Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar merhabalar. ara ara sizi takip ediyorum eski bir vajili olarak. yenen arkadaşları tebrik ediyorum:92::92::92: bu aralar baya taze gelinimiz var sanırım ayrıca hamişleri de tebrik ederim bende şubat ayında yendim o zamandan beri de bebeğimizi bekliyoruz bakalım ne zaman gelecek? kızlar bir an evvel halletmeye çalışın inanın yapılmayacak şey değil ben kaybettiğim 1,5 seneme yanıyorum siz şanslısınız daha çabuk yeniyor sanırım. bende bu siteyi bulduktan kısa bi süre sonra yendim çok şükür. keşke bütün vajililerin bir şekilde bu topicten haberi olsa da bir an evvel bu illetten kurtulsalar

albunea tebrik ederim inşallah devamı gelir,nasıl alabildin sen alttamıydın üsttemi bide emla falan sürdünmü anlatırsan biraz özel olmazsa...

bitanem banada doktor baktı ilişki olablr aslında falan dedi ama istersen operasyonla bi parça alalım hiç bişey anlamazsn dedi....vajili çok hastası varmış hep yapıyolarmış hiç bi sorun kalmıyomuş öyle dedi..ben kabul etmedim..düşünsene robot gibi ilişkiye gircen zevk falan almıcan vs.işte... vajinismusun kolay tedavi yöntemi sanırım..vajinin açılan delik kısmı tamamen kapalı olanlar var tedavi onlara uygulanıyo..bence mecbur kalmadgn sürece yaptırma bu operasyonu..geçte olsa yaparsın vajinanın ordaki delik kısmı açılıyosa tamam zorda olsa geçte olsa olur yani doktorun dedigine bakma başka bi doktora görün.bulundugun bölgenin hastahanesini netten araştır jinekoloji doktorlarına bak hepsinin hasta yorumları verilen puan çalıştıgı yer hep çıkıyo ben öyle araştırıp gidiyorum ne şikayetim olursa olsun..

akayyy hay senin gittiğin doktorlaraaaa len hiç dokunmadan kızlık zarının kalın olduğu nasıl anlaşılır koca bi yuhhhhhhhhhhhh diorum yaniiii ay çok komime gitttii yaa doktorrr ulen ben 4 tanee jinekolaga gittimm hepsidee vajınanın iki dudağından tuttup çekip açtı gözlee baktıı inceledi içinii 4 ü dee ...bu kadın dokunmadan etmeden nasıl kalın oldunu anladıııı içinemi doğmuş bideee hiç bir doktor vajınusmus problemi olan hastaya aslaaa ve aslaa operasyon teklif etmezzz ben ettimm özeldiii doktor bana parana yazık olurr sakın böle bişiyi yaptırmaa dediii...onuda bırakkk burda kızlık zarın kalın dendiği haldee ben genişletirim diyerekten egsersiz yapan çok arkadaş vardıı....sen hiç kafana takma başka doktorada gidersinn Allahımm yaaa doktora bakkk kaşıntın yok bişi yok mantar ilacı niee veriooo.....ulennn yaaa tahlil bileee istememişşşşş saçmalığın daniskasıı bence o torpil yolldan dktor olmuşşş ay komimeee gittiiii doktor[/COLORi]

albunea tebrik ederim inşallah devamı gelir,nasıl alabildin sen alttamıydın üsttemi bide emla falan sürdünmü anlatırsan biraz özel olmazsa...

Canim olay tamamen dogaclama gelisti, hadi deneyelim deyibce kayganlastirici surdum sadece. Ben egzersizlerimi hep sirtustu yatarak yaptigim icin oyle denedim basta olmayinca, yari oturur yari yatar pizisyobda denedik bu sekilde ucunu alabildim iste:)) ctsi gunu tam techizatli emla vs kulkanarak deneyip tamamini almaya calisicam insallah:))

ya öyle iki yana tutup açtı canım.. hem de bi çektii elleriyle.. sızlandım biraz.. ama içine bişi sokmadı, o açıdan dedim dokunmadı diye.. yanlış anlattım galiba.. yani kalın olsa da operasyon geçirme diyosun özümcüm..

tatlım araştırdım ben de.. ankete falan baktım.. hiçbişi yoktu, burası küçük bi şehir.. ama o anketi ben doldurmazsaaaam.. görür o mini etekli hanımefendi

artık ben de vajinismusu yenmiş, derin tecrübeleriyle hizmetinize hazır biriyim...
çok şükür bitti bu zulüm..bu akşam tamamını içime aldım...inşallah hamile kalırım :18:
darısı mücadelesine inanan güvenen tüm bayanların başına

tebrikler canım Rabbim başka sıkıntı vermesin hadi bakalım bebişte inşallah yoldadır

ayy tebrik ediorum canm benm sonunda sende kurtuldun allah başka sıkıntı vermesin ee seninde halayını çekelim ozamanwalla bu liste 10u geçecek ben size sölim kızçeler Allah ım bizide kurtar yarabbim darısı hepimize olsun kızlar bayram patlaması yaşıcaz işallahhhhhhhhhhhhhhh

tebrik ederim vizon.. Rabbim yüzünü hep güldürsün bundan sonra..

yaa birileri bana yorum yazsııııın, kafam çok karışık.. böyle olup da yenen biri varmıydı.. pis kadın bütün moralimi alt üst etti, ben bu moral ve istekle kızlık zarım tamamen kapalı olsa bile yapardım belki, işte o kadar azimli egzersiz yapıyodum.. ama şimdi napsam diye düşünüyorum.. biri bişi söylesiiiiiiinn

canım sakın ameliyat falan olma ben oldum olan parama oldu...sırf para için öyle diyorlar.ben ameliyat oldum ama yine olmadı biliyosun ki egzersizle yendim yine ki zarımı almadılar sadece septalıydı ve kalındı ortada ki köprüyü alıp zarın kenarlarından açtılar.ama giden parama oldu.inanmaaaaa sakınnnnn

nazlım sağol canım.. her zor anımda hemen imdadıma yetişiyosun.. bu hiç aklıma gelmemişti.. dediğin çok mantıklı geldi para içindir demi..bütün internet sitelerinde zar kalınsa erkeğin ve kadının yapacağı bişey yok yazıyor.. sen egzersizle olur mu diyosun canım? en de hiç istemiyorum ameliyat.. bi de ne kadar istiyolar ameliyat için ortalama.. ben egzersizi süper yapıyorum varya.. ama bu doktorun senin işin egzersizle olmaz demesi beni deli etti.. gerçekten doğru değilmidir onun dediği nazlı.. bide burda olup da kalınken operasyon geçirmeyip de kendi egzersizle yenen varmıydı sen eskilerdensin bilirsin?

mrb kızlar biri bbana yardımcı olabilirmi 2 parmak egzersizi yaıyorum ama eşim mum istemiyor 2 parmaktan sonra p.. denemesi yapıyoruz olmuyor bi türlü girmiyor anlamıyorum p... kayıyor sanki girişe yerleştirebilsek olacak ama ne yapabilirim.çok açık oldu kusura bakmayın

eşine söylemeden yap canım tam açıldığı zaman bir ayna yardımıyla kendin yerleştirsen ben mumla yapıyorum ama aynada bakarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…