Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

artık sahur vakti geldi tatlım.. daha sonra deneyeyim.. inşallah dediğin gibidir para için demiştir. dua et bana olur mu canım..

yağmur cnm ,aparat derken mum falan mı kullandın pamukla onu da açıklarsan sevinirim

vallaa evde ne bulursan artıkk ben birini kalemden yapmıştım kaleme pamuk sardım streçledim sonra pr...f geçirdim birini eşim sopa gibi bişe buılmuş ondan yapmıştım kimi mumlada yapıyo cnm rimelden yapan var ne bulursan artık

kızlarrrr şimdiii çıkıyorummmm yarınnn misafirr gelcek giremiyebilirm tamda doğumgünüm yarın:44:gece girerimm ama kalmazlarsaa ..:öpüyorumm hepiniziiii....iyi sahurlarrrr

artık sahur vakti geldi tatlım.. daha sonra deneyeyim.. inşallah dediğin gibidir para için demiştir. dua et bana olur mu canım..

Rabbim sen akayyy arkadaşıma cesaret ver içini rahatlat kendine güvenini getir inşallah... ve sorunlarını sıkıntılarını dertlerini en yakın zamanda hayırlısıyla halletmesini nasip eyle... günahlarını affeyle dualarını kabul eyle inşallah hepimizin inşallah... canım benim kendine iyi bak...

cnm çok saol tavsiyelerin için tüm bu söylediklerini yavaş yavaş deniycem,inş kurtulcam bu kafamdaki saçma sapan korkudan sahur vakti geldi bişeyler hazırlamam lazım herkese iyi geceler bu gece daha mutlu uyuycam,gerçekten inandım bunu aşabileceğime,tekrar saol yağmurcum görüşmek üzere

biri ultrason jelini internetten alıyorum demişti özelden hangi siteden temin ettiğinizi yazar mısınız

yazdım canım aslında burdan da yazmıştım bişey diyen olmadı ama.. yine yazayım belki soran arkadaşlar olur gittigidiyor dan aldım.. yalnız mesaj attım acil kargo istiyorum diye :) kuduruklar gibi oldu bu da ama napim fiyatı ucuz olunca tınlamadılar sanki biraz :) 5 gün sonra gelmişti sanırım

aminn.. bilmukabele canım benimm. sen de kendine iyi bak.. Hepiniz de Allaha emanet olun.. Herkese hayırlı sahurlar..

nehirsakaryacım sen yaz egzersizini ben okurum sonra ok..

aminn.. bilmukabele canım benimm. sen de kendine iyi bak.. Hepiniz de Allaha emanet olun.. Herkese hayırlı sahurlar..

nehirsakaryacım sen yaz egzersizini ben okurum sonra ok..

cnm benım gec geldım özur dılerım egzersızden sonra sahurluk bısıler hazırladım yedık topladım derken saat 4 oldu 15 dkdır ugrassıyorum gıremedım sıteye yenı gırebıldım sükür..ben egzersızımı yaptım aparatımı ılkten alamadım 1 haftadır yapamadıgım ıcın sanırım bıraz zorladım ugrastım yavas yavas aldım sokup cıkardıkca sorun kalmadı yarın genısletıcem aparatımı bugece sadece esnesın ıstedım..yazdıklarını okudum dedıklerımı unutma ve moralını sakın ha bozma doktordan öncesını dusun zarının kalınlıgını falan unut (böyle bısı oldugu kesın bıle degıl ) hıc agrısız acısız egzersız yapıyordun sımdıde öyle dusun doktoru unut kendıne cesaret ver önceden nasıl yapıyorsam sımdıde öyle yapıcam de anlastıkmı???? bu arada benım yarın ıftara mısafırım var gece bıraz gec gırebılırım ama kesın gırerım Allahın ıznıyle egzersızını yapmıs ve ılerletmıs ol tmm mı yoksa gelır dayak mumla denemenı tavsıye ederım rahatlıkla yapıcaksın gör bak hadı coooook optum senii dualarım senınle canım benım yarın sıkıntın olursa benı kesın ara tamam mı sıkıntın olmazsada arayabılırsın tabıkı (ınsallah sıkıntın olmaz) ay cok konustum cenem dustu gorusuruz Allaha emanetsın cnm bb

egzersizi sorunsuz yapabilmene sevindim tatlım:) dediklerini kesinlikle dikkate alcam yarın egzersizimi yapar yazarım inşallah.. ama sen de yap misafirler gidince. tamam görüşürüz tatlım, sen de Allaha emanetsin

Günaydın arkadaşlar, bütün gün bilgisayar başındayım ama millet gece yazıyor gündüz kimsecikler yok.
Albunea merhaba, senden ilham aldım ben de denedim sadece ucunu alabildim sonra gitmiyor, ama stresten beynim ağrıdı resmen öyle bir ter dökmüşüm ki hamama gitsem o kadar terlemem, kendim yerleştiriyorum ama aparatla gayet güzel yapıyordum yolu bulamadım. üstte denedim bu gidişle olacak benim için önemli bir aşamaydı.
Akayy moralini bozmadan en kısa zamanda başka bir doktora görün canım sen şimdi kalın ne yapsam olmayacak diye kafaya onu takacaksın belki de vaji değilsin kalın olduğu için acıdı sen de bıraktın, biran önce git içindeki kuşkulardan kurtul.
Vizon gözün aydın canım tebrikler.....
Yaslandım neden yoksun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…