Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba arkadaşım. bende 15 aylık evliyim. vajinismus tedavi merkezine gidiyorum. doktor bebe yağı ve fito krem sürmemi istedi. bir de parmak şeklinde bir şey verdi. ben kendi parmağımı sokamıyorum. onu içeri alabildim. üç boy büyüğüne geçtik şimdi. fakat hala eşimle başarabilmiş değilim. inşallah olur hepimiz başarırız. vazelin zarar veriyormuş. en iyisi su bazlı kayganlaştırıcı jel diye okuyorum her yerde. ama ilk aşamada bebe yağı ve fito kremi dene. vazelin ve sabundan uzak dur canım.

Arkadaşlar sonunda ben de mumdan aparat yaptım onunla denedim tek kat peçete sardım 10 cm kadar ilerlettim. bir sorum
olacak önemli olan aparatın kalınlığı mı kaç santim girebildiği mi?

parmak şeklinde ile başla. penis boyutuna kadar kalın olsun deneyeceğin şey. ama peçete parçaları içinde kalır. dikkat et

en kısa zamanda başarırız inşallah arkadaşım. ama bence yarından tez yakınlarına başardık de. başını daha sorularla ağrıtmasınlar.

bebe yağı kullan canım

bebe yağı kullan canım

ramazan dolayısıyla yapmasammı diyordum. bebe yağı fito krem falan sürülüyor ya. yarın oruç tutarsam geri akarsa problem olurmu dedim. fetva hattını aradım. oruç anında sürmediğin sürece oruç bozulmaz dedi. ben bebeğim olsun istiyorum üfff inşallah başarıırz.

bebe yağı kullan canım

ramazan dolayısıyla yapmasammı diyordum. bebe yağı fito krem falan sürülüyor ya. yarın oruç tutarsam geri akarsa problem olurmu dedim. fetva hattını aradım. oruç anında sürmediğin sürece oruç bozulmaz dedi. ben bebeğim olsun istiyorum üfff inşallah başarıırz.

Merhaba,

Xylocaine Sprey bir lokal anesteziktir. Sizin gibi ilk gece korkusu yaşayan bayanlar, acı hissini hissetmemek veya daha az hissetmek için lokal anesteziklere başvurmaktalar. Siz de aynı amaç için Xylocaine Sprey kullanabilirsiniz. Xylocaine Sprey’in etkisi uygulamadan sonra 1- 5 dakika içinde başlar ancak kısa (10- 15 dakika) sürer. Bunun dışında cinsel ilişkiden 1 - 2 saat önce kas gevşetici bir hap da alabilirsiniz. Kas gevşeticiler vücut kaslarını gevşeterek kendinizi daha rahat hissetmenizi sağlar. Tabii eşinizin sizi telkin etmesi de psikolojik olarak büyük önem taşımaktadır. İçinde bulunduğunuz durumu müstakbel eşinize de anlatırsanız kendisi de sizi anlayacaktır ve en uygun şekilde davranacaktır.

Mutluluklar dilerim.
alıntı :26::26::26::26:
kızlar sizin için buldummmmm faydalı olursa

hayatı ertelemeyelim arkadaşlar. yaşamamız gereken en doğal şeyden mahrum bırakmayalım kendimizi. öyle bir stres yapmışımki 2 ay gecikti adetim.umarım başarırız.

kızlar slm ben de üçbuçuk senedir bu illeti çekiyorum,dün gece girdim bu foruma arkadaşlarla biraz konuştuk bende yapıyodum parmak egzersilerini ama hep erteledim,inananamadım başaracağıma,ama artık inanıyorum,dün gece gene başladım egzersizlere küçük parmağımı sokabiliyorum sonuna kadar,bi de burdaki arkadaşlar ultrason jelini tavsiye ettiler yarın eşim alcak jeli hergün yapcam egzersileri ve bayrama kadar başaracağım allahın izniyle bu arada yenen arkadaşları da okuyorum çok mutlu oluyorum daha çok cesaretim artıyo yenen arkadaşları tebrik ediyorum canı gönülden darısı bizim başımıza

dr love diye bir kayganlaştırıcı var su bazlı sperm öldürmüyor. ben onu kullandım.

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sok olmaz mıyım daha bugun sana mesaj atmıstım masallah canım ya ne cok sevındım ya kızlar bu mutlu haberlerle benı sevındırıyorsunuz sagolun kızlar
bak bosuna uzulmussun mesajda da demıstım zamanı gelınce dıye demek kı sızın zamanda buguneymıs tebrıkler sekerım koca göbüşlü olacan heee

Son düzenleme:

sana tavsıyem bebe yagı kullanma canım cunku mantar yapabılıyormus. onun yerıne su bazlı kayganlastırıcı yada ultrason jelı al onlar sorun cıkarmaz

ben 2500 verdim. doktor bana sen vajinismusu yendin diyor. doktorun verdiği aparatı takabiliyorum.eşimle başaramıyorum. ben içime bi şey sokamadığımdan gitmedim ki doktora. eşimle olamadığım için gittim. ne yapacağım bilmiyorum. bir de arkadaşlar benim eşim eskisi kadar sertleşemiyor. bu da erkekte soğukluğa neden oldu ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…