Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın kızlar gerçi günaydın kalmadı amayaslandım canm okudum yazdıklarını ne diyeceğimi bilemiorum gerçekten çok üzüldüm işallah en yakın zamanda düzelir diorum ve senn için dua ediorum..

Kızlar mumla egzersiz yapıyorum, sorun sanırsam doğru yerleştirmekte kuyu gibi valla ittikçe gidiyordaha önceki sayfalarda okumuştum bir arkadaş korkmayın
kızlar orası nerdeyse 2 oda 1 salon demişti gülmüştüm hadi canım diye ama galiba doğru amma velakin antre biraz darrrrr

canım sen başka doktora git bence

İlahi nursena kopardın beni burda

peki canm mumla rahat oluomu ,yani hani sert bi cisim yaa o bakımdan, sen parmaktan sonramı geçtin muma yoksa parmakla yapamadın mumla mı yapabildin??ayy neçok soru sordum

peki canm mumla rahat oluomu ,yani hani sert bi cisim yaa o bakımdan, sen parmaktan sonramı geçtin muma yoksa parmakla yapamadın mumla mı yapabildin??ayy neçok soru sordum

canım uzun zamandır tek parmağımla yapabiliyordum ama sürekli değil ara ara son bir haftadır hızlandım biraz 2gündür de mumla yapıyorum mum daha rahat hergün santim santim büyütüyorum ben de cesaret edemedim bir türlü peçete sarınca biraz yumuşak oluyor

zaten ondan sonra değiştirdik canm özele geçtik
vajili oldugumu doktora söylemeli miyim
hassas oldugumu bilsin ona göre davransın

canım söle tabi jel kullandığını falan bilsin ben söledim kullan dedi bişi demedi.ama hassas davranamaz alttan bakması gerekirse bakıyor gerçi nazik oluyorlar ben devletteyim şuan bi sorunum olmadı

hımm anladım canm bende parmağımla yaparken çok zamanımı alıo yani cesaret edip tam yapamıorum mumla belki daha rahat olurum bende mumla denicem artık..napıp edip bayrama kadar bu işi halletmem lazım:18::18:

hımm anladım canm bende parmağımla yaparken çok zamanımı alıo yani cesaret edip tam yapamıorum mumla belki daha rahat olurum bende mumla denicem artık..napıp edip bayrama kadar bu işi halletmem lazım:18::18:

hepimiz için bayram milat oldu, V.Ö(Vajiyi yenmeden önce), V.S(Vajiyi yendikten sonra)

bu arada Felif tebrik ederim bize de dua et de yenelim inşallah en yakın zamanda..

Saol arkadaşım dualarım sizinle.yaz dönüşü doktora gitmeyi düşünmüş randevu bile alma aşamasındaydık.allah yardım etti.mübarek ramazanda rabbim kurtarsın.buraya yazdığımda bir başarayım geçen zamana yanmayacağım yeter ki bitsin demiştim.ama gerçekten geçen zamana acınacak kadar kolaymış.bu duyguyu yakın zamanda yaşamanı dilerim canım.egzersizlere devam

kıs özüm geçen gece rüyam da bize iftara gelcekmişiniz...anam neyle hazırlanıyom bide diyom uzaktan gelcekler ümraniyeden ne alakaysa

üsküdar desen tamamdaaaa...... gelem kıs osaman durr madem rüyanda gördünnnn.......kıs senin gittin devlet hastanesinin ismi neee şimdiye kadar devletten memnun kalan bi seni gördmmm......gerçi bana eşim isin verse zeynep kamile gitmek istiom aama isin vermiooo

FELİFF leynnnn tbrklerrrrr sonundaaa bitti gerçi sen çoktandır sona yaklaşmıştın amaaa araya tatil girmişşşş olsun bitti yaaa çok şükür......

işte uyandım diyom ne ümraniyesi bu kız üsküdardaydıbakırköy sadi konuk araştırmaya gidiyorum canım ama bu ay kanuni sultan süleyman kadın doğuma başlıycamorası doğum hastanesi yeni birde herkes çok övüyor tertemiz diyorlar tam teçhizatlı son 3 ay orada takip ettircem doğumada nasipse oraya gidicem.bakırköy doğumda çok kalabalıkmış başka yere gönderiyorlar..:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…