- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #65.361
Kizlaarr, az once deneme yaptiimm veeeee p...s ucunu alabildiiimmmm:))
tamam canım tekrar gel ben burda olurum hep, ihtiyacım var size.. bu arada enfeksiyon meselesi için gitmiştim asıl, enfeksiyon yok falan diyip duruyo.. bi tahlil test bile istemedi idrar yollarında problem vardır belki bile demedi.. bi de özel hastane.. benim zorumla zalain diye bi krem yazdı.. meğer o da mantar kremiymiş.. halbuki ne kaşıntı var ne o şekilde akıntı.. zaten kendi de dedi akıntın yok diye.. acı ağrı var araştırmaya gerek duymadı hanımefendi.. güya kibar davranıyo ama hep yapmacık, beni dinlemek bile istemedi nerdeyse.. kızlık zarına dışardan baktı dokunmadan işte ve kalın dedi, hep operasyon lafı etti.. ama duyduklarıma göre de millet operasyon yaptırılmasına hep karşıydı bu forumda yanılmıyosam.. ya diyorum içten ağrı oluyo diyorum fitil verse daha iyi olcaktı yerleştirirdim korkum falan kalmadı, ama krem verdi.. içten ağrıyo diyorum dışına sür diyo.. anlamadım bu doktorları.. bugünkü muayenemin iyi yanı: rahim ve yumurtalıklar temizdi, benim dememle ultrasondan baktırdım.. ve ben vajinamda hep problem var sanıyodum, küçük sanıyodum anormal diye düşünüyodum, yok küçük değil normal dedi..
bayramda memlekete gidince doktora giderim orda.. tabi yenmemiş olursam.. bu kalın kızlık zarı konusunda operasyon mu gerekiyo illa, bilenler cevap yazarsa çok sevinirim kızlar
tamam canım tekrar gel ben burda olurum hep, ihtiyacım var size.. bu arada enfeksiyon meselesi için gitmiştim asıl, enfeksiyon yok falan diyip duruyo.. bi tahlil test bile istemedi idrar yollarında problem vardır belki bile demedi.. bi de özel hastane.. benim zorumla zalain diye bi krem yazdı.. meğer o da mantar kremiymiş.. halbuki ne kaşıntı var ne o şekilde akıntı.. zaten kendi de dedi akıntın yok diye.. acı ağrı var araştırmaya gerek duymadı hanımefendi.. güya kibar davranıyo ama hep yapmacık, beni dinlemek bile istemedi nerdeyse.. kızlık zarına dışardan baktı dokunmadan işte ve kalın dedi, hep operasyon lafı etti.. ama duyduklarıma göre de millet operasyon yaptırılmasına hep karşıydı bu forumda yanılmıyosam.. ya diyorum içten ağrı oluyo diyorum fitil verse daha iyi olcaktı yerleştirirdim korkum falan kalmadı, ama krem verdi.. içten ağrıyo diyorum dışına sür diyo.. anlamadım bu doktorları.. bugünkü muayenemin iyi yanı: rahim ve yumurtalıklar temizdi, benim dememle ultrasondan baktırdım.. ve ben vajinamda hep problem var sanıyodum, küçük sanıyodum anormal diye düşünüyodum, yok küçük değil normal dedi..
bayramda memlekete gidince doktora giderim orda.. tabi yenmemiş olursam.. bu kalın kızlık zarı konusunda operasyon mu gerekiyo illa, bilenler cevap yazarsa çok sevinirim kızlar
albunea tebrik ederim inşallah devamı gelir,nasıl alabildin sen alttamıydın üsttemi bide emla falan sürdünmü anlatırsan biraz özel olmazsa...
akayyy hay senin gittiğin doktorlaraaaalen hiç dokunmadan kızlık zarının kalın olduğu nasıl anlaşılır koca bi yuhhhhhhhhhhhh diorum yaniiii ay çok komime gitttii yaa doktorrr ulen ben 4 tanee jinekolaga gittimm hepsidee vajınanın iki dudağından tuttup çekip açtı gözlee baktıı inceledi içinii 4 ü dee ...bu kadın dokunmadan etmeden nasıl kalın oldunu anladıııı içinemi doğmuş bideee hiç bir doktor vajınusmus problemi olan hastaya aslaaa ve aslaa operasyon teklif etmezzz ben ettimm özeldiii doktor bana parana yazık olurr sakın böle bişiyi yaptırmaa dediii...onuda bırakkk burda kızlık zarın kalın dendiği haldee ben genişletirim diyerekten egsersiz yapan çok arkadaş vardıı....sen hiç kafana takma başka doktorada gidersinn Allahımm yaaa doktora bakkk kaşıntın yok bişi yok mantar ilacı niee veriooo.....ulennn yaaa tahlil bileee istememişşşşş saçmalığın daniskasıı bence o torpil yolldan dktor olmuşşş ay komimeee gittiiii doktor [/COLORi]
bitanem banada doktor baktı ilişki olablr aslında falan dedi ama istersen operasyonla bi parça alalım hiç bişey anlamazsn dedi....vajili çok hastası varmış hep yapıyolarmış hiç bi sorun kalmıyomuş öyle dedi..ben kabul etmedim..düşünsene robot gibi ilişkiye gircen zevk falan almıcan vs.işte... vajinismusun kolay tedavi yöntemi sanırım..vajinin açılan delik kısmı tamamen kapalı olanlar var tedavi onlara uygulanıyo..bence mecbur kalmadgn sürece yaptırma bu operasyonu..geçte olsa yaparsın vajinanın ordaki delik kısmı açılıyosa tamam zorda olsa geçte olsa olur yani doktorun dedigine bakma başka bi doktora görün.bulundugun bölgenin hastahanesini netten araştır jinekoloji doktorlarına bak hepsinin hasta yorumları verilen puan çalıştıgı yer hep çıkıyo ben öyle araştırıp gidiyorum ne şikayetim olursa olsun..
artık ben de vajinismusu yenmiş, derin tecrübeleriyle hizmetinize hazır biriyim...
çok şükür bitti bu zulüm..bu akşam tamamını içime aldım...inşallah hamile kalırım :18:
darısı mücadelesine inanan güvenen tüm bayanların başına
artık ben de vajinismusu yenmiş, derin tecrübeleriyle hizmetinize hazır biriyim...
çok şükür bitti bu zulüm..bu akşam tamamını içime aldım...inşallah hamile kalırım :18:
darısı mücadelesine inanan güvenen tüm bayanların başına
canım sakın ameliyat falan olma ben oldum olan parama oldu...sırf para için öyle diyorlar.ben ameliyat oldum ama yine olmadı biliyosun ki egzersizle yendim yine ki zarımı almadılar sadece septalıydı ve kalındı ortada ki köprüyü alıp zarın kenarlarından açtılar.ama giden parama oldu.inanmaaaaa sakınnnnn
mrb kızlar biri bbana yardımcı olabilirmi 2 parmak egzersizi yaıyorum ama eşim mum istemiyor 2 parmaktan sonra p.. denemesi yapıyoruz olmuyor bi türlü girmiyor anlamıyorum p... kayıyor sanki girişe yerleştirebilsek olacak ama ne yapabilirim.çok açık oldu kusura bakmayın
Kizlaarr, az once deneme yaptiimm veeeee p...s ucunu alabildiiimmmm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?