- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #65.501
bu arada doktor bana kızlık duruyo demiştii. dün bişi olmadı nniyeyse .. açılınca başını çok rahat alıyorsun ilerleyince zor oluyo... ama başını alınca çok rahatlıyorsun.. aldım diye seviniyorsun felan kendine güvenin geliyor...aşkamda bi aksilik olmasın diye.. gene aynı yöntem le denicem.. küçükten büyüğe doğru... bide eşim sırt üstü yattığında ben onun üzerine yüz üstü oturmadım.. tersine oturdum ki. p.. rahat yönünü bulsun diye.. çok rahat oldu..bu şekilde... tabi nefes alıp vermekte önemli zorlandığım yerde nerfes alıp vererek dinleniyordumm...
canm bende pens ucunu aldım oldu hafif acı ve baskı hissettim..dayandım baya gitgel yaptık ama ileri gitmedi olmadı çok dardı sanki..bu arada dün ultrason jeli denedim hiç begenmedim hemen kuruyoo..gleitgelen jel çok kaygan iyi..sen ne kullandın..anestolle gleitgeleni karıştırsamdamı yapsam acep
ay ne güzel canım ya bitti gitti işte hemde kısa süredeben aparat yapamadım girmedi hiç yaa nası yapıyosnz olmuyo ilerletemiyorum..parmagımı vajinanın içine sokarken minik minik et parçaları deyiyo elime sizdede varmı ondan ötesi boşluk çok dar bi geçit var müthiş sıkıştırıyo..eşimin parmagını ilk defa dün aldım adam büyülendi adetaaa kontrol bendeydi elini tutarak soktum bırakmadım çok canını yakmışım farkında olmadan baya sıkmışım elini..ay allahım ben de birgün yazsam şuraya oldu bitti yendim diye yaaaa:78::78::78::78::78::78:
canm bende pens ucunu aldım oldu hafif acı ve baskı hissettim..dayandım baya gitgel yaptık ama ileri gitmedi olmadı çok dardı sanki..bu arada dün ultrason jeli denedim hiç begenmedim hemen kuruyoo..gleitgelen jel çok kaygan iyi..sen ne kullandın..anestolle gleitgeleni karıştırsamdamı yapsam acep
yenmeden hamile kalmaya doktorlar çok karşı çıkıyor daha kadınlığınızı yaşamadan anneliği yaşamayın diyorlar, dediğin doğru o an gelince karar vermek lazım ama
herkesin zevkli gördüğü bişii bile biz korkup yapamıyosak onu nasıl yapacaz diye de kara kara düşünüyorumm daha şimdiden
Canım ben de femolub dan çok memnun kaldım. Ben bu akşam misafirler gittikten sonra sıcak su+ emla + egzersiz yapıp, paşam(!!) da razı olursa tekrar deniycem:))
valla reglden önce çok umutluydum..dün geceden sonra umudumu yitirdm biraz..
evettttttttttttttttt.... çok şükür rabbime allahıma binlerce kere şükürler olsun yaaa dün öğrendik 4 haftalıkmış herhalde vajiyi yener yenmez hamile kalmışım yaaa rabbim isteyen herkese nasip etsin ve tabiki sizlere de . Bu da sizleree moral olsun yenin şu vajiyi ve gelsin bebekler allahın izniyle.. Dualarım sizinle sizde eksik etmeyin dualarınızı
canım ben parmağımla deneyince banada öyle oluyo elime bişiler değiyordu.. tırnağım batıyordu ilerleyemiyordum tırnaklarımı kesiyorum ama genede batıyordu. aparata peçete pamuk şarmıştım.. üzerinede prazervatif geçirdim..ozaman daha kolay oluyoo önce inceden başladım kalına doğru çıkarttım.. boy boy denedim. bazen çok kolay oluyordukendi kendini çekiyordu resmen bazende zorlanıyordum.. heralde bu kasılmayla ilgili olsa gerek.. birine iyice alışınca diğerini sokuyordum... tabi bol bol kayganlaştırıcı sürdüm.. p.. denemesinide normal egsersiz yapar gibi yapmıtım zaten..rahat oldu..
Canım ben de femolub dan çok memnun kaldım. Ben bu akşam misafirler gittikten sonra sıcak su+ emla + egzersiz yapıp, paşam(!!) da razı olursa tekrar deniycem:))
canım bizde dinlene dinlene yaptık..baya hissettim ucdan fazlaydı hatta sanki git gelde oldu..çok heycanlandım oldugu için dvm ettik çok yoruldum aşama aşama olsun dedim bıraktık..ertesi gün regl oldum..dün bitti denedik olmadı alamadım..:78::78::78::78: sade parmagını aldım eşimin onuda yapamıyodum oldu ama git gel olmadı fazla..bende allık fırçama peçete sardım ucuna pamuk streçledim parmak kalınlıgında muma yakın ama olmadı yapamadım..oooofff ben bayrama yetişamicem gallibaaa..kayınvalidemde bizdeydi konsantre olamadım galiba yada kendi kendimimi teselli edyorum nebilym yaa:78::78::78::78:
benimde regl olmama bi kaç gün var yaa.. umudunu yitirme küçükten büyüge doğru git ozaman çok kolay oluyo.. yanına al aparatları küçüğü sok baktın oluyo büyüge geç. zaten girince alışıyo. tamamını sokacam diye uğraşmana gerek yok ben ben kimini 6 cm kimini 7 cm alıyordum.. zamanla alışıyor zaten.p.. ucu rahay girsin yeter gerisi yavaş yavaş geliyor
şu sıcak su olayı nedir..emla yok bende şuan anestol..gleitgelen..ultrason jeli var..olmazmı onlar..sözde cumartesi son noktayı koycaktım kesin niyetlenmiştim dünkü egzersiz
anlarımı alt üst etti yaaff
bi kere aldıysan olur gelir devamı.. ama küçükten başla..küçük alışsın sonra beklemeden bi büyüğünü dene...
ben birine bi peteçe dolamıştım diğerine iki doladım.. öyle öyle genişledi. şimdi başlarken direk mum kalınlığında başkıyorum p.. biraz daha küçük.. sonra onun bi boy büyüğünü denedim.. ensonda p..denedim oldu.. ama bekleyince bende yapamıyordum peş peşe yaptım..
dün herkes bi deneme yapmış galibaayenen arkadaşları tebrik ediyorum.yarı gelin albuneaa heralde bende yarı gelin oldum ya arkadaşlar yenenlere bi sorum olucak yardım edin (( dün eşimle bi yarım saat parmak egzersizi yaptık sonra eşim deniyelim dedi ben üstteydim elimle yönünü bulmaya çalıştım ondan sonra oturdum hiç his yok elimle p..si arıyorum yok hepsi girmiş biraz gitgelde karnımda baskı ve ağrı oldu vajinada hiç ağrı yok çıkardım eşim diyo ben girdiğini hissetmedim acıdı diyo sanki katlanmış gibiydi diyo bu ne olaki şimdi oldu mu olmad ımı:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?