- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #65.681
cok sagol mutlumesut paylastıgın ıcın
sen bı sonuca vardınmı sence ıse yarıyomu
allah yardımcımız olsun ... esımı cok sevıyorum allahtan bana destek oluyo kaybetmek ıstemıyorum onu... bende denıycem bu yazdıklarını cok öptüm
Arkadaşlar sonunda ben de mumdan aparat yaptım onunla denedim tek kat peçete sardım 10 cm kadar ilerlettim. bir sorum
olacak önemli olan aparatın kalınlığı mı kaç santim girebildiği mi?
Sağol canım inşallah, hemen gittim kalınlaştırdım aparatımı. ben de bir an önce bitsin istiyorum bayrama kadar yenmek istiyorum
yakınlarım biliyor ikide bir soruyor bıktım cevap vermekten, bayramda dahi gitmek istemiyorum memlekete.
ben 11-12 gün önce başladm egzersize..parmk aşamalrını geçtm.aparat deniyrm. onu da 1 er cm kalınlaştırark egzersz yaptm. 5 cm kalınlıkla başladm,en son 10 cm kalınlıktakini yaptm..buraya kadar her sey rahattı.. sonra devam ettm kalınlaştırmaya 11 cm yaptm zorlandı, sızlamaya başladı.. diğerleri gibi olmadı..o gün bıraktm. ertesi gün 10 cm denedm olmadı, 9 yaptm olmadı.. bugün yine yapaym dedm, aparattan önce parmk deneyeym dedm. o bile rahat olmadı eskisi gbi.. moralm çok bozuldu..aparatı daha da inceltp deneddm, kendmi hiç kasmadığm halde olmuyr ve sızlıyr biraz zorladığımda..2 gün önce kayıp giden apartlar, parmklrı 2 gündr vajına kabul etmiyr..
bebe yağı kullan canım
bebe yağı kullan canım
canım, egzersize bşladıktn sonra bir an önce sona gelmk için ara vermemk için regl geciktirici kullanıyrm..7 -8 günü kayıp olark görüyrm.. bayrama kadr olması lazım diye şartlandırdm kendimi.. sonra okullar açılıyr ve konsantre olamaycğmı düşünüyrm.. geçen sene içinde de denemeleri hep bu yaza ertelemiştm..yazın kurtulmam gerek diye şartlandırdm kendimi..
ramazan dolayısıyla yapmasammı diyordum. bebe yağı fito krem falan sürülüyor ya. yarın oruç tutarsam geri akarsa problem olurmu dedim. fetva hattını aradım. oruç anında sürmediğin sürece oruç bozulmaz dedi. ben bebeğim olsun istiyorum üfff inşallah başarıırz.
merhaba arkadaşlar çoktandır girmiyordum foruma .size müjdeli bir haberim var kızlar hamileyimmmmmm :))))))))))))) bugün öğrendim. çok mutluyum çok çok. Allah burdaki tüm arkadaşlara nasip etsin. bu arada eşimden sonra ilk sizlere söylüyorum,daha ailemin bile haberi yok :)) başta venüs,yaslandım ve midye olmak üzere herkese taktiklerden ötürü teşekkürler.... bu arada midyecim sana özelden cevap yazamadım 10 dk engeline takıldım. şok olucaksın şimdi okuyunca:)))
ramazan dolayısıyla yapmasammı diyordum. bebe yağı fito krem falan sürülüyor ya. yarın oruç tutarsam geri akarsa problem olurmu dedim. fetva hattını aradım. oruç anında sürmediğin sürece oruç bozulmaz dedi. ben bebeğim olsun istiyorum üfff inşallah başarıırz.
haklısın tatlım ben bi dr görüştüm 5000 tl istedi randevu aldım gidicektim yerimi ayırttım kuşadasına rabbimin izniyle dr gitmeden kendim hallettim dr aradık biz hallettik dedik dr gitmedik hazır yerimizi ayırtmışken tatil yaptık bence dr gerek bile yok kendin halledersin miktarı bana çok gelmişti 5000 tl az bi para değil ama mecburda kalınca tabiki vericektik herşeyi göze almıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?