- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #65.301
bismillahhhhh....ne işi yapıon kısss 3 saat şehir dışınaaa çıkılıooo yokmu yakıınında işşş ne işimiş bu böle.....
bismillahhhhh....ne işi yapıon kısss 3 saat şehir dışınaaa çıkılıooo yokmu yakıınında işşş ne işimiş bu böle.....
salı söyleyeceğim deyince senle birlikte salıyı bekledm canm
ben eşime sürpriz yapamadm
doktor yüzüme bile bakmadan arkası dönük gebesin perşembe gel dedi gayet odun bi sesle eşim de yanımdaydı öyle öğrendik o yüzden senin sürprizini tepkisini merak ediyordum
ama pek beklediğin gibi geçmedi sanırımdoktor ne dedi peki ultrasona girdin mi.
Kızlar mumla egzersiz yapıyorum, sorun sanırsam doğru yerleştirmekte kuyu gibi valla ittikçe gidiyordaha önceki sayfalarda okumuştum bir arkadaş korkmayın
kızlar orası nerdeyse 2 oda 1 salon demişti gülmüştüm hadi canım diye ama galiba doğruamma velakin antre biraz darrrrr
Kızlar mumla egzersiz yapıyorum, sorun sanırsam doğru yerleştirmekte kuyu gibi valla ittikçe gidiyordaha önceki sayfalarda okumuştum bir arkadaş korkmayın
kızlar orası nerdeyse 2 oda 1 salon demişti gülmüştüm hadi canım diye ama galiba doğruamma velakin antre biraz darrrrr
ilahi özüm,gidiş-geliş 3 saattir,istanbuldaysa çok olağan bi durum=)
peki canm mumla rahat oluomu ,yani hani sert bi cisim yaa o bakımdan, sen parmaktan sonramı geçtin muma yoksa parmakla yapamadın mumla mı yapabildin??ayy neçok soru sordum
canım sen başka doktora git bence
zaten ondan sonra değiştirdik canm özele geçtik
vajili oldugumu doktora söylemeli miyim
hassas oldugumu bilsin ona göre davransın
canım uzun zamandır tek parmağımla yapabiliyordum ama sürekli değil ara ara son bir haftadır hızlandım biraz 2gündür de mumla yapıyorum mum daha rahat hergün santim santim büyütüyorum ben de cesaret edemedim bir türlü peçete sarınca biraz yumuşak oluyor
hımm anladım canm bende parmağımla yaparken çok zamanımı alıo yani cesaret edip tam yapamıorum mumla belki daha rahat olurum bende mumla denicem artık..napıp edip bayrama kadar bu işi halletmem lazım:18::18:
bu arada Felif tebrik ederimbize de dua et de yenelim inşallah en yakın zamanda..
kıs özüm geçen gece rüyam da bize iftara gelcekmişiniz...anam neyle hazırlanıyom bide diyom uzaktan gelcekler ümraniyeden ne alakaysa
hepimiz için bayram milat oldu, V.Ö(Vajiyi yenmeden önce), V.S(Vajiyi yendikten sonra)
üsküdar desen tamamdaaaa......gelem kıs osaman durr madem rüyanda gördünnnn .......kıs senin gittin devlet hastanesinin ismi neee şimdiye kadar devletten memnun kalan bi seni gördmmm......gerçi bana eşim isin verse zeynep kamile gitmek istiom aama isin vermiooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?