim var halledip yıne gelıcem ama cvbını beklıyorum
geçmişi okuyodum canım beklettimmi seni.. tatlım çok sinirliyim doktordan ötürü.. zarın kalın dedi, ne kadar parmak egzersizi yapsan da işin zor, çok zamanını alır cerrahi operasyonla zarı kesmemiz lazım dediii! napacağımı şaşırdım, ben bu kadar egzersize istekliyken şu gelişen olaylara bakk.. doktoru hiç sevmedim zaten. ne biçim memleket ya burası anlamadım gitti!
geçmişi okuyodum canım beklettimmi seni.. tatlım çok sinirliyim doktordan ötürü.. zarın kalın dedi, ne kadar parmak egzersizi yapsan da işin zor, çok zamanını alır cerrahi operasyonla zarı kesmemiz lazım dediii! napacağımı şaşırdım, ben bu kadar egzersize istekliyken şu gelişen olaylara bakk.. doktoru hiç sevmedim zaten. ne biçim memleket ya burası anlamadım gitti!
Kizlaarr, az once deneme yaptiimm veeeee p...s ucunu alabildiiimmmm:))
hey allahım ya doktorlardda aartık sasırmıs ne yapacagını ne söleyecegını nılmıyor gerızekalımı o doktor sinirlenmene hıc gerek yok tatlım senın yapacagın iş egzersızlerıne devam etmek ve en yakın zamanda tekrar baska doktora gorunmek ..sakın moralını bozma bellıkı doktor salagın tekıymıs öyle olsa bıle böylemı söylenır neyse dedıgım gıbı sen egzersizlerını yap ve en yakın zamanda baska doktora görun ben sımdı cıkıyorum geldıgımde umarım burda olursun hatta egzersızısını yap o arada sonra gelısmelerden benı haberdar et olurmu cnm hıc canını sıkma Allah herseyın kolaylıgını verır belkkıde doktor yanılıyordur cok optum senı cnm 12 gıbı burda olurum inşallah sakınnnn uzulmeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?