Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nazlıcım altta ki grafiği nasıl yapıyosun bende istiyorum ondannnnn

Bebeyağı mantar yapıyor demişlerdi ama jeli de pek sevmedik biz hemen kuruyor mecburen yağ kullanıyorum ama bitince hemen sebamed feminine wash ile yıkıyorum,reklam gibi oldu biraz ama ben memnunum,mantar falan olmadım çok şükür.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Vizon arkadaşımızı ve başaran başka arkadaşlar varsa hepsini tebrik ediyorum...Bu topiğe arasıra giriyorum maşallah bir çok yenen arkadaşımız olmuş,tebriklere yetişemiyorum kızlar...Burada başaran birçok arkadaş gibi vajiyle mücadele eden herkes eninde sonunda başaracak,Allahın izniyle...İnancımızı kaybetmeyelim yeterki...

canım ama doktor kolayca olacaktır derken
fizyolojik açıdan olacaktır demiştir
psikolojik açıdanı kast etmemiştir.
egzersiz açısından zarın zorlayacağını düşünmüorm
sonuçta o kadar derine ulaşmıoruz ki
neyse en iyisi bir doktora daha gitmesi

kızlar nehirle görüşüyoduk, cevap yazamadım yorum yazanlar olmuş benim durumuma Allah razı olsun desteğiniz için.. şimdi egzersiz yapcam ve evet bir doktora daha gitcem nehircim beni ikna etti:) Allaha emanet olun.

kızlar nehirle görüşüyoduk, cevap yazamadım yorum yazanlar olmuş benim durumuma Allah razı olsun desteğiniz için.. şimdi egzersiz yapcam ve evet bir doktora daha gitcem nehircim beni ikna etti:) Allaha emanet olun.

canım benım sen yolunda devam et öncekı egzersızlerınde agrın acın olmamıs sımdıde doktorun dedıklerını unut egzersızlere devammmmmmmmmmmm tabıı en en yakın zamanda doktora ve yasasın alısverıseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kıss kalksana hani egzersiz yapcaktık birlikte, ben gidiyorum ama pc açık ok..

derine derken zara mı ulaşmıyoruz demek istedin.kıs zar zaten girişte ben zarımı gördüm de gittim doktora 1.5-2 cm ilerde girişte o kadar yakın yani

cnmm tebrikkk ederimmmm... bende hamile kalmakk istiyorumm çok hayırlısı bakalımm

cnm benimmmm çok teşekkürrr ederimmm..ewt şimdiye kadar en güzel doğum günüm olcakkk..inşalla cnm sizde en kısa zamandaa başarcaksınıızz inanıyorum ben yeterkii egzersizlerinizi aksatmayın düzenli yaparsanız 10 günde yenersinizz cnm

slmm kızlarrr bugün 2. denememizide yaptıkk sorunsuz oldu çok şükürrrr.. inşallahh bebişimizde kısa zamanda gelir

canm benm ya ne güzel wallla bikere olduktan sonra gerisi gelio herhalde2sene sonra bunu başarmış olmak nasıl bişey yani yani rahatlıkla yapabiliomusun yoksa hala korkuların varmı??

canm benm ya ne güzel wallla bikere olduktan sonra gerisi gelio herhalde2sene sonra bunu başarmış olmak nasıl bişey yani yani rahatlıkla yapabiliomusun yoksa hala korkuların varmı??

ewt cnm 1 kere olduktan sonra geliyomuş gerisii yaa gerçektenn çok güzel bi duygu yaa çok mutluyuumm .. yapıyorum cnm rahatlıklaa tabi zamnalaa dahadaa rahatlarım heralde iyice alışınca

arkadaşlar bu sorunu nasıl yendiniz anlatın lütfen ben işaret parmağımın hepsini sokailiyorum aşağıya doğru jel falan kullanılıyomuş ban hangi jeli kullanmam gerektiğini lütfen anlatın bu aşamadan sonra ne yapmam gerekiyo sizlerden yardım bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…