Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hımmmmm.....benim için gerçii farketmezz sezeryan olacamısm gibi gelio banaaa oyusden pekte takmıomm

niye kıs normal neden düşünmüyon:26::26::26:geçen normal doğumun bebek ve anne için faydalarını okudum inan sezeryana yatmayın işin kolayına kaçmayın diyorlar...

istemior değilimmm tabiki normal olursa normal olacak isteğe bağlı sezeryan yapmam tabikii.....ama içime sezeryan olacakmısım gibi gelioo...niyeyse hayırlısı ....hiç önemli değilllll önemli olan bebekle annenin sağlığııı bakma sen o yazanlaraa.....annem hepimizi sezeryanla yaptı ozman sezeryandan herkes korkarmışşşş ay ameliyatlaa doğurdu yazık derlermişş.....şimdi turp gibi hiç bişi yokkk herşeyyy nasip kısmet iişiii....amcamın kızı ilk bebeğinii normal yaptı ikinciyi kendi sezeryan istediiii kıs kardeşi doğum yaptı bi kaç gün önce sezeryan ol dedi direkkk oda sezeryanla doğurdu.....bana diooo alttan doğursan gene canın yanıo dikilionn üsten doğursan gene canın yanıoo dikilionnn ne fark ederr diooo herşeyin hayırlısı sağlıklı olsunda ister sezeryan olsun ister normal benim için fark etmesss Yaradan neyi uygun görecek bizee bakalım hayırlısı.......

niye kıs normal neden düşünmüyon:26::26::26:geçen normal doğumun bebek ve anne için faydalarını okudum inan sezeryana yatmayın işin kolayına kaçmayın diyorlar...

Hakkaten vajiyi yenip de normal doğum yapmayı düşünen var mı merak ettim?ben kendi adıma işin kolayına kaçmayı tercih ederim gerçi Allah o günleri göstersin de
normal doğuma da razıyım. biz o kadar nefes kegel falan deniyoruz ya arkadaşlar hem doğuma hem orgazma hem de ilerki yaşlarda oluşan idrar kaçırma problemine de
yararı dokunuyormuş, avrupada anaokulunda ögretiyorlarmış bu kegeli sorun yaşamasınlar diye biz parmakla yapıyoruz ama biriyle sohbet ederken bile sıkıp bırakarak farkettirmeden bile yapabilirmişiz

var tabi canım geçen biri yazmıştı topiğe vajiliydim normal doğum yaptım çok ta kolay oldu diye...ya doğururkende ıkınma ve nefes çok önemliymiş doğru nefes ve ıkınmada hemen çıkıyormuş bebek.aynı pe...alırken ki gibi demekki

düşünmez olurmuyummm düşünüom tabiii bidee burdaa vajinusmusu yenip normal doğum yapan okadar çok arkadaşımız varkiiii yenmeden hamile kalıp normal doğum yapan bile varr.....dediğim gibi herşey nasip işiii bizim istememizle olmuoo.....sende şimdii öle bi durumum olsa sezeryan olurdum dersin ama ozaman gelince fikir değişioo.....hakkımızda hayırlısı.....

yenmeden hamile kalmaya doktorlar çok karşı çıkıyor daha kadınlığınızı yaşamadan anneliği yaşamayın diyorlar, dediğin doğru o an gelince karar vermek lazım ama
herkesin zevkli gördüğü bişii bile biz korkup yapamıyosak onu nasıl yapacaz diye de kara kara düşünüyorumm daha şimdiden

Selam kızlar. Bugün yeni gelin haberi yok mu ? Hamileler sarmış burayı gelinler nerde ?

yaslandım çok üzüldüm yazdıklarına. Bu erkeklerin %98'i hödüktür zaten. Bizim beklediğimiz ilgi onlar için çok gereksizdir. Boşver sen onu kendi havasında takılsın sen bebeğini düşün
Hamilelik sevincine kimsenin gölge düşürmesine izin verme kocan bile olsa ... Bebiş gelcek bebiş

Henüz yok yeni gelin haberi:))

kıslar ben çıkıommm...namazımı kılım kuranıımı okuyimm...nazlıı bebeğine hatim başladnmıııı.......

başladım canım 8.cüzdeyim bazen hergün okuyom bazen tembellik ediyom ne olcak halim bilmem bana gaz ver kıs her gün sor da bende okuyayım düzenligörşrz canım bende çıkıcam namaz kılıp okuyum bari sonrada markete çıkıcam öpüyorum hoşçakal...

maşallahhhhhhhhh bende başladım amaaa tembel ben daha 2. deyim bi oturuşta 1 cüz okuyom amaa tembelikten okuyamıomm.....hemen okuyup snei geçmem lazımmmm hemen çıkıp okuommmm kıslarrrr Allaha emanet olunnnn görüşmek üsereee

İnşallah dualarım sizinle. Zaten sen tamamsın istesen bugün de gelin olursun ama naz yapıyorsun

Yok canım ben naz yapmıyorum vallahi:)) Kocam nazlı benim:)) Bu akşam alışveriş yapıp gelcez maça gidecek paşam::)) gece geç gelir ben çoktn uyumuş olurum, e yarın da misafri var akşam, off yahu. Sakın dedim haftasonu misafir falan çağırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…