- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #65.421
Merhaba kızlar bende eski vajililerden biri olarak kızlık zarı için tek dra gidilmemesi gerektiğini düşünüyorum...Çünkü yanlış hatırlamıyorsam burda kalın kızlık zarı için operasyon geçiren ve buna rağmen vaji olan arkadaşlar duymuştum yada dr kalın kızlık zarı olduğunu söylediği halde egzersizlerle vajiyi yenenler duydum...Yani tek dra gitmemek en doğrusu para için artık herşey yapılıyor...Benden eski olan arkadaşımız venüstenede bunu sorun derim,kimseye yanlış bilgi vermek istemem..
ben egzersiz yaparken git gellerde daha kolay alıyorum içime aparatı aslında bize de faydası var sanırım git gellerin..bişey sorcam bebeyağı zarar veriyormu vajine ? bi de ıkınarak mı alıyorsun yarısından sonrasını? sağol canım tecrübelerinizden faydalanırız inşallah...
nazlıcım altta ki grafiği nasıl yapıyosun bende istiyorum ondannnnn
Bebeyağı mantar yapıyor demişlerdi ama jeli de pek sevmedik biz hemen kuruyor mecburen yağ kullanıyorum ama bitince hemen sebamed feminine wash ile yıkıyorum,reklam gibi oldu biraz ama ben memnunum,mantar falan olmadım çok şükür.
canım benim şimdi tek dr gitti akayyy ben iki doktora göründüm ve 2.si zaten deforme olmuş yırtılmalar var.illaki uğraşınca geri kalan kısımda gidicektir dedi.diğer doktor hiç bişi demeden ameliyata aldı bittikten sonra artık kolayca olcaktır dedi.ama olmadı üstünden 2 ay geçti tık yok başı bile girmedi.bende akaya diyorum ki 2. bi dr mutlaka görünsün.çünkü egzersizde rahatım hiç bi sıkıntım yok diyor.öle bişi olsa zaten egzersizde de ağrısı olur.
kızlar nehirle görüşüyoduk, cevap yazamadım yorum yazanlar olmuş benim durumuma Allah razı olsun desteğiniz için.. şimdi egzersiz yapcam ve evet bir doktora daha gitcem nehircim beni ikna etti:) Allaha emanet olun.
canım benım sen yolunda devam et öncekı egzersızlerınde agrın acın olmamıs sımdıde doktorun dedıklerını unut egzersızlere devammmmmmmmmmmm tabıı en en yakın zamanda doktora ve yasasın alısverıseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kıss kalksana hani egzersiz yapcaktık birlikte, ben gidiyorum ama pc açık ok..
canım ama doktor kolayca olacaktır derken
fizyolojik açıdan olacaktır demiştir
psikolojik açıdanı kast etmemiştir.
egzersiz açısından zarın zorlayacağını düşünmüorm
sonuçta o kadar derine ulaşmıoruz ki
neyse en iyisi bir doktora daha gitmesi
derine derken zara mı ulaşmıyoruz demek istedin.kıs zar zaten girişte ben zarımı gördüm de gittim doktora 1.5-2 cm ilerde girişte o kadar yakın yani
Kizlaarr, az once deneme yaptiimm veeeee p...s ucunu alabildiiimmmm:))
artık ben de vajinismusu yenmiş, derin tecrübeleriyle hizmetinize hazır biriyim...
çok şükür bitti bu zulüm..bu akşam tamamını içime aldım...inşallah hamile kalırım :18:
darısı mücadelesine inanan güvenen tüm bayanların başına
yağmurcum doğum günün kutlu olsun... şimdiye kadar olan en mutlu doğum günün olur herdalde... 2sene sonra başardın yaa ben de başarınca en az senin kadar mutlu olcam yaa ben de yapabilir miyim ki... ben ne zaman yapıcam ki acaba...
slmm kızlarrr bugün 2. denememizide yaptıkk sorunsuz oldu çok şükürrrr.. inşallahh bebişimizde kısa zamanda gelir
canm benm ya ne güzel wallla bikere olduktan sonra gerisi gelio herhalde2sene sonra bunu başarmış olmak nasıl bişey yani yani rahatlıkla yapabiliomusun yoksa hala korkuların varmı??
1-0 geriden başlama hayatım böyle düşünmekle ,çünkü ne kadar stress kasmak o kadar vajinusmus sebebi ...her şey zamanla olacaktır ,acı olayını biz insanlar çok fazla abartıyoruz ,acı değil sızı işte anlık 2 saniyelik ancak şiddetli sızı değil bu ,lütfen gözünüzde büyütmeyin ,ben de zamanında çook büyüttüm ,çok sıkıntılara girdim ..ama yine kendini toplayacak olan sensin..her şey sende ve senin beyninde bitiyor ..korkmak değil aslında heyecanlanmak bu şu an hissetiğin. bu çok çoook normal ..ama lütfen heyecanını korkuya çevirme .bol şanslar ..mutluluklar.. hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?