- 10 Haziran 2011
- 1.430
- 912
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #65.461
canım düşünme yaa dedim ya cerrahlar kesip biçmeye meraklılar hem geçmişi okuduğumda bir sürü insan doktora gittiğini ve doktorların böyle şeyler teklif ettiğini okudum... bunlar para tuzağı o dandik doktor bu problemin ne olduğunu bile bilmiyor bence böyle davranılmaz yani torpilli o belli.. onun için değişen bişey olmadı bak senin moralin bozulup duruyor.. kendine yapma bunu.. şimdilik elinden gelen şu saçma doktoru kafandan atıp egzersizini yapman.. o zaman daha mutlu olcaksın bak dimi? öndecen aldıysan şimdi de alırsın hadi bi daha dene... başarıcam! diyerek dene...
yağmur cnm ,aparat derken mum falan mı kullandın pamukla onu da açıklarsan sevinirim
artık sahur vakti geldi tatlım.. daha sonra deneyeyim.. inşallah dediğin gibidir para için demiştir. dua et bana olur mu canım..
vallaa evde ne bulursan artıkk ben birini kalemden yapmıştım kaleme pamuk sardım streçledim sonra pr...f geçirdim birini eşim sopa gibi bişe buılmuş ondan yapmıştımkimi mumlada yapıyo cnm rimelden yapan var ne bulursan artık
biri ultrason jelini internetten alıyorum demişti özelden hangi siteden temin ettiğinizi yazar mısınız
Rabbim sen akayyy arkadaşıma cesaret ver içini rahatlat kendine güvenini getir inşallah... ve sorunlarını sıkıntılarını dertlerini en yakın zamanda hayırlısıyla halletmesini nasip eyle... günahlarını affeyle dualarını kabul eyle inşallahhepimizin inşallah... canım benim kendine iyi bak...
aminn.. bilmukabele canım benimm. sen de kendine iyi bak.. Hepiniz de Allaha emanet olun.. Herkese hayırlı sahurlar..
nehirsakaryacım sen yaz egzersizini ben okurum sonra ok..
cnm benım gec geldım özur dılerım egzersızden sonra sahurluk bısıler hazırladım yedık topladım derken saat 4 oldu 15 dkdır ugrassıyorum gıremedım sıteye yenı gırebıldım sükür..ben egzersızımı yaptım aparatımı ılkten alamadım 1 haftadır yapamadıgım ıcın sanırım bıraz zorladım ugrastım yavas yavas aldım sokup cıkardıkca sorun kalmadıyarın genısletıcem aparatımı bugece sadece esnesın ıstedım..yazdıklarını okudum dedıklerımı unutma ve moralını sakın ha bozma doktordan öncesını dusun zarının kalınlıgını falan unut (böyle bısı oldugu kesın bıle degıl ) hıc agrısız acısız egzersız yapıyordun sımdıde öyle dusun doktoru unut kendıne cesaret ver önceden nasıl yapıyorsam sımdıde öyle yapıcam de anlastıkmı???? bu arada benım yarın ıftara mısafırım var gece bıraz gec gırebılırım ama kesın gırerım Allahın ıznıyle egzersızını yapmıs ve ılerletmıs ol tmm mı yoksa gelır dayak mumla denemenı tavsıye ederım rahatlıkla yapıcaksın gör bak hadı coooook optum senii dualarım senınle canım benım yarın sıkıntın olursa benı kesın ara tamam mı sıkıntın olmazsada arayabılırsın tabıkı (ınsallah sıkıntın olmaz) ay cok konustum cenem dustu gorusuruz Allaha emanetsın cnm bb
günaydın kızlar sizlere çok güzel haberlerim var hele bi toplaşın da söyliyim :))
Günaydın şeker:)) Haydi söyle söyle:))
bana ne yaaa.. söylemicem aybicede gelsin sonra aykurt... sen zaten burdasın diğer kızar da gelsin yaaaaa :)) missfigo da gelsin nazlı gelsin özüm gelsin akay nehir hepsi gelsin unuttuklarım kızmayn sizde gelin öyle söyleyim
Gelin mi oldun yoksa:))
kız ne cabuk unuttun ben gelin olalı bi ay oldu yaaa(
kız ne cabuk unuttun ben gelin olalı bi ay oldu yaaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?