- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #65.441
ewt cnm 1 kere olduktan sonra geliyomuş gerisiiyaa gerçektenn çok güzel bi duygu yaa çok mutluyuumm .. yapıyorum cnm rahatlıklaa tabi zamnalaa dahadaa rahatlarım heralde iyice alışınca
ewt cnm 1 kere olduktan sonra geliyomuş gerisiiyaa gerçektenn çok güzel bi duygu yaa çok mutluyuumm .. yapıyorum cnm rahatlıklaa tabi zamnalaa dahadaa rahatlarım heralde iyice alışınca
bende 2senelik evliyim ve artık bitsin istiorum bu işkencetabi zamanla daha rahat olursun işallah bebek de gelir artıkın
cnm benim inşallahh biticekk yeterki inan buna ve egzersizlerini düzenli olarak yaphangi aşamadaydın sen cnm...inşallah gelirrrr bebişimizzz yoldadırr inşallahh
yağmur nasıl yendin detaylı anlatabilir misin,ben de 3,5 senedir bu belayla uğraşıyorum,küçük parmağımı sonuna kadr sokabiliyorum aşağıya doğru,bundan sonra ne yapmam gerekiyo,lütfen detaylı anlat cevap bekliyorum
ben daha başındayım canm işallah bayrama kadar halletcem ama herşeyden önce söz verdim kendime bitirmem lazım bu işi işallah yanisizigidiler hiç korunmadınız haydi bakalım bebeğinde gelir işallah tatlım yaa
ben daha başındayım canm işallah bayrama kadar halletcem ama herşeyden önce söz verdim kendime bitirmem lazım bu işi işallah yanisizigidiler hiç korunmadınız haydi bakalım bebeğinde gelir işallah tatlım yaa
2 senelik evliler buseumut ve yağmur kaç yaşındasınız çok merak ettim ben çok mu küçüğüm acaba sizden?
yağmurcum nasılsın yeni gelinimiz gururumuz :) canım dualarını eksik etme inşallah bizimki de yakınRabbim en hayırlı zamanda en yakın zamanda yazmıştır inşallah bebişinizi size
buseumutcum senin egzersizler nasıl gidiyor? yapıyor musun bakalım ? neler yaptın anlat...
2 senelik evliler buseumut ve yağmur kaç yaşındasınız çok merak ettim ben çok mu küçüğüm acaba sizden?
yağmurcum nasılsın yeni gelinimiz gururumuz :) canım dualarını eksik etme inşallah bizimki de yakınRabbim en hayırlı zamanda en yakın zamanda yazmıştır inşallah bebişinizi size
buseumutcum senin egzersizler nasıl gidiyor? yapıyor musun bakalım ? neler yaptın anlat...
cnm ben 1 gün egzersiz yapıyodum aylarca yapmıyodum hep erteliyodum sonra kendi kendime söz verdim bırakmıycam diye ve başladım ilk 1 gün serçe parmağımı aldım sonra işaret sonra orta parmak sonra 2 parmak kalınlığında aparat yaptım sonra onuda alınca biraz daha kalınlaştırdım pamukla en son pe..s boyutunda aparat yaptımm o biraz zorladı 2 gün falan uğraştım onla yarısını alıyodum yendiğim akşam tekrar aparatla denedim ilk çoğunu aldım sonra arkasıından pe..s denedik olduu ondan 2 gün önce ucunu almıştım sadece ama ogün hepsini alabildim yaniii böle iştee...cnm serçe parmağınımı yani onu alıyosan işaret parmağına geççç
yağmur cnm jel ya da krem tavsiye diyo diğer arkadaşlar
sen kullandın mı
kullandıysan hangi jeli tavsiye edersin
yağmur cnm jel ya da krem tavsiye diyo diğer arkadaşlar
sen kullandın mı
kullandıysan hangi jeli tavsiye edersin
24 yaşındayım cnm ben....sen?...iyim cnm saol sen nasılsın nasıl gidiyooo.. dualarımm sizinleee cnmm amin cnm inşallahhh
canm ben 24yaşındayım..sen kaçyıllık evlisin ve kaç yaşındasın küçüğüm dedin bende seni merak ettimbenm egzersizler fiyasko birazcık sokuorum parmağımı ama korkumdan ilerletemiorum oyüzden mum alıp denicem bakalım artıkın Allah sonumuzu hayr etsin bayrama kadar halletcem işallahhhhhhhhhhhh
tabi cnm ultrason jelii kullanıyodumm bol bol sürüyodumm hep medicalcilerde satılıyo 1 litresi 5 tl ye almıştımmm
tabi cnm ultrason jelii kullanıyodumm bol bol sürüyodumm hep medicalcilerde satılıyo 1 litresi 5 tl ye almıştımmm
kızlar ben tek parmak yaptım, önceki aldığım aparatı alamadım.. belki almaya cesaret edemedim.. ne kadar kafamdan silmek istesem de doktorun dedikleri geldi hep aklıma.. çok etkiledi beni o esnada.. ilerlemedi aparat. herkesten dua istiyorum.
canım benim çok sağol bugün iyice kafama takmıştım özellikle son bir yıldır iyice ertelemiştim bu sorunu, 1 yıl önce psikiyatriste gitmişyim 5-6 defa ama çözememiştik sorunu,benim daha çok psikolojimle ilgilenmişti,antidepresanlar falan kullandım 6 ay,ama vajinismus olayına tam odaklanmadı,dolayısyla ben de üstüne düşmedim,başlarda parmak egzersizleri verdi,parmağımı sokunca rahatlamıştım,her hafta gidiyodum doktora ama beni çok zorluyodu artık halledelim bitsin bu iş şeklinde ama ben o zaman bu sorunu halledeciğeme inanmadım ve doktoro da gitmeyi bıraktım ama artık iyice ağır gelmeye başladı bu sorun ,bugün oturdum sitedeki mesajları okudum,artık karar verdim,bayrama kadar çözcem inşallah bu sorunu,hergün yapcam senin dediklerini ultrason jeli işi kolay bu arada ben de medikalciyim.inşallah senin gibi bende buraya yazabilirim oldu diye yağmurcum senin adına gerçekten çok sevinrim,allah kimsenin başına vermesin,yağmurcum dualarını esirgeme
canım iyi ya ben de küçük müyüm diyordum ben de 24 yaşındayım 2 senelik evliyimne bileyim evlendiğimde çok küçüksün dedi de herkes canım biraz hızlandır tembellik etme hemen al aparatını hazırla... ilerletmede hiç bi sıkıntı yapma ıkınınca rahat gidiyo zaten açıldığı için. bi de burnundan nefes al ağzından ver bak çok faydasını göreceksin...bakalım benim de reglim olur biterse ben de en geç bayramda ya da bayramdan sonraki hafta hallederim inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?