Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canm bende pens ucunu aldım oldu hafif acı ve baskı hissettim..dayandım baya gitgel yaptık ama ileri gitmedi olmadı çok dardı sanki..bu arada dün ultrason jeli denedim hiç begenmedim hemen kuruyoo..gleitgelen jel çok kaygan iyi..sen ne kullandın..anestolle gleitgeleni karıştırsamdamı yapsam acep

Ben dün başını aldığımı hissettim hatta kociş de dedi şu kadar girdi falan diye ama ben sank ibir ara 5-6 cm aldım gib ihiseetim, içimde o gel-git i hisettim:) Vee ,sonra bir baktık kan var yatakta Artık genç kızlıktan tamamen çıktım sanırım

Sonra kocişe dedim ki bu işi tamamen halledip alıştırıncaya kadar hergün denemeliyiz dedim, bön bön yüzüme baktı, yine isteksizliği tuttu paşamın, gıcık işte nolcak

Canım ben de femolub dan çok memnun kaldım. Ben bu akşam misafirler gittikten sonra sıcak su+ emla + egzersiz yapıp, paşam(!!) da razı olursa tekrar deniycem:))

canım ben parmağımla deneyince banada öyle oluyo elime bişiler değiyordu.. tırnağım batıyordu ilerleyemiyordum tırnaklarımı kesiyorum ama genede batıyordu. aparata peçete pamuk şarmıştım.. üzerinede prazervatif geçirdim..ozaman daha kolay oluyoo önce inceden başladım kalına doğru çıkarttım.. boy boy denedim. bazen çok kolay oluyordukendi kendini çekiyordu resmen bazende zorlanıyordum.. heralde bu kasılmayla ilgili olsa gerek.. birine iyice alışınca diğerini sokuyordum... tabi bol bol kayganlaştırıcı sürdüm.. p.. denemesinide normal egsersiz yapar gibi yapmıtım zaten..rahat oldu..

ben femolub kullanıyorum iyi memnunum ama çok küçük ve pahalı 24 tl miydi neydi aldığımızda çabuk bitiyo...benim p.. biraz küçükken aldım içimde büyüttüm bişi hissetmedim ozaman küçük girmişti büyük çıktı.. zamanla alışısak artık.. biraz yanma baska hafif acı oluyor tabiki ama o arada kendini sıkarsan kötü oluyo ilerlemiyor.. yavaş yavaş yapacaksın.. dinlene dinlene .. bitaz girmidi orda gelgit yapıp alışıcak orası sonra bi raz daha zaten gelgit yaparken eşim bana çaktırmadan her defasında biraz fazla itti.. benim nefesimi kontrol etti sürekli..ben nefes verirken ittiriyordu..

doğru diyolarda bizim ki napalım oldu işte ama iyiki de olmuş:))

Canım ben de femolub dan çok memnun kaldım. Ben bu akşam misafirler gittikten sonra sıcak su+ emla + egzersiz yapıp, paşam(!!) da razı olursa tekrar deniycem:))

aynı denemeyi bende yapmıştım . ama emladan hiç memnun kalmadı acayip yakmıştı orayı.. memnun kalanlarda var tabi değişiyor kişiden kişiye

valla reglden önce çok umutluydum..dün geceden sonra umudumu yitirdm biraz..

benimde regl olmama bi kaç gün var yaa.. umudunu yitirme küçükten büyüge doğru git ozaman çok kolay oluyo.. yanına al aparatları küçüğü sok baktın oluyo büyüge geç. zaten girince alışıyo. tamamını sokacam diye uğraşmana gerek yok ben ben kimini 6 cm kimini 7 cm alıyordum.. zamanla alışıyor zaten.p.. ucu rahay girsin yeter gerisi yavaş yavaş geliyor

bakalım akşam da deneyecem nasıl olacak bu sefer.. inş. bi aksilik olmaz yani yanma hissediyorum çünkü halen oramda bişi varmış gibi geliyor yaww.

senın adına ve vajıyı yenen arkadaslarım adınasızlerı kutluyorumve sevıncınızı paylasıyorum .bu sıteyı kesfettıgımden berı her gun gelıyorumm ve sızlerı takıp edıyorumm.bende bu sıkıntımı asmak ve bebek sahıbı olmayı cok ıstıyorumm ama bı turlu gırısımde bulunamıyorum calısma yapmakta ıcımden gelmıyor bende sanırım sogukluk var hıc bısı hıssetmıyorum egzersızlerde mıde bulanıdrıcı gelıyor bebek yapmanın baska bı yontemı olsaydı keske

canım bizde dinlene dinlene yaptık..baya hissettim ucdan fazlaydı hatta sanki git gelde oldu..çok heycanlandım oldugu için dvm ettik çok yoruldum aşama aşama olsun dedim bıraktık..ertesi gün regl oldum..dün bitti denedik olmadı alamadım..:78::78::78::78: sade parmagını aldım eşimin onuda yapamıyodum oldu ama git gel olmadı fazla..bende allık fırçama peçete sardım ucuna pamuk streçledim parmak kalınlıgında muma yakın ama olmadı yapamadım..oooofff ben bayrama yetişamicem gallibaaa..kayınvalidemde bizdeydi konsantre olamadım galiba yada kendi kendimimi teselli edyorum nebilym yaa:78::78::78::78:

şu sıcak su olayı nedir..emla yok bende şuan anestol..gleitgelen..ultrason jeli var..olmazmı onlar..sözde cumartesi son noktayı koycaktım kesin niyetlenmiştim dünkü egzersiz planlarımı alt üst etti yaaff

şu sıcak su olayı nedir..emla yok bende şuan anestol..gleitgelen..ultrason jeli var..olmazmı onlar..sözde cumartesi son noktayı koycaktım kesin niyetlenmiştim dünkü egzersiz planlarımı alt üst etti yaaff

dün herkes bi deneme yapmış galibaa yenen arkadaşları tebrik ediyorum.yarı gelin albuneaa heralde bende yarı gelin oldum ya arkadaşlar yenenlere bi sorum olucak yardım edin(( dün eşimle bi yarım saat parmak egzersizi yaptık sonra eşim deniyelim dedi ben üstteydim elimle yönünü bulmaya çalıştım ondan sonra oturdum hiç his yok elimle p..si arıyorum yok hepsi girmiş biraz gitgelde karnımda baskı ve ağrı oldu vajinada hiç ağrı yok çıkardım eşim diyo ben girdiğini hissetmedim acıdı diyo sanki katlanmış gibiydi diyo bu ne olaki şimdi oldu mu olmad ımı:44::44::44:

bi kere aldıysan olur gelir devamı.. ama küçükten başla..küçük alışsın sonra beklemeden bi büyüğünü dene...
ben birine bi peteçe dolamıştım diğerine iki doladım.. öyle öyle genişledi. şimdi başlarken direk mum kalınlığında başkıyorum p.. biraz daha küçük.. sonra onun bi boy büyüğünü denedim.. ensonda p..denedim oldu.. ama bekleyince bende yapamıyordum peş peşe yaptım..

almıştım işte pns ucunu..dedim önce uç sonra yarı sonra tam olsun reglden sonraki denemede olmadı işte bende kesin dvmı gelir dedim yine alırım ucunu hatta ilerletiriz dedim ama alamadım ucunu...canım sen sıcak su egzersizinde ne kullandın nası yaptın etkisi olyomu onuda deniyeyim..

şu sıcak su olayı nedir..emla yok bende şuan anestol..gleitgelen..ultrason jeli var..olmazmı onlar..sözde cumartesi son noktayı koycaktım kesin niyetlenmiştim dünkü egzersiz

anlarımı alt üst etti yaaff

Canım, olsadayesek söylemişti, denemeden önce 15 dakika sıcak su buharında oturmuş, ve emla krm sürmüş. sonra egzersiz yapmış, onun üzerine p...s denemesi yapmıştı ve başarmıştı. Sendekiler de tabii ki olur çünkü sadece marka farkı var, sonuçta hepsinin işlevi aynı

aparat hiç almadım ki..denedim dün olmadı..sadece işaret parmagımı almıştım..sonra pns denedim ucu belki fazlası oldu..dünde eşimin işaret parmagını aldım kendi parmagımında işaretle orta yan yana bir bogum aldım.. aşamam bu biraz karmaşık gidyo galiba egzersizlerim sabırsızlanıyorum hemen yapmak istiyorum napym..

canım girince ztn hissediliyo hafif agrı ve basınç oluyo..valla bu durumu bende anlamadım..yardımcı olamyrum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…