- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #65.401
artık ben de vajinismusu yenmiş, derin tecrübeleriyle hizmetinize hazır biriyim...
çok şükür bitti bu zulüm..bu akşam tamamını içime aldım...inşallah hamile kalırım :18:
darısı mücadelesine inanan güvenen tüm bayanların başına
Canim olay tamamen dogaclama gelisti, hadi deneyelim deyibce kayganlastirici surdum sadece. Ben egzersizlerimi hep sirtustu yatarak yaptigim icin oyle denedim basta olmayinca, yari oturur yari yatar pizisyobda denedik bu sekilde ucunu alabildim iste:)) ctsi gunu tam techizatli emla vs kulkanarak deneyip tamamini almaya calisicam insallah:))
kızlık zarın kalınsa operasyon gerektirir die duymuştum şimdi tekrar araştırdım
Değerli okurum, kızlık zarı kalınsa onu zaten bozamazsın, operasyon ister. Doktorluk yaşamım boyunca böyle birine bir kere rastladım. Demek istiyorum ki oranı çok düşüktür.
diyor. yani gerektirir.
ama kızlık zarın operasyon geçirince haaayyddi vajiyi yenmiorsun o çok farklı bi durum o psikolojik onun için bence operasyon geçir sonra egzersizlerine devam et
canım ya ucunu aldıktan sonra içerde mi beklediniz? ya özel olcak biraz ama bekleyince ereksyn hali geçmiyor mu?
sağol canım..
ama önce moralini bozma şöyle düşün
kızlık zarın kalın olsa ve sen egzersizlerle vajiyi yenecek kıvama gelsen
bu seferde kalın oldugu için sorun çıkacak
en iyisi önce moralini düzelt
sonra operasyonunu geçir
ardından egzersizlere devam et
ve vajiyi yen
nazlı_85 in durumu biraz daha farklı imiş
onun köprüyü almışlar kalın dememişler:26:
ama önce moralini bozma şöyle düşün
kızlık zarın kalın olsa ve sen egzersizlerle vajiyi yenecek kıvama gelsen
bu seferde kalın oldugu için sorun çıkacak
en iyisi önce moralini düzelt
sonra operasyonunu geçir
ardından egzersizlere devam et
ve vajiyi yen
nazlı_85 in durumu biraz daha farklı imiş
onun köprüyü almışlar kalın dememişler:26:
canım benımmm akayımmmm nıye o tatlı canını sıkıyosun bu salak doktorun bısı anlamadıgı cok belli yapacagın sey egzersızlerıne tam gaz devam etmek baska doktora gıtmek ıcın bayramı bekleme pazartesı gunu randevunu al hemen bı devlet hastanesıne gıt özel hastanelere benım guvenım cok az para ıcın herseyı söyluyorlar sen bı devlet hastanesıne gorun mantarın hıcbır belırtısı olmadıgı halde mantar ılacı veren hastanın zoruyla ultrasondan bakan doktordan ne beklıyosun tatlım kafan allak bullak senı cok ii anlıyorum ama dedıgım gıbı yap nolur egzersızlerını aksatma pazartesı gunude doktora gıt lutfen yoksa bayrama kadar cok huzursuz olursun
albuneaa vizon cok tebrık ederım artık vajısız guzel gunler sızlerı beklıyorrrrrr
Ancak zar kalınsa yırtılması daha güç ve kanamalı, ağrılı olabilir. Bu duruma çok az kadında rastlanır. Böyle bir durumla karşılandığında birleşmeyi ertelemek ve fazla zorlamamak yerinde olur. Bu sebepten dolayı zaten evlilik öncesi danışma çok önemlidir. Evlenmeden önce bir jinekolog tarafından değerlendirilmek ve bekaret muayenesi yararlı olabilir
arkadaşlar zar kalınsa egzersizlerle incelecek mi
egzersizlere devam etsin tabii ama o zar kalınlığı için değil vaji rahatsızlığı için
canım benimm. çok dolmuştum, senin mesajını okudum ağlıyorum şu an.. dua edin bana, mikrop kadın sinirlerimle oynadı..
Yağmur2010,Olsadayesek,Vizon tebrik ederim,kızlar...Allah başka sıkıntı göstermesin,mutluluğunuz daim olsun.Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına,inşallaaah..
yarısı gittikten sonra ilerlemesi biraz zor oluyor canım bende,herkeste öyle midir biyolojik bi durum mudur bilmiyorum ama o aşamadan sonra gel-gitler yaparak ilerliyoruz,sanırım o erekte olmasını sağlıyor.Bir de kızlar bebeyağıyla bepanteni karıştırıp sürünce daha uzun süre kayganlık sağlıyor haberiniz olsunben yeni teknikler denedikçe söylerim size
teşekkürleeeervizon da bugün başardı onu da tebrik et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?