Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Çok sevindim bugün hep senden bu haberi bekliyordum

Az kalmış az bidahaki denemeye senden de gelecek güzel haber

sağol canım..

canım ya ucunu aldıktan sonra içerde mi beklediniz? ya özel olcak biraz ama bekleyince ereksyn hali geçmiyor mu?

yarısı gittikten sonra ilerlemesi biraz zor oluyor canım bende,herkeste öyle midir biyolojik bi durum mudur bilmiyorum ama o aşamadan sonra gel-gitler yaparak ilerliyoruz,sanırım o erekte olmasını sağlıyor.Bir de kızlar bebeyağıyla bepanteni karıştırıp sürünce daha uzun süre kayganlık sağlıyor haberiniz olsunben yeni teknikler denedikçe söylerim size

ama önce moralini bozma şöyle düşün
kızlık zarın kalın olsa ve sen egzersizlerle vajiyi yenecek kıvama gelsen
bu seferde kalın oldugu için sorun çıkacak
en iyisi önce moralini düzelt
sonra operasyonunu geçir
ardından egzersizlere devam et
ve vajiyi yen

nazlı_85 in durumu biraz daha farklı imiş
onun köprüyü almışlar kalın dememişler:26:

ben şu an iyi değilim.

canım benımmm akayımmmm nıye o tatlı canını sıkıyosun bu salak doktorun bısı anlamadıgı cok belli yapacagın sey egzersızlerıne tam gaz devam etmek baska doktora gıtmek ıcın bayramı bekleme pazartesı gunu randevunu al hemen bı devlet hastanesıne gıt özel hastanelere benım guvenım cok az para ıcın herseyı söyluyorlar sen bı devlet hastanesıne gorun mantarın hıcbır belırtısı olmadıgı halde mantar ılacı veren hastanın zoruyla ultrasondan bakan doktordan ne beklıyosun tatlım kafan allak bullak senı cok ii anlıyorum ama dedıgım gıbı yap nolur egzersızlerını aksatma pazartesı gunude doktora gıt lutfen yoksa bayrama kadar cok huzursuz olursun

albuneaa vizon cok tebrık ederım artık vajısız guzel gunler sızlerı beklıyorrrrrr

kalın dedi canım kalın ve köprülü köprüyü aldılar zarın kenarlarından açtılar.devlette ki doktor uzmandı oda dedi kalın ama zaten kenarlardan yırtılma olmuş epey deneme yapmışınız.uğraşın yine olcaktır dedi.ameliyat oldum köprü gitti zar kenarlardan açıldı ama bi işe yaramadı

bi de dr bana sen vajinismus değilsin dedi.. eşin ilk yaklaştığında kalın zardan dolayı acıdı, şimdi de yapmak istemiyorsun acıdığı için dedi.. nasıl oldum neyim ve ne değilim, o zaman acımış mıydı acımamış mıydı hiç bişey bilmiyorum.. biz zaten o kadar az denedik ki, belki oluyo da benim haberim yok..

Ancak zar kalınsa yırtılması daha güç ve kanamalı, ağrılı olabilir. Bu duruma çok az kadında rastlanır. Böyle bir durumla karşılandığında birleşmeyi ertelemek ve fazla zorlamamak yerinde olur. Bu sebepten dolayı zaten “evlilik öncesi danışma” çok önemlidir. Evlenmeden önce bir jinekolog tarafından değerlendirilmek ve bekaret muayenesi yararlı olabilir

arkadaşlar zar kalınsa egzersizlerle incelecek mi
egzersizlere devam etsin tabii ama o zar kalınlığı için değil vaji rahatsızlığı için

canım benimm. çok dolmuştum, senin mesajını okudum ağlıyorum şu an.. dua edin bana, mikrop kadın sinirlerimle oynadı..

canım benim şimdi tek dr gitti akayyy ben iki doktora göründüm ve 2.si zaten deforme olmuş yırtılmalar var.illaki uğraşınca geri kalan kısımda gidicektir dedi.diğer doktor hiç bişi demeden ameliyata aldı bittikten sonra artık kolayca olcaktır dedi.ama olmadı üstünden 2 ay geçti tık yok başı bile girmedi.bende akaya diyorum ki 2. bi dr mutlaka görünsün.çünkü egzersizde rahatım hiç bi sıkıntım yok diyor.öle bişi olsa zaten egzersizde de ağrısı olur.

canım benimm. çok dolmuştum, senin mesajını okudum ağlıyorum şu an.. dua edin bana, mikrop kadın sinirlerimle oynadı..

altüst etmiş psikolojini,belki hiç bilmesen daha çabuk başaracaktın.Bence hiç takma kafana canım sen o doktoru binde bir görülen bir vaka,olma olasılığı çook düşük,tekrar devlette git bakalım onlar ne diyecek,hemen üzme kendini,Rabbim çaresiz dert vermesin.

Yağmur2010,Olsadayesek,Vizon tebrik ederim,kızlar...Allah başka sıkıntı göstermesin,mutluluğunuz daim olsun.Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına,inşallaaah..

Son düzenleme:
akayyy bence de bozma moralini boş yere. pis kadın sinir oldum haa sırf para için neler yaparlar. sen başka bi doktora daha görünmeden ne operasyon yaptır ne de canını sık. Egzersize de devam et. O doktora da küfür küfür ... çok ilgili bi doktor olup bunları söylese eyvallah da hiç ilgilenmeden düzgün muayene etmeden teşhis koymuş. Düzgün bi doktor olsa hastasını böyle karamsarlığa iter miydi. hiç takma

Merhaba kızlar bende eski vajililerden biri olarak kızlık zarı için tek dra gidilmemesi gerektiğini düşünüyorum...Çünkü yanlış hatırlamıyorsam burda kalın kızlık zarı için operasyon geçiren ve buna rağmen vaji olan arkadaşlar duymuştum yada dr kalın kızlık zarı olduğunu söylediği halde egzersizlerle vajiyi yenenler duydum...Yani tek dra gitmemek en doğrusu para için artık herşey yapılıyor...Benden eski olan arkadaşımız venüstenede bunu sorun derim,kimseye yanlış bilgi vermek istemem..

ben de 3,5 yıldır bu vajinismusla yaşıyorum,bir kere psikiyatriste gittim,5
-6 seans ama sonuca ulaşamadık,bıktım çocuk istiyourm ve herşeyden önce kadın olmak istiyorum etrafımadkiler ikinci çocuklarına hamile kaldılar ,insanlardan nefret eder oldum,lütfen bana bu sorunu nasıl yenerim yardımcı olun,papatya hangi siteden çözdün bu problemini lütfen aban msj at

ben egzersiz yaparken git gellerde daha kolay alıyorum içime aparatı aslında bize de faydası var sanırım git gellerin..bişey sorcam bebeyağı zarar veriyormu vajine ? bi de ıkınarak mı alıyorsun yarısından sonrasını? sağol canım tecrübelerinizden faydalanırız inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…